Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3736136 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Karabay

düşmesi iyi değil. düştükçe aleyhimize döner. Böyle bir maçta 1.70-1.80 oran en ideali
Neden abi bilmediğimden soruyorum. Barcelonaya neden hep 1.05 veriyorlar ve neden hep kazanıyor.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

gs pazar günkü maçı etkilemek için yol aldı.
Biz karşı kontra yaptık bütün emekleri boşa gitti şimdi bütün gözler hakemin üzerinde olacak sadece
Beşiktaş taraftarı değil diğer 16 takımın taraftarınında.
O nedenle zamanlama olarak mükemmel oldu. maça kadar pişirecek yeterli zaman var gs nin şl mağlubiyetiyle
burdanda üstünü örtemiyorlar. gündem bu olacak. MHK ya baskı var cünoya baskı var tff ye baskı var.
hepsinden daha önemlisi kırılan taraftarı tekrar birleştirdiler. Resmen doping etkisi oldu.
Metin direk bizim elimizden çıkmış yayınlama planlamasınıda biz yapmışız bu net belli. hemde 16 kulübün
desteğini alarak bunun ötesinde kulüp bireysel olarak ne açıklama yaparsa yapsın bunun yüzde biri etkili olamazdı.
Beşiktaş ağlıyor diye gündemi değiştirirlerdi hemen. şimdi karşılarında bütün bir süperlig var.
direk karşılarınada alamıyorlar. kıvranıp duruyorlar. Bakalım tff den bir kontra gelecekmi.

Başkandan zekice bir hamle geldi. Tam zamanında hem de.

Çevrimdışı Ömer Kaan

düşmesi iyi değil. düştükçe aleyhimize döner. Böyle bir maçta 1.70-1.80 oran en ideali
Son oranlar beraberlik oranı olmuş malesef

Çevrimdışı Necmi

Son oranlar beraberlik oranı olmuş malesef
evet aynen öyle benim dilim varmadı söylemeye.

Çevrimdışı caner.eryigit

öyle beraberlik fln negatif enerji Yok.3 tane patarada küterede yerleştireceğiz abi kaçarı Yok özür borçları var bize al işte bundan güzel fırsat mı olur

Çevrimdışı Necmi

Başkandan zekice bir hamle geldi. Tam zamanında hem de.
ne yapacaklarını şaşırdılar beklemiyorlardı.
demek yönetimde sessiz kalmıyormuş ben tff yi bekliyorum bir açıklama yapacaklarmı.
hiç kimsenin beklemediği bir kontraydı bu. çok zekice hamle. karşı tavırda geliştiremediler.
ortada muatap yok kime dalacaklarını şaşırdılar. Herkes topu birbirine atıyor. direk bütün süper lige de
dalamıyor kimse Türkiye'deki bütün taraftarı karşına almak demek olur bu :D

Çevrimdışı Necmi

Neden abi bilmediğimden soruyorum. Barcelonaya neden hep 1.05 veriyorlar ve neden hep kazanıyor.
1.05 galibiyet oranıdır ama 1.50 değil böyle maçlarda 1.50 oran maçın beraberliğe döndüğünü gösterir
cüno atandıktan sonra düşme nedenide bundan. Beşiktaş kazanırdan beraberlik olura dönüyor oran

Çevrimdışı levitate

nasıl biter bilmem ama kg var :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Librarius

Şu iletiyi bir GS’li yazmış: “Şu son 5-10 senedir mükemmel oynayıp şampiyon olduğumuz sezon yok. Ha sampiyon oluyoruz orası ayrı.“

Herşeyi özetliyor aslında. GS’nin şampiyon olabilmesi için vasat bir kadro yetiyor, eksik  kısımları hakemler tamamlayor. Bunu yazan herife sorsan biz winneriz ya der. Ama bizim şampiyon takımlarımız hep çok güçlüydü. Çünkü hakemleride yenecek kadro olmasa şampiyon olamayız biz. Bir twitter hesabının yaptığı çalışmada diğer 2 rakibe göre ortalama -9 puanla başlıyoruz sezonlara.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

GS forumları büyük bir konsensusle fark yiyeceklerini düşünüyor.

