Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3762602 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Geçen bursa maçını yeni açık üstte izledim antipati oluyor galiba orası orta kısımdalar 150-200 kişi tahminimce kendilerine göre tezahürat yapıyor arada tüm tribünler birleşince bizde katılıyoruz filan başka türlü katılmak mümkün değil çünkü burak o maçta gol atıyor adamlar hırsız burak diye bağırıyor hatta tartışma cıktı burağı savunan 5-6 kişi vardı onlarla arbede yaşadılar tabi bunlar tribün olmak icin bahane değil tribünlere şöyle bakıyorum yeni açık alt sesi cıkmıyor bizim grup alt taraf alt taraf sesin cıksın diye bağırdı tezahürata başladı ses gelmedi 2-3 kere şaka gibi  :evillol: kapalı üste bakıyorum orası diğer gruplara göre daha çoklar tezahürat anlamında zaten onlar başlatırsa tezahürat başlatıyor diğer türlü yeni ve eski açık kendi kafalarına takılıyor bir ara sevemez kimse seni tezahüratına başladı tüm tribüler biz her an seni düşünürr diyoruz yeni açık sevemezz kimse seni benim sevdigim kadar diyor kapalı seni sevmekten beter diye bağırıyor yani hep bir anlaşmazlık ekran başından da bu fark ediliyor arada

Tribün umutsuz vaka benim fikrimce. Neden böyle, nasıl böyle oldu bilmiyorum. Ama çok kötü. Dediğim gibi bugüne göre daha iyi dönem olan şampiyonluk yıllarında bile kötüydü. Kimse bağırmıyor. Hiçbir tezahüratı 2.ciye dönmüyor taraftar. sesler hemen azalıyor. Anca kırk yılda bir çok "hype'lı" anlar denk geldiğinde sevemez kimse seni falan denk gelirse dönüyor defalarca. Şükredip oturuyorsun ona da.

Çok fazla kız var tribünde, ve o kızların yanında çok fazla "oğlan" var. problemlerden biri bu bence. Ben boğazımı yırtarken önümde kolkola girmiş aşk filmi seyreder gibi maç seyreden çiftler görmek istemiyorum. Zaten artık gitmiyorum tribüne. Tribün havası solumak istersem de basketbol maçlarına giderim. Sayıca az ama daha ateşli daha sıcak, bağırışının kıymeti olan bir ortam. Orada da takımın düzeleceği falan yok zaten. Oyüzden televizyondan, "deplasman tribününe yakın olan mikrofon"dan gelen sesleri dinlemeye devam :)

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş her gelenin bir miras kattığı kusurlu ama potansiyel aralığı geniş bir oyun ve buna gerekli oyuncular yerine sınırlı ama kısa sürede kazandıracak oyunu *tercih etmese belki CL'de namağlup 14 puan alan ekip olmazdı. Belki bir sezon önce umutlarını Kiev deplasmanına bırakan takım da olmazdı. Fakat Arsenal, Tottenham ile başa baş oynayan Sporting ile kendi oyununu oynayıp, abondone olan bir ekip olarak kalırdı. Ve Monaco, Leipzig, Porto ile başka türlü başa baş oynayan bir ekip olmasını gelişerek beklerdik. Fakat bugün ligde üstü üste dördüncü şampiyonluğuna giden bir ekip olurdu. Cebinde de üstüne koyarak giden bir oyun alışkanlığı ile. Efendim, ülkenin dinamikleri, saha dışı unsurları falan diyorsanız nesiniz siz; yel değirmenleriyle savaşan Don Kişot mu? Öyleyse neden her sene kombine-decoder alıp, olan-biteni takip ediyorsunuz?

