Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3753603 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı ozankarakoc

Soldan 3.cü kişi Şeref Çiçek işte arkadaşlar. Neyi göremiyosunuz anlamadım?  :alala: Adam 4 senedir Yedek kulübemizde oturuyor. Bi göz âşinalığı olmuş olması lazım artık.

Eğer oysa da çok farklı görünüyor bu fotoğrafta...
Peki Şenol Hoca nerede?
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Şeref Çiçek Güncel Hali (Kayserispor maçı)

2 fotoğraf arasında 2 gün var.

Çevrimdışı 38life

Eğer oysa da çok farklı görünüyor bu fotoğrafta...
Peki Şenol Hoca nerede?

Şenol Güneş o maçı izlemeye gitse bunu benim aracalığımla öğrenmezdiniz herhalde değil mi? Tabii ki orada değil Şenol hoca.

Çevrimdışı mrred

Soldan 3.cü kişi Şeref Çiçek işte arkadaşlar. Neyi göremiyosunuz anlamadım?  :alala: Adam 4 senedir Yedek kulübemizde oturuyor. Bi göz âşinalığı olmuş olması lazım artık.

Top q7 ye gelince sahaya ve kenarına bakılır .

[ Son Düzenleme: 05 Mart 2019, 00:36:30 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

hakkaten şeref hocaymış

yönetim hala neyi bekliyor 3 kuruş paradan kaçmak için yapılacak şey mi bu  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Şeref Çiçek Güncel Hali (Kayserispor maçı)

2 fotoğraf arasında 2 gün var.

hadi bu şeref çiçek peki şenol güneş nerde ?

sen onuda yazmışsın ?

Çevrimdışı tangaz

bu foto yönetimin başkanın beşiktaşı boşladıgı tezimin ispatıdır!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ozankarakoc

Şenol Güneş o maçı izlemeye gitse bunu benim aracalığımla öğrenmezdiniz herhalde değil mi? Tabii ki orada değil Şenol hoca.

'Adamlar (Şenol Güneş ve Şeref Çiçek) maça gitmiş' diye yazmışsın, sonra 'Şenol Güneş gitse benden öğrenmezdiniz herhalde' diyorsun kardeş. Birbirimizin algısıyla oynamamıza gerek yok. 'Şeref Çiçek gitmiş' desen daha iyi olurdu, biz de şaşı olmazdık fotoğrafa bakarken.

Çevrimdışı 38life

hadi bu şeref çiçek peki şenol güneş nerde ?

sen onuda yazmışsın ?

Şenol Güneş fotoğrafta diye birşey yazmadım.

Çevrimdışı ozankarakoc

Bir de şu var... Pek inandırıcı olmasa da, var...
https://www.futbolarena.com/besiktas/besiktastan-trabzonspor-macinda-transfer-takibi-366994h/

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında sahne alan Kasımpaşa - Trabzonspor maçının sürpriz bir konuğu vardı. Beşiktaş yardımcı hocası Şeref Çiçek, Kasımpaşa ile Trabzonspor arasında Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı izledi.

Beşiktaş, Kasımpaşa ve Trabzonspor'dan kimi transfer edecek?

Beşiktaş yardımcı hocası Şeref Çiçek'in Kasımpaşa - Trabzonspor maçında yerli oyuncuları izlemek için tribünde yer aldığı öğrenildi. Gelecek sezonun kadro planlamasına başlayan Beşiktaş yönetimi, Süper Lig'in yerli futbolcularını yakından takip ediyor.

KASIMPAŞA'DAN TARKAN SERBEST DİKKAT ÇEKTİ

Kasımpaşa'nın ilk 11'inde 3 yerli futbolcu yer alırken, bu isimler Veysel Sarı, Tarkan Serbest ve İlhan Depe oldu. Yedekler arasında ise Ramazan Köse, Eray Birniçan, Özgür Çek, Hasan Bilal ve Uğurcan Yazğılı yer aldı. Özellikle 24 yaşındaki Tarkan Serbest son dönemde yükselen performansıyla milli takıma kadar yükselmiş ve dikkatleri üzerine çekmişti.

TRABZONSPOR'UN YERLİ FUTBOLCULARI

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, Kasımpaşa maçının ilk 11'inde Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Abdülkadir Parmak ve Yusuf Yazıcı gibi yerli oyuncuları sahaya sürdü. Trabzonspor'un yedek kulübesinde oturan yerli futbolcular ise Arda Akbulut, Ali Karnapoğlu, Murat Cem Akpınar ve Batuhan Artarslan olarak sıralandı.

