Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3750758 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı 38life

O Fikret ormanın düşüncesi.Bir başka başkan gelip getirebilir conteyi  :bandit:

Yine de zor. Gerçekten çok yüksek maaşlara çalışıyor çünkü.

Çevrimiçi Necmi

Güzel hissiyat işallah diyelim hoca zaten bizi çoktan bitirdi uzatmaları oynamaya gerek yok. Basında Conte ismi de geçiyor benim favorim, zidane da hayır diyemem

conte 5-3-2 oynatır. bir tane tank forvet birde pır pır forvet ister önde
quaresmayı 20 kişilik maç kadrosuna bile almaz sanırım. ayağı düzgün hızlı bek lazım iki tane
ama bu fanatik haberi ciddiye almaya değmez

Çevrimdışı worns

Conte'nin son kontratında 10 milyondan fazla yazıyordu. Hadi burası Chelsea değil ve yeni bir maceraya sıcak bakıyor diyelim yine de bizim maksimum limitlerimiz 2-3 milyon euro için çalışacak bir profil olduğunu söyleyemeyiz. Kendi kontratı bir tarafa kulübün mali koşulları ve yakın dönem sicili göz önüne alındığında bu seviye teknik direktörler için ilgi çekici olmayacağımız açık. Tr'ye gelmez.

Bize takımla takımla birlikte büyüyecek bir profil gerekiyor. Ancak kesinlikle camianın çocuğu kontenjanından adayların karşısındayım. Bunu daha önce defalarca denedik ve pozitif sonuç hatırlamıyorum. Adı geçenlerin arasında taktik bilgisi ve adam yönetimi konusunda dikkate değer bir şeyler gösteren yok.

Çevrimdışı mylife1903

Hee Conte gelsin hazır reçete, bizim ligimize ve futbol yapısına son derece hakim zaten.
3. ayın sonunda da klubü alacakları için FIFA'ya şikayet eder bal kaymak olur.
Ziraat Bankasindan alacagimiz krediyi komple veririz
O adamin maasi kac paradir bunun daha ekibi var
Sark hizmeti tazminati var

Tiransfer listesini verdiginde metin albayrakin yuz ifadesini gormek isterdim

Çevrimdışı Librarius

tamam kaleci dört dörtlük oynamıyor eyvallahda senin önde dünya çapında iki stoperin vardı sol bekin adriano sağ bekin ülkenin en iyi sağ beki liberon atiba yada medel şu takım bu kadar pozisyon veriyorsa pardonda bu kaleciye fatura edilmez
kaleci yan topa neden çıkmıyor peki bu oyuncular yan topa neden çıkmıyor bir kalecimi çıkacak
kaldıki tv ekranlarında neden çıkmadı denen pozisyonlarda çıkılacak pozisyon falan değil
sanki bir metre önüne top düşüyor millet neden çıkmadı diyor.
kalecinin performansının düşük olduğunu kabul ediyorum ama bırakın artık şunu gol atamayız forvet yok gol yeriz kaleci yok
bunlar ucuz bahaneler. senin önünde kaptığını atan forvet olsa sezonda atacağı 35 golü zor bulur
buda seni şampiyon yapmaz orta sahadan gol gelmiyor siz forvet suçladınız orta saha dünya oyuncu sıfır gol sıfır asistle oynarken
maç kazanamamayı forvet yokluğuna ihale ettiniz şimdide aynı şeyi kaleci için yapıyorsunuz
defans yerleşim planımız yok bir bak maçlara mirin stoper değilde sanki sol bek oynuyor
sürekli sola kayıp bekin arkasını toplamak zorunda kalıyor buda merkezdeki savunma kurgusunu bozuyor.
caner orta açma sevdasında tersten korner atma sevdasında olduğu için biz savunmada açık veriyoruz
bu kalecinin suçu değil bizzat kenarda bunu göremeyenlerin suçu

Şenol Güneş’in aklı Beşiktaş’ta değil. Bayern Münih maçlarından sonra milli takıma kapak atmak için elinden geleni yaptı. Yoksa hepimizin net gördüğü hataları ısrarla yapmazdı. Herkes defansif olarak niye kötüyüz diye tartışıyor, kimi Mirin’e sallıyor, kimisi kaleciye. Eyvallah bu arkadaşlar sorunlu ama kardeşim git Atletico Madrid’e Caner ve Quaresma’yı  aynı anda koy anında helva gibi bir takım olurlar. Artık modern futbolda eksik mücadele eden takımlara ekmek yok. Quaresma’nın oynadığı her maç GG çöp görünüyor, neden? Çünkü adam rakibin solbeki ve sol açığıyla tek başına kalıyor. Şampiyonluğu kaçırdığımız GS maçında yediğimiz ilk gölü izleyin (Quaresma’yı dikkatlice izleyin). Caner oynadığında Sol stoper çöpe dönüyor. Bu ikili takımın bütün defansif kimyasının içinden geçiyor. Hoca bunu görmüyor veya umrumda değil.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

