https://twitter.com/alperbah/status/1101229338748469248
bunları sürekli takip ediyormusun bilmem ama 1,5 ay öncesine kadar
yönetime en ufak eleştiri getirsen topluca üstüne saldırırlardı bir günde değiştiler düğmelerine biri basmış gibi
düşüncelerden daha önemlisi o düşünceleri nasıl ve niye getirdiğindir. Bazen söylediğin doğru olsa bile
sen söylediğin için olmaz (Burdaki sen sen değilsin x kişiler

) bundan 1,5 ay kadar önce internette fenomen olmuş
ve birlikte haraket eden kişiler birden u dönüşü yaptı. Bunların hepside yönetim destekliyorlardı bir anda hepsi ağız değiştirdi.
elbet muhalefet yaparsın ama bu kadar birden olmaz ve bir grubun aynı anda R yapması düşünce olmanın
dışına çıkar bu ipleri birileri tarafından kontrol ediliyor demektir. Peki kuklanın söylediklerini doğru kabul edebilirmiyiz.
insanlar değişir ama bu adım adım olur. Bunun izlerini bir süre görür takip edersin yoksa bir anda
beyazken siyah olmaz hadi diyelim yeni bir liste çıktı bunlara makul geldi onu desteklediler öylede bir durum yok
tüm mesajları birini destekleme hedefli değil hedeflerinde mevcut yönetimi yıpratma var merakla bekliyorum bu
gurubun ipleri kimin elindeymiş. Ha diyelim seçimlerde Başkanın karşısına aday çıkmadı tek aday girdi
o zamanda merak ediyorum R yapacaklarmı tekrardan birinin kullanıldığını hissediyorsan fikirleri seninle
örtüşse bile doğru örnek olmaz. tıpkı bazılarının Burak protestosu için sitelerinde yazı döşeyip pankartlar yapması
kitleleri peşlerine takması sonra ilk maçta burakı çağırıp alkışlaması gibi peşinden geleni sap gibi ortada bırakır.
yada passo boykotu yapıp stadın açıldığı gün boykotu bitirip bu işe gerçekten inananları ortada bıraktığı gibi
istediğin kadar doğru şeyi yap nasıl yaptığın ne niyetle daha önemli.