Çevrimdışı tangaz

bu arada şeref hocanın da şenol güneşinde gidip maç izlemesi gayet doğaldır fikret orman izin veriyor buna milli takım açıklandıgı gün nihat özdemir marttaki maçlarda takımın başında güneşin olması için ne gerekiyorsa yapacagız demedi mi? dedi. fikret başkan buna itiraz etti mi? etmedi.

eee

milli takım hocası milli araya kadar elbette oyuncu izleyecek bunda sorun yok esas sorun fikret ormanın beşiktaşı boşlamasıdır.

Çevrimdışı ozankarakoc

Gereksiz uzadı ama...

"Adamlar (Şenol Güneş - Şeref Çiçek) şimdiden milli takım için izlemelere başlamış. Maşallah ne de çalışkanlar."

demişsin.

Çevrimdışı cursedofdragon

"Adamlar (Şenol Güneş - Şeref Çiçek) şimdiden milli takım için izlemelere başlamış. Maşallah ne de çalışkanlar."

bunu kim yazdı ?

Çevrimdışı 38life

Yönetim maalesef kendi ihtirasının peşine düşmüş durumda. Beşiktaşın çıkarları ikinci plana düşmüş durumda. Ergin Aslanın da söylediği gibi yönetim tepki odağını Şenol hocanın üstünde toplamaya çalışıyor. Bilinçli taraftarlar mevuzuyu bilse de yönetim kalabalık çoğunluklara oynuyor. Kalabalıkların Şenol Güneşe şimdiye kadar çok fazla bir tepkisi yoktu ama artık olacak. Yönetimin de seçim öncesi mumla aradığı şey bu.

Çevrimdışı 38life

'Adamlar (Şenol Güneş ve Şeref Çiçek) maça gitmiş' diye yazmışsın, sonra 'Şenol Güneş gitse benden öğrenmezdiniz herhalde' diyorsun kardeş. Birbirimizin algısıyla oynamamıza gerek yok. 'Şeref Çiçek gitmiş' desen daha iyi olurdu, biz de şaşı olmazdık fotoğrafa bakarken.

Böyle yazdığımı ispat et sana 1 milyon euro.

Çevrimdışı 38life

Düşmanlık o seviyeye gelmiş ki adamlar bana 30 dakika önce yazdığım şeyi sorgulatmaya çalışıyorlar. Beşiktaş konuşalım diyorum. Kişisel muhabbetlere asla girmicem artık diyorum. Ama mümkün değil maalesef.

Çevrimdışı 38life

Gereksiz uzadı ama...

demişsin.

Evet. Senin yazdığın neydi peki? bu ne? Oyuncu izlemek ne demek? Hangi ingilizce futbol teriminin türkçeye çevrilmiş hali "oyuncu izlemek"?

Çevrimdışı 38life

bunu kim yazdı ?

ben

Çevrimdışı ozankarakoc

Evet. Senin yazdığın neydi peki? bu ne? Oyuncu izlemek ne demek? Hangi ingilizce futbol teriminin türkçeye çevrilmiş hali "oyuncu izlemek"?

Yahu, 'ADAMLAR milli takım için izlemelere başlamış' diyorsun, ADAMLAR'ın yanındaki parantezin içinde de iki tane adamın adı var. Yazarkenki amacını bilemem ama ifade doğru değil. Bunu ısrarla reddetmenin ya da konuyu değiştirmeye çalışmanın bir anlamı yok.

'Adamlar (38life - cursedofdragon) kıymalı pide yemişler' diye yazıp, altına cursedofdragon'un kıymalı pide yerkenki fotoğrafını koyarsam sen sormaz mısın 'ben nerdeyim' diye?

Çevrimdışı tangaz

Yahu, 'ADAMLAR milli takım için izlemelere başlamış' diyorsun, ADAMLAR'ın yanındaki parantezin içinde de iki tane adamın adı var. Yazarkenki amacını bilemem ama ifade doğru değil. Bunu ısrarla reddetmenin ya da konuyu değiştirmeye çalışmanın bir anlamı yok.

'Adamlar (38life - cursedofdragon) kıymalı pide yemişler' diye yazıp, altına cursedofdragon'un kıymalı pide yerkenki fotoğrafını koyarsam sen sormaz mısın 'ben nerdeyim' diye?

senin canın amerikanyada pide mi çekti :D

gece gece beni de tetikledin şimdi

Çevrimdışı 38life

ifade tamamen doğru. Şenol Güneş milli takım için oyuncu izliyor. oyuncu izlemek scout etmektir. Bunu gidip kendin "seyrederek" de yapabilirsin, yardımcına "seyrettirip rapor tutturarak" da yapabilirsin.