O Fikret ormanın düşüncesi.Bir başka başkan gelip getirebilir conteyi  :bandit:
Yaaa kim gelecek de o paralari verecek inanmayin soyle seylere
Secim oncesi pazarlamadir bunlar
Onun maasini verecegine borclari azaltirsin

Çevrimdışı Librarius

Şenol Güneşin 29.07.2017 tarihli basın toplantısından:

Bu sadece takdirdir, bana daha teklif olmamıştır. Olursa eğer Ben şu anda Beşiktaş'ın teknik direktörüyüm. Benim resmi olarak teklifi kabul etmem doğru değil. Burada çalışırken bana teklif gelirse buna Başkan karar verir. Bana sorarsanız, benim fikrim burada çalışırken başka takım çalıştırmak doğru değil. Söz sahibi olan ben değilim, başkan. Başkan isterse benim görevime son verebilir. O zaman başka bir şey düşünürüm. Şu anda ben buradayım, burada olmaktan mutluyum. Milli Takımı beğenmediğim iddiası doğru değil.

Muhabir: "Cumhurbaşkanı sizden 3-4 maç için Milli Takımı yönetmenizi istese ne söylerdiniz?"

Varsayımla konuşmayı sevmem ama bugün söylediklerimin aynısını kendisiyle paylaşırım. Yüzde 100 olmaz dememin nedeni de budur zaten.

Şenol’la devam etme kararı bile Beşiktaş’ın sahipsizliğinin bir göstergesi malesef.

Çevrimdışı Librarius

Fikret beyin Yıldırım Demirören istifa ettikten hemen sonra koşup GS başkanından özür dilemesinin bir anlamı var mı sizce?

Çevrimdışı mylife1903

conte 5-3-2 oynatır. bir tane tank forvet birde pır pır forvet ister önde
quaresmayı 20 kişilik maç kadrosuna bile almaz sanırım. ayağı düzgün hızlı bek lazım iki tane
ama bu fanatik haberi ciddiye almaya değmez
Hayal satiyorlar abi
Herifin maasini gec kondusyonerinin maasi bizim butceyi asar

Çevrimdışı 38life

Conte'nin son kontratında 10 milyondan fazla yazıyordu. Hadi burası Chelsea değil ve yeni bir maceraya sıcak bakıyor diyelim yine de bizim maksimum limitlerimiz 2-3 milyon euro için çalışacak bir profil olduğunu söyleyemeyiz. Kendi kontratı bir tarafa kulübün mali koşulları ve yakın dönem sicili göz önüne alındığında bu seviye teknik direktörler için ilgi çekici olmayacağımız açık. Tr'ye gelmez.

Bize takımla takımla birlikte büyüyecek bir profil gerekiyor. Ancak kesinlikle camianın çocuğu kontenjanından adayların karşısındayım. Bunu daha önce defalarca denedik ve pozitif sonuç hatırlamıyorum. Adı geçenlerin arasında taktik bilgisi ve adam yönetimi konusunda dikkate değer bir şeyler gösteren yok.

Ralf Rangnick gibi isimlere yönelmek gerek. Yine zor, ama zorlamaya değer, imkansız değil.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yaaa kim gelecek de o paralari verecek inanmayin soyle seylere
Secim oncesi pazarlamadir bunlar
Onun maasini verecegine borclari azaltirsin

sir yılmaz vural gelsin o zaman.

