Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3753327 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

hangi maçı izledin :alala:
bu kadar yanlı olma aksayan kanat güvenin kanatıydı
sürekli alan boşaltıyor hep pozisyonlara bir tık geç hamle yapıyor
lens oynarken rakip savunmadan çıkamadı adamın geçeceğini bildikleri için hep temkinli güven kötüde olsa
çabuk oyuncu olduğu için iki kanat korkusuna savunma düzenleri bozuldu bir kişiyi iki kişi tutmak zorunda kaldılar ilk yarıyı iyi incele
lens ve güveni hep en az iki kişi basdılar buda oyuncuların hücuma çıkmasına engel oldu.
bizim aksayan bariz yerimiz sol bekti. sonra hoca iki hızlı kanatı çıkarınca boşaldı fener dalga dalga geldiler
oyuncu değişikliği oyunu ileri taşımak için olur taşıyamayacaksan değiştirme hoca her oyuncu değişikliğinde takımı geriye taşıyor.
ya boşver konuşupda canımı daha fazla sıkmak istemiyorum. zaten artık defter kapandı bu saatten sonra
neyi konuşacağız. Sahadaki Beşiktaşı destekleriz kim olursa ne olursa olsun desteğimiz formaya gerisi hikaye.
lens diye boşa söylüyorsunuz söylerken kendiniz inanıyormusunuz buna en uçtaki oyuncun kötü oynadı diye 12 dakikada 3 golmü yenir. hiç oynamasa oyundan alsa hoca yerinede adam sokmasa yinede maç 3-0 dan 3-3 e gelmez. o nedenle kendinizi kandırmayın
bizide kandırmaya çabalamayın. takım ikinci yarı sahaya çıkar çıkmaz skoru korumak için geri yaslandı bu oyuncu olayı olamaz
demek böyle yönlendirildi takım. hadi geride karşılamaya karar verdin o zaman ne olursa olsun en hızlı adamlarını oyundan çıkartmazsın
lensin ölüsü bir top kapar gider güvende öyle geride oynamak kontratak demektir kimle yapacaksın kontrayı caner ve quaresmaylamı sahaya sürdüğü oyuncular hocanın istediğini yapacak oyuncular değil o zaman sürmeyeceksin madem yatıyorsun skora tam yat güveni çıkarıyorsan medeli sok lensi çıkarıyorsun necipi sok oyunu orta sahada kitle varsın hücum yapmayalım gol atmayalım skoru zaten bulmuşuk güven çıkarıp caner sokarak lens çıkarıp quaresma sokarak taktik değişiklikmi yaptın yok farklı isimler aynı oyun.
her zaman yaptığı işde kazayla giren oyuncu bir gol atarsa hoca oyunu değiştirdi oluyor ama iki senedir değişiklikler takımı daha kötü yapıyor. oyuncu değişiklikleriyle kaç maç verdik. Neyi konuşuyoruz en kötü sağ açıkmış hiç olmasa ne olur skoru bulmuşsun zaten.

lensin ölüsünü geçtim dirisi nereye kapıp gidiyor veya gitse nereye gidebiliyor sonunda ne yapıyor bu maç tolgayı güya geçti ceza sahsına girerken gene dolandırdı ayagına lensin yapabildiği tek şey tolgayı geçtiği andaki eylemdir topu ileri uzun yuvarlar topsuz koşuyla rakibini geçer ama sonra tekrar topla buluşunca çuvallar finiş yapamadığı için batırdığı tonla pozisyon sayarım bi çırpıda.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Hesap sorulması gerekenlerden hesap soracağız (2012)

Vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerimizi sunarız. (2019)

Yazıklar olsun.
[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2019, 23:53:19 38life ]

Çevrimdışı tangaz

"Fikret Orman: "Yönetim kurulu toplantımız var. Ondan sonra açıklama yapacağız. Şenol Hoca şu anda haziran ayına kadar takımın başında. Hayırlısı olsun." Orman: "Yıldırım Demirören'in istifası hiç beklemediğim bir sürpriz oldu. Aklıma gelmeyen bir sürpriz. Herkes şok oldu. Bir gerekçeleri vardır. Bununla ilgili bir şey konuşmadık. Türk futbolu için hayırlısı olsun."

