Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3731752 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Adamlar isi biliyor
Eskiden de topcu alacaklarina hakem alirlardi

Beşiktaş olarak sadece sahada rakiplerle mücadele etmiyoruz, bir sürü şer odağı var.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2019, 00:20:48 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı ardiles

Çarşı bu kulübün önünde bir pranga. Herfilerin arabesk ve melankolik kültürü bizi tarumar ediyor çoğu zaman. Vodafone’a geri döndüler ve tribün yine saha içinden bağımsız arasbesk tezahüratlar yapıyor. Hakem ve rakiplere sıfır baskı.

çarşıya haksızlık yapılıyor, evet tribünde kendini güncellemeli katılıyorum fakaaat;

içlerinde para pula tamah edip ihanet edenler olsada, kötüyü iyi gösterenler tarafından aldatılıp kullanılsalarda çarşı bir halk hareketidir ve bu şekilde lekelenemez hele ki burjuvanın sömürüsünü gölgelemek için asla kullanılamaz. beşiktaşı burjuva sömürüyor, hem maddi hem manevi...

Çevrimiçi sEuL

Oguzhan Akgun U-19 liginde Antalyaspor'a karsi oynanan macta yine 2 gol atmis.
Umarim bizim teknik ekipten takip eden vardir bu cocugu.

Çevrimdışı ardiles

sinan engin in eften püften beşiktaşlı olduğunu sanardım ta ki renklilerle beşiktaşın yaptığı maçlar için derbicik denildiğinde gösterdiği reaksiyonu, kontrolünü kaybedişini izleyene kadar. aha dedim adam harbiden beşiktaşlıymış.

beşiktaş taraftarının kendisini değersiz hissetmesi için çeşitli bilinçaltı propagandaları uygulanır. basında sizi kızdıran haberlere gereğinden fazla reaksiyon göstermeniz ezikliğinizden ağlaklığınızdan değil, bu programlamaya yine bilinçaltınızca karşı koyuşunuzdan kaynaklanır.

Çevrimdışı ardiles

burak yılmazdan niçin bu kadar nefret ediyoruz?

feda döneminde benzer biçimde yoğun bir bilinçaltı propagandalarına maruz kaldık. etki kadar tepki ürettiğimizden yoğun biçimde de reaksiyon gösterdik ki böyle zamanlarda daha hassas daha duygusal oluruz. burak yılmazın beşiktaşlı olduğunu bilmemiz - üzerinde gs forması olması - maçın evimizde oynanması - kendini yere atması - kazanmak için her yolu mübah gören makyavelizmden nefret etme kültürümüz olması tüm bu reaksiyonda çarpan etkisi gösterdi.

ve sanılanın aksine gol attığında yumuşamayacağız bu durumda daha çok tahrik olacağız...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

çarşıya haksızlık yapılıyor, evet tribünde kendini güncellemeli katılıyorum fakaaat;

içlerinde para pula tamah edip ihanet edenler olsada, kötüyü iyi gösterenler tarafından aldatılıp kullanılsalarda çarşı bir halk hareketidir ve bu şekilde lekelenemez hele ki burjuvanın sömürüsünü gölgelemek için asla kullanılamaz. beşiktaşı burjuva sömürüyor, hem maddi hem manevi...
Carşı tamamen demode bir tribüncülük yapmakdadir. Kendilerini halen 80lerde sannediyorlar. Tribünde ne takımı ateşleyen nede rakibi yada hakemi baski altina alabilecek tezahuratlar yapiyorlar (yapamiyorlar). Söyledikleri tezahuratlarin cogu 15-20 senelik tezahuratlar, türküler falan, tamamen ezik edebiyatı. Hicbirzaman 12. Adam olamiyorlar, yapdiklari hersey genelde ters tepki yapiyor ve takima katkidan cok zarar veriyor. Tribün kültürünü gelistirmeyen hep eskilerde kalan bir grubdur, taraftar grubu demiyorum cünkü onlar taraftar degildir, sadece kendi reklaminin pesinde ve bildikleri tek sey laylaylom laylaylom olan bir grubdur. Ne adam akilli destek etmesini bilirler, nede baski kurmasini, nede koreografi yapmasini. Eger youtube'da yabanci dilde dünyanin en iyi taraftar grublari diye yazinca, bir sürü cesit taraftar grublarini gösterirler, genelde renklilerin gösterileride olur ama bizim taraftarlari pek bulamazsin. yapdiklar koreografi ile, onun esliginde stadda rakibi etkiliyen calinan müzik ve tezahuratlar ile dünyani herbir yerinden taraftar grublari gösterilir. Ve böyle seylerin nekadar etkici oldugunu ve modern tribün kültüründe olmali gerektigini herzaman görmek ve yasamakdayiz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Rasim