İzlemek iz'den gelir, iz sürmekten gelir.Bir oyuncunun izini sürmek o oyuncuyu scout etmektir. Bunu fiziksel olarak gidip yapmak zorunda değilsin. İster wyscout üzerinden yaparsın, ister yardımcını gönderirsin, ister kendin gidersin. Neyi uzattın bukadar gerçekten, neyi irdeliyorsun?

Bu arada dur konuyu değiştiriyor olmayayyım ve yenileyeyim. Şenol Güneş milli takım için oyuncu izliyor. Evet.

Bu arada kıymalı sevmem, patatesli varsa alırım ama.

Çevrimdışı 38life

@ozankarakoc  yani bi de anlamadığım şu var. Görüldüğü üzere bir kişinin eşgalini tanıma konusunda sizlerden iyiyim sanırım. Hal böyleyken gidip o fotoğrafta Şenol Güneşin yer aldığını iddia etmek için nasıl bir kafa yaşıyor olmam gerek? Alkol kullanmam, uyuşturucu kullanmam. Yani nereden baksan absürd.

Çevrimdışı ozankarakoc

senin canın amerikanyada pide mi çekti :D

gece gece beni de tetikledin şimdi

Abi sorma... Yakınlarda bir Ermeni restoranı var, pastırmalı pide yapan... Soluğu orada almama çok az kaldı :)

Çevrimiçi yaço58

fikret ormanın şapkayı önüne koyup düşünmesi lazımdır şirazesi kaymıştır ancak yd ile kıyaslamak hafif tabiri ile ayıptı bu adam naptı sahte belgeyle bizi uefadanmı men etti ffp dolayısıyla uefadanmı men etti stad yapcam deyip yapmadımı gidip diagneye  tabata gibi 10m vermedi diyemi suçlu oldu bu adam cidden taraftar olarak bizimde kantarın topuzu kaymış neymiş adam 7 senede 2 şampiyonluk almış diye eleştiriiyor geldiğinde kulüp ne haldeydi bunu gören yok siyasi baskılara rağmen maça çıkmadı bunu gören yok her başkanın hatası olur iyisi kötüsü olur bizim başkanın yaptıklarıda ortada yd ile kıyaslamak ayıptır sonrada niye başarı gelmiyor adam şuanda da kagawa ve ademi alırsa seneye ne iyi hucüm hattının bizde olma olasılığı yüksek bu adam ne yapsın tamam sene başı boşladı herkes hemfikir ama eleştrini yaparsın ona görede türkiye tarihinin gelmiş geçmiş en beceriksiz adamıyla mukayese bile edilmez yaptıklarıyla böyle başkan fb yada gsde olsa şimdiye ilah etmişlerdi bizim kendi değerlerimizi cürütme gibi bir özelliğimiz var sene başından beri oğuzhan oynamasın gitsin adam ıslıklandı fedadan bu yana takımda olan o yılların hatrına gene ıslıklanmaz bizim seyirci ıslıkladı her pas hatasında homurdandı şimdide oğuzhan nerde niye oynamıyor şöyle böyle değerlerimizi yüceltmeliyken biz yerin dibine sokuyoruz sonrada camiada niye hep kaos oluyor kötü yanları yokmu var ama eleştirelim sadece adama bu taraftar hırsız dedi stadda çarşının ortasına paralar nerde pankartı asıldı yd kulübün iliğini sömürürken bunlar napıyordu şımart bizi başkan diye pankart açılıyordu kendimi fikret ormanın yerine koyuyorum beşiktaşımız zor durumdayken aday oldu o kadar iyi şey yaptı ufak bi tökezleyince paralar nerde bestesi söylemek pankartı çarşıya asmak ne demek insanın zoruna gider ayrıca geçen sene 4. olmuşuz oldukta nasıl olduk bunlarıda konuşalım başkanın suçumuydu mhk bizi doğrarken başkan masaya daha fazla vurmalıydı vurmadı hatadır eleştirilir ama tribündekiler mhkye bigün tezahratla istifası istendimi yok şuan fikret orman giderse daha iyisi zor gelir işte erdal torunoğulları adam gomez transferi diye herkesin dilinde transfer sihirbazı falan deniyor gerçekten geri gelmesini isterim görelim sihirbazlığını bakalım camiadan giden yüceleştirilirkne hizmete devam eden yerin dibine sokuluyor al sana seneye hucüm hattı x-kagawa-adem ilerde burak geride dorukhan-x bu xler sağlam transfer olursa geriye bakmamıza bile gerek kalmaz ama biz karalar bağlıyoruz yok 7-8 transfer lazım diye yok kardeşim 2 sağlam transfer bizi seneye şampiyonluğa oynatır kariusuda gönderip fabriyi geri alsak yada herhangi bir başarıya aç ucuz maliyetli adam alsak kafi vidayı satıp mirin-x yaparsın medel vidadan gelenle de transfer beklerinide gençlerle yedeklersin yok 7-8 transfermiş geçeliim bunları al sana gs adamlar stoper artı diagneye 22mlik bonservis yüküne girdi ve marcaonun yaptığı temel hataları mirin yapsa biz yerin dibine sokardık adam çayda çıra oynayarak penaltı yaptırdı benfica maçında erzurum maçındaki timing hatası halı sahalarda çok görülen bir hata ama adamlara bakıyon hala mükemmel transfer eleştiri tek tük biz ortasını bulmalıyız eleştirirken bile yapıcı olmalıyız al işte ozide yerin dibine soktuk hep beraber adam kayboldu taraftar ıslık çalcağına desteğine devam edip maç içinde maç sonunda eleştirisini yapsa nolurdu şimdide ozi nerde oziyi kendi ve biz bitirdik açık ve net şu tolgay fenerde ilah oldu biz oziyi ne zaman o kadar destekledik şu quaresmaya verilen desteğin yarısı oziye yada olcaya verilmedi taraftar olarakda hataları görmeliyiz çuvaldızı önce kendimize batırmalıyız biz napıyoruz diye camia olarak komple ipin ucunu kaçırdık işte 2017 yazı burakla volkanı lensle negredo yerine hoca istedi gelseler ne olurdu tutmasada daha az borca girerdik ama noldu ilk önce taraftar olarak bizler istemedik olcayı bizler kötüledik olcay fener yada gsde olsa ne muamele görürdü bizde ne gördü adamın yetenekler kısıtlıydı eyvallah ama mücadele hırs vardı ne kadar yönetimde suç varsa aynıı oranda taraftardada vardır