Bu ülkede kimse herhangi birşeyin "gelişimini" beklemez.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Tabi ki sorumlu da, her şeyi hocaya yıkmak büyük kolaycılık ve haksızlık. Benim derdim o. Yoksa hocanın yaptığı hataları, eksiklerini ben de kendimce görüyorum. Ama devreye 3-0 önde giden takım, ikinci yarıda ayağında top tutamıyorsa, iki isabetli pas yapamıyorsa, bunu da komple hocaya yıkmak ayıptır. 35 yaşında bir hoca gelir, hayatında çalıştırdığı ilk takım Beşiktaş'tır, üç maça çıkar, onu böyle eleştirebilirsin canın isterse. Ama Şenol Güneş gibi bir adamı; bütün yaptıklarını, başarılarını, tecrübesini, yeteneğini bir kalemde silip 'senin yüzünden takım iki top yapamadı, 3-0'dan maçı verdi' diyerek eleştiremezsin, insafsızlık olur.
Ben sadece bu maç sonrası Şenol Güneş’i eliştirmiyorum, iki sezondur oynattığı futbolu eliştiriyorum bir sezon zaten kredi verdik geçen sene Beşiktaş iki sene böyle kötü bir futbol oynatıp kalma hakkın yok.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu arada Şenol Güneş milli takımın başında bu futbol anlayışıyla Lucescudan beter ederler.
O zaman basın toplantısında Şenol Hocayı merak ediyorum.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı 38life

İlk 2 sene şampiyon olursanız size 2 sene daha verirler. Dünyanın en saçma işlerini yapsanız bile... Ama ilk 2 sene şampiyon olamazsanız ve 3. sene takımın başında kalmayı talep ederseniz ananızdan girip bacınızdan çıkarlar, üstüne vatan haini bile olabilirsiniz. Çünkü yapılan işin niteliğine kimse bakmaz. Sadece sonuçla ilgilenir kalabalıklar. Ve kandırmak kolaydır kalabalıkları.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Tribün umutsuz vaka benim fikrimce. Neden böyle, nasıl böyle oldu bilmiyorum. Ama çok kötü. Dediğim gibi bugüne göre daha iyi dönem olan şampiyonluk yıllarında bile kötüydü. Kimse bağırmıyor. Hiçbir tezahüratı 2.ciye dönmüyor taraftar. sesler hemen azalıyor. Anca kırk yılda bir çok "hype'lı" anlar denk geldiğinde sevemez kimse seni falan denk gelirse dönüyor defalarca. Şükredip oturuyorsun ona da.

Çok fazla kız var tribünde, ve o kızların yanında çok fazla "oğlan" var. problemlerden biri bu bence. Ben boğazımı yırtarken önümde kolkola girmiş aşk filmi seyreder gibi maç seyreden çiftler görmek istemiyorum. Zaten artık gitmiyorum tribüne. Tribün havası solumak istersem de basketbol maçlarına giderim. Sayıca az ama daha ateşli daha sıcak, bağırışının kıymeti olan bir ortam. Orada da takımın düzeleceği falan yok zaten. Oyüzden televizyondan, "deplasman tribününe yakın olan mikrofon"dan gelen sesleri dinlemeye devam :)
en iyisi esk inönüyü tekrar yapmak zaten bir 20-30 yıl geçince retro stad dönemi başlar herkes öyle bir akıma uyarsa ancak öyle
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hocayı bir güzellesen gülhan.nasıl bir savunma yapacaksın merak ediyorum.
Allah askina hocanın ne suçu var o mu dedi çıkın defans yapın diye ?

Böyle maçlarda futbolcular refleks olarak da skoru korumaya çalışır ama biz ikinci yarı büyük bir panik yaptık futbolcularin eli ayağına dolaştı gereksiz bir paniğe kapıldık

Değişikliklerde de sorun yok Lense 65 dakika dayanması bile takdire değer ben olsam 35.ci dakkada cikariridim oyundan

Güven biraz daha sahada kalabilirdi sadece , Çünkü iyi press yapıyordu o çıkınca press kalitesi de düştü , Dorukhan ile Atiba da yoruldu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu arada Şenol Güneş milli takımın başında bu futbol anlayışıyla Lucescudan beter ederler.
O zaman basın toplantısında Şenol Hocayı merak ediyorum.
Hoca milli takım işini garanti görüyor anladığım kadarıyla ama sezon sonunda şimdiki kadar istenir mi acaba ? Benim ciddi şüphelerim var.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Allah askina hocanın ne suçu var o mu dedi çıkın defans yapın diye ?

