Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3761061 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Şu maçta Burak Gökhan atibanin emeğine yazık.

Olabilecek herşey olmuş takir takir oynamissin skoru almışsın nasıl olurda berabere bitirirsin takımından hocasına büyük felaket.

Şenol hoca yarın bunlarda sezon sonu gitmeli. Karius,roco,q7,lens, larin, pektemek.
6 tane az yazmissin
Daha kadro disilar falan var
Yeni hoca gelse 10tane adam yazar zAten en az

Çevrimdışı mylife1903

Ulan insanın gözüne uyku girmiyor ne demek 3 0'dan maç vermek ne demek maç 3 0 giderken oyun hakimiyetini rakibe vermek pozisyon üstüne pozisyona sokturmak 4.golü yemeyelim diye taraftarına dua ettirmek hakikaten yazıklar olsun ya bu formayı giyen oyuncular nasıl bir psikolojiye giriyor da bu durumlara düşüyor çok acı ya. Küme düşme hattındaki rakibinin dizleri titremesi lazimken senin titriyor 3 metre yanına pas atamıyorsun ceza sahasına top düşüyor uzaklaştıramıyorsun bitiyorsun ya resmen tir tir titriyorsun hadi güven dorukhan anlarım tecrübesiz oyuncular ulan adriano caner gökhan atiba lens burak vida mirin hepsinin belirli kariyeri var böyle de rezil duruma düşülmezki 45 dakikada ligi verdiniz psikolojimizi alt üst ettiniz ne diyeyim size yazıklar olsun.
Guzel noktaya temas etmissin
Ispanyolca konusan anlayan oyuncu sayisini azalttik bu guzel gelisme bu herifler 2-0 falan olunca gevser.
Dun sahada oynayanlarin seviyesi ilginc bu koruma icgudusu oyuncularda olur ama buyuk takim oyuncularinda olmaz. Mirin mesela oburu lens guven zaten cocuk subyan dodo da ikinci ligden geldi. Bu adAmlar 3-0olunca korumaya oynar istersen elektrik ver.

Kalanlardan da adri yarim porsiyondu gg sakat sakat tamamladi birAz vida atiba onde burak. Kagava da hazir degil Belli, dedik hoca beraber bunlarla diye. Adam ilk30dakika pele gibiydi resmen donumda sallarim bu ligi dedi. Tak top istop ediyor daha dokunmadan 1 dokununca 2 onune alinca 3 kisiyi bakkala gonderiyordu, ekmek sut yumurta farkli farkli kuyruklara girsinler diye farkli istikamete gonderiyordu sonra 45 gibi o da yoruldu   solumaya basladi

Çevrimdışı mylife1903

Her şey bir yana, öyle bir ortamda, maç 3-0'dan 3-1'e geliyorsa, devreye taraftar girecek, maçı söke söke alacak. 3-1'de stat tamamen boşaldı sanki... 3-2'den itibaren 40 bin Fenerbahçeli vardı. En utanç verici olan oydu... Koskoca Benfica, o statta bize 45 dakikada 3 gol birden attı. İkinci yarıda pişman oldu. 3-0 galibiyetten maç veren ilk takım biz değiliz, son da olmayacağız. Ama taraftarın tepkisizliği, korkaklığı, anında moral bozup surat asması, meydanı bir avuç Fenerliye bırakması, son dakikalarda da tırnaklarını yemesi kabul edilebilir gibi değildi.

