Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3749055 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı 34BJK64

Zemin gerçekse yazıklar olsun. 6 haftadır maç oynanmayan bir zeminin hala böyle bataklık gibi olmasının bahanesi olamaz. Umarım görüntüler eskidir. Zira bu zemin lig başladıktan sonra asla düzelmez.
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı mellfred

Bugüne ait bir fotoğraf gördüm Twitter’da  zeminin hali içler acısı

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Bugüne ait bir fotoğraf gördüm Twitter’da  zeminin hali içler acısı
link atsana
Yorgo

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

https://twitter.com/igdirbjk/status/1087692476922691584?s=21
Baya bi rezalet, bildigin icler acisi bir durum.. :akuma:  Taksim Parkinin cimleri wembley  kalir  bizimkinin yaninda  :alala:
Yorgo

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Baya bi rezalet, bildigin icler acisi bir durum.. :akuma:  Taksim Parkinin cimleri wembley  kalir  bizimkinin yaninda  :alala:
Umarım maç gününe zaman olduğundan fazla derin kesilmiştir ve bu yüzden öyle görünüyordur
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozankarakoc

Akhisar'ın sahası ne kadar güzeldi. Yakın çekimlerde çimler bilgisayar oyunu gibi duruyordu.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Savaş

Devre arasında yanlış hatırlamıyorsam zemini kaldırmışlardı. Yetişmedi sanırım yine.

Ekmesinler abi. Serme neden yapmıyorlar?

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Devre arasında yanlış hatırlamıyorsam zemini kaldırmışlardı. Yetişmedi sanırım yine.

Ekmesinler abi. Serme neden yapmıyorlar?

VodafonePark'tan sorumlu yönetim kurulu üyemiz Umut Bey halledememiş mi hala? Şaşırdım :lol:

Çevrimiçi sozkul

6 ayda 156 milyon TL zarar etmişiz bu borcumuz 30 milyon dolar büyüdü anlamına mı geliyor.
Yeni bir UEFA anlaşması ufukta mı gözüküyor?
CL geliri olmazsa batacak mıyız biz?

Fener nasıl bizden daha az zarar etmiş onuda anlamıyorum, hadi GS'nin CL geliri ve arsa satışı var..

Çevrimiçi sozkul

6 ayda 156 milyon TL zarar etmişiz bu borcumuz 30 milyon dolar büyüdü anlamına mı geliyor.

Fener nasıl bizden daha az zarar etmiş onuda anlamıyorum, hadi GS'nin CL geliri ve arsa satışı var..

Sorularımın bir kısmının cevabı olarak şöyle birşey buldum:

https://twitter.com/YavuzCandir/status/1087778637972160513
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2019, 12:27:18 sozkul ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Ali Koç para enjeksiyonu yaptı sponsorluklarla, o yüzden zararı az görünüyor.

Bir de biz kombineleri bir önceki çeyrekte(Mayıs ayında) satışa sunmuştuk, Fenerbahçe Ali Koç seçilince sattı kombineleri.

Haziran - Kasım arası bizim kulübe fazla girdi olmadı.

Şu maaş yüküyle CL'ye gidemeyen her takım bu zararları eder.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KAP

Su transfer döneminde yapilacak eli ayagi duzgun bir adet ortasaha transferi ile sezonu ikinci tamamlayip seneye CL den nakit takviyesi yapma ihtimalimiz var
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimiçi Necmi

Sorularımın bir kısmının cevabı olarak şöyle birşey buldum:

https://twitter.com/YavuzCandir/status/1087778637972160513

ana nedenlerden biri kombine satışlarının ana gelir hanesine geçmemesi borç olarak girdi yapması
biz kombineleri mayısda satışa başladık haziranda sürdü giren para bu döneme yansıdı
renklilerde bu gelir olarak işledi bizde işlemedi. Birde sponsorluk gelirleri hep ilk altı ayda alınıyor
ikinci altı ayda bir gelir olmuyor. burda altı aylık gelir gidere bakmak yanlış senelik olanı ne durumda ona bakmak lazım.
ama bu kombine işini böyle yaptıkları sürece net görünmüyor hiç birşey. ürün satıyorsun gelir gösteremiyor üstüne birde borçlanıyorsun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gökhan Dinç: ''Beşiktaş taraftarı Quaresma'ya veda etmeye hazırlansın. BB Erzurumspor maçı Quaresma'nın son maçı olacak. Her konuda anlaşıldı. Alacakları konusunda bir görüşme yapılacak. Porto, birkaç güne Ricardo Quaresma transferini açıklar."(Life+ TV)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Bugünkü Antrenmana Altyapıdan stoperler Ege ve Erdoğan ile solbek Rıdvan yılmaz da katılmış :claps:

Ege de tıpkı Alpay gibi uzun boylu ve bence gelecek vaad eden bir stoper

İkisi de geçen sezon Tr kupası ve hazırlık maçlarında süre almıştı

Gökhan Dinç: ''Beşiktaş taraftarı Quaresma'ya veda etmeye hazırlansın. BB Erzurumspor maçı Quaresma'nın son maçı olacak. Her konuda anlaşıldı. Alacakları konusunda bir görüşme yapılacak. Porto, birkaç güne Ricardo Quaresma transferini açıklar."(Life+ TV)

Yeni Sol açığımız Caner hayırlı olsun :ok:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni Sol açığımız Caner hayırlı olsun :ok:
En azından olması gereken bölgede oynar. Yeni bir sol bek ile orayı da kapatırız oldu bu iş  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyiki gelmemiş. Bir de Adana da izlemek istemiyorum bu adamı  :ebebe:

Adana Demirspor yönetimi, Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı golcü Vagner Love transferi için görüşmelerde bulunduklarını ancak oyuncunun yurt dışında oynamak istemesi nedeniyle transferin olumsuz sonuçlandığını açıkladı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

En azından olması gereken bölgede oynar. Yeni bir sol bek ile orayı da kapatırız oldu bu iş  :D
Kesinlikle Caner sol kanatta çok daha iyi

Bek de Ismaelden hallice :bandit:

Ama Hoca tabiki Sol bek de Caner , Sol açık da da Pekto ile çıkar maçlara

Aslında orada Güveni de denemek lazım topla birlikte hizlanabilen , pır pir  ve dripling özelliği olan bir oyuncu

İyiki gelmemiş. Bir de Adana da izlemek istemiyorum bu adamı  :ebebe:

Adana Demirspor yönetimi, Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı golcü Vagner Love transferi için görüşmelerde bulunduklarını ancak oyuncunun yurt dışında oynamak istemesi nedeniyle transferin olumsuz sonuçlandığını açıkladı.
:lol: :lol: :lol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

ana nedenlerden biri kombine satışlarının ana gelir hanesine geçmemesi borç olarak girdi yapması
biz kombineleri mayısda satışa başladık haziranda sürdü giren para bu döneme yansıdı
renklilerde bu gelir olarak işledi bizde işlemedi. Birde sponsorluk gelirleri hep ilk altı ayda alınıyor
ikinci altı ayda bir gelir olmuyor. burda altı aylık gelir gidere bakmak yanlış senelik olanı ne durumda ona bakmak lazım.
ama bu kombine işini böyle yaptıkları sürece net görünmüyor hiç birşey. ürün satıyorsun gelir gösteremiyor üstüne birde borçlanıyorsun
Bu kombine olayi bassaksitinin cengizi satmasina dondu
Bu sene kombineler bitince nolcek
Gene satip birc yazacaklar borc iyice artacak