Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3731026 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Onur Kıvrak - TolGea takasina kimse itiraz etmez heralde :alala:
ben ederim onuru alıp yedek oturtursan sorunuda davet edersin ve onur birinci kaleci olacak kapasitede değil
alacağın oyuncu sorunlu olmayacak bu adam ts kalesinden sorunları için çıkartıldı ts li biri kendi takımında sorun yaratıyorsa
aidiyeti olmayan formaya neler yapar. bunuda düşünüyormusun. tolga onurdan dahamı kötü kaleci sen onuru daha pahalıya tutacaksın kadronda sana tolga fiyatınamı gelecek.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ben ederim onuru alıp yedek oturtursan sorunuda davet edersin ve onur birinci kaleci olacak kapasitede değil
alacağın oyuncu sorunlu olmayacak bu adam ts kalesinden sorunları için çıkartıldı ts li biri kendi takımında sorun yaratıyorsa
aidiyeti olmayan formaya neler yapar. bunuda düşünüyormusun. tolga onurdan dahamı kötü kaleci sen onuru daha pahalıya tutacaksın kadronda sana tolga fiyatınamı gelecek.
Tabiki de Yedek kaleci olarak düşünüyorum abi

Öyle ben gelirim 1.ci kaleci olurum yedek oturmam diyorsa zaten gelmesin

Neden itiraz etmem ? Yaş olayından dolayı , Tolga artık Jübile yaşına geldi bea :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Tolga , Fabri den daha çok kazanıyordu yerli ve yedek olmasına rağmen :bandit:

Şuanda da Karius ile aşağı yukarı aynı kazanıyor

La Quaresmaya ne oldu :alala:

Bu yasta senede 45 mac oynuyor ama hic Sakatlanmiyo domuz gibi herif diye diye nazar değdirdik ya laa :duman: :ebebe: :ebebe:

✈️ Beşiktaşımızın UEFA Avrupa Ligi’ndeki Sarpsborg maçı için Norveç yolculuğu başladı. #Beşiktaş

Pepe, Babel, Quaresma, Gökhan Gönül, Gökhan Töre, Enzo Roco ve Gary Medel sakatlıkları; Atiba ve Güven Yalçın UEFA listesinde olmamaları; Tolgay Arslan ise kadro dışı olması sebebiyle Sarpsborg maçının kafilesine dahil edilmedi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları, sözde tarafsız, özde Galatasaraya hizmet eden (Küfür Yasak)₆ gazetesini #BoykotAMKGazetesi tagıyla protesto ediyor...

Senin ben gazete gibi Taaaa AMKgazetesi seni , basliga bak ya Başlığa :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2:

Evet..!
Tff yok, Mhk yok, Var yok. O yüzden son 24 Avrupa Maçında 2 Galibiyetleri Var. O yüzden şu Kolay Grupta 4 Puan Aldılar...!

