Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3736109 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ferdi1903

Şimdi de malum takımın başkanı yalan beyanlar vererek (bence)ortalığı karıştırmaya çalışıyor.neymiş bizim başkanı aramış haberi yokmuş.vekillerini aramış onlarda bilmiyormuş 5-6 Anadolu kulübüne baskı fln yapılmış at yalanı..yok bunlar gibisi gelmez...

insallah yalandir aksini düsünmek istemiyorum

Çevrimdışı ProjectOrigin

Çok fena  :D

Gelişine yapıştırmış Kulüpler Birliği işte beklediğimiz hareketler

Çevrimdışı yoruk

Pazar günü şu takımı 3-5 ile yollamazsak biz takım falan değiliz arkadaş.Bu kadar netim.Yok hakemmiş yok medya algı yapıyormuş geçin arkadaş geçin..11 kişi GS 11 kişi hakem bile olsa yenmemiz lazım

Çevrimdışı yoruk

FETÖ nün spor ayağına hiç dokunulmadı ki.dokunulsa bugün Cihat Arslan Okan buruk hakan Ünsal damat göksel Emre belez gibi adamlar barınamazlar.herzmn olduğu gibi güzel ülkemde olan yine garibana oluyor gücün kudretin ve arkan varsa bu ülkede hain de olsan teröristte olsan sana kimse dokunamıyor.hukukun gücü Yok gücün hukuku var.neyse ki ahiret var

Dokundular ama ucundan.Yoksa Hakan Arif falan yani..

Çevrimdışı sozkul

bizden kaynaklanan bir durum değilki dns kaynaklı sorundan mecbur değiştirdik
bir hafta kapalı kaldı forum. şimdi değişen dnsler sizin tarayıcılarda sorun çıkarıyor
bu herkesde olsa derim sistem sorunlu ama ben hem evden hem işde hem telden girebiliyorum
burda herkesde girebiliyor bazı kişiler sorun yaşıyorsa bu kendi sistemleriyle alakalı
sorun kişiye özel olmaz ya vardır yada yoktur. vpn üzerinden girdiğinde onlar doğru adrese yöneliyor
bu bile sisteminin yanlış adrese yöneldiğini gösterir. buda keşlerle alakalı olur. keş temizliği yapın derim
sorunun kaynağı büyük ihtimal budur.

Belkide büyük firmalar kendi DNS serverlarını kullanıyorlar, onların keşinde eski ipler kalmış olabilir mi acaba?

Çevrimdışı Necmi

En son spor gazetesine para verip aldığımda 19, 20 li yaşlarımdaydım. Fotospor okurdum.Fotomaç ve Fanatike göre daha düzgün bir gazeteydi. Şimdi Fotospor gazetesi kaldı mı?
fenerin yayın organı o :D
bundan fenerin gs den daha düzgün olduğunumu çıkaralım şimdi :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Abi ben rahatlıkla girebiliyorum telefondan sıkıntı yok , masaüstü sürümunu kullanıyorum ama bende de üstte bu siteye bağlantiniz güvenli değil uyarisı çıkıyor
https olmazsa bu yazıyor artık millete aldırmaya uğraşıyorlar

Çevrimdışı Necmi

Belkide büyük firmalar kendi DNS serverlarını kullanıyorlar, onların keşinde eski ipler kalmış olabilir mi acaba?
bilemiyorum

Çevrimdışı tangaz

abi ben işyerindeki pc.nin gelmişini geçmişini temizledim ama giremiyorum biz internetinden tut hertürlü bağlantıyı genel müdürlükten şaapıyoruzya ana server üzerinden. ben kendi pc.imdeki gözatma geçmişimi komple silsem bile besiktasarena.com adresini yazdığım anda o eski dns şeysi şey oluyor sanırım "besiktasarena.com adresindeki ana makinanın IP adresi alınamıyor" gibi bi cümle yazıyor ekranımda @Necmi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı levitate

abi ben işyerindeki pc.nin gelmişini geçmişini temizledim ama giremiyorum biz internetinden tut hertürlü bağlantıyı genel müdürlükten şaapıyoruzya ana server üzerinden. ben kendi pc.imdeki gözatma geçmişimi komple silsem bile besiktasarena.com adresini yazdığım anda o eski dns şeysi şey oluyor sanırım "besiktasarena.com adresindeki ana makinanın IP adresi alınamıyor" gibi bi cümle yazıyor ekranımda @Necmi
düzelene kadar mobilden devam et reyiz
bipbipbupbup

Çevrimdışı kyiv

fenerin yayın organı o :D
bundan fenerin gs den daha düzgün olduğunumu çıkaralım şimdi :evillol:

Bence mahsuru yok. :D Türkiyenin açık ara en adi, en sinsi, en çirkef, en pislik, en kibirli,en aşağılık kulübü Galatasaraydır. Fenerbahçenin o seviyeye erişmesi için bayağı bir çaba sarf etmesi lazım. Bakalım Ali Koç ortama alışınca nasıl bir performans sergileyecek.