Bizim ruhumuzda var bu, psikolojimiz böyle... Sadece futbola değil, hayata bakışı da böyle çoğu Beşiktaşlı'nın... Buna ben de dahilim naçizane... Rakibi incinmesin diye yanında sevinmeyen, farkı çok açınca 'daha fazla atmayalım üzülmesinler' diyen, büyük konuşmayan, 20 puan önde de olsa şampiyonluk şarkıları söylemeyen, hep mütevazı, hep ayakları yere basan... Hem çok güzel, hem de ezilmeye çok müsait...
3-0 oldugunda fb ya da gs seyircisi olsaydi sitatta cok aci ama
Lensin dustugu pozisyona penalti alirlardi topali attirirlardi iceri girerken 45. Dakikada da zayev midir nedir onu da attirirlardi
Yahu bisi yapamiyorsan tiribunde otur hakemle ugras

Çevrimdışı mylife1903

Ya Allah askina Pektemek demeyin...
Bi kontrati bitmedi su hayirsizinda, olene kadar mi imzaladi herif bu kontrati cildiracagim.
Guven oynamaya basladi, Dorukhan oynamaya basladida takim biraz canlandi disini gostermeye basladi.
Lens yoruldu, cikar koy yerine Oguzhan Akgun'u - Muhayer'i yada baska bir genci.
Kurtarici diye Pektemek giriyor...

Ayni sekilde bu Karius denen adamida gidip bir sahile biraksinlar. Sene sonuna kadar kafana gore bu sahilde takil, instagramda selfie falan paylas desinler biraksinlar herifi. Kaleye gelen her top ya gol oluyor yada direkten donuyor. Koy bari golleri Utku yesin - yok Utku yetersiz diyorsan e adami kadroda niye tutuyorsun diye adama sorarlar. Adam gelmis 21 yasina, genc mencte degil artik.

3-0'dan mac verdik, hey Allah'im hey...

Haftayada Kayseri'de puanlari birakiriz.

Bu gidisin sonu cok acik ve net, bir sekilde IBB'den puan aliriz ve GS'yede deplasmanda 3 puani hediye edip adamlari sampiyon yapariz.

Sonrada vah anam vah babam...

2.5 sezondur yaptigi ve yapamadigi degisikliklerle, oyunu analiz edememesi ile, oyuna mudahale edememesi ile kaybettigimiz puanlarin haddi hesabi yok. 2 sene sampiyon yapti diye 2-3 seneyi cope atmasini mi izleyecegiz Senol hocanin... Cok acik ve net adamin akli burada degil, gitmek istiyor ama bi turlu gidemiyor nedense.  :s20:
Daha cok pektolar goruruz kulup bu sekilde yonetildikce.
Bir pekto gider bunlar baskasini alir gelir.
Besiktasin kamburu bitmez.

Cok sefer yazdim pekto ile sozlesme yenileyen zihniyet tividen bile futbol izlememeli, bi yaza cikarip yasaklayacaksin.
Pekto tek ornek sirf bu yonetim icin bile sabaha kadar cogaltirim

Bir suru firildak donuyor etrafta bu firildaklar dondukce pekto gibiler daha cok 1.7 milyonlar Alir

Çevrimdışı emre_1978

Bizim tribün genel olarak derbilerde takım ve skor iyiyse iyidir yoksa 90’lardaki “sahada kaybedebiliriz ama tribünde asla” durumu yok uzun yıllardır. Öyle 2 – 3 senelik bir şey değil bu.
Beklenti yüksekse ama takıma çok da güvenilmiyorsa millet maça dalar seyreder, tribün olmaz.
Takıma çok güveniliyorsa ya da tam tersi maçtan hiçbir beklenti yoksa cehenneme çevirir o stadı taraftar.

FAKAT dün ayrı bir kötüydü, ben bu kadarını 30 yıldır görmedim.

Avrupa maçlarında veya şampiyonluğa yürürken oynanan maçlarda tüm stat bir şekilde birlikte hareket ediyor ama genel olarak ciddi bir organizasyon sorunu var.

Kapalı tribün yeni açığı yok sayıyor ama kendi içinde bile birliği yok, eski açığın ne yaptığı belli değil zaten, yeni açığı yönlendiren grubun da ciddi IQ zafiyeti var.