#GsninOyuncağıTff

Çevrimdışı Necmi

Yeri geldi bu takımın sistemini Quaresma belirliyor dendi yeri geldi Negredo'ya hiç pas vermedi dendi. Bir takımı zevkine göre oynatacak bir oyuncu olsa Portekiz Milli takımında aldığı rolü ya da  bizim takımın merkezi işleyip daha fazla oyuncu sorumluk almaya başladığında değişen oyununu nasıl açıklayacağız? Negredo meselesine de gelince Negredo'ya pas vermeyi denedi ama gördü ki o da takımın birçok oyuncusu gibi  iş yapıyor gibi görünüp aslında fazla birşey yapmıyordu. Bu takımın sorunu zaten iş yapıyor görünüp aslında fazla sorumluk almayan takımın oyununu baltalayan oyuncular. Özellikle de takımın omurgasında bulunan oyuncular için geçerli bu. Sadece yavaş değil pozisyon alması da son derece kötü Negredo'nun. Yavaş olursun ama bunu pozisyon almayla kapatırsın böylece hem takım arkadaşların sana daha rahat pas atar hem de sen daha fazla topla buluşursun ama bu Negredo'da yok. Sağa sola koşup 10 numaranın yapması gereken işleri yapmak değil bu takımın santraforundan beklenen. Çift santraforlu düzende yardımcı santrafor olarak oynamaya alışmış. Bunu scout şefimiz tespit edememiş anlaşılan.  Quaresma sadece maçlarda değil antrenmanlarda da Negredo'yu test etmiştir defalarca. Negredo'yu bizden daha iyi tanıyor.  Güven örneğin Negredo'dan daha fazla sorumluk alıyor, öyle görüntü olsun diye sağa sola koşmuyor. Şu haliyle çaylak oyuncu olmasına rağmen daha fazla ayağına top alır. Bu da oldukça doğal.
böyle devam edin ne diyeyim geçen senede talisca suçluydu size göre
değişen oyunu son bir kaç hafta emin ol taraftarın ıslıklamasıyla oldu bencilliği egoyu bıraktı
sanırım son maçlara gitmiyorsun taraftar nefes aldırmıyor. serbest atışın başına gitti taraftardan yemediği yuh ıslık kalmadı
onun peşinden kornere gitti ordada yuhalandı bu vodafondaki son maçda oldu.
bunların etkisi yok değilmi değişen oyun sistemimizden oldu öylemi o oyun sistemi değiştiyse bu taraftarın sayesinde oldu
ne hocanın nede quaresmanın. yönetimden oyuncusuna ve yakında hocasınada olacak herkes topun ağzında artık
vodafone park onlar için ateşten gömlek neymiş efendim görüyormuş iş yapmayacağını ya bunu söylerken rahatsız olmanız lazım
quaresmanın işi değil görmek hoca o formayı verdiyse sende pası vereceksin atamazsa bu quaresmanın sorunu değil
komik bir yaklaşım bu böyle bir mantıkla işimiz var.
bir oyuncunun başka bir oyuncuya top atmak istememesi affedilecek bir durum falan değil bunun mazereti olamaz
negredoda pas vermese tamam bunlar kanlı bıçaklı derim ama onun negredoya attırmadığı gollerden ikisini negredo ona attırdı ama
bu senede gördük kaç maç müsaitken ljajice pas atmadığını şimdi hepsinin kuyruk sıkıştı kuyruklarını kurtarmaya uğraşıyorlar
son maç nasıldı ljajice attığı topun sonucu gol oldu dorukhana bıraktığı topun sonucuda gol oldu peki iki senedir böyle vermediği kaç toptan golümüz gitti
bunuda hesap ediyormusunuz bencilce harcadığı toplardan. son sivas maçında rakibi yine önüne aldı solda bir yatırdı topu çekti
taraftar homurdandı gereksizdi direk pası verebilirdi sonra bir daha çekti sonra tekrar tribünler dümdüz gitti
sonuç topu kaptırdı atak çöpe gitti.
aslında sorun negredoya pas vermemeside değil bu adam hücum öğütüyor onun yüzünden harcanan pozisyonların sayısını tutamıyoruz artık
bizim üç bölgemizdede bu sorun var her iki kanatımız ve orta saha merkezimiz ama tuhaf şekilde burdaki oyuncular dışında bu güne kadar herkes
suçlanmdı tukaka edildi. harcandı bunların dokunulmazlığı vardı bu seneye kadar şimdi millet uyanmaya başladı ama geçen sene şampiyonluk gitti büyük ihtimal bu senede
gitti. artık geçmiş olsun diyelim bütün puanları toplasak devreye 33 puanla gireriz toplarmıyız hiç sanmıyorum geçen senenin bile altında
bir puanla sezon arasına gireceğiz.
sürekli mazeret uyduruyoruz neymiş efendim forvetimiz yokmuş ama kimse ligin en fazla gol atan ikinci takımı olduğumuzu görmüyor
bizim sorunumuz hiç bir zaman gol atamamak olmadı biz puanları gol atamadığımız için değil bu tip olaylardan bırakıyoruz
biz pozisyona girdiğimiz anda atıyoruz zaten sorun forvette olsa atamayız ama bizim sorunumuz pozisyona girememekti
bizim sorunumuz orta saha dirençsizliğiydi. 19 gol atmış başak senin 9 puan önünde lider. orta sahan dirençsiz zaten hücuma az top gönderebiliyorsun bunuda
kaprislerle harcadığında maç kazanamıyorsun işde. iki senedir benim söylediklerimi reddedip tartışıyordun benimle ne oldu şimdi herkes benim iki senedir söylediğimi söylüyor.
ben ozi derken ozi savunuldu quaresma dedim quaresma savunuldu şimdi geldiğimiz nokta bunları bütün tribün ıslıklıyor.
sizin beş para etmez dediğiniz adamlarda gittikleri takımlarda leblebi gibi atıyor. mesela love a laf ediliyor değilmi gönder ikinci yarı gs ye bak nasıl leblebi
gibi atıyor görürsün. ben geçen senede söyledim yine söylüyorum bizim hiç bir zaman sorunumuz forvet olmadı.
sorun durduğu sürecede forvetin kim olduğunun bir önemi yok.bizi geçen sene ayakta tutan tek başına 9 maç kazandırmış adamı çöp ilan ettiniz
şimdi ne oldu maç kazanamıyoruz. durumumuz geçen seneki ilk yarıdan bile daha kötü bilmem farkındamısınız. sorun dedikleriniz
yok ama takımda gitti. on numara istediniz geldi bence alabileceğimiz en iyi on numarayı aldı yönetim sonuç ne son maça kadar adama topu göstermediler.
son maç gösterdiler kayseride sonuç ortada
benim iki senedir söylediklerimin özetiydi aslında ankaragücü maçı orta sahada ozinin olmayışı quaresmanın ilk defa takımla oynaması bizim için çok
zor geçeceği
düşünülen maçı farkla bitirmemize neden oldu. buda benim aslında sorunu doğru tahlil ettiğim iki senedir boşa konuşmadığımı örneğiyle göstermiş oldu.