Yahu daha ne gerekçesi olacak adam iddaa'yı satın aldı yasal olarak ayrılmak zorunda. Yasal şeylere şaşırıyor şok oluyor başkan.

aklımızla dalga geçmiş

adamın fifa nezdinde başkanlıgı düşmüştü zaten nesine şaşırmış futbolun içinde olup da buna şaşırdım diyen yönetici  bi zhmet bida futbol stadının yanından dahi geçmesin. geçen tff.yi istemiyorum diyorduya olası bi teklif gelirse emir geldi aslında hiç düşünmemiştimin yerini yapıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

sen yazınca neye kızıyorum şu forumda yazdıklarını taktir ettiğim insanların içinde başta geliyorsun çünkü ön yargılarla konuşmuyorsun birde her şeyi ilk görme gibi bir yeteneğin var. Benim kızdığım bazen üslupta tozu kaçırman
forum kurallarını zorlaman bu aynı şey değil. ama haklıya hakkını veren yanlışı süzebilen ender insanlardansın.
algılarla yönlendirilmiyorsun fikirlerim uymadığında bile biliyorumki bu senin kendi fikrin ama algı kasmayı iyi biliyorsun :D

bu konuda mütevazi davranmışsın hatta bu cümleyi yazarken bile algı şaapmışsın konu algı ise kimse eline su dökemez üstad :D

Çevrimdışı caner.eryigit

Hesap sorulması gerekenlerden hesap soracağız (2012)

Vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerimizi sunarız. (2019)

Yazıklar olsun.
Halef selefse

Çevrimdışı 38life

Halef selefse

O kadar olamaz. Ama şu bile mide bulandırıcı. Ulan hadi göreve gelirken Kulübün çıkarlarını gözetmek için arayı iyi tutmak adına tebrik edersin. Adam defolup gitmiş artık, işimiz kalmamış. Neyin teşekkürü bu?

Çevrimdışı tangaz

ben geçen de yazdım hocaya kalan %10 saygım iş resmiyete döküldüğüne göre artık sıfıra inmiştir. ne işin var milli takımda geçen sene kadıköyde başına gelenlerden sonra yapacağın en onurlu dawranış milli takım önerildiğinde bir basın toplantısı ile oyunlarını bozup ağzına geleni söyleyip kafam kırılırken kıskıs gülen tff şimdi mi milli ve yerli oldugumu hatırladı hadi ordan alın milli takımınızı ...... diebir açıklama yapıp efsaneler efsanesi olurdu. paraya mı ihtiyacın var zaten burda alıyosun 2,5 mio maaş ki zaten nereden baksan en az 20-30 milyon yuro paran vardır.

yazık... 

Çevrimdışı 38life

Yusuf Namoğluna teşekkür, Demirörene'e teşekkür, Şenol Güneş'e teşekkür. Taraftara hörörörörröör

Vay anasını be!

Çevrimiçi tolga1903

ben geçen de yazdım hocaya kalan %10 saygım iş resmiyete döküldüğüne göre artık sıfıra inmiştir. ne işin var milli takımda geçen sene kadıköyde başına gelenlerden sonra yapacağın en onurlu dawranış milli takım önerildiğinde bir basın toplantısı ile oyunlarını bozup ağzına geleni söyleyip kafam kırılırken kıskıs gülen tff şimdi mi milli ve yerli oldugumu hatırladı hadi ordan alın milli takımınızı ...... diebir açıklama yapıp efsaneler efsanesi olurdu. paraya mı ihtiyacın var zaten burda alıyosun 2,5 mio maaş ki zaten nereden baksan en az 20-30 milyon yuro paran vardır.

yazık...

Bizi o maça çıkmaya zorlayarak resmen "biseyin yok yalandan diktirdin kafanı hiç olay olmadı sen gerdin ortamı" dediler ve hoca da bunu yutup federasyonla imzaladı ne diyelim mutlu mesut bir emeklilik geçirsin ligde yarışmak zor geldi demekki.

Çevrimdışı tangaz

gelelim fikret başkana artık iyice yetersiz bi hale geldi bu başkanlık durumu stad yaptı iyi hoş peki nasıl yaptı hangi parayla yaptı o parayı nasıl buldu o buldugu parayı nasıl çevirdi sonra kafamda deli sorular şuan hiç bi kulübün kullanmadığı faiz oranları ile borçlandırmış resmen bizi bildiğin bataklıga sürüklemiş üstelik bunları plansız programsız yapmış insan bi ödeme kapasitesini görür ona göre bi alış veriş yapar ayranın yok içmeye dewre arası mitroviç senin neyine zaten transferlerde ne haltlar döndüyse start anı o mitroviç transferidir. ondan sonrası zaten yokuş aşağıdır.