Çarşı’nın kapalı ısrarı çok yanlış oldu. 150 – 200 kişi kaldılar zaten orada ve bir etkileri yok. Şimdiki bilet fiyatlarını karşılayamayan çok fazla kapalı müdavimi var.
Yeni açığa geçmeliydiler, orayı toparlardılar. Yeni açıkta potansiyel var ama “beyin” yok malesef.
Çarşı’nın olduğu yeni açıkta eski “kapalı” tekrar oluşturulabilir. Karagümrük de geçer oraya, eski açıkta 50 kişi kendi kafalarına göre çalıp oynamaları çok garip gözüküyor. Oradaki taraftarlar da rahatlar hem onlar yeni açığa geçince.

@mylife1903  ‘ün dediği gibi, organize olmuş 2500 “tribüncü” yü bastırmak çok zordur, skor ne olursa olsun susmazlar zaten, ancak tüm stat birlikte hareket edince bastırırsın. Örnek : Son yıllar hariç Kadıköy’deki Beşiktaş tribünleri (bu biletleri son yıllarda yönetim derneklere dağıttığı için orası da bitti)
Aynısnı yeni açıkta 10bin taraftarla yapınca stadın havası bambaşka olabilir. Diğer 3 tribün de hakemle rakiple uğraşır, ara ara tezahuratlara katılır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dün sinirliyim diye hiçbir şey yazmadım. Anacak bazı gerçeklerimiz olduğu kesin. Bu sene kesinlikle ilk 2 içinde bitirmemiz lazım. Şu an arada 5 puan fark var. Daha hiç bir şey bitmiş değil. Bu çok önemli. Seneye çok garip durumlar içerisinde olabiliriz eğer bunu başaramazsak. Matematiksel olarak bitmeden vazgeçmememiz lazım. Bunun için ilk adım devre arasında olmasını beklediğim hocayı gönderme ile olacaksa ki şu an camia bunu bekler bir tavırda normal olarak bir an önce gereken adımı atmalıyız. Bizim üzülmek için vaktimiz bile yok. Başkanın beklediği daralma çok daha büyük olacak herhangi bi kötü senaryoda. İnşallah daha doğru kararları vermeye başlarız bir an önce.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yalnız bu karşılıklı yakan top oynama işinden bir an önce vazgeçmeliyiz. İstemiyorsak gönderelim. Diretmenin manası yok.

https://twitter.com/cemgonc/status/1100153794074152964?s=19

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı bordele

Dorukhan ı sahada gören var mı?

Dorukhan ı sahada ayakta gören var mı?
Av zamanı

Çevrimdışı mellfred

3. Golu armut gibi yedi ordan gol mu yenir yahu bir adim onde olsa cikarir adam oyun takip etmiyor galiba
Mesela volkan ikarusun yedigi 3 golu de yemezdi, cok net diyorum derbide hayatta yemezdi
Cocugun akli burada degil herhalde yetenekli hatta bizim farbiden de ust seviye ama sanki 30 yasinda cutbolu birakip firansa sahil kasabasina yerlesip jetsiki kiralayip butun gun semsiyeli kokteyl icip gunesin altinda yatacak gibi

Yanima alam bunu bi bos yerim var, sahilde yedigi golleri gosterip telefondan semsiyeyi kafasina vururum
Tek eliyle uzansaydı da çıkarırdı

Çevrimdışı mellfred

Maç 2-0 olduğunda sos vermeye başlamıştı
30’dan sonra topu fenere verdik kaptığımız her topu da lens kazmasının anında kaybetmesiyle harcadık
dünkü maçı lensin akılsızlığı ile yetebeksizliği ile verdik
Quaresma olsa topu çizğiye sürer bi geri döner olması diğer Kanada uzun atar en kötü faul alır oyunu soğuturdu
Hoca ikinci yarıya lens ve güvenle başlayarak verdi maçı
İkinci devreye Oğuzhan’la başlasaydı mesela topu biz çevirirdik tam onun oyununa evrilmişti
Daha 30. Dakikada ben bile gördüm durumu maç başlığına da yazdım
lens ve güvenin içler acısı halini
hoca uyudu resmen
Taraftar da fecaat içler acısı  kimseden 90 dakika bağırmasını bekleniyorum
İngilizler gibi hakem kararlarında rakip faullerinde bir uğultu yaratsalar yetecekti