Çevrimdışı yoruk

Onur Kıvrak - TolGea takasina kimse itiraz etmez heralde :alala:
Olmaz.
Zamanında ikisi de iyi idi.Şimdi Tolga düştü,Onur sallantı da ama Tolga yıllardır burada sorunsuz yedek kaleci olur takım olarak da sıkıntı yaratmıyor ,hatta saha dışında etkisi bile var bence.Onur böyle olmaz.İlla sorun yaratır demiyorum ama Tolga kadar etkisi olmaz.En basitinden Tolga 5 senedir burada.
Yapılması gereken şey Tolga'nın maaşının biraz daha düşürülmesi ve genç kaleci bulup yetişmesini önce Tolga'yı geçmesini hedeflemek.Tolga geçen sene tek maç ile maaşını çıkardı bile hatta  :D
Mesela Utku daha Tolga'dan formayı alamıyor bazıları hayal kuruyor ileride kalemizi alacak diye.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Senin ben gazete gibi Taaaa AMKgazetesi seni , basliga bak ya Başlığa :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2:

Evet..!
Tff yok, Mhk yok, Var yok. O yüzden son 24 Avrupa Maçında 2 Galibiyetleri Var. O yüzden şu Kolay Grupta 4 Puan Aldılar...!

#GsninOyuncağıTff

Adamlar müthiş bi medya gücüne sahip malesef. Acayip algı oluşturuyorlar. Bizim yönetim uyuyor hala.

Çevrimdışı Necmi

La Quaresmaya ne oldu :alala:

Bu yasta senede 45 mac oynuyor ama hic Sakatlanmiyo domuz gibi herif diye diye nazar değdirdik ya laa :duman: :ebebe: :ebebe:

✈️ Beşiktaşımızın UEFA Avrupa Ligi’ndeki Sarpsborg maçı için Norveç yolculuğu başladı. #Beşiktaş

Pepe, Babel, Quaresma, Gökhan Gönül, Gökhan Töre, Enzo Roco ve Gary Medel sakatlıkları; Atiba ve Güven Yalçın UEFA listesinde olmamaları; Tolgay Arslan ise kadro dışı olması sebebiyle Sarpsborg maçının kafilesine dahil edilmedi.
bence gs maçı için rotasyon yapılıyor. tepki çekilmesin diyede sakatlık deniyor.
kötü bir sonuç gelirse millet tepelerine biner. şu anda büyük ihtimal tek sakat olan pepe medelle gg riske atılmıyor roco yu bilmiyorum

Çevrimdışı Necmi

Adamlar müthiş bi medya gücüne sahip malesef. Acayip algı oluşturuyorlar. Bizim yönetim uyuyor hala.
bu medyaya karşı yönetim ne yapacak
en fazla yapacağı tesisleri bunlara kapatmak olur buda işi düzeltmez
medyaya taraftarın yapacağı çok daha fazla şey var. mesela
git maç günü stada bunların hepsi ortalıkta taraftarın içinde dolanıyor
gidin dolmabahçe sarayının önündeki cafede bir kaçını bulursunuz
işde Beşiktaşın hakkını savunamayanın orda Beşiktaş taraftarı içinde bulunmayı bırak
Beşiktaş formalı birini yüz metreden gördüğünde topuklaması lazım
bir kere yaptık aspora adamlar canlı yayını sütüdyodan yapmak zorunda kaldılar ya bizimle yüz göz olacaklar yada
böyle yusuf yusuf edecekler canlı yayınladıkları maça bile adam gönderemeyecekler
aspor binasında güvenliği bile iki katına çıkartmışlardı. hiç bir zaman şiddet kullanalım demiyorum şiddet doğru değil
ama bize saygı göstermeyenede saygılı olmak zorunda değiliz yumruk atmayız ama gördüğümüzdede suratlarına tükürürüz.
protesto en doğal hakkımız. adamlar o kadar rahatki ulan gittikleri her yerde bir Beşiktaşlı var.
bunlara her yerde tepki gösterilirse bu kadar rahat olmazlar biz taraftarız her yerdeyiz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Son dakika!!!‬

‪Kulüpler Birliği, 17 kulübün ortak kararıyla Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya için verilen kararının geri çekilmesini talep etti..‬

via : fırat günayer

:D

Çevrimiçi tolga1903

Helal olsun kulüpler birliği güzel açıklama. Yok öyle penaltıya penaltı denildiği için hakem bitirmek sene 1999 sandı bu himmet artığı camia kimse sesini cıkarmayacak ha yüzsüzlüklerine? Beter olun beter yok olun gidin tez zamanda inşallah.