Carşı tamamen demode bir tribüncülük yapmakdadir. Kendilerini halen 80lerde sannediyorlar. Tribünde ne takımı ateşleyen nede rakibi yada hakemi baski altina alabilecek tezahuratlar yapiyorlar (yapamiyorlar). Söyledikleri tezahuratlarin cogu 15-20 senelik tezahuratlar, türküler falan, tamamen ezik edebiyatı. Hicbirzaman 12. Adam olamiyorlar, yapdiklari hersey genelde ters tepki yapiyor ve takima katkidan cok zarar veriyor. Tribün kültürünü gelistirmeyen hep eskilerde kalan bir grubdur, taraftar grubu demiyorum cünkü onlar taraftar degildir, sadece kendi reklaminin pesinde ve bildikleri tek sey laylaylom laylaylom olan bir grubdur. Ne adam akilli destek etmesini bilirler, nede baski kurmasini, nede koreografi yapmasini. Eger youtube'da yabanci dilde dünyanin en iyi taraftar grublari diye yazinca, bir sürü cesit taraftar grublarini gösterirler, genelde renklilerin gösterileride olur ama bizim taraftarlari pek bulamazsin. yapdiklar koreografi ile, onun esliginde stadda rakibi etkiliyen calinan müzik ve tezahuratlar ile dünyani herbir yerinden taraftar grublari gösterilir. Ve böyle seylerin nekadar etkici oldugunu ve modern tribün kültüründe olmali gerektigini herzaman görmek ve yasamakdayiz.
:claps: :claps: :claps:
Beşiktaş!

Çevrimiçi mayguntr

Oguzhan Akgun U-19 liginde Antalyaspor'a karsi oynanan macta yine 2 gol atmis.
Umarim bizim teknik ekipten takip eden vardir bu cocugu.

1:40-2:00 arasi atilan golu a takimimiz atamiyor.

Çevrimdışı mellfred

Gezi sempatisi dışında ben de hiç yoklar

Çevrimdışı Egos

Çevrimdışı mellfred

sezon başında, 29 haziran'daki toplantı:
oyuncu tercihinde genelde haklı çıkıyor

Çevrimdışı mylife1903

Arkadas birisi fikret ormani sustursun
Ulkenin basina  zaten gelmeyen bela kalmadi cok konusup kendini bisi sananlar yuzunden

Ya bu fikret orman hic haddini bilmiyor boyle mi havalandi bu adam

Orman:  “Çıkın aday olun kardeşim, anlatın kendinizi. Bilmem nenin şoförü Beşiktaş’ta kanaat önderi olmuş beni irdeliyor. Çıkın aday olun kardeşim”

Kendisi kimdir necidir ormanin sofor diye elestiri mi olur?
Hic sofor tanidigi var mi?
O sofor dedigi insanlarin cogu can tasiyor can, insanlar canini emanet ediyir o asagilamaya calistigi soforlere, fikret ormana 2 koyun vermem

O uzun yol soforleri helal ekmek goturur evine 1000lerce km yol yapar

Emekci insana emege boyle hakaret edilmez.
Nedir ulan derdin, sofor senden cok bilemez mi, sen cok mu biliyorsun goren duyan bisiler basarmis sanacak

Ustten ustten bakmalar herkese. 250bin yuro para verince agzi acildi

Su aciklamayi avrupada baska bir ulkede yapsa birisi, kan alirlar arkadas adamdan
Soforler konfedarasyonu falan yok mu ulkede, zendika falan, birilerinin aklini basina getirmesi lazim

Hayatimda yd doneminde bile besiktas baskani adina az utanmiigim vardi fikret orman konustukca ben utaniyorum

Su aciklamalara tepki vermeyenler, besiktasli degildir net.