Böyle maçlarda futbolcular refleks olarak da skoru korumaya çalışır ama biz ikinci yarı büyük bir panik yaptık futbolcularin eli ayağına dolaştı gereksiz bir paniğe kapıldık

Değişikliklerde de sorun yok Lense 65 dakika dayanması bile takdire değer ben olsam 35.ci dakkada cikariridim oyundan

Güven biraz daha sahada kalabilirdi sadece , Çünkü iyi press yapıyordu o çıkınca press kalitesi de düştü , Dorukhan ile Atiba da yoruldu
Bu akşam büyük oranda hoca rezaletidir.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaşın sahada bu denli aciz kalmasına "bir süredir" göz yuman yöneticilere bir taraftar olarak hakkımı helal etmiyorum. Herkese iyi geceler.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

9 kişi kalsak o maç 3-3 bitmez böyle laubalilik olur mu ya.bu karius denen arkadaş seneye kalsın Liverpool da gerek yok.fulham düştü zaten fabri geri gelsin bu arkadaş geleni alıyor bir tane ya ekstra bir kurtarışın olmazmı ya

Ilk 2 Gol %100 Karıus hatası kalecisin sen kaleci ne diye dikiliyorsun çizgide

Dokunulmazlığın var senin Ceza sahasında Cik topa Gol iptal olsun Faul gerekçesi ile

Tolgea dan daha BETER bir çizgi kalecimiz var malesef...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozankarakoc

İlk 2 sene şampiyon olursanız size 2 sene daha verirler. Dünyanın en saçma işlerini yapsanız bile... Ama ilk 2 sene şampiyon olamazsanız ve 3. sene takımın başında kalmayı talep ederseniz ananızdan girip bacınızdan çıkarlar, üstüne vatan haini bile olabilirsiniz. Çünkü yapılan işin niteliğine kimse bakmaz. Sadece sonuçla ilgilenir kalabalıklar. Ve kandırmak kolaydır kalabalıkları.

Kandırılması kolay gerizekalı kalabalığa mensup biri olarak bir şeyi merak ediyorum. 2015-2016 sezonundaki oyun, Avrupa kupalarındaki oyun, geçtiğimiz sene Şampiyonlar Ligi'ndeki performans, 2002 Dünya Kupası'ndaki başarı... Bunların hepsini düşününce 'Şenol Hoca'nın yerine dayım da olsa o kadar top oynatırdı' mı diyorsunuz, 'tesadüf' mü diyorsunuz, 'yine takımı çok kötü oynattı ama rakipler çok dandikti' mi diyorsunuz, 'Şenol Hoca eskiden iyiydi ama yaşlanınca bunadı' mı diyorsunuz? Ne düşünüyorsunuz tam olarak?
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Kandırılması kolay gerizekalı kalabalığa mensup biri olarak bir şeyi merak ediyorum. 2015-2016 sezonundaki oyun, Avrupa kupalarındaki oyun, geçtiğimiz sene Şampiyonlar Ligi'ndeki performans, 2002 Dünya Kupası'ndaki başarı... Bunların hepsini düşününce 'Şenol Hoca'nın yerine dayım da olsa o kadar top oynatırdı' mı diyorsunuz, 'tesadüf' mü diyorsunuz, 'yine takımı çok kötü oynattı ama rakipler çok dandikti' mi diyorsunuz, 'Şenol Hoca eskiden iyiydi ama yaşlanınca bunadı' mı diyorsunuz? Ne düşünüyorsunuz tam olarak?

ben anlatamadım sende anlatamazsın anlamıyorlar anlamak istemiyorlar.

Sorun kimde bilmiyorum artık...

Ben vazcaydım...

Çevrimdışı cursedofdragon

Dokunulmazlığın var senin Ceza sahasında Cik topa Gol iptal olsun Faul gerekçesi ile

özledim..

Çevrimdışı murat baltacı

Düşündükçe kafayı yiycem koca kulüpte lensten başka savunma arkasına sarkacak adam yokmu ikinci yarıya cikimisiz maç 3-1 olmuş lens güven etkisiz dorukhan silik hoca o an bile müdahale etse maçı vermeyiz.

