@ozankarakoc yani bi de anlamadığım şu var. Görüldüğü üzere bir kişinin eşgalini tanıma konusunda sizlerden iyiyim sanırım. Hal böyleyken gidip o fotoğrafta Şenol Güneşin yer aldığını iddia etmek için nasıl bir kafa yaşıyor olmam gerek? Alkol kullanmam, uyuşturucu kullanmam. Yani nereden baksan absürd.
Yine konu değişti... Ben 'Şenol Güneş'in fotoğrafta olduğunu iddia ediyorsun, kimi Şenol Güneş'e benzettin de yanıldın' demiyorum ki... O fotoğrafta Şenol Güneş'in olmadığını sen de biliyorsun, ama varmış gibi bir cümle kuruyorsun. İnsanlar da arıyorlar 'allah allah nerde acaba' diye...
Fotoğraf paylaşmadan 'adamlar milli takıma oyuncu bakıyor' deseydin, bu bir iddia olurdu. Fotoğrafı paylaşınca 'yanıltma' olmuş oldu. Şimdi fotoğraftan bağımsız 'Şenol Güneş milli takıma adam bakıyor' diyorsun, onun da net bir kanıtı yok. Tabi ki doğru olabilir. Şeref Abimiz hayatında hiç maça gitmemişse, ilk kez şimdi, Şenol Güneş'in milli takımdaki yardımcısı sıfatıyla gidiyorsa, amacı pek tabii ki bu olabilir. Ama bu görevi ona Beşiktaş yönetimi de vermiş olabilir, 'sezon sonuna kadar bize Süper Lig'den iyi yerli oyuncu bak' diye... Ben 'hayır Beşiktaş'a oyuncu bakıyor' diyebilir miyim? Diyemem. Çünkü kanıtım yok. 'Şenol Güneş o sırada pidecideydi' de diyemem, çünkü o konuda da kanıtım yok. Öyleyse hiçbir şey dememem daha doğru olur.
Söylemek istediğim, bir şeyi kuyruğundan yakalar yakalamaz hemen üstüne anlamlar yükleyip büyüttüğümüzde, hem insanlara zarar veriyoruz, hem de görenleri galeyana getirmiş oluyoruz. Şenol Hoca'yı teknik konularda sabaha kadar eleştirebilirsin, ben de saygıyla dinlerim. Katıldığıma katılırım, katılmadığıma katılmam, tartışmak istediğim noktada kendi fikirlerimi paylaşmak amacıyla araya girerim. Ama şu 'algı yönetimi' ve 'linç' meselesine fena takmış durumdayım.
Takım bir maçı kaybediyor. Oyunculardan birinin 'gülümserken' fotoğrafını buluyorlar, 'ooo, takım maçı kaybetti, beyefendimizin keyfi yerinde' yazıveriyorlar. Yüz bin kişi de adamı hain ilan ediyor. Bunlar sevimsiz şeyler.