Çevrimdışı ozankarakoc

@ozankarakoc  yani bi de anlamadığım şu var. Görüldüğü üzere bir kişinin eşgalini tanıma konusunda sizlerden iyiyim sanırım. Hal böyleyken gidip o fotoğrafta Şenol Güneşin yer aldığını iddia etmek için nasıl bir kafa yaşıyor olmam gerek? Alkol kullanmam, uyuşturucu kullanmam. Yani nereden baksan absürd.

Yine konu değişti... Ben 'Şenol Güneş'in fotoğrafta olduğunu iddia ediyorsun, kimi Şenol Güneş'e benzettin de yanıldın' demiyorum ki... O fotoğrafta Şenol Güneş'in olmadığını sen de biliyorsun, ama varmış gibi bir cümle kuruyorsun. İnsanlar da arıyorlar 'allah allah nerde acaba' diye...

Fotoğraf paylaşmadan 'adamlar milli takıma oyuncu bakıyor' deseydin, bu bir iddia olurdu. Fotoğrafı paylaşınca 'yanıltma' olmuş oldu. Şimdi fotoğraftan bağımsız 'Şenol Güneş milli takıma adam bakıyor' diyorsun, onun da net bir kanıtı yok. Tabi ki doğru olabilir. Şeref Abimiz hayatında hiç maça gitmemişse, ilk kez şimdi, Şenol Güneş'in milli takımdaki yardımcısı sıfatıyla gidiyorsa, amacı pek tabii ki bu olabilir. Ama bu görevi ona Beşiktaş yönetimi de vermiş olabilir, 'sezon sonuna kadar bize Süper Lig'den iyi yerli oyuncu bak' diye... Ben 'hayır Beşiktaş'a oyuncu bakıyor' diyebilir miyim? Diyemem. Çünkü kanıtım yok. 'Şenol Güneş o sırada pidecideydi' de diyemem, çünkü o konuda da kanıtım yok. Öyleyse hiçbir şey dememem daha doğru olur.

Söylemek istediğim, bir şeyi kuyruğundan yakalar yakalamaz hemen üstüne anlamlar yükleyip büyüttüğümüzde, hem insanlara zarar veriyoruz, hem de görenleri galeyana getirmiş oluyoruz. Şenol Hoca'yı teknik konularda sabaha kadar eleştirebilirsin, ben de saygıyla dinlerim. Katıldığıma katılırım, katılmadığıma katılmam, tartışmak istediğim noktada kendi fikirlerimi paylaşmak amacıyla araya girerim. Ama şu 'algı yönetimi' ve 'linç' meselesine fena takmış durumdayım.

Takım bir maçı kaybediyor. Oyunculardan birinin 'gülümserken' fotoğrafını buluyorlar, 'ooo, takım maçı kaybetti, beyefendimizin keyfi yerinde' yazıveriyorlar. Yüz bin kişi de adamı hain ilan ediyor. Bunlar sevimsiz şeyler.