Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3741257 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı emre_1978

Sizlerin burada yaptıgı özeleştirinin yarısı Teknik direktörlük müesseside yapılsa
açık ara önde oluruz.
Devre arasında ileri hatta ciddi ayrılmalar olabilir buna Babel de dahil,
Yıl sonunda ise Pepe ve Q7 den veda bekleyelim.
birazda bunlara kafa yormak gerekiyor.
Kemer sıkma zorunlulugu nedeniyle daha genç ve parlamamış oyuncular takıma katılacak.

Saygılar

Planlama doğru yapılırsa kemer sıkmakta hiçbir sorun yok ama öyle bir ışık yok bence.
5M Euro tasarruf edelim derken 50M Euro geliri kaçırmayalım da işin sonunda.
Sezona kağıt üzerinde 6 santraforla girdik, Babel oynuyor orada şimdi.

Çevrimdışı mylife1903

Planlama doğru yapılırsa kemer sıkmakta hiçbir sorun yok ama öyle bir ışık yok bence.
5M Euro tasarruf edelim derken 50M Euro geliri kaçırmayalım da işin sonunda.
Sezona kağıt üzerinde 6 santraforla girdik, Babel oynuyor orada şimdi.
O supruz pilan oluyor
Rakip kim oynayacak bir suru santrafor var, diye dusunerkene daaaan babel

Çevrimdışı tugozcan

Son donemde hic olmadığımiz kadar basarili oldugumuz bir gerçek ama yine kabul etmek gerekir ki kiyasladigimiz diger yillara oranla cok iyi bir kadroya da sahibiz.

Yani Senol Gunes ne Aybaba ile ne Bilicle ne Tiganayla vs karsilastirilabilir. Bu yuzden her yil 70 puan aliyor olmak basari değil, olmasi gerekendir. Yapan basarili, iyi degil yapamayan kotu teknik direktordur.

Yine her yil yapilan oyuncu degisimlerinden hocayi hakli cikarmaya calisanlara hatirlatmak gerekir ki, son Fenerbahce derbisine cikan kadronun Besiktas'ta gecirdigi yil ortalamasi (orn: Karius 0 kabul edilerek) 2.3'dur. Bu ulkemiz sartlarinda olağanüstü bir rakam. Daha yuksek bir oran oldugunu sanmiyorum. Ornegin ayni macta rakibimiz icin bu oran 1.71 idi. Hatta bu surec icerisinde yapilan bir cok degisiklik takimin kalitesini bariz bir sekilde arttirmistir (Forvet haric).

Fazla düz ama dogru bir bakis açısıyla, sampiyonluk yolundaki rakiplerimiz Basaksehir, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin sahip olduğu kadrolar ortada. Uc takimdan da kadro olarak bir cok mevkide ustunuz.

Senol Gunes maalesef giderek kotu bir hal aliyor. Hatalari artiyor ve telafi edilmiyor. Elinde gayet iyi ve net bir kadrosu var ama hep ayni hatalara dusuyor. Bunlari gormek gerek.

Umarim bu sene sampiyon yapar ve oyle vedalasiriz. Sene sonunda sonuc ne olursa olsun ayrilik yasayacagimiza eminim cunku.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı emre_1978

O supruz pilan oluyor
Rakip kim oynayacak bir suru santrafor var, diye dusunerkene daaaan babel

Büyük resmi kaçırmışım desene  :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oyundan alınması sebebiyle saha dışına çıkarken agresif görüntüler sergileyen Quaresma'ya bu durumdan dolayı ceza verilmeyeceği bildirildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in, yüksek maç tansiyonundan etkilendiğini düşündüğü oyuncusuyla ilgili olarak yönetime bir rapor vermediği öğrenildi. :lol: :lol:

Fanatik
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2018, 11:47:03 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı emre_1978

Oyundan alınması sebebiyle saha dışına çıkarken agresif görüntüler sergileyen Quaresma'ya bu durumdan dolayı ceza verilmeyeceği bildirildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in, yüksek maç tansiyonundan etkilendiğini düşündüğü oyuncusuyla ilgili olarak yönetime bir rapor vermediği öğrenildi. :lol: :lol:

Korkmuştur, o yüzden rapor vermemiştir... Bu ara çok dillendiriliyor hocanın Quaresma'dan korktuğu için oyundan alamadığı, yedek bekletemediği vs.

Cumhurbaşkanı'na sen işine bak demiş insan kendisi ama Quaresma'dan korkuyor işte.
Ülkede bunu söylemeyi bırak ima edebilecek insan yok.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Son 58 yılın en başarılı hocasını gönderelim diyenlerle “Ahmet dursun Seba gitsin” diyenler aynı genetiğin varyasyonları
3 yılda 2 şampiyonluk ve şampiyon olamadığı 3. Sezonunda hem kulüp hem de ülke cl rekorlarını uzun süre taşıyacak bir başarı...
çok kolay vazgeçiliyor maalesef
burada her fırsatta kapitalizm eleştiri yapan koca koca adamlar tüketimciliğin bayrak taşıyanı olduğundan bile bihaber.
Lafa gelince epl’deki hoca istikrarı iş başa düşünce gönderelim
şu zihne kalsa ilk sezonumda sir fergısonu gönderir championshipten Liverpool’un şampiyonluklarını izlermiş manu.
Biraz sakin olalım
115 yıllık camiayız
15 şampiyonluğumuz var
şenol güneşe kadar ortalama 8,5 yılda bir şampiyonluğumuz var.
Şu istatistiklere bakıp başarının öyle kolay kazanılmadığını anlamak için dehaya da gerek yok
Şu uzun bekleyiş hiç mi sabır katmadı bize. Sabrı en çok biliyor olması gerekenleriz halbuki
tarihimizin en başarılı 2  döneminden birini  yaşadığımızın bile farkında değil çoğumuz
deplasmanda feneri yenemediği için hocayı istifaya davet edecek lükse sahip olduğumuzun farkında mısınız ,bu standarda Şenol güneşle eriştiğimizin peki ?
Bundan yıllar sonra çocuklarımıza övünçle anlatacak bir süreci yaşıyoruz sadece farkında değiliz
1.5 milyon yıllık insanlık tarihini 21. Yy’dan ibaret sananlar gibi, çoğumuz 115 yıllık Beşiktaş tarihini de bu hafta oynanan maçtan ibaret görüyor
Haftalık performans, oyuncu tercihleri ya da
oyun tercihi gibi şeylerden bahsetmiyorum
bunları uzun uzun yazıyoruz zaten
Hocanın kendisi 3-4 yıl aynı takım çalıştırmanın doğru olmadığını ifade ediyor. Geçtiğimiz sezonun son günlerinde, hayati maçlar arefesinde de klüp takımı çalıştırmayabileceğini açıkça ifade etmişti. Yani kendisi gitmek istiyor daha ne desin veya biz ne anlayalım bu sözlerinden. Kaldı ki her haliyle Beşiktaşı kafasında bitirdiği de belli.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Koa_lAA

