Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3733149 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

İkinci gol kesinlikle Karius'un hatası.. İlk golde de kötü çıktı %50 yazıyorum ona. Onun dışında iyi tuttuğu da oldu ayağına gelen topu tutmayı beceremediği de.
Bi topu auta birakmayanfalisip araya gotunu falan koydu stoper gibi o superdi

Çevrimdışı mylife1903

hocam bize savunma yap
yapayım tabi!
Beck-Marcelo-tosic-İsmail. Güzel bir sistem oturttum.
Yönetim hemen onu bozmalıyız.
Gökhan-Pepe-Vida-Caner.
Hoca oturtsun bir sistem yönetim onu bozsun.
Avrupa ki takımlar bırak avrupayı başakşehir'in hocasının kafası çalışmıyor misal neden sürekli aynı defans var.Caicara-costa-epruyanu-clichy söyle yönetime seninde kadron bozulsun sende her sene defans oyuncusu iste.
5 senede 26 stoper istemezmisin ?
26 stoper iyidir satip satip para kazaniyoz

Çevrimdışı tangaz

hocam bize savunma yap
yapayım tabi!
Beck-Marcelo-tosic-İsmail. Güzel bir sistem oturttum.
Yönetim hemen onu bozmalıyız.
Gökhan-Pepe-Vida-Caner.
Hoca oturtsun bir sistem yönetim onu bozsun.
Avrupa ki takımlar bırak avrupayı başakşehir'in hocasının kafası çalışmıyor misal neden sürekli aynı defans var.Caicara-costa-epruyanu-clichy söyle yönetime seninde kadron bozulsun sende her sene defans oyuncusu iste.
5 senede 26 stoper istemezmisin ?

aşkolsun neden öyle diyosun en çok parayı stoperden kazanıyoruz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Almar

Alacaz lens sevicileri pistlere dedik
Lens varken neden quaresma oynuyor sonra

Lens kontrol edemedi, lens ve tac, lens ve faul
Baska bisi yaptigi yok
Cok dusuk seviye futbolcu su kadroda parlamasi lazim aslinda
Adriyano ile layici al burdan seviye alanyaspor
.

Çevrimdışı atalay

Lens dört tane low-cross orta denedi. Hepsi de muntazam. Sonuncusu gol oldu.

Çevrimdışı Gökhan Almar

İnanilmaz tehlikeli kesiyor, ates gibi.

Çevrimdışı levitate

modern futbolun gereklilikleri :d
bipbipbupbup

Çevrimdışı bordele

Av zamanı

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
30 Eylül 2017, 00:31:31 »
Lens, yakın zamanda planın parçası olabilecekse savunma arkasında geniş alan bırakan ekiplere karşı sahip olduğu sprint becerisi ve ön direğe doğru yaptığı low-cross ortalar özellikle geçiş oyunlarındaki hızlı hücumlarda önem arz edebilir.

Bunu bir sene önce yazdım. Ama bir yıldır yerleşik ve kalabalık birinci bölge savunması yapan ekiplere karşı yüksek orta yapıyor. @levitate @Gökhan Almar

Çevrimdışı Gökhan Almar

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Orhan_

Lens topçu filan değil. Di mi?

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Alvaro Negredo
Jeremain Lens

2 kötü futbolcu Beşiktaşa sırasıyla tur atlatıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı atalay

Çıkılır. @Osvaldonun Saçı Tabii, bu yapıda arzu edilen buysa.

Hayırlı olsun. Sağlam rakip sağlam tokat demek. İkinci kez üstünü çizdiği oyuncular kendisini kurtarıyor.

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı caner.eryigit

Ya abi adam kötü oynayınca kötü iyi oynayınca iyi deniliyor neden laf sokma peşindeyiz valla anlamıyorum.
Şimdi sarpsborg lu baba sabah kalktığında çocuğuna ne diyecek çok iyiymiş yalnız bu saygılar.hayırlı geceler herkese

Çevrimdışı Orhan_

İlk yarı oynayan oyuncular ile ikinci yarı oynayan oyuncular aynıydı. Fark neydi peki?

Çevrimdışı mylife1903

Ya abi adam kötü oynayınca kötü iyi oynayınca iyi deniliyor neden laf sokma peşindeyiz valla anlamıyorum.
Şimdi sarpsborg lu baba sabah kalktığında çocuğuna ne diyecek çok iyiymiş yalnız bu saygılar.hayırlı geceler herkese

Yillarca biz aradik bisiler diyecek
Onlar ugrassin simdi

Çevrimdışı cursedofdragon

Dorukhan ortasahada oturmuş, bence geçen lig maçının yıldızı, niye bozuyorsun yerini, adri sakatlıktan yeni çıkmış ortasahanın ortasına koymuş, Adem bizle hangi maçta solda oynamış adamın arkasında Caner oynuyor sen neden bahsediyorsun birader ne sevdiniz şu teknik direktörü be

Hocanın selamı var.  :money:

2-3

Çevrimdışı tangaz

İlk yarı oynayan oyuncular ile ikinci yarı oynayan oyuncular aynıydı. Fark neydi peki?

santrafor değişti ya. burda elli defa dedik bi santrafor bin ayıbı örter die. rakibinde 60dan sonra düşeceği çok belliydi bunu göremeyen futbol izlesin ama yorumlamasın bence, nasıl ki biz geçen genk maçında dilimiz dışarda bi ikinci devre çıkardıysak bugün aynı durumun sarpborbun başına geleceğini basbas bağırıyordu ilk devredeki görüntü

Çevrimdışı solar

Deneyimli teknik adamımız Necip'e her topu uzun vurma dedi.