Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3753460 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bana bu daha çok koydu. Devre arasında değişim yapıp seneye ön hazırlı yapabilirdik. Şimdi seneye sıfırdan...
Yahu mustafa secim var mayista ne hazirligi
Bu secimi gecen sene yapin dedigimde gulhan nopost veriyordu
Bak noldi?

Çevrimdışı mrred

Bu saatten sonra başkan bu adamı takımdan tazminat vermemek için kovmazsa çok büyük hata yapar. En azından seneye ne yapacağımızı planlamamız gerekiyor. Milli takım arasına kadar bekleyeceğim eğer yönetim bir hamle yapmazsa onlara da bir güzel saydırcam. Sabrediyorum
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Cok zor isler bunlar.. Ancak bir Rahmi Koc gibi hic kimseye eyvallahi olmayacak bir adam gelecek ki, hem sermayeyi koysun hem de celme takmaya calistiklarinda guclu bir lobi cikarsin karsilarina. Fikret Orman orta olcekli is adami, ne bir sermayesi var ne bir nufuzu. Serdar Bilgili de boyleydi.

Arada Demiroren yine biraz daha zenginceydi onun da yoneticilikle alakasi yoktu.

Bu sene ligi Basak alirsa onumuzdeki sene fener sampiyon olur, yoksa gs fener arasi gider. Biz kepenk kapattik artik bu cok net.

safak mahmut bilmemne, umut'u metin'i vs. normalde adi sani duyulmayacak adamlar Besiktas ustunden reklamlarini yaptilar kendince.
Lale devri yasadi yonetim
Sov yaptilar pepe falan fbnin elinden lense 5.5 filan

Sebaya bilgiye kufur etmis taraftarimiz var bizim, dikkatli olmak lazim dedim
Kaos basliyor en sevdigim

Çevrimiçi yaço58

ambargo koyma hayalleri kurarken şimdi bu durumda olmak insana zul geliyor artık başkanında miadı doldu hoca gitmiş milli takıma işte gönder daha 2 milyonu bıraksın diye göndermedik bu hafta içi eğer bu maç takımın başında guti olsa bu duruma düşşek bile insana koymazdı sonucu bildiğim maçı izledim quaresma 90 dk sahada gezdi tek olumlu hareketi yok 1-0ken adem araya attı tek topta vuracağı yerde düştü sonrada gol yedik lens oynarken adam gerçekten golde kaçırsa bişeyler yapıyordu quaresma ise - de adam 11-10 oynatıyor bizi ve hoca bunu göremiyor başkası quaresma gibi oynasa azarlardı ve 2.yarı başlatmazdı hemen gitsin artık önümüzdeki sezonun yapılanmasına başlanmalı hocayla artık her saniye bizi dahada geri götürür

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yahu mustafa secim var mayista ne hazirligi
Bu secimi gecen sene yapin dedigimde gulhan nopost veriyordu
Bak noldi?
Herkesin kendine göre bir planı var abi. Aynı yönetim gibi. Sen daha iyi biliyorsun. Bir günah keçisi kolay bulunmuyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Kesinlikle Türk hoca istemiyorum. Fanusun içindeki tatlı su balığı antrenörlerde gına geldi. Hiçbiri vasatın üstünde değil. Bu ligdeki hiçbir başarı referans alınamaz vasat bir ligde hangi başarı referans alınır. O yüzden el yordamı ile Guti yi denememiz gerekiyor. Kalan 10 haftadaki oynattığı futbola göre gelecek sene için karar veririz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Krizi yönetemedik...

Rıdvan Dilmen: "Bu saatten sonra kimse bana Şenol hoca sezon sonuna kadar kalacak diyemez. Bence kalmaz. Bu milli takım işlerini 45 gün önce açıklamalıydılar. Ama taraftar korkusundan söyleyemediler."