Çevrimdışı Necmi

vpn ile gir bir kere keşleri alsın ondan sonra düzelir tahmin ediyorum

Çevrimdışı Necmi

bu kulüpler birliğide vatan hayini şimdi kalk gs maçının olduğu gün açıklama yap
ayıp denen birşey var. :D
kulüpler birliği yüzünden iki tane yediler.

Çevrimiçi sEuL

bu kulüpler birliğide vatan hayini şimdi kalk gs maçının olduğu gün açıklama yap

Necmi agabey ayni sey bizim basimiza gelse bu sekilde dalga gecilmek hosuna gider miydi?

Tam mac oncesi boyle bir aciklama olmamaliydi bence.

Oyuncu ve teknik ekibin mac konsantrasyonunu sampiyonlar ligi maci oncesi bu sekilde bozmak kulupler birligine hic yakismadi.

Ailecek esefle kiniyoruz   :halay:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Açıklamayı yeni öğrendim. Bu klüpler birliğinin yaptığı ayıptır. Şimdi keyiften zevkten uyuyamayınca bunun hesabını kim verecek arkadaş :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi sEuL

Açıklamayı yeni öğrendim. Bu klüpler birliğinin yaptığı ayıptır. Şimdi keyiften zevkten uyuyamayınca bunun hesabını kim verecek arkadaş :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende kopan yaygarayi bugun ogrendim agabey, butun bunlar Konya macinda ki penalti yuzunden mi cikmis gercekten?
Adamlara bravo valla...
Bize Antalya macinda goz gore gore 2 metre ofsayt olan golu verdiler ardindan ayni macta penaltimizi es gectiler, Bursa macinda Chedju eliyle ceza sahasinda topu kesti penaltimiz gene gume gitti, hangi macti hatirlamiyorum Medel'i faul olmayan pozisyonda 2. saridan oyundan attilar, Konya macinda 2 saat VAR'dan izleyip Medel'in pozisyona penalti caldillar. O zamanlar hersey gulluk gulistanlikti tabi adamlar icin...
Herifler penalti olan pozisyonda neden penalti veriyorsunuz diye ulkeyi ayaga kaldiriyor - utanmazlar ya!
Pazar gunude biz koyalimda sunlara derbeder olsunlar iyice.  :bandit:

Çevrimdışı murat

Adamlar ceza açıklaması kulüpler birliği açıklaması derken şl 2.liği ardından 3.lüğü kaçırdılar son maçlarında kimse bir açıklama yapmazsa forum olarak bir metin yazıp biz bir açıklama yapalım :D

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Adamlar ceza açıklaması kulüpler birliği açıklaması derken şl 2.liği ardından 3.lüğü kaçırdılar son maçlarında kimse bir açıklama yapmazsa forum olarak bir metin yazıp biz bir açıklama yapalım :D
Aynen. Alışmıştır şimdi bunlar boş bırakmamak lazım. :kop:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Librarius

Abi yanliz GS'nin aglak baskani cikti "Besiktas macindan once Ankaragucu baskani beni aradı ne yapalım diye" dedi. Gumburtuye gitmesin. Ankaragücü baskani GS baskanini niye arıyor? Bilet fiyatları terbiyesizliğini GS ile danışarak mi yaptılar? Erman Toroglu trolunun ve Serkan Korkmaz'in bu konuyu 2 gun sıcak tutmalarinin bu telefon görüşmesiyle bir ilgisi var mi?  Ne haysiyetsiz ve oyuncu bir camiadır bunlar.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Galip gelselerdi Terim gerine gerine konuşacaktı bu meseleyi, ama yenilince utandı ve konuşmadı. GS'lilerin forumlarına baktim da Terim'e geçirenlerin sayisi hergecen dakika artıyor.  :D Kufur edenler bile var. Hatta "sen issiz kaldiginda, itibarsız kaldiginda..." cümlelerine bile rastlıyorsun. Bize yenilirlerse (insallah) Terim'e füzeyle dalacaklar. Fakat kabul edelim Terim hocam GS'li safları bugune kadar iyi kandırdı, oyaladı.  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Abi yanliz GS'nin aglak baskani cikti "Besiktas macindan once Ankaragucu baskani beni aradı ne yapalım diye" dedi. Gumburtuye gitmesin. Ankaragücü baskani GS baskanini niye arıyor? Bilet fiyatları terbiyesizliğini GS ile danışarak mi yaptılar? Erman Toroglu trolunun ve Serkan Korkmaz'in bu konuyu 2 gun sıcak tutmalarinin bu telefon görüşmesiyle bir ilgisi var mi?  Ne haysiyetsiz ve oyuncu bir camiadır bunlar.
şimdi o mesele aile meselesi biz araya girmeyelim :bandit:

Çevrimdışı ardiles

şl maçı biter bitmez stüdyoya bağlanıldı. yorumcu mehmet demirkoldu, malum beine transfer oldu. mağlubiyet hakkındaki görüşleri sıcağı sıcağına sorulunca birden bocaladı eveledi geveledi kulüpler birliği bildirisinden şundan bunda bahsetti fakat kesin bir yargıya varmadı.

neden böyle oyalıyor diye düşünürken kameralar rusyaya döndü. f.terimle basın toplantısı öncesinde hiçte alışık olmadığımız şekilde ayaküstü röportaj yapıldı. terim efendi faturayı futbolculara kesti ve tekrar stüdyoya dönüldü. az önce geveleyen demirkol işaret fişeğini aldıktan sonra terime benzer açıklamalar yaptı.

bunları neden anlatıyorum? sezon sonuna kadar benzer taktikleri sıkça izleyeceğiz. arkadaki organizasyonu bilerek izleyince m.demirkol göze daha hoş geliyor, sahibinden komut bekleyen puppy sevimliliğinde izlettiriyor kendini.

Çevrimdışı mylife1903

şl maçı biter bitmez stüdyoya bağlanıldı. yorumcu mehmet demirkoldu, malum beine transfer oldu. mağlubiyet hakkındaki görüşleri sıcağı sıcağına sorulunca birden bocaladı eveledi geveledi kulüpler birliği bildirisinden şundan bunda bahsetti fakat kesin bir yargıya varmadı.

neden böyle oyalıyor diye düşünürken kameralar rusyaya döndü. f.terimle basın toplantısı öncesinde hiçte alışık olmadığımız şekilde ayaküstü röportaj yapıldı. terim efendi faturayı futbolculara kesti ve tekrar stüdyoya dönüldü. az önce geveleyen demirkol işaret fişeğini aldıktan sonra terime benzer açıklamalar yaptı.

bunları neden anlatıyorum? sezon sonuna kadar benzer taktikleri sıkça izleyeceğiz. arkadaki organizasyonu bilerek izleyince m.demirkol göze daha hoş geliyor, sahibinden komut bekleyen puppy sevimliliğinde izlettiriyor kendini.
Maas aldigi cebe pislemez mi neydi oyle bi deyim vardi

Çevrimdışı Librarius

Yanliz bugun sunu iyice anladık. GS'nin basında ki kaleleri: AMKspor, Fotomac ve Aspor. Olumune GS'li mecralar bunlar.

Az once Evren Turhan denen perukluyu izliyorum, diyor ki "ortam tam yumusamisken, cezalar verilmisken, bu aciklamayi niye yapıyor kulüpler birligi." Cakala bak. Ortam yumusamismis. Ulan MHK Turk futbol tarihinde esi görülmemiş bir sekilde açıklama yapıp hakem kellesi alacak, hem de derbi maci oncesi, diger kulüplerin eli de armut toplayacak oyle mi?

Kuduruyorlar yanliz. Tam "oh hakemlerin kellesini aldık, iyi mesaj verdik hakemlere" derken kulüpler birligi aciklamasi bu sevinci kursaklarında bıraktı. Hakemlerin kafa yine karisti. GS var ama karsisinda da 17 takim var.

Sırf bu algıyı kirmak icin de sunu dile getiriyorlar "Anadolu kulüplerini imza icin zorlamışlar, yoksa içlerinden bu bildiriye katılmayanlar var."
Derbi de bu aciklamalarin hakemler uzerinde ki yansimalarini ölçme imkanımız olacak.