Çevrimdışı mylife1903

sir yılmaz vural gelsin o zaman.
Secimden sonra gelsin kim gelecekse
Boylesi daha dogru
Birde tazminat odemeyelim calismadan ki yapilmisi var bu isin erikson

Çevrimdışı levitate

Güzel hissiyat işallah diyelim hoca zaten bizi çoktan bitirdi uzatmaları oynamaya gerek yok. Basında Conte ismi de geçiyor benim favorim, zidane da hayır diyemem

conte hayatta gelmez be abi, gelse bile bu yönetimle işi çok zor
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Hayal satiyorlar abi
Herifin maasini gec kondusyonerinin maasi bizim butceyi asar
herif az maaşla gelse bile bir ton transfer isteyecek her türlü sıkıntı

bide başkan istediği oyuncuları almazsa olay çıkarır conte sonra izle cümbüşü
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

tamam kaleci dört dörtlük oynamıyor eyvallahda senin önde dünya çapında iki stoperin vardı sol bekin adriano sağ bekin ülkenin en iyi sağ beki liberon atiba yada medel şu takım bu kadar pozisyon veriyorsa pardonda bu kaleciye fatura edilmez
kaleci yan topa neden çıkmıyor peki bu oyuncular yan topa neden çıkmıyor bir kalecimi çıkacak
kaldıki tv ekranlarında neden çıkmadı denen pozisyonlarda çıkılacak pozisyon falan değil
sanki bir metre önüne top düşüyor millet neden çıkmadı diyor.
kalecinin performansının düşük olduğunu kabul ediyorum ama bırakın artık şunu gol atamayız forvet yok gol yeriz kaleci yok
bunlar ucuz bahaneler. senin önünde kaptığını atan forvet olsa sezonda atacağı 35 golü zor bulur
buda seni şampiyon yapmaz orta sahadan gol gelmiyor siz forvet suçladınız orta saha dünya oyuncu sıfır gol sıfır asistle oynarken
maç kazanamamayı forvet yokluğuna ihale ettiniz şimdide aynı şeyi kaleci için yapıyorsunuz
defans yerleşim planımız yok bir bak maçlara mirin stoper değilde sanki sol bek oynuyor
sürekli sola kayıp bekin arkasını toplamak zorunda kalıyor buda merkezdeki savunma kurgusunu bozuyor.
caner orta açma sevdasında tersten korner atma sevdasında olduğu için biz savunmada açık veriyoruz
bu kalecinin suçu değil bizzat kenarda bunu göremeyenlerin suçu
kaleci çok önemli adama başak maçında 2 top geldi maç başı 2side gol teki ofsayttı maçada iyi başlamıştık o golü yiyince zaten başak kapandı ve mertinde çok önemli kurtarışlarıda vardı mert hem sistemden dolayı hemde performanstan dolayı iyi fener maçında ayew 0-0ken vurdu mert harika çıkardı 1-0 olsa yenilebilirlerdi böyle çok pozisyon sayarımm bizde kariusun kafası oyunda değil fark bu her kaleci hata yapar ama kariusunki hata değil adam kafayı vermiyor yüz ifadelerinden bile belli oluyor bu ilk geldiğinde hepimiz bu adam iyi deik ama katkısı aynı olmadı ne ayağı düzgün ne kaleciliği misal duran toplarda çııkıp yumruklasa topları yada çıkıp alsa şuan minimum 6-7 gol daha az yemiştik adam duran toplarda berbat ve böyle aynı golleri yedik duran toplarda bi örneği de trabzon maçı 0-0 yan topta boşa çıktı nwakeme boş kalede direğe nişanladı maalesef kariusla olmaz bu iş kabul etmek lazım yok sistemmiş oymuş buymuş geçelim bunlarıda malatya maçında yenen gol neydi tamam mirin hata yaptıda kolay toptu aldı içeri 10 a yakın gol böyle basit goller

Çevrimdışı mylife1903

kaleci çok önemli adama başak maçında 2 top geldi maç başı 2side gol teki ofsayttı maçada iyi başlamıştık o golü yiyince zaten başak kapandı ve mertinde çok önemli kurtarışlarıda vardı mert hem sistemden dolayı hemde performanstan dolayı iyi fener maçında ayew 0-0ken vurdu mert harika çıkardı 1-0 olsa yenilebilirlerdi böyle çok pozisyon sayarımm bizde kariusun kafası oyunda değil fark bu her kaleci hata yapar ama kariusunki hata değil adam kafayı vermiyor yüz ifadelerinden bile belli oluyor bu ilk geldiğinde hepimiz bu adam iyi deik ama katkısı aynı olmadı ne ayağı düzgün ne kaleciliği misal duran toplarda çııkıp yumruklasa topları yada çıkıp alsa şuan minimum 6-7 gol daha az yemiştik adam duran toplarda berbat ve böyle aynı golleri yedik duran toplarda bi örneği de trabzon maçı 0-0 yan topta boşa çıktı nwakeme boş kalede direğe nişanladı maalesef kariusla olmaz bu iş kabul etmek lazım yok sistemmiş oymuş buymuş geçelim bunlarıda malatya maçında yenen gol neydi tamam mirin hata yaptıda kolay toptu aldı içeri 10 a yakın gol böyle basit goller
Iyi kaleci kotu gol yer
Anahtar kelime kafasi burda degil
Acaba epl hedefi yok mu?
Boyle mantarlamasa buralara dusmez zaten ama burdan cikisi nasil olacak?
Fizik super yetenek var refleksleri falan da kotu degil sadece ruhen turkiyede degil adam
Cekip konusmak lazim olmuyorsa evlendirsinler keskinli bir turk kiziyla bunu