sonraa bu ffp.nin tek enayisi bizmiydik bu bönemi de hiç iyi yönetemediği ortadadır bakın gese deli gibi yüksek maaş ödüyor ama bişey olmuyor alın işte dewre arası gene eşşek yüküyle transfer yaptılar fatoşun maaşını 3 miyo 5 yıl uzattılar daha taze fikret ormanda yeni hocaya 1,2-1-5 arasımaaşı geçmeyeceğim diyormuş sağda solda. ucuz etin yahnisi yavan olur bu arada

Çevrimdışı tangaz

Rıza, Samet, Tayfur, Ertuğrul nobel mi alıp geçtiler takımın başına? Atomu mu parçaladılar? Hele o Tayfur..

Tek gerçek Sergen Yalçın. Hazırlayın kendinizi. Gezegenler hizaya gelince geliyor kepçe kulaklım. Az kaldı.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

mesele takımın başına geçmek değil o başta naaptıgın. örnek rıza gidip aldıgı adam adem dursun kürşat yula rizede tunuslu pigme bi stoper vardı 165 mi 170 mi ne onu almak için az uğraşmamıştı.

Çevrimdışı kyiv

Fikret Ormanı götürecek hiçbir oluşum, isim göremiyorum. Ne kadar eleştirsek de 3 yıl daha seçilecek. Karşısında doğru dürüst kimse yok. Fikret Ormana kızmıyorum bile artık. Daha iyisi meydana çıkmazsa tabiki de mevcutu seve seve kabulleneceğiz.

Çevrimdışı tangaz

Bizi o maça çıkmaya zorlayarak resmen "biseyin yok yalandan diktirdin kafanı hiç olay olmadı sen gerdin ortamı" dediler ve hoca da bunu yutup federasyonla imzaladı ne diyelim mutlu mesut bir emeklilik geçirsin ligde yarışmak zor geldi demekki.

sanki şeyinde boncuk var kısıtlı bir hoca işte ligin şifresini çözmüş biri sadece ordan başarılı oluyor ama o letonyaya rezil oldugundan rezil ederler adamı verpakovskis mi ne wardı mosmor etmişti hepsini

haa şunu da ekleyeyim bizim bu yönetim gibi beceri noksanı basiretsiz yönetime de şenol güneş gibi hoca çok bile

7 yaşından beri fanatik ötesi beşiktaşlıyım ben böle kepazelikler silsilesine sessiz kalan yönetim görmedim sonraaa hocaya sosyal medya üzerinden  3-5 tetikçisini yürüten yönetici görmedim

Çevrimdışı kyiv

mesele takımın başına geçmek değil o başta naaptıgın. örnek rıza gidip aldıgı adam adem dursun kürşat yula rizede tunuslu pigme bi stoper vardı 165 mi 170 mi ne onu almak için az uğraşmamıştı.

Sergen Yalçın zeki adamdır.Rıza Çalımbay zeki değil hırslı ve çalışkan.

Ben de Sergenciyim. Belki eksileri fazla ama bir Beşiktaş efsanesi olarak bu şansı hakediyor.

Sergenin futbolcularla iletişiminin top noktada olacağına kalıbımı basarım.

Çevrimdışı tangaz

Fikret Ormanı götürecek hiçbir oluşum, isim göremiyorum. Ne kadar eleştirsek de 3 yıl daha seçilecek. Karşısında doğru dürüst kimse yok. Fikret Ormana kızmıyorum bile artık. Daha iyisi meydana çıkmazsa tabiki de mevcutu seve seve kabulleneceğiz.

şu tekinoktay bugün açıklama yapmış helal olsun dedim seçildiği gün sözleşmesi dewam ederken hocayı ayartanlara dawa açacağını belirtmiş bunu ifade etmesi bile yeter başkan gibi dudaklarını büzdürüp sessiz kalmamış

Çevrimdışı tangaz

Sergen Yalçın zeki adamdır.Rıza Çalımbay zeki değil hırslı ve çalışkan.

Ben de Sergenciyim. Belki eksileri fazla ama bir Beşiktaş efsanesi olarak bu şansı hakediyor.

Sergenin futbolcularla iletişiminin top noktada olacağına kalıbımı basarım.

sergene karşı değilim benim idolümdür kendisi ama verilen örnekler çok fenaydı ondan şeettim hele ertugrulu tayfuru okuyunca titreme geldi

Çevrimdışı kyiv

Ve de en önemlisi Sergenin bir gözünün altyapı da olacağı kesin. Rıza,Ertuğrul görev sürelerinde altyapının a sına bile bakmadılar.

Çevrimdışı tangaz

bir de biliç mevzuu geçmiş hatta biliç şöle kondüsyon bıraktı şenol ekmeğini yedi o kondüsyonun lafı geçmiş yaw ne çabuk unutuyor insanlar biliç zamanı ligde en çok adale sakatlıgı yaşayan takım bizdik kondüsyoner ihtiyar bir amcaydı teknikleri ciddi tartışılıyordu.

bu kondüsyon işi de ynlış yorumlanır hep hiç bi hoca kendisi vermez kondüsyonu ayrı hocası vardır güvendiği yeterli gördüğü birini getirir yürür sergende sanırım italyan biriyle götürüyor bu işi gesede dewre arası bu konuda duayen bi italyan getirdi. atla dewe değil yani mesele eldeki kadronun hangi yüklemeyi ne kadar kaldırıp bunu hangi süre taşıyabileceğidir. konu kondüsyon ise gidip amerikadan ekip getirecen o herifler bu işte iyiler.

Çevrimdışı caner.eryigit

O kadar olamaz. Ama şu bile mide bulandırıcı. Ulan hadi göreve gelirken Kulübün çıkarlarını gözetmek için arayı iyi tutmak adına tebrik edersin. Adam defolup gitmiş artık, işimiz kalmamış. Neyin teşekkürü bu?
Valla o işler hiç belli olmaz Pandora kutusu bir açılır kimin kimle iş tuttuğu belli olmaz.
Çiftliğe çevirdiler koskoca camiayı

Çevrimdışı tangaz

Valla o işler hiç belli olmaz Pandora kutusu bir açılır kimin kimle iş tuttuğu belli olmaz.
Çiftliğe çevirdiler koskoca camiayı

yakında kokusu çıkar dediğin gibi

Çevrimdışı tangaz

2.şampiyonluk geldiğinde gönder dedik başkana bu hocayı üst limiti oydu vizyon olsaydı orda gereği yapılırdı sonra iş işten geçti yok çin min güya vizyon açılım yapıyoruz bu sene çin yılı dünyada 1 ay önce tüm dünyada birsürü kulüp sosyal medyada kutlama yayınladı bizden çıt çıkmadı hani çin açılımı 4 aylıgına kagawa geldi japon açılımı oldu şimdi vizyonumuz anlık yönetiliyoruz plan program proje hiç bişey yok f.ormanda. oysa ne beklentiler oluşturmuştu hepimizde yazık etti camiaya.

gerek oyuncu gerek hoca bi flört durumu mu oluştu orda koyacan kapının önüne bu eşlerden birinin aldatıp diğerinin sessiz kalmasından farksız

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı mylife1903

2.şampiyonluk geldiğinde gönder dedik başkana bu hocayı üst limiti oydu vizyon olsaydı orda gereği yapılırdı sonra iş işten geçti yok çin min güya vizyon açılım yapıyoruz bu sene çin yılı dünyada 1 ay önce tüm dünyada birsürü kulüp sosyal medyada kutlama yayınladı bizden çıt çıkmadı hani çin açılımı 4 aylıgına kagawa geldi japon açılımı oldu şimdi vizyonumuz anlık yönetiliyoruz plan program proje hiç bişey yok f.ormanda. oysa ne beklentiler oluşturmuştu hepimizde yazık etti camiaya.

gerek oyuncu gerek hoca bi flört durumu mu oluştu orda koyacan kapının önüne bu eşlerden birinin aldatıp diğerinin sessiz kalmasından farksız
Dedik iste gonder 2 sene baktin olmuyor beceremiyon tekrar getir, senol gunes askerligini yaabdi geldi, derdin. 3 sene daha kiredi kazanirdin

Çevrimdışı mylife1903

Yabanci gelecekse hektor kuper gelsin, tam bizlik hoca

Yerli olacaksa akcay hoca var, ziya dogan var, rasim kara da olur ama onjn artik gorv alacagini dusunmuyorum

Ziya dogan hatta bugun gelsin sene sonuna kadar senol gunesle beraber calisir sonra guti ile devam ederler, gecis daha yumusak olur

Senol gunesin ekibinin akibeti de onemli, hepsini yaninda goturecek mi yoksa bazilari kalacak mi?
Milli takim doktoru kim?

Bu yumusak gecis olayina akcay hoca da sicak bakar.