Bu Lens futbolcu falan değil Ben Pektemeki izlemeye raziyim bu adam bırak 11 i bu takımın ilk 18 oyuncusu bile olamaz 65 dakika sahada kalması bile hata , ben 35.ci dakika çıkarırdım oyundan
Güven biraz daha kalabilirdi o çıkınca press kalitesi de düştü Atiba - Dorukhan yoruldu
Bir notta Karıus efendiye bi zahmet sene sonu Liverpoola dön , Fabriyi ne yapıp edip alalım
Adam yan top ve hava topu özgürlüsu bir topa da çik be adam bir topa da çik , sen kalecisin ceza sahası içinde dokunulmazlığın var Topa çıksan Sadık sana faul yapmış olacak sen armut gibi bekliyorsun kalede her yan topta
NOT : Armut kelimesi hakaret anlamında yazılmamıştır mecazi anlamda yazılmıştır 
Ya Allah askina Pektemek demeyin...
Bi kontrati bitmedi su hayirsizinda, olene kadar mi imzaladi herif bu kontrati cildiracagim.
Guven oynamaya basladi, Dorukhan oynamaya basladida takim biraz canlandi disini gostermeye basladi.
Lens yoruldu, cikar koy yerine Oguzhan Akgun'u - Muhayer'i yada baska bir genci.
Kurtarici diye Pektemek giriyor...
Ayni sekilde bu Karius denen adamida gidip bir sahile biraksinlar. Sene sonuna kadar kafana gore bu sahilde takil, instagramda selfie falan paylas desinler biraksinlar herifi. Kaleye gelen her top ya gol oluyor yada direkten donuyor. Koy bari golleri Utku yesin - yok Utku yetersiz diyorsan e adami kadroda niye tutuyorsun diye adama sorarlar. Adam gelmis 21 yasina, genc mencte degil artik.
3-0'dan mac verdik, hey Allah'im hey...
Haftayada Kayseri'de puanlari birakiriz.
Bu gidisin sonu cok acik ve net, bir sekilde IBB'den puan aliriz ve GS'yede deplasmanda 3 puani hediye edip adamlari sampiyon yapariz.
Sonrada vah anam vah babam...
2.5 sezondur yaptigi ve yapamadigi degisikliklerle, oyunu analiz edememesi ile, oyuna mudahale edememesi ile kaybettigimiz puanlarin haddi hesabi yok. 2 sene sampiyon yapti diye 2-3 seneyi cope atmasini mi izleyecegiz Senol hocanin... Cok acik ve net adamin akli burada degil, gitmek istiyor ama bi turlu gidemiyor nedense.