herif az maaşla gelse bile bir ton transfer isteyecek her türlü sıkıntı

bide başkan istediği oyuncuları almazsa olay çıkarır conte sonra izle cümbüşü

kim gelirse gelsin aynı sıkıntı çıkmayacak mı zaten mevcut yönetim devam ederse.

Eksik transferler kampa yetişmeyen oyuncular vs.

Mehmet Özdilek: "Beşiktaş'ın teknik direktörlük koltuğuna oturacak bilgi birikimine sahip olduğumu düşünüyorum ama bunun kararını yöneticiler verecektir."

Çevrimdışı levitate

kim gelirse gelsin aynı sıkıntı çıkmayacak mı zaten mevcut yönetim devam ederse.

Eksik transferler kampa yetişmeyen oyuncular vs.

doru o yüzden değişim time

bide yeni yönetim eskisini aratıyomuş ayy yandık
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Iyi kaleci kotu gol yer
Anahtar kelime kafasi burda degil
Acaba epl hedefi yok mu?
Boyle mantarlamasa buralara dusmez zaten ama burdan cikisi nasil olacak?
Fizik super yetenek var refleksleri falan da kotu degil sadece ruhen turkiyede degil adam
Cekip konusmak lazim olmuyorsa evlendirsinler keskinli bir turk kiziyla bunu
bencede öyle kötü kaleci değil adam bir zamanlar neuerin tahtına aday gösteriliyordu.
ama maç içinde dikkat kaybına uğruyor. bu hissediliyor dikkatli olduğunda çok acayip toplarıda çıkarıyor.

Çevrimdışı levitate

bencede öyle kötü kaleci değil adam bir zamanlar neuerin tahtına aday gösteriliyordu.
ama maç içinde dikkat kaybına uğruyor. bu hissediliyor dikkatli olduğunda çok acayip toplarıda çıkarıyor.

bkz. alanya ve kayseri maçının ilk yarısı

bipbipbupbup

guti daha bir iştahlı gözüküyor.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Çevrimdışı Librarius

Övünç Özdem Şenol hocanın gidişini anlatmış:
https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1102979357667147781?s=19

Senol Gunes saglam bir satici cikti. Kimse kusura bakmasın ama durum bu. Hadi diyelim o bizi sattı, kardeşim yönetim uyuyor mu? TFF'nin anlastigini duyurduğu gun kapının onune konmaması Besiktas'i kucuk düşürmüştür. Hele hele su haber beni cildirtti: "Besiktas yonetimi 2. lik sansi azalirsa Guti'yi Senol Gunes'in yerine getirecek." Kimse cikip her habere inanmayın demesin, yapılan butun haberlerin doğru oldugunu gorduk.

1. Besiktas yonetimi Safak Mahmutyazicigolu'nu CHP'den belediye baskani adayı yapmak icin kulis yapti haberi cikinca bunu dile getiren herife tonlarca şey yazdım yalan söylüyor diye ama herif hakli cikti,

2. Senol Gunes milli takımla anlaştı yazanlara saldırdık ama doğru cikti,

3. Fikret Orman Mustafa Cengiz'den ozur diledi haberleri cikti, yine yalan dedik ama doğru cikti.

Besiktas yonetimi 2 şampiyonlukla costu ve raydan cikti malesef. Fikret Orman'in hedefi TFF baskanligi. Yusuf Namoglundan Yildirim Demiroren'e, Mustafa Cengiz'den Besiktas dusmani gazetecilere kadar herkese mavi boncuk dagitiyor. Besiktas'i basamak gibi kullanan bir hoca ve yönetim var malesef.

Çevrimdışı 38life

Son dakika!

Tff, Şenol Güneş’i Mart ayındaki eleme maçlarında görevlendirdiğini açıkladı

https://pbs.twimg.com/media/D06o054WoAEH5jZ.jpg