Ya hocanın kafasının takımda olmadığını anlamak için şu savunma sorununa bakmak yeterli zaten.
1.5 sene santrafor muhabbeti yapıldı, ama şu anda ligin en çok gol yiyen 9. takımıyız. İçeride 3, deplasmanda 2 gol attığımız maçları zar zor berabere bitirebiliyoruz.
Savunma işi teknik heyetin konsantrasyon işidir. Hocanın ilk iki senesinde ligin en az yan top golü yiyen takımlarından biriydik, şimdi golün her türlüsünü yiyoruz.
Savunma oyuncularımız mı kötü de, Başakşehir'in 3 katı gol yedik? Adamlar kalede Mert'le, savunmada Epureanu, Da Costa, Attamah gibi adamlarla 11 gol yemiş, sen Karius, Vida, Adriano, Gönül gibi adamlara rağmen topu ağlarından çıkarmaktan yoruluyorsun.
Hocanın kafası sene başından beri milli takımda. Yönetim niye hakemleri konuşmuyormuş? 7-8. haftada konuştular, VAR'da penaltılarımız verilmeye başlandı o günden beri. Ama kardeşim, sen de leblebi gibi gol yiyorsun; idmanlarda savunma namına ne çalışılıyor belli değil.
Bari önümüzdeki sezon için hazırlıklar yapılsın artık, hocayla vedalaşalım. Hem önümüzdeki iki milli maça odaklansın o da.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocanın kafası takımda değileyvallah
peki başkanın kafası takımdamı onu neden yazmıyorsunuz
necmi abiyede sordum bunu ama hoca gömdü yanıt olarak o gömüyü alıntılayıp sende 2 kürek sallamışsın
savunma konsantrasyon işi değildir sadece düzen işidir istikrar işidir adamların geri dörtlünün 3ü hiç değişmiyor 2 senedir epuryaunun partner değişiyor arada ama senin takımın son 4 senede 70 ayrı tanden formasyonuyla maça çıkmış 2-3 maç üst üste aynı tandemi zar zor görmüşüz özetle defansın defalarcadeğişmek zorunda kaldıgını sürekli stoper sattıgımız gerçeğini göz ardı etmemek gerek
sonra vida adriyano karyus gg die isimleri sıralıyorsun karyusa ben idmanlarda yelek vermem bırakın formayı liverpulun şl finali oynayan kalecisini aldık diyenlere bende yanıt olarak liverpulu finalde yakan kaleciyi aldık finali kaybetelerinin tek suçlusunu aldık derim sonra adriyanonun sene başından beri ismi burda ama malesef cismi burada değil bunu herkes görüyor dile getriyor ama hocyı gömerken işinize yarıyor o kontenjandan bile tutulabilir tabii
yönetim neyi konuştu 7-8.haftaya değin taraftar başkanı öyle bir baskı altına aldıki başkan konuşmak zorunda kaldı yoksa onudayapmayacaktı yaptı da noldu 2 hafta sonra yusuf abim yusuf abim die konuşmadı mı
hocanın kafa burda değilmiş başkan adamda kafa mı bıraktı bana santrafor al dedi negredoyu kampa sokmadı alsın artık die başkan inadına almadı ffp yokken almadı ffp varken aln insan şimdi nie almaz inadından almaz sonra transfer kapandı negredoyu sattı. hoca fikstürden yakındı ben kaç senedir isterdim bunları yapmayanlar geseiçin yapıyor dedi 2 dakika sonra başkan fikstürü fatih hocamla birlikte yapıyorum bende ordaydım dedi. demedi mi? şafakın umutun hocaya yaptıkları arşa çıktı metin gidip avcıyla görüşmedi mi başkan kendini kurtarmak için hocayı ateşe atıyor başkanın başka hesapları oldugunu görmüyormusunuz?
tekrar soruyorum hocanın kafa burada değil, peki başkanın kafa nerede?