Çevrimdışı Librarius

ne yapacaklarını şaşırdılar beklemiyorlardı.
demek yönetimde sessiz kalmıyormuş ben tff yi bekliyorum bir açıklama yapacaklarmı.
hiç kimsenin beklemediği bir kontraydı bu. çok zekice hamle. karşı tavırda geliştiremediler.
ortada muatap yok kime dalacaklarını şaşırdılar. Herkes topu birbirine atıyor. direk bütün süper lige de
dalamıyor kimse Türkiye'deki bütün taraftarı karşına almak demek olur bu :D

Mustafa cengizi herkes bir diğerine havale etmiş. Herif herkesi aramış ama muhattab bulamıyor. Kim vurduya gittiler. 😂

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şu iletiyi bir GS’li yazmış: “Şu son 5-10 senedir mükemmel oynayıp şampiyon olduğumuz sezon yok. Ha sampiyon oluyoruz orası ayrı.“

Herşeyi özetliyor aslında. GS’nin şampiyon olabilmesi için vasat bir kadro yetiyor, eksik  kısımları hakemler tamamlayor. Bunu yazan herife sorsan biz winneriz ya der. Ama bizim şampiyon takımlarımız hep çok güçlüydü. Çünkü hakemleride yenecek kadro olmasa şampiyon olamayız biz. Bir twitter hesabının yaptığı çalışmada diğer 2 rakibe göre ortalama -9 puanla başlıyoruz sezonlara.

Zaten gs'nin foyası Avrupa'da ortaya çıkıyor. Sanırım bu forumda da göstermiştim, Avrupa Kupalarında son 18 yılın en çok puan toplayan takımı Beşiktaş.. Çünkü Beşiktaş zaten bi yerlere geliyorsa hak ederek geliyor ve renkliler gibi sıfır çekerek elenmiyor gruplarda.. Mesela az önce üşenmedim baktım:
Son 6 sezonda gs 29 maç yapmış Avrupa kupalarında.. 4 galibiyet 8 beraberlik 17 mağlubiyet.. Bu 4 galibiyetin birini de gs değil hava koşulları aldı juve'ye karşı.. İşte adamlar böyle hak etmeden Avrupa'ya gidiyor tokat yiyip dönüyor. 29'da 4 kez kazanmışsın hala her maç galibiyet marşları söyleyerek maçı bekliyorsun yahu hiç mi gerçeklikle bağın kalmadı senin? Avrupa fatihiymiş..
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2018, 16:22:50 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Aksam ki macimizi sifresiz veren bi azeri kanali var mi? Kacak sitelerden izlemek istemiyorum.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Liquidator

Aksam ki macimizi sifresiz veren bi azeri kanali var mi? Kacak sitelerden izlemek istemiyorum.

var. uydu uzerinden cbc sport hd.
11135h 27500
biss key 1313133913131339
2ci biss key 1313131313131313

ayrica http://www.cbcsport.tv/live/  burdanda izleye bilirsin
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı cursedofdragon

Şampiyonluk oranları güncellendi ;

Başakşehir 1.90
Galatasaray 2.75
Beşiktaş 4.25
Fenerbahçe 100.00
Trabzonspor 120.00

Çevrimiçi Rasim

Şampiyonluk oranları güncellendi ;

Başakşehir 1.90
Galatasaray 2.75
Beşiktaş 4.25
Fenerbahçe 100.00
Trabzonspor 120.00

bu nasil is yahu febeyi yenen ts nin orani daha düsük :lol:
Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

bu nasil is yahu febeyi yenen ts nin orani daha düsük :lol:

takılıyorlar abi kafalarına göre :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

avrupa sezonunu bitirdik hayirli olsun formalite maçinda son 75 dakika bir rezillik olmadan 2 0 yenilelim sulh icinde bitsin bu is

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
23 Ağustos 2017, 18:36:57 »
Avrupa Ligi'ni kazanmak ya da orada final oynamak da ölçü değil. Aynısı CL'de bir üst tur görmek için de geçerli. Tüm bunların nasılı ve sonrası önemli. 17 yıl önce bu kupayı kazanan 17 yıldır yıl dönümü kutlaması yapıyor. Bu mu başarı? Sahip olduğun, koruduğun, geliştirdiğin oyun ve ekonomik gücün önemli. Akıl ve plan koyamayıp, büyüyüp-gelişemedikten ve oyun mirası oluşturamadıktan sonra arşivden maziyi hatırlar, her sene kutlarsın.

Puan-puantaj paylaşmaca. 

Çevrimdışı 38life

Karius kötü eyvallah da, 10 dakikaya 3 tane %100'lük gol pozisyonu sığdıran savunmamız hakkında ne diyeceğiz?

Çevrimdışı EMİR EMRE

Karius kötü eyvallah da, 10 dakikaya 3 tane %100'lük gol pozisyonu sığdıran savunmamız hakkında ne diyeceğiz?

onlar da kötü..

Çevrimdışı atalay

Kenardaki bu kadar kötüyken ortaya bir iyi çıkmaz. LASK Linz maçındaki son dakika golünde bir fırsat kaçtı demiştim ama süreç gösteriyor ki camianın o refleksi yapacak durumu zaten yokmuş. @38life

Çevrimdışı mylife1903

Kaleci bitmis arkadas

Kim bitirdi tabiki senol gunes, kaleci calistirmayi bilmiyor

Çevrimdışı mylife1903