Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3734442 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

Zamanında onu da yazdık. O sevinilecek bir gol değildi. @caner.eryigit
Müteahhitler kadro mühendisliği yapmaya devam etsinler

Çevrimiçi levitate

Zamanında demiştim, Fikret Orman bey'den daha iddialı takım mühendisliği vaad eden seçimi alır.
ben vaadediyorum o zaman adayım
bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

q7 yedinin taraftarla didismesi Oldumu bilmiyorum

Çevrimiçi tolga1903

Evet @atalay çok üzücü. Nasıl çıkarız biz bu girdaptan artık akıl sır erdiremiyorum geçen sene avrupa maçlarında ne kadar derli toplu oynatıyordu üstüne düşüyordu takımın bu sene o da yok. Ama şu var oyuncuların da performansı aşırı düştü bu oyun geometrisi bozukluğu mu buna topyekûn yol açıyor yoksa kendilerine mi bakmıyorlar ya çok soru var sorulacak @atalay ama yolun sonuna geldik o belli. Benim kafaya taktığım iki oyuncu olan sol bek ve sağ açık oyuncularının varlığıyla da açıklanacak bir kötülük değil bu başka bişey.

Çevrimdışı yoruk

Bu arada Adalı da tribün dizaynına başlamış, kapalı ayrı, açıklar ayrı telden çalıyor.

Taraftar da bölünüp parçalanırsa bugünleri de ararız.
Adalı ne yaptı kı su ana kadar ?

Nıye karısmıs oralara ?

Çevrimdışı tangaz

Bizde transfer bitmez diyen başkan geçen sene 1 günlüğüne Çin'e götürmüştü takımı uçaktan inip maça çıkıp tekrar uçağa bindirmişti. Artık dünya takımıyız diyordu. Bu sene neden Çin'e gitmedik? Ne oldu dünya takımlığımıza? İşte ne kadar plansız yönetildiğimizin başka bir örneği..

ne planı allaşkına a planı gomez b planı damdoy spontan menajer itelemesi ile şekilleniyor bişeyler bu yaz ahmet bulutla araları bozuktu zaar takımda santrafor yok hoca kampın ilk günü santrafor alın bana diyor almıyorsun lig başlıyor üstüne birde negredoyuda gönderiyorsun o vitaminsizi bile arar olduk. larini kampta bi hazırlık maçında 10 dk izleyip yazdım bu satırlarda buna güvenip yola çıkılmaz die arşivde duruyor başkan güvendi transfer yapmadı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı f_madida

Arkadaslar lütfen ya love,lens,oğuzhan,tolgay,caner bunlar genç oyuncular psikolojisi bozulur ıslıklamayalım

Yahu ortasahada Oguzhan'in rakip oyuncu bizim kaleye yardirirken eliyle takim arkadaslarina sen kovalayiver, ben yapamiyorum demesi kadar sinir eden bir goruntu yok.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı savaş altay

ben vaadediyorum o zaman adayım
Planını da dinleyelim öyle ise  :D

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Evet @atalay çok üzücü. Nasıl çıkarız biz bu girdaptan artık akıl sır erdiremiyorum geçen sene avrupa maçlarında ne kadar derli toplu oynatıyordu üstüne düşüyordu takımın bu sene o da yok. Ama şu var oyuncuların da performansı aşırı düştü bu oyun geometrisi bozukluğu mu buna topyekûn yol açıyor yoksa kendilerine mi bakmıyorlar ya çok soru var sorulacak @atalay ama yolun sonuna geldik o belli. Benim kafaya taktığım iki oyuncu olan sol bek ve sağ açık oyuncularının varlığıyla da açıklanacak bir kötülük değil bu başka bişey.

ortada bir oyun planı yok ki sağ bek olsa sol açık olsa ne yazar.

Çevrimdışı Culpable

Canada bayanlar milli takiminin forveti Larinden en az 5 gomlek ustun

sistemleri . birbirlerine uyumu  bizden en az  3 gomlek ustun

gecen uyku tutmadi maclarini seyretmistim  attiklari 2 tane gol  var .. oyle organize bir atagi ben bizim super lig de gormedim

Çevrimdışı f_madida

Quaresma'ya teklif vardı, gitmedi. Paraya ihtiyacımız olduğu için marcelo'yu satmak zorunda kaldık, orda kırıldı zaten.

O sene Quaresma'dan hatta Abou gelecekse Cenk'ten vazgecebilirdik. Gittik en kilit adami sattik. O da yetmedi yine donup Abou'yu almadik.

Zaten takimin en iyi oyuncusunu, siradan bir Avrupa takimi istiyor diye davul zurnayla gonderiyorsan buyuk takimim demeyeceksin. Lyon kim yahu, Valbuena'nin goygoycu takimi, bizim iki adamimiz cezali diye bizi elediler o sene.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı atalay

Saha içi uygulamalarına bakarsınız. Etüt etme yeteneğiniz var ise eksikleri analiz eder soruna teşhis koyarsınız. Sıkıntı; mutfakta mı, aşçı da mı yoksa malzeme de mi? Hepsinde de olabilir. Ki hepsinde idi. Fakat sorun yerine mutfağı, aşçıyı ya da malzemeyi savunur-taraf olursanız sorun olduğu yerde kalmaya devam eder. Olan-biten bu.

Bu işi taraftar çözer. Taraf oluyorsunuz. Yanlış. Doğru şeyi talep etmek lazım. Zaten taraftarların ortak sorunu neyi talep etmeleri gerektiğini bilmemeleri. Bu üç takımın -burada sürekli nutuk çekiyormuş gibi yazdığım- yıllardır yaşadığı döngünün sebebi: Kazanırken kaybettiğin farkına varmamak. Piyasa yine sosyal ve konvansiyonel medyada hamasi futbol yorumcularına kaldı.

Çevrimiçi tolga1903

Hoca neden böyle oldu peki nerde o napoli'de oyunu kazanan hoca? Nerde skoru alamasa da içerde monaco'yu mahveden takımın hocası? Buradan ayağa kalkmak mümkün mü?

Çevrimdışı EMİR EMRE

Hoca neden böyle oldu peki nerde o napoli'de oyunu kazanan hoca? Nerde skoru alamasa da içerde monaco'yu mahveden takımın hocası? Buradan ayağa kalkmak mümkün mü?

değil. Başkan hoca futbolcular bir kafa olarak resetlensin belki seneye.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

ne planı allaşkına a planı gomez b planı damdoy spontan menajer itelemesi ile şekilleniyor bişeyler bu yaz ahmet bulutla araları bozuktu zaar takımda santrafor yok hoca kampın ilk günü santrafor alın bana diyor almıyorsun lig başlıyor üstüne birde negredoyuda gönderiyorsun o vitaminsizi bile arar olduk. larini kampta bi hazırlık maçında 10 dk izleyip yazdım bu satırlarda buna güvenip yola çıkılmaz die arşivde duruyor başkan güvendi transfer yapmadı

Abi geçen sezon ortasında Cenk satılınca yazmıştım o parayı sağ bek ve ofansif orta sahaya gömelim diye.. Kimseyi almadı biz de bekliyoruz ki yazın alacak, parayı oraya mı saklıyor acaba dedik. Ama orada da dünya kupasında prim yapanları satar son dakika alırım birilerini Şenol Hoca halleder yine kimi alsam fark etmiyor diye düşündü. İşte 1 sıçradık 2 sıçradık 3. de patladık malesef..

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Ya gardaşım taliska kim ya evde playstation oynuyor oyun sistemini bozuyor gitsinde kurtululaım
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

Planını da dinleyelim öyle ise  :D
-gereksizleri ve yaşlıları sat
-scout ekibi kur
-jardim ve yanına ligin dinamiklerini tanıyan türk yardımcı hoca
-genç oyuncular ve onlara yardımcı olacak gg-medel tipi tamamlayıcı, mental özellikleri güçlü abiler al
-azcık kaliteli zemin

veee tadaaa
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

Talısca da bize uygun değildi ki ? Hanı gol atmadığı zamanı gorduk biliyoruz neler oynadı,sahada yoktu.
Sorun kadro yapısında.Oyuncun vasat olabılır ama doğru oyuncu olursa sana max verım verır .Necip mesela , su maçlardakı oyunu ıle Napoli maçındakı oyunu aynı mı ? Necip aynı Necip ama..
Fark başka. 2.sampiyonluğun geldiği dönem başladı sıkıntılar.Ama pek farketmedık oyunun değiştiğini çünkü bireysel olarak sezonu goturduk.
O Gomez’li sene olarak bakmak da hata bence , daha öncesı var cunku o senenın.Yanı 3 senelık bır yapının üstüne o kadro o oyun geldı sonra hafif hafif değişim başladı buraya kadar gelındi
Tamam işte değişim zamanıydı diyorum, ölümüne koruduğun Şenol Güneş ( :D ), B planı bulunmayan Şenol Güneş 'i bile kapadı çocuk!

Şenol Güneş yeni bir şeyler düşünecekti ve zaten serbest, sabit oynattığı kadrosunu Talisca gününü kurtarıyorken şekillendirecekti.

Ben Talisca geldi uçtuk demiyorumki, Talisca gibi bir oyuncu formamızı giymeseydi kral bir 10 alamayacağın için şu geciken

kaos daha erken yaşanacaktı. Şunu da kavrayın demiyim belki ama en azından bana kabul ettiremezsiniz; Top çizgiyi geçmedikçe

bu oyunun bir anlamı yok!! This is why we play!

Kral tahtından inse Talisca'nın bizi geçtim herhangi bir spor klübüne uygun olmadığını bana kimse yediremez  :icool:

Çevrimdışı tangaz

bir büyük takım işler iyi giderken kadroyu bu kadar sirkülasyona uğratırsa gidenlerin yeri dolmayıp özellikle hücum hattında kaliteyi sürekli geri götürürsen olacağı budur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Helal be quaresma holllley holley quaresmaaa ağbimm benim çak trivela

Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

değil. Başkan hoca futbolcular bir kafa olarak resetlensin belki seneye.

Katlanırız yapacak bişey yok. Ama buna katlanirken umarım arkadan birşeyler değişir yoksa çok zor günler bekliyor.

Çevrimdışı savaş altay

-gereksizleri ve yaşlıları sat
-scout ekibi kur
-jardim ve yanına ligin dinamiklerini tanıyan türk yardımcı hoca
-genç oyuncular ve onlara yardımcı olacak gg-medel tipi tamamlayıcı, mental özellikleri güçlü abiler al
-azcık kaliteli zemin

veee tadaaa
En kötü plan, plansızlıkdan iyidir  :claps:

Çevrimdışı bordele

Ya bir insan altyapıdan çıktı diye bir ömür katlanılır mı... sadece soruyorum
Av zamanı

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bizim taraftarın da tek tek oyuncuları ıslıklayıp onu oynatan hocayı övmesi de ne bileyim yılın en garip hareketi olabilir
Sadece Beşiktaş