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Beşiktaş önce tarif edilebilir bir oyun oynamak zorunda. Topu tamamen rakibe bırakarak üst üste 10 pas yapamayan büyük takım oyunu mu olur ? Bu vasat oyunu oynatmayacak takımdaki rolleri takıma uygun şekilde dağıtacak arada gençlerinde dinanmizmini kullanacak bir hoca gerekiyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

Krizi yönetemedik...

Rıdvan Dilmen: "Bu saatten sonra kimse bana Şenol hoca sezon sonuna kadar kalacak diyemez. Bence kalmaz. Bu milli takım işlerini 45 gün önce açıklamalıydılar. Ama taraftar korkusundan söyleyemediler."
söyleseler o kadar tepki olmazdı yav

deselerdi "hoca gitmek istiyor, takım guti'ye emanet, destek olun" kimse sıkıntı yapmazdı
bipbipbupbup

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Kendinizi bu kadar hırpalamayın boşa bu devre zaten bir gazla gittik Burak-Kaqawa-Mirin falan en azından 2. lig olur mu diye  fb maçı ilk yarısına kadar maç sonu lastik patladı. 17. hafta ne düşünüyorsak şuan da da aynı tek fark t.d mizin ihanetini öğrendik. Şampiyonluk şansımız zaten yoktu. Sene ye de ümitlenmeyin bu şartlarda imkansız. Şenol Güneş in yaptığının Biliç ten bir farkı yok. Milli takımla anlaştım diyene kadar kızardım ama sövmezdim.

Bu durumlara düşmemizde en masum yine topçular çünkü çoğunun seviyesi belli. Taş gibi olacak takımı geçen sene başı yaptıkları hamlelerle her transfer dönemi en skorer oyuncuyu göndererek orta sıra takımı seviyesine getiren yönetim en büyük sorumlu, eldeki kadrosu bozulduğunda istifa etseydi hepimiz iyi anılarla anardık. Ama şu saatten sonra başka şeylerle anacağız Şenol Güneş yi 2.suçlu o. 3. kendini dev aynasından görüp hatalar zincirini bir bütün olarak görmeyen kendi penceresinden 1 tane günah keçisi arayan bizler yani taraftar. En sonda da artık maç maç değişmekle birlikte aldıkları paralara göre yaptıkları hatalar yanlış karar vermeler vs ile topçular.

Şenol Güneş Sene sonuna kadar kalırsa 2 sene daha düzen kuracağız oyuncu alıp satıp ilk sene deneyip anca 2. seneye oturtacağız düzeni ki kulübün başkanı küçüleceğiz diyor gelen oyuncular %100 tutsa anca ki o da imkansız kalite fazla artmayacak zarar verenlerden kurtulalım yeter 3.4. oluruz zaten en kötü. Gelen kişi kredisiz olursa bu taraftarla ilk senesinde gider. Fb gibi küme düşmeye oynarız üstelik biz o duruma düşersek ligden de düşersek şaşırmayın.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı kyiv

Kesinlikle Türk hoca istemiyorum. Fanusun içindeki tatlı su balığı antrenörlerde gına geldi. Hiçbiri vasatın üstünde değil. Bu ligdeki hiçbir başarı referans alınamaz vasat bir ligde hangi başarı referans alınır. O yüzden el yordamı ile Guti yi denememiz gerekiyor. Kalan 10 haftadaki oynattığı futbola göre gelecek sene için karar veririz.

Yabancı Hoca alacağı yüklü mangıra bakar. Takım biraz kötü gitsin umrunda bile olmaz oynatamadığı futbol,sistem, ruh,taraftar,çaba...Profesyonellik konuşur. Her türlü çapsızlıklarına rağmen Türk hoca derim.

Çevrimdışı mrred

Yabancı Hoca alacağı yüklü mangıra bakar. Takım biraz kötü gitsin umrunda bile olmaz oynatamadığı futbol,sistem, ruh,taraftar,çaba...Profesyonellik konuşur. Her türlü çapsızlıklarına rağmen Türk hoca derim.
Sene başından beri o yüzden umarım hoca scout ediyorlardır diyoruz.
Daha yeni yeni keşfedilen bir hoca da olur.
Hepsi de bakar paraya
Ben guti'nin en azından bir 10 maç denenmesinden yanayım
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Kendinizi bu kadar hırpalamayın boşa bu devre zaten bir gazla gittik Burak-Kaqawa-Mirin falan en azından 2. lig olur mu diye  fb maçı ilk yarısına kadar maç sonu lastik patladı. 17. hafta ne düşünüyorsak şuan da da aynı tek fark t.d mizin ihanetini öğrendik. Şampiyonluk şansımız zaten yoktu. Sene ye de ümitlenmeyin bu şartlarda imkansız. Şenol Güneş in yaptığının Biliç ten bir farkı yok. Milli takımla anlaştım diyene kadar kızardım ama sövmezdim.

Bu durumlara düşmemizde en masum yine topçular çünkü çoğunun seviyesi belli. Taş gibi olacak takımı geçen sene başı yaptıkları hamlelerle her transfer dönemi en skorer oyuncuyu göndererek orta sıra takımı seviyesine getiren yönetim en büyük sorumlu, eldeki kadrosu bozulduğunda istifa etseydi hepimiz iyi anılarla anardık. Ama şu saatten sonra başka şeylerle anacağız Şenol Güneş yi 2.suçlu o. 3. kendini dev aynasından görüp hatalar zincirini bir bütün olarak görmeyen kendi penceresinden 1 tane günah keçisi arayan bizler yani taraftar. En sonda da artık maç maç değişmekle birlikte aldıkları paralara göre yaptıkları hatalar yanlış karar vermeler vs ile topçular.

Şenol Güneş Sene sonuna kadar kalırsa 2 sene daha düzen kuracağız oyuncu alıp satıp ilk sene deneyip anca 2. seneye oturtacağız düzeni ki kulübün başkanı küçüleceğiz diyor gelen oyuncular %100 tutsa anca ki o da imkansız kalite fazla artmayacak zarar verenlerden kurtulalım yeter 3.4. oluruz zaten en kötü. Gelen kişi kredisiz olursa bu taraftarla ilk senesinde gider. Fb gibi küme düşmeye oynarız üstelik biz o duruma düşersek ligden de düşersek şaşırmayın.
Fb durumuna dusersek bizi el birligi ile kume dusururler. Hakemi federasyonu rakibi bastirir ustune medya buyuk takim kjme duserse turk futbolu kurtulur diye gazi verir, bizi yollarlar kumeye
Ha fb kumse dusse bu sene, tff rtenin bir lafi ile kume dusmeyi kaldirir lig 22 takimla oynanir

Çevrimdışı mrred

Sahadaki oyunla yönetimin direkt bağlantısı yok dolaylı bağlantısı var. Kulübü ileri taşımak sadece altyapı tesisi stad yapmakla falan olmuyor. Bu bakımdan yönetimin elinde aslında bir fırsat var. Futbol aklına güvendikleri birini direktör yapabilirler ya da Türk usulü el yordamı ile oyun bilgisine ve felsefesine güvendikleri bir teknik direktöre her şeyi bırakabilirler. Aslında iki yöntemi de daha önce denedik ikisi de kendi içinde "oyun" anlamında başarılı sonuçlar verdi. Ben futbol direktörü olmasından yanayım. Teknik Direktörü de o seçsin .
The great gig in the sky

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Lucescu dan başka yabancı götüremez ligi ve bizim taraftarı. Kaliteli hoca gelecek vaat eden hoca getirirsek beklenti büyüyecek 1 sene de adam düzeni kurana kadar ligi tanıyana kadar tazminatını alıp eline gidecek. Kredili isim getirsen büyük yabancı hoca  istediği kadroyu kuramaz yönetim. İlk devre bitmeden ligden koparız hoca ile beraber yönetimi de göndeririz ya da borcumuzu ikiye katlarız.