Kimse cikip bana maval okumasin
Oyle demedi de
Yanlis anladildi da

O mevkide oturan insan diline hakim olacak, dusunerek konusacak

Hadi onu demedi
Fikret ormani neden sadece baskan adayi elestirebiliyor?
Harclik alan elestirmesin soforluk yapan eleatirmesin, mikanosa karisma, ben bitersem bjk biter, abuk sabuk konularda abuk sabuk dacma sapan aciklamalar

Besiktas baskani emege boyle saygisizlik yapamaz

Çevrimdışı Nartallo

Klüpler Birliği Başkanı Beşiktaşlı gördü mü nasıl erkekleşiyor, had bildiriyor.

Yusuf abisinin, Fatih hocasının, Konya’da gençlerimizi dövenlerin karşısında kedi gibi ama.

Çevrimdışı mylife1903

Klüpler Birliği Başkanı Beşiktaşlı gördü mü nasıl erkekleşiyor, had bildiriyor.

Yusuf abisinin, Fatih hocasının, Konya’da gençlerimizi dövenlerin karşısında kedi gibi ama.
Ya onlar olabilir
Gucu yoktur, kabul edilebilir hic guclu olmadik zaten

Ama meslek one surup kucumsemek nasil bir kibirdir arkadas

20 milyonluk camiamizda hic mi sofor yok, insan dusunerek konusur, kac besiktaslinin kalbi kirilmistir

Çevrimdışı Nartallo

Ya onlar olabilir
Gucu yoktur, kabul edilebilir hic guclu olmadik zaten

Ama meslek one surup kucumsemek nasil bir kibirdir arkadas

20 milyonluk camiamizda hic mi sofor yok, insan dusunerek konusur, kac besiktaslinin kalbi kirilmistir

Beşiktaş mütevazı takımdır, Beşiktaş’ın özü şöförden, işçiden, memurdan oluşur. Her zaman mütevazı yönetimlerle başarılı olmuştur.

Daha önce de öğrencileri, sanayide çalışan çocukları küçümseyen bir açıklaması vardı.

Şu ifadelerin açıklaması yok, Aziz vardı taraftarı bölen, ayrıştıran. Bu da onun yolunda, ne eksik, ne fazla
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2019, 08:34:10 Nartallo ]

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş mütevazı takımdır, Beşiktaş’ın özü şöförden, işçiden, memurdan oluşur. Her zaman mütevazı yönetimlerle başarılı olmuştur.

Daha öncede öğrencileri, sanayide çalışan çocukları küçümseyen bir açıklaması vardı.
Sabah sabah cok utandim moralim bozuldu
Kendisi sanki dunyalari basarmis elon muks herkesi elestiriyor.

Simdi mesela sergen cikip tivide yorum yapan futbolcu eskilerine laf sokabilir. O yagci ilker falan var mesela, sergen dese toculugun neydi lan, zaten gereksiz bi mevkide oynuyordun eleman laf edemez

Sanki arabayi kesfetmis de sofore laf ediyir, henri fort

Çevrimdışı mylife1903

https://mobile.twitter.com/igdirBJK/status/1091832325397233670

Super yahu
Nevzat demir cikip iki kelime eder mi acaba
Sanki kendi parasiyla yapti, insan azicik silkelenir dusunur
Ben yaptim onceden buzdolabi mi vardi
Sitaad yaabdiim

Antalya macina gidecek arkadaslar huliooogggg diye tezahurata baslasinlad islem tamam
Al sana yeni besiktas

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://mobile.twitter.com/igdirBJK/status/1091832325397233670

Super yahu
Nevzat demir cikip iki kelime eder mi acaba
Sanki kendi parasiyla yapti, insan azicik silkelenir dusunur
Ben yaptim onceden buzdolabi mi vardi
Sitaad yaabdiim

Antalya macina gidecek arkadaslar huliooogggg diye tezahurata baslasinlad islem tamam
Al sana yeni besiktas
Başkanın emeklerini gözardı edemeyiz ama yaptığı açıklamalarla taraftar artık onu sadece stat ile tanıyacak gittiği zaman. Bir CL ile 2 şampiyonluk ile hatırlanmayacak. Kendisi öyle istiyorsa yapacak bir şey yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

Antalyaspor maçıyla beraber Beşiktaş'ın maçları artık Japonya'da DAZN kanalından canlı yayınlanacak.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Antalyaspor maçıyla beraber Beşiktaş'ın maçları artık Japonya'da DAZN kanalından canlı yayınlanacak.
Kagawa'yı eğer sezon sonunda alamayacaksak posası çıkana kadar kullanmalıyız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Arkadas birisi fikret ormani sustursun
Ulkenin basina  zaten gelmeyen bela kalmadi cok konusup kendini bisi sananlar yuzunden

