haklı çıkacak bişey yok herşey ortada işte adam negredoya bilerek atmıyordu bunu ben de söylüyorum atmama nedeni de nasılsa buna atsam kaleye vurmaz vursa da atamaz die düşündüğü için atmıyordu pası. negredo gitti sorun olduğu gibi duruyor diyorsunda yerine adam mı alındı hala santrafor sorunumuz var üstüne üstlük ikinci forvetin taliscanın da yeri dolmadı. layiç ortada yok yerine ozzi oynayınca senin de dediğin gibi ozzi+tolgay ikilisi ile iyce saçma bir takıma dönüşüyoruz ee babelde saçmalamaya başladı. tüm bu olumsuzluklar arasında hangi sorunun düzelmesini bekliyorsun 
anma golcümüz yok gol atamıyoruz falanda tabelaya bakınca 19 golle ligin en fazla gol atan ikinci takımıyız birincide 23 golle kasımpaşa
takıldınız forvete 14 gol atmış başak lider şu anda yani işi gol atamıyoruza getirip bırakmak doğru değil.
burda hep kendimizi kandırıyoruz bunu her senede yapıyoruz geçen sene bu zamanlarda talisca gömüyordun
oynamasın diyordun şimdi talisca kurtarıyordu diyorsun o zamanda ben kendini kandırıyorsun diyordum
gene kendini kandırıyorsun bu takımın gol sorunu yok forvet sorunu yok yada en azından öncelikli sorun değil
şu anda 3 oyuncu alınsa bu takıma forvet yinede öncelikli olmaz takım gol atabiliyor takımdaki sorun sol kanat
kevgir orta saha kevgir çok fazla atak yiyoruz ve gol yiyoruz buraları kapatacak transfer yapılıp bu ipi rahatlıkla göğüslersin ne zaman forvet ihtiyacı olur
önce eksiklerini tamamlarsın sonra takım güçlensin diye bir leblebici ararsın. vidaya gömülüyor mesela buda yanlış
vida hem solundan hem dikine gelen ataklarla tek başına mücadele ediyor caner onu darmadağın ediyor adrianolu oyunda vida her zaman alkış aldı
canerin boşluğunu doldurmak için sola kaydığında merkezde hem alan hem adam markajını kaybediyor ardan gelen rakibe orta açılınca
suçlu vida oluyor bölgesinde olmadığı için bıraksa soldan rakip kaleye kadar gider genk maçında bir kaç kez solu kapatmaya koştuğunda onun boşalttığı yere caner girdi adam kendi yerine değil stoperin boşalttığı alana anca gelebiliyor çünkü sürekli sağ açığımızda dolandığı için anca oraya yetişebiliyor resmen kara mizah. sorunumuz gol atamamak değil aslında gol atıyoruz dediğim gibi solu ve merkezi daha dirençli hale getirebilsek attığımız gol sayısıda artar.
biz gol sorunumuz yok golcü sorunumuzda yok bu takımda ne zaman olur adriano devamlılık kazanır gg devamlılık kazanır merkez direnç kazanır oynamaya başlar taşlar yerine oturur o zaman deriz kaliteli bir forvet lazım bu takıma