Çevrimdışı Ömer Kaan

Fikstüre bakıp seri yapabileceğimizi falan düşündüm ya ne kadar safmışım. Ligi 58-62 puan arasıyla bitirecegimiz kesin zira bir hedefimiz kalmadı. 3. Olup doğrudan uel'e gitsek bari. Şampiyon da başakşehir olursa kötünün iyisiyle sezonu kapatırız. Mayısta yeni yönetim, yeni hoca, yenilenmiş kadroyla tekrar yapılanmaya çalışabiliriz.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Sinirim geçti geldim. Bence maçın en kötüsü Karius'tu. 3 golün tamamında bişeyler yapabilirdi. Yan toplarda çıkmıyor kalede bekliyor. 3. golde de top biraz yanından geçti gitti geç kaldı şut falan beklemiyordu. Birazcık vasat üstü kalecimiz olsa dünkü maçı vermezdik.

Herkes Şenol Hoca'yı gömmüş eyvallah da çıkardığı kadro herkesin hayalindeki kadroydu. İlk yarı bişeyler planlamış pres taktiği iyi işledi adamlar top yapamadı. Şimdi maç bitince söylemesi kolay ikinci yarıya Lens Q7 ya da Kagawa Medel değişikliği yapsa 3-3 olsa bu sefer de top tutan adamı çıkardın öz evladını soktun maçı verdin diyecektik. Ben de aylardır hocayı gömüyorum ama dün hiç değilse bişeyler denedi olmadı. İlk golü yemeden çıkarsak biraz top döndürsek fener de kopacaktı maçtan soyunma odası gazıyla 15 dakika baskı yapıp sonra vazgeçeceklerdi. Dünkü maçın ikinci yarısı 100 kere oynansa 1'inde puan kaybederdik. Bence şanssızlık kaleci yetersizliği ve panikleme olayın sebepleri. Ben iyiye gidiş gördüm sezonun ilk yarısı hem puan kaybediyor hem de bişey oynamıyorduk. Şimdi hem daha az puan kaybediyoruz hem de hiç değilse bişeyler oynuyoruz. Zaten şampiyon olamayacağımız çoktan belli olmuştu Başakşehir maçında. Sonra Kasımpaşa maçı da mühürledi. Sonuca üzülmedim sinirlendim sadece. Bu kadar gömmeyelim hocayı yeni yeni futbol oynuyoruz zaten.

Çevrimdışı bordele

Taraftar: "Fenerbahçe'den korkulmaz. Fenerbahçe hak etti. Fenerbahçe'ye alkış."
🎙 Şenol Güneş: "Burası benim evim ya! Evine geldiği zaman sana tepki gösterdiklerinde ne yaparsın?"

Ya bu nasıl saçma bi cevaptır arkadaş, basın toplantılarında bu kadar saçmalamıyordu
Av zamanı

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Hocanın aklı zaten milli takımdaydı. Devre arası gönderip Sergen'i alıcaktık.
Hoca değişikliği her zaman pozitif bir momentum verir takıma.
O gazla gidecektik, yeni sezonda da adam akıllı bir hoca alacaktık.
Bana göre 2.lik de gitti dünki maçla. İns yanılırım.

Benim için tek sevindirici haber Başak'ın sampiyon olması olacak.

Bence hakem de ince ince iyi doğradı bizi. Özellikle ilk yarının son dakikasına sarı kartı olan fenerli bebe mirin'in bileğine kaydı direkt kırmızı bile çıkardı orada. Sarı verse bile yeterdi. Yediğimiz ikinci golde de kesinlikle faul var hatta VAR hakemi cüneyt miydi adam ısrarla gel bak bi burda faul var dedi geldi golü verdi. Aslında iki pozisyonda da hakem bizi yakmış ve sonucu net etkilemiş.