Hoca kadar hatta daha da önemlisi yönetim kurulu kadrosu Fikret Orman ı rahatsız edecek yöneticilerden kurulması lazım. Serdar Bilgili, Ahmet Nur Çebi, Serdal Adalı olacak aynı anda ki başkan sapıtmasın rahat olunca saçmalıyor diken üstünde olursa daha iyi şef scout vs kurtulup futbol komitesine futboldan anlayan birileri gelmeli gerisi de paralı ve lobici ağalardan oluşursa ne ala.

Çevrimdışı mylife1903

Yabanci hocanin azicik atarlisi makbuldur
Bu yonetime mesela tirappatoni gibi lazim
Al hocam asrin kadrosu diyecekler sonra tirappatoni turkce basin toplantisi duzenleyecek

Çevrimdışı mrred

Beşiktaş’ın her geçen maç, daha vasat tercihlerle kazanmaya çalışması. Bu şekilde kazanılacak her puan, kaybedilen zamandan başka bir şey değil. Ve zaman, hayatta olduğu gibi futbolda da en değerli şeydir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Fb durumuna dusersek bizi el birligi ile kume dusururler. Hakemi federasyonu rakibi bastirir ustune medya buyuk takim kjme duserse turk futbolu kurtulur diye gazi verir, bizi yollarlar kumeye
Ha fb kumse dusse bu sene, tff rtenin bir lafi ile kume dusmeyi kaldirir lig 22 takimla oynanir
Hiçbirine gerek yok biz geçen hafta kurtardık onları düşmekten. Bursa yı düşürdük diye laf yerken nasıl şampiyon olmalarına katkı yaptıysak. O maçla şampiyonluktan olan fb yi de ligde tutarak affettirdik kendimizi. Borcumuz olmayıp çok alacağımız olan gs den ise inş başağa yenilip onları yenerek 1 taksidini de olsa alırız bu sene başka bir hedefimiz yok zaten.

Başağa yenil. Gs yi yenmeye çalış yenemiyorsan ortalığı ger oyuncularını attır ceza aldır vs fb nin yaptığını yapmalıyız ilk devre de ki gibi yeter...

Çevrimdışı kartal190321

Sahada futbol namına en ufak bir şey yok. Hala yönetim diyoruz. Önce bir futbol emaresi görelim bizi oyunla kurguyla maça müdahale ile bir kere de utandırsın ondan sonra yönetime gerekeni söyleriz. Sahada bir oyun yok tarif edilir başarıyla uygulanan bir oyun yok. Topu kap direkt hücum yap büyük takım 90 dakika bu oyunu oynayamaz. Yoksa öne geçtiğin her maçta yakalanırsın bu maç 5 lik olmamız gerekiyordu ama adamlar şansız ve beceriksizdi.

hoca kim  ücretli çalışanın, hocan kötü yönetiyorsa, sahada oyun yoksa ve geçen sezondan beri  aynı şekilde devam ediyorsa  hoca suçlanmaz, bu hocaya arka çıkanlar müdahale  etmeyenler  en büyük suçludur, ha sen yönetimi  suçlamayıp  hocayı suçluyorsan  baş sorumlu  hoca diyorsan boş konuşmuş  olursun  senin yaptıgın yönetim yalakalıgıdır, sen Beşiktaşlı değil  yönetimsporlusun, suçsuz gördügün  yönetimde  birazcık  cesaret olsaydı  sezon bitince  şenol hocayı  kovardı   ama nerde  o yürek , koskocaman  Beşiktaşımı  seyirciden korkup  takımı  uçuruma  sürükleyen  hocayı görevden alamayanlar  yönetiyor

sen ver senin gibi  yönetimsporlular  sabah  akşam hocada hoca  demeye devam eder, yönetimide  bir güzel yaglar  aynen devam edin  :claps:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı kyiv

Arada kaynadı gitti. Bu Karius seneyede bizle devam edecek mi?  :isad: :duman:

Bu kadar kötü bir kaleci görmedim. Bir daha alman kaleci mi? Amaaannn eksik olsun.

Tolga bu golleri yeseydi tüm adamın yedi ceddine sövülüyordu.