Çevrimdışı Liquidator

Kulüpler Birliği, 17 kulübün ortak kararıyla Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya için verilen kararının geri çekilmesini talep etti..

Kulüpler Birliği: "Bu kararla ilgili geri adım atılmadığı takdirde de Süper Lig Kulüpleri olağanüstü toplanıp Türk futbolunun adil yönetilmesi için hep birlikte ortak bir adım atacağımızı belirtiriz..”

Kulüpler Birliği: "TFF'de görev alan hiçbir yönetici daha önce yöneticisi olduğu kulübün haklarını savunmak için Federasyon yönetiminde olamaz. Bu durum her takıma eşit mesafede ve adilce yönetilmesi gereken Türk futbolu için asla kabul edilemez..”

Oh beee işte bu))) olması gereken bu zaten.

Yalnız bu kararrın cin conun maç günü açıklanması çok hoşuma gitti.
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Necmi

Kulüpler birliği yazısı  paylaşılmış siliyorum :D

Çevrimdışı Necmi

Kulüpler Birliği, 17 kulübün ortak kararıyla Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya için verilen kararının geri çekilmesini talep etti..

Kulüpler Birliği: "Bu kararla ilgili geri adım atılmadığı takdirde de Süper Lig Kulüpleri olağanüstü toplanıp Türk futbolunun adil yönetilmesi için hep birlikte ortak bir adım atacağımızı belirtiriz..”

Kulüpler Birliği: "TFF'de görev alan hiçbir yönetici daha önce yöneticisi olduğu kulübün haklarını savunmak için Federasyon yönetiminde olamaz. Bu durum her takıma eşit mesafede ve adilce yönetilmesi gereken Türk futbolu için asla kabul edilemez..”

Oh beee işte bu))) olması gereken bu zaten.

Yalnız bu kararrın cin conun maç günü açıklanması çok hoşuma gitti.
bence bilinçli yapılmışdır bu :D

Çevrimdışı Liquidator

demek ki, bizim yönetimde uyumuyor))) Valla ne yalan söyleyim ben bile yönetimin bu mevzuda bile uyuduğunu sanmışdım.

içimin yağları eridi vallahi, sinirden kuduruyordum))))  pis hesapları ayaklarına dolandı.

Çevrimdışı Librarius

bu Beşiktaşın başkanı olarak yapacağı açıklamadan çok daha etkili ve sonuca giden bir açıklama 17 kulüp açıklaması oluyor.
işde bu dikkate alınır artık yalnız fena gol atmışlar resmen tff yi tehdit etmişler.

Bizim başkan, Ali Koç ve  TS başkanı organize etmiştir. Helal olsun. Evet resmen tehdit etmişler. Yani göreve iadelerini rica ediyoruz veya talep ediyoruz değil, emrediyoruz demişler resmen. Fatih Terim için maç sonu ağlama fırsatı doğdu. 😂
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Necmi

Helal olsun kulüpler birliği güzel açıklama. Yok öyle penaltıya penaltı denildiği için hakem bitirmek sene 1999 sandı bu himmet artığı camia kimse sesini cıkarmayacak ha yüzsüzlüklerine? Beter olun beter yok olun gidin tez zamanda inşallah.
yalnız bu açıklama Fikret Orman ali koç ortak açıklaması bence
iki kulüp başı çekmeden kulüpler birliği böyle adım atmaz

Çevrimdışı Librarius

yalnız bu açıklama Fikret Orman ali koç ortak açıklaması bence
iki kulüp başı çekmeden kulüpler birliği böyle adım atmaz

Aynısını yazdım abi. Özellikle Ali Koç diğer kulüplerin başkanlarının saygısını kazandı. Aziz olsa bu birliktelik olmazdı.  Bizim başkanlada sanırım babasından dolayı çok samimi. Şimdi Türk futbolunun kanseri olan bu kirli camiaya hiç göz açtırmamak lazım.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Liquidator

bence bilinçli yapılmışdır bu :D

bencede öyle Necmi abi))) beter olsunlar)) :kop:

Derken KULÜPLER BİRLİĞİ olaya el koydu

17 KULÜBÜN ORTAK KARARI ile Tff ve Mhk den Hakemler için verilen kararın geri çekilmesi talep edilmiş :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı levitate

Son dakika!!!‬

‪Kulüpler Birliği, 17 kulübün ortak kararıyla Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya için verilen kararının geri çekilmesini talep etti..‬

via : fırat günayer

:D
:kop:
bipbipbupbup

Çevrimdışı Liquidator

cin conluların forumunu okuyorum, sinirden kuduruyorlar))))))))))) beter olun fetösaraylılar :sevinc