Çevrimdışı mylife1903

Bence hakem de ince ince iyi doğradı bizi. Özellikle ilk yarının son dakikasına sarı kartı olan fenerli bebe mirin'in bileğine kaydı direkt kırmızı bile çıkardı orada. Sarı verse bile yeterdi. Yediğimiz ikinci golde de kesinlikle faul var hatta VAR hakemi cüneyt miydi adam ısrarla gel bak bi burda faul var dedi geldi golü verdi. Aslında iki pozisyonda da hakem bizi yakmış ve sonucu net etkilemiş.
Adamlar yanlis tac karari icin bagiriyir

Çevrimdışı Nartallo

Beşiktaş kalesini ne vasıfsızlar korudu ama Beşiktaş tarihinde böyle kötü kaleci az vardır. Soğuk, heyecansız bir vatandaş. Hava toplarında sıfır, uzaktan şutlarda hiç yok, orta mesafede hiç yok.

Kasımpaşa maçında yediği goller, Antalya’da Doukara’dan yediği gol, geçen hafta Ömer’den yediği gol, son birkaç maçtan örnekler sadece. İyi kaleci bunları yemez.

30 tane maç oynadı, bir tane akıldan kalan maçı bırak pozisyonu yok. Tolga olsa ikinci golde çıkar alır, üçüncü golü çıkarırdı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yalnız bu karşılıklı yakan top oynama işinden bir an önce vazgeçmeliyiz. İstemiyorsak gönderelim. Diretmenin manası yok.

https://twitter.com/cemgonc/status/1100153794074152964?s=19

bunu yapan bir taraftar değil , yönetici!

Gerçi taraftarlarına "ezik" diyen yöneticilerimiz var bizi onlar yönetiyor.

Çevrimdışı mellfred

Adamlar yanlis tac karari icin bagiriyir
Yüce gönüllü bir takımız 3’ü beşi dert etmeyiz

Beşiktaş kalesini ne vasıfsızlar korudu ama Beşiktaş tarihinde böyle kötü kaleci az vardır. Soğuk, heyecansız bir vatandaş. Hava toplarında sıfır, uzaktan şutlarda hiç yok, orta mesafede hiç yok.

Kasımpaşa maçında yediği goller, Antalya’da Doukara’dan yediği gol, geçen hafta Ömer’den yediği gol, son birkaç maçtan örnekler sadece. İyi kaleci bunları yemez.

30 tane maç oynadı, bir tane akıldan kalan maçı bırak pozisyonu yok. Tolga olsa ikinci golde çıkar alır, üçüncü golü çıkarırdı.

Vasıfsız demeyelim adama ama olmadı uymadı bize. Yan toplarda çıkıp topu yumruklama falan yok. Bi tane maç sonunda yumruklayım dedi eline yüzüne bulaştırdı. Uzaktan şutlarda da çok zayıf. Arada bir iki maç iyi performans verdi ama genel olarak vasat altı bi kaleci. Fark yaratacak bişi yapamadı Fabri dursa bu kadar puan kaybetmezdik kesinlikle. Ne dersin @mylife1903 saçım bozulur diye mi çıkmıyor yan toplarda  :D

Çevrimdışı Nartallo

Tribün niye böyle diye herkes sallıyor ya. Bana göre tribünün böyle olmasının ilk nedeni Klüpler Birliği Başkanı’nın istediği tribün şekli bu. En düşük biletin 165 TL olduğu yerde, yaş ortalamasının yükseldiği, sanayideki kaynakçının, üniversitedeki gencin girmediği yerde agresif tribünde olmaz, coşku da olmaz, heyecan da olmaz, hafta sonu aktivitesi şeklinde maçlar olur.

İkincisi de yönetim ve takımına bağlı, cefakar, münferit taraftar arasındaki zayıf bağın yönetim eliyle tamamen kopartılmış olması. Muktedirler ile abi kardeş takılan şahsın konu Beşiktaş’ın menfaatlerine gelince süt dökmüş kedi haline gelmesi, taraftarın çabasını boşa çıkarması Beşiktaş taraftarının heyecanını aldı, hem tribünde düşürdü, hem dışarda düşürdü.