Hepsini geçtim pektemek nedir al bari oguzhani gol atar asist yapar kendine gelir kagava hiç çıkmaz zaten. Şu takımda lens yerine girecek bir kanat yoksa dorukhan yerine girecek bir orta saha yoksa yazıklar olsun hocayada yönetimede. Töre yi Oğuzhani silmesen muhayeri kazandığın maçlarda beş on dk oynatsan belki bugün ihtiyaç anında faydalanirsin.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi tolga1903

Ulan insanın gözüne uyku girmiyor ne demek 3 0'dan maç vermek ne demek maç 3 0 giderken oyun hakimiyetini rakibe vermek pozisyon üstüne pozisyona sokturmak 4.golü yemeyelim diye taraftarına dua ettirmek hakikaten yazıklar olsun ya bu formayı giyen oyuncular nasıl bir psikolojiye giriyor da bu durumlara düşüyor çok acı ya. Küme düşme hattındaki rakibinin dizleri titremesi lazimken senin titriyor 3 metre yanına pas atamıyorsun ceza sahasına top düşüyor uzaklaştıramıyorsun bitiyorsun ya resmen tir tir titriyorsun hadi güven dorukhan anlarım tecrübesiz oyuncular ulan adriano caner gökhan atiba lens burak vida mirin hepsinin belirli kariyeri var böyle de rezil duruma düşülmezki 45 dakikada ligi verdiniz psikolojimizi alt üst ettiniz ne diyeyim size yazıklar olsun.

Çevrimdışı ozankarakoc

Ulan insanın gözüne uyku girmiyor ne demek 3 0'dan maç vermek ne demek maç 3 0 giderken oyun hakimiyetini rakibe vermek pozisyon üstüne pozisyona sokturmak 4.golü yemeyelim diye taraftarına dua ettirmek hakikaten yazıklar olsun ya bu formayı giyen oyuncular nasıl bir psikolojiye giriyor da bu durumlara düşüyor çok acı ya. Küme düşme hattındaki rakibinin dizleri titremesi lazimken senin titriyor 3 metre yanına pas atamıyorsun ceza sahasına top düşüyor uzaklaştıramıyorsun bitiyorsun ya resmen tir tir titriyorsun hadi güven dorukhan anlarım tecrübesiz oyuncular ulan adriano caner gökhan atiba lens burak vida mirin hepsinin belirli kariyeri var böyle de rezil duruma düşülmezki 45 dakikada ligi verdiniz psikolojimizi alt üst ettiniz ne diyeyim size yazıklar olsun.

Her şey bir yana, öyle bir ortamda, maç 3-0'dan 3-1'e geliyorsa, devreye taraftar girecek, maçı söke söke alacak. 3-1'de stat tamamen boşaldı sanki... 3-2'den itibaren 40 bin Fenerbahçeli vardı. En utanç verici olan oydu... Koskoca Benfica, o statta bize 45 dakikada 3 gol birden attı. İkinci yarıda pişman oldu. 3-0 galibiyetten maç veren ilk takım biz değiliz, son da olmayacağız. Ama taraftarın tepkisizliği, korkaklığı, anında moral bozup surat asması, meydanı bir avuç Fenerliye bırakması, son dakikalarda da tırnaklarını yemesi kabul edilebilir gibi değildi.

Bizim ruhumuzda var bu, psikolojimiz böyle... Sadece futbola değil, hayata bakışı da böyle çoğu Beşiktaşlı'nın... Buna ben de dahilim naçizane... Rakibi incinmesin diye yanında sevinmeyen, farkı çok açınca 'daha fazla atmayalım üzülmesinler' diyen, büyük konuşmayan, 20 puan önde de olsa şampiyonluk şarkıları söylemeyen, hep mütevazı, hep ayakları yere basan... Hem çok güzel, hem de ezilmeye çok müsait...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sEuL

Bu Lens futbolcu falan değil Ben Pektemeki izlemeye raziyim bu adam bırak 11 i bu takımın ilk 18 oyuncusu bile olamaz 65 dakika sahada kalması bile hata , ben 35.ci dakika çıkarırdım oyundan

Güven biraz daha kalabilirdi o çıkınca press kalitesi de düştü Atiba - Dorukhan yoruldu

Bir notta Karıus efendiye bi zahmet sene sonu Liverpoola dön , Fabriyi ne yapıp edip alalım

Adam yan top ve hava topu özgürlüsu bir topa da çik be adam bir topa da çik , sen kalecisin ceza sahası içinde dokunulmazlığın var Topa çıksan Sadık sana faul yapmış olacak sen armut gibi bekliyorsun kalede her yan topta

NOT : Armut kelimesi hakaret anlamında yazılmamıştır mecazi anlamda yazılmıştır :busted_cop:

Ya Allah askina Pektemek demeyin...
Bi kontrati bitmedi su hayirsizinda, olene kadar mi imzaladi herif bu kontrati cildiracagim.
Guven oynamaya basladi, Dorukhan oynamaya basladida takim biraz canlandi disini gostermeye basladi.
Lens yoruldu, cikar koy yerine Oguzhan Akgun'u - Muhayer'i yada baska bir genci.
Kurtarici diye Pektemek giriyor...

Ayni sekilde bu Karius denen adamida gidip bir sahile biraksinlar. Sene sonuna kadar kafana gore bu sahilde takil, instagramda selfie falan paylas desinler biraksinlar herifi. Kaleye gelen her top ya gol oluyor yada direkten donuyor. Koy bari golleri Utku yesin - yok Utku yetersiz diyorsan e adami kadroda niye tutuyorsun diye adama sorarlar. Adam gelmis 21 yasina, genc mencte degil artik.

3-0'dan mac verdik, hey Allah'im hey...

Haftayada Kayseri'de puanlari birakiriz.

Bu gidisin sonu cok acik ve net, bir sekilde IBB'den puan aliriz ve GS'yede deplasmanda 3 puani hediye edip adamlari sampiyon yapariz.

Sonrada vah anam vah babam...

2.5 sezondur yaptigi ve yapamadigi degisikliklerle, oyunu analiz edememesi ile, oyuna mudahale edememesi ile kaybettigimiz puanlarin haddi hesabi yok. 2 sene sampiyon yapti diye 2-3 seneyi cope atmasini mi izleyecegiz Senol hocanin... Cok acik ve net adamin akli burada degil, gitmek istiyor ama bi turlu gidemiyor nedense.  :s20:

Çevrimdışı mylife1903

Ya abi ne komplosu rezil etti adamlar bizi ikinci yarı bu stad açıldı açılalı böyle duruma düşmedik benfica genk maçı vs dahil. Böyle mental çöküş yaşanır mı profesyonel oyuncu ya bunlar nasıl verirsiniz abi hem oyunu hem skoru 3 0 maç ya 3 0. Adamların ikinci yarı başından beri sağ kanadı çok iyi işliyor göz göre göre oradan deldiler bizi ne denirki şu kepazeliğe kime kızacaksın ya da kizmayacak biri var mı şu ikinci yarı için? Bir sözüm de taraftara 90 dakika fener taraftarına 2 bin kişilik fener taraftarına mahkum oldular bir büyük takım taraftarı hocasına kendi evinde kufrettirmez sizin sosyal medyanız instagramınız akıllı telefonlarınız batsın.
Taraftar felaketti tamam katiliyorum ama deplasman tiribunu organizedir bizim girtlak arkadaslar da fb gs deplasmaninda ses duyurur. Bi avuc bagirmaya gelmis girtlagi guclu ekibi organize etmek 40bin kisiyi senkronize etmekten cok daha kolay.

Çevrimdışı mylife1903

Güzel bir kapanış oldu. Bunun başka izahı yok. Bu takımın 'karakteri' bu... Garip ama öyle... Nasıl Fenerbahçe'nin ölüsü bile derbilerde aslan kesiliyorsa, Beşiktaş da öne geçtiği kritik maçları kazanmakta zorlanıyor. Valarenga'dan, Rosenborg'dan, Malmö'ye kadar bu hep böyle oldu. 70'te 2-0 öndeysek diken üstünde izleriz maçları... Takımını tanıyan hiçbir Beşiktaşlı, ilk devresini 3-0 bitirdiği maçı 6-0 kazanacağını düşünmez. 'Ya başımıza bir şey gelirse' diye düşünür. Tribündeki 40 bin adam da öyleydi. 3-1 oldu, dünya başlarına yıkıldı. Biliyorlar çünkü olabilecekleri. Kimsenin ağzını bıçak açmadı. Bağırsanıza kardeşim deli gibi... Çıldırtsanız takımı, ayağa kaldırsanıza... 3-2'den sonra 4-2 olsa 6-7'ye gidecek maç... Ama yok. Herkesin aklında o aynı soru... 'Ya yine olursa'...

