Övünç Özdem Şenol hocanın gidişini anlatmış:
https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1102979357667147781?s=19
Senol Gunes saglam bir satici cikti. Kimse kusura bakmasın ama durum bu. Hadi diyelim o bizi sattı, kardeşim yönetim uyuyor mu? TFF'nin anlastigini duyurduğu gun kapının onune konmaması Besiktas'i kucuk düşürmüştür. Hele hele su haber beni cildirtti: "Besiktas yonetimi 2. lik sansi azalirsa Guti'yi Senol Gunes'in yerine getirecek." Kimse cikip her habere inanmayın demesin, yapılan butun haberlerin doğru oldugunu gorduk.
1. Besiktas yonetimi Safak Mahmutyazicigolu'nu CHP'den belediye baskani adayı yapmak icin kulis yapti haberi cikinca bunu dile getiren herife tonlarca şey yazdım yalan söylüyor diye ama herif hakli cikti,
2. Senol Gunes milli takımla anlaştı yazanlara saldırdık ama doğru cikti,
3. Fikret Orman Mustafa Cengiz'den ozur diledi haberleri cikti, yine yalan dedik ama doğru cikti.
Besiktas yonetimi 2 şampiyonlukla costu ve raydan cikti malesef. Fikret Orman'in hedefi TFF baskanligi. Yusuf Namoglundan Yildirim Demiroren'e, Mustafa Cengiz'den Besiktas dusmani gazetecilere kadar herkese mavi boncuk dagitiyor. Besiktas'i basamak gibi kullanan bir hoca ve yönetim var malesef.