Çevrimdışı mrred

hoca kim  ücretli çalışanın, hocan kötü yönetiyorsa, sahada oyun yoksa ve geçen sezondan beri  aynı şekilde devam ediyorsa  hoca suçlanmaz, bu hocaya arka çıkanlar müdahale  etmeyenler  en büyük suçludur, ha sen yönetimi  suçlamayıp  hocayı suçluyorsan  baş sorumlu  hoca diyorsan boş konuşmuş  olursun  senin yaptıgın yönetim yalakalıgıdır, sen Beşiktaşlı değil  yönetimsporlusun, suçsuz gördügün  yönetimde  birazcık  cesaret olsaydı  sezon bitince  şenol hocayı  kovardı   ama nerde  o yürek , koskocaman  Beşiktaşımı  seyirciden korkup  takımı  uçuruma  sürükleyen  hocayı görevden alamayanlar  yönetiyor

sen ver senin gibi  yönetimsporlular  sabah  akşam hocada hoca  demeye devam eder, yönetimide  bir güzel yaglar  aynen devam edin  :claps:
Haklısın hocam.
Bir daha beni alıntılama.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Librarius

Şenol Güneş 2 senemizi bebat etti manevi evladıyla birlikte. Yönetim Şenol Güneş milli takım olayını berbat yönetti. Fakat artık Şenol’un Beşiktaş hocası olarak kaldığı her hafta önümüzdeki sezondan yer. Herkese mavi boncuk dağıtan Fikret beye duyurulur.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı levitate

'Karşılaşmayı değerlendiren Şenol Güneş, "İlk yarı skor olarak lehimize bitti. İkinci yarı başında da pozisyonlarımız vardı. Kayserispor'a 2 gol atıp, birçok gol kaçırmak bir tarafa ama kolay pozisyonlar vererek gol yememiz puan kaybına sebep oldu. 2-1'den sonra biraz dağıldık. Kayserispor oyunu lehine çevirdi ama bir gol bulabildik. Puan kaybettik, üzgünüz. Buradan galibiyet almalıydık." dedi.

Şampiyonluk yarışında arka arkaya aldıkları kayıpların sorulması üzerine Şenol Güneş, "Puan olarak gerideyiz. Erzurumspor, Fenerbahçe ve Kayserispor ile berabere kaldık. Bu maçları kazanabilirdik. 6 puan kaybettik, elimizde 3 puan kaldı. Önümüzde Galatasaray ve daha uzakta Başakşehir var. Yukarıyı kovalayacağız. Üçüncü olmak istemiyoruz. Savaşmaya, yarışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.'

peki :ı
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Yine savaş , ruh vb gibi kavramlarla açıklanan daha doğrusu açıklanamayan "oyun"
Yahu ne savaşması ne ruhu kimi kandırıyorsunuz ? Hangi yüzyılda yaşıyorsun. Oyunu savaşmakla ruhla tarif ediyor bu nasıl bir vasatlıktır gerçekten inanamıyorum
Açıklamaları da vasat oyunu da vasat değişikleri de vasat oyuncu tercihleri de vasat
The great gig in the sky

Çevrimdışı frantic

hoca ihanet etti, yalan söyledi, top oynatamıyor, asrın kadrosunu harcadı vs. hepsine tamam da bu hocayı burda tutan kim acaba.
geçen sezonu, bu sezon başını, devre arasını hepsini geçelim, geçen hafta evinde düşmemeye oynayan rakibine 3-0 dan 3-3e maç vermişsin, zirveyle iyice kopmuşsun, üzerine hoca-milli takım açıklaması da gelmiş hala bu hafta o hoca takımın başında sahaya çıkıyor.
hala yöneticilerin ergen triplerinde sosyal medyada hocayı eleştiren paylaşımlara retweet-like kasıyor, gönder gitsin. bütün konu para-tazminat sıkıntısı falansa eğer o like-retweet atanlar bir zahmet 300-500 yine aralarında toplayıp versinler, sonra çıkıp reklamlarını yapsınlar 7kişi ortak hocayı gönderdik diye.