Ya bu fikret orman hic haddini bilmiyor boyle mi havalandi bu adam

Orman:  “Çıkın aday olun kardeşim, anlatın kendinizi. Bilmem nenin şoförü Beşiktaş’ta kanaat önderi olmuş beni irdeliyor. Çıkın aday olun kardeşim”

Kendisi kimdir necidir ormanin sofor diye elestiri mi olur?
Hic sofor tanidigi var mi?
O sofor dedigi insanlarin cogu can tasiyor can, insanlar canini emanet ediyir o asagilamaya calistigi soforlere, fikret ormana 2 koyun vermem

O uzun yol soforleri helal ekmek goturur evine 1000lerce km yol yapar

Emekci insana emege boyle hakaret edilmez.
Nedir ulan derdin, sofor senden cok bilemez mi, sen cok mu biliyorsun goren duyan bisiler basarmis sanacak

Ustten ustten bakmalar herkese. 250bin yuro para verince agzi acildi

Su aciklamayi avrupada baska bir ulkede yapsa birisi, kan alirlar arkadas adamdan
Soforler konfedarasyonu falan yok mu ulkede, zendika falan, birilerinin aklini basina getirmesi lazim

Hayatimda yd doneminde bile besiktas baskani adina az utanmiigim vardi fikret orman konustukca ben utaniyorum

Su aciklamalara tepki vermeyenler, besiktasli degildir net.

Kimse cikip bana maval okumasin
Oyle demedi de
Yanlis anladildi da

O mevkide oturan insan diline hakim olacak, dusunerek konusacak

Hadi onu demedi
Fikret ormani neden sadece baskan adayi elestirebiliyor?
Harclik alan elestirmesin soforluk yapan eleatirmesin, mikanosa karisma, ben bitersem bjk biter, abuk sabuk konularda abuk sabuk dacma sapan aciklamalar

Besiktas baskani emege boyle saygisizlik yapamaz
Bravo abi çok iyi yazmışsın :claps:

Çevrimdışı murat

Başkanın emeklerini gözardı edemeyiz ama yaptığı açıklamalarla taraftar artık onu sadece stat ile tanıyacak gittiği zaman. Bir CL ile 2 şampiyonluk ile hatırlanmayacak. Kendisi öyle istiyorsa yapacak bir şey yok  :tabe:
ben hem stad hem iki şampiyonluk ile hatırlayacağım belki 3 ve 4 te olur.bazı şeyleri çabık unutuyoruz.6 yıl önceye dönüp bakmakta fayda var.şimdi neden şampiyon olamadığı sorguluyoruz paralar nerede diyoruz o dönemde ne para ne stad ne geleceğe dair bir beklentimiz vardı.o döneme göre daha iyi durumdayız en büyük hatası hoca ile ayrılma zamanının geldiğini kestiremedi veya cesaret edemedi.taraftardan çekiniyor ama bu çekinceler başını yiyecek  bu gidişle.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben hem stad hem iki şampiyonluk ile hatırlayacağım belki 3 ve 4 te olur.bazı şeyleri çabık unutuyoruz.6 yıl önceye dönüp bakmakta fayda var.şimdi neden şampiyon olamadığı sorguluyoruz paralar nerede diyoruz o dönemde ne para ne stad ne geleceğe dair bir beklentimiz vardı.o döneme göre daha iyi durumdayız en büyük hatası hoca ile ayrılma zamanının geldiğini kestiremedi veya cesaret edemedi.taraftardan çekiniyor ama bu çekinceler başını yiyecek  bu gidişle.
Geçen seneki CL başarısından sonra kredisi vardı daha hocanın  :tabe: Ben devre arsında gönderileceğini düşünüyordum ama devam ettik kadro yetersiz göründüğü için. Bu konuda hem hoca hem de yönetimin kabahatleri var. Bakalım hala tutuyoruz hocayı demek ki bir bildiğimiz var. Bu sene sonunda başarıya bakılmaksızın hocanın gideceğini düşünüyorum. Zaten geçen seneden beri transfer komitemiz yeni hoca arayışındaymış. Bekleyip neler olduğunu göreceğiz önümüzdeki 4 aylık dönemde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

cesaret edip çekinmek yerine kararlılığını gösterse herkes arkasında olurdu

şimdi hoca yollansa herkes kızacak "geç kaldı sene başı yollayacaktı" diye
bipbipbupbup