Bugünkü mağlubiyetin (ki bence bu düpedüz bir mağlubiyet) sorumlusu ne tek başına hoca, ne tek başına oyuncu, ne tek başına yönetim, ne de önceki 11 deplasman maçında toplam 5 gol atabilen rakibimizden 45 dakikada yediğimiz 3 gol... Bu, psikolojik bir zaaf... Geçen sene Galatasaray'a karşı olan da oydu... Kronik bir hastalık. Gordon Milne zamanında da vardı, Scala'da da vardı, Lucescu'da da vardı, hep var. Biz, hüzünden beslenen bir topluluğuz. Rahat batıyor.
Dogru daha cok mac var boyle tarihimizde. 3-0 oldu telefonu doldurdular lan diyom sevinmeyin besiktas bu arefeyi gosterir bayrami rezil eder, mutevazi olun zinerjiyi bozmayin, dedik
Komple kaybediyoruz boyle seyleri. Hocasi futbolcusu yonetimi taraftari camia olarak romantizmden besleniyoruz guzel oldu baya baya malzeme cikti mactan

Çevrimdışı mylife1903

Elveda Şenol Güneş..

Hoca maçı kazanmak için birşeyler düşünmüş belli ama ilk yarı 3-0 gibi skor beklemiyordu sanırım afalladi ikinci yarıda müdahale etmedi maçı verdik.

Oyuncularda masum değil ilk yarı ne kadar iyi oynayıp mücadele edip feneri sahadan sildiysek ikinci yarı kolay olanı yapamadılar hicbisey yapmasak rakibin ataklarını faulle kesip hır gür yapsak yine maçı alırdık ve böyle ezilmeden daha anlaşılabilir olurdu.
Karius, roco,medel,lens,Q7, pektemek,larin,caner yollanmalı.

Son sözümde taraftara gs taraftarı üç üç diye bağırdı maç berabere bitti bizde aynısını yaptık maç berabere bitti Beşiktaş taraftarı ne zaman böyle popülist oldu ben tv den izlerken temkinliyim rakibe saygı diyorum makara yapmıyorum siz tribünde hem üç üç diye bağırıp hem fener kümeye diyorsunuz madem bunu yapıyorsunuz o zaman maç 3-3 oluncada sahneye çıkın takımı atesleyin makara yapmayı biliyorsunuz işinizi yapmıyorsunuz.
Azizsilin asisi yapildi yillarca fbye, herifler nefretten besleniyor
Bunlar sike yaptiklari ortaya ciktiginda da boyleydi. Rakip one gecer 1-0 olur dakika 80 fb sike yapsana doye bagirir rakip saniyesinde gol atarlardi. Bu senede de ayni olay fb kumeye doye bagiran golu yiyor
Heriflerin acayip bir kaos acligi var. vampir adamlar baskasinin nefretiyle besleniyorlar
Taraftar konusunu bu hafta tartismak gerekir, maca gidenleri de dinlemek lazim, tv basindan cok fenaydi taraftar, taraftar da demesek daha iyi, seyirci

Çevrimdışı mylife1903

Hayir yani tezahurat falan yapamiyorsan, rakiple ugras. Otur cekirdegini ye citlatirken hakeme dolandir
Islikla tepki ver falan
Eski tiribunun de boku cikmisti lazio ataktayken laylaaylom oluyordu bi sekil ortasini bulmak lazim bunun icin de tiribunun bir liderinin olmasi sart. Taraftarin ic cekismeleri oldugu duyumunu aliyorum hos degil sonucta menfaat kovalayanlar var herhalde.

Bir onceki iletideki cesst benzemesi ise harika, ben neden benzetemedim ona uzuldum

Çevrimdışı mylife1903

3. Golu armut gibi yedi ordan gol mu yenir yahu bir adim onde olsa cikarir adam oyun takip etmiyor galiba
Mesela volkan ikarusun yedigi 3 golu de yemezdi, cok net diyorum derbide hayatta yemezdi
Cocugun akli burada degil herhalde yetenekli hatta bizim farbiden de ust seviye ama sanki 30 yasinda cutbolu birakip firansa sahil kasabasina yerlesip jetsiki kiralayip butun gun semsiyeli kokteyl icip gunesin altinda yatacak gibi

Yanima alam bunu bi bos yerim var, sahilde yedigi golleri gosterip telefondan semsiyeyi kafasina vururum

Çevrimdışı mylife1903

ben anlatamadım sende anlatamazsın anlamıyorlar anlamak istemiyorlar.

Sorun kimde bilmiyorum artık...

Ben vazcaydım...
Komple camiada sorun