Şahsen statta bağırsam, ıslıklasam ne olacak, sosyal medyadan çabalasam ne olacak noktasına geldim. Gördüm ki hocası, yönetimi böyle menfaat peşinde koşarken, herkesin önceliği kendi istikbali iken, taraftarın çoğu adamcılıkla bölünmüş iken, amacımız Beşiktaş değil iken ne yapsak çıkamıyoruz bu çıkmazdan.

Yönetim ve hoca kademesinde tamamen değişim olmalı. Yeni yüzlerle yeni başlangıç yapılmalı. Bu yönetim şekliyle üç yıl daha kaos yaşarız.

Çevrimiçi tolga1903

Guzel noktaya temas etmissin
Ispanyolca konusan anlayan oyuncu sayisini azalttik bu guzel gelisme bu herifler 2-0 falan olunca gevser.
Dun sahada oynayanlarin seviyesi ilginc bu koruma icgudusu oyuncularda olur ama buyuk takim oyuncularinda olmaz. Mirin mesela oburu lens guven zaten cocuk subyan dodo da ikinci ligden geldi. Bu adAmlar 3-0olunca korumaya oynar istersen elektrik ver.

Kalanlardan da adri yarim porsiyondu gg sakat sakat tamamladi birAz vida atiba onde burak. Kagava da hazir degil Belli, dedik hoca beraber bunlarla diye. Adam ilk30dakika pele gibiydi resmen donumda sallarim bu ligi dedi. Tak top istop ediyor daha dokunmadan 1 dokununca 2 onune alinca 3 kisiyi bakkala gonderiyordu, ekmek sut yumurta farkli farkli kuyruklara girsinler diye farkli istikamete gonderiyordu sonra 45 gibi o da yoruldu   solumaya basladi

Abi bizim takımda yıllardır süregelen sorun bu yeni değil bir kere derbilerde hele rakip fenerse ben tanıyamıyorum bu takımı asla kendi oyununu oynayamıyor oyunu geçtim lisanslı futbolculuğunu bile şüpheye düşürecek saçma hareketler yapıyorlar o caner neydi ya öyle pektemek vs. Öne geçtiği derbi hariç maçlarda da güvenli bir oyunu yok skoru illa 4 5 yapacak ki tamam kazandım diyecek yoksa çok kırılgan malatya 10 kişi durduk yerde gol buldu 2'yi atsa çıkaramaz bu takım. Gomezli kadro mesela 2 0'ı buldu yine fener maçı 2 2'ye geldi maç sonra aldılar ama yine aynı durum bizim genlerimize mi işledi noldu anlamıyorum bu takıma mental çöküntü yaşamaması öndeyken bildiği oyunu oynaması için ne yapsınlar ne etsinler profesyoneller getirsinler artık teker teker terapiye mi alırlar bilmiyorum çok can sıktı yakışmıyor büyük takıma.

Çevrimdışı mylife1903

Vasıfsız demeyelim adama ama olmadı uymadı bize. Yan toplarda çıkıp topu yumruklama falan yok. Bi tane maç sonunda yumruklayım dedi eline yüzüne bulaştırdı. Uzaktan şutlarda da çok zayıf. Arada bir iki maç iyi performans verdi ama genel olarak vasat altı bi kaleci. Fark yaratacak bişi yapamadı Fabri dursa bu kadar puan kaybetmezdik kesinlikle. Ne dersin @mylife1903 saçım bozulur diye mi çıkmıyor yan toplarda  :D
Rakip geliyo tirnagi uzundur faca atar falan diye de cekiniyor olabilir

Bi de dünkü maçta Mirin her topu risk almayım diye taca attı.. İlk 1-2 yapışında ulan adam risk almıyo helal derken 8-9 olunca yuh dedim. Her tac kalemize geldi duran top etkisi yarattı saçmaladı.