Talısca da bize uygun değildi ki ? Hanı gol atmadığı zamanı gorduk biliyoruz neler oynadı,sahada yoktu.
Sorun kadro yapısında.Oyuncun vasat olabılır ama doğru oyuncu olursa sana max verım verır .Necip mesela , su maçlardakı oyunu ıle Napoli maçındakı oyunu aynı mı ? Necip aynı Necip ama..
Fark başka. 2.sampiyonluğun geldiği dönem başladı sıkıntılar.Ama pek farketmedık oyunun değiştiğini çünkü bireysel olarak sezonu goturduk.
O Gomez’li sene olarak bakmak da hata bence , daha öncesı var cunku o senenın.Yanı 3 senelık bır yapının üstüne o kadro o oyun geldı sonra hafif hafif değişim başladı buraya kadar gelındi
Tamam işte değişim zamanıydı diyorum, ölümüne koruduğun Şenol Güneş (

), B planı bulunmayan Şenol Güneş 'i bile kapadı çocuk!
Şenol Güneş yeni bir şeyler düşünecekti ve zaten serbest, sabit oynattığı kadrosunu Talisca gününü kurtarıyorken şekillendirecekti.
Ben Talisca geldi uçtuk demiyorumki, Talisca gibi bir oyuncu formamızı giymeseydi kral bir 10 alamayacağın için şu geciken
kaos daha erken yaşanacaktı. Şunu da kavrayın demiyim belki ama en azından bana kabul ettiremezsiniz; Top çizgiyi geçmedikçe
bu oyunun bir anlamı yok!! This is why we play!
Kral tahtından inse Talisca'nın bizi geçtim herhangi bir spor klübüne uygun olmadığını bana kimse yediremez