Kalede tolga defansta ismaelle birisi sampiyon olsun kupasini ciplak veririm
Orda gomez etkisi var tabi onu da unutmamak lazim o kadroya mesela negredoyu koy 7. Olursun
Ismael falan bunlar yutan eleman
Fbye bi soktuk herifi koskoca dag gibi aziz yildirim basgani goturdu adam

kupayı y.d vereceğine senin çıplak vermen kupayı daha sanatsal, görkemli olur aga...

Çevrimdışı tangaz

Hocanın kendisi 3-4 yıl aynı takım çalıştırmanın doğru olmadığını ifade ediyor. Geçtiğimiz sezonun son günlerinde, hayati maçlar arefesinde de klüp takımı çalıştırmayabileceğini açıkça ifade etmişti. Yani kendisi gitmek istiyor daha ne desin veya biz ne anlayalım bu sözlerinden. Kaldı ki her haliyle Beşiktaşı kafasında bitirdiği de belli.

bu 3-4 yıl cümlesinin doğru okunmadığını gözlemliyorum.

burada hoca esasen genel görüşe bir eleştiri getiriyor.  ülkede bir futbol takımında 3-4 yıl üst üste çalışan birinin hak ettiğinden fazla eleştirildiğine, yersiz eleştirildiğine gönderme yapıyor die düşünüyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sametbagan

Şenol hoca sezon sonu inşallah bu takımı şampiyon yapıp milli takıma gidecek

Çok güzel anılarla ayrılacağız Allahın izni ile

yerine de feda sezonunda olduğu gibi genç isimsiz yetenekli topçuları oynatabilecek bir hoca ile anlaşmalıyız.

çünkü seneye çoğu yabancı 30 yaş üzeri oyuncularla kontratımız bitiyor.

Çevrimdışı sozkul

Abi visyoyu koydum ya ayaks yapmis 40 saatte kaldirip seriyor adamlar ama heyvani ekip calistiriyorlar paralel. Biri kaldiriyor arkadan oburu hazirliyor yan is olarak cim rulonlaniyor yukleniyor daha kaldirma bir tarafta biterken serme basliyor falan dakikasina kadar hesaplanlanmis pilanlamis is programi var adamlarda.
O is programi ile calisan proje mudurunun maasini dusunuyom bizim nejip kadar falandir

Bizimde hybrid çimden vaz geçip her sene serme çim yapmamız daha iyi olabilir. Ama şu bize italya'dan tırlarla gelen kalitede serme çimi nerden bulacağız? türkiyedeki serme çimi bursa stadına serilen çimle gördük, saha 6 ay kendine gelememişti.

Çevrimdışı tangaz

Bizimde hybrid çimden vaz geçip her sene serme çim yapmamız daha iyi olabilir. Ama şu bize italya'dan tırlarla gelen kalitede serme çimi nerden bulacağız? türkiyedeki serme çimi bursa stadına serilen çimle gördük, saha 6 ay kendine gelememişti.

slovakya bu konuda epey iyi oradan getirebiliriz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/kasar_yaza/status/1044597376768503808?s=21
Bomboş kasa. Geçen seneki Cl kadrosu hangi hocanın elinde vardı Serdar Kurtuluş, Lamine Diatta, Mehmet Sedef, Tello, Bobo, Federico Higuan, Toraman, Sivok, Serdar Özkan daha aklıma gelmeyen sayamadığım  vasat topçular ile mücadele ettik yıllarca Avrupa'da.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

bu 3-4 yıl cümlesinin doğru okunmadığını gözlemliyorum.

burada hoca esasen genel görüşe bir eleştiri getiriyor.  ülkede bir futbol takımında 3-4 yıl üst üste çalışan birinin hak ettiğinden fazla eleştirildiğine, yersiz eleştirildiğine gönderme yapıyor die düşünüyorum.
O açıdan düşünmemiştim. Geçtiğimiz sezonun son döneminde özellikle olaylı kupa maçından sonraki klüp takımı çalıştırmama tarzı açıklamaları ve vücut diliyle birleştirerek yorumlamıştım kafamda ve birçok insanda hoca bırakıyor diye de düşünmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Hasılı ben hocanın, futbolumuz noktasında geri gidişimizde kendisinin bir hatasının olmadığını düşündüğünü ve bir değişim, gelişim göstermeyeceği kanaatindeyim.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı sozkul

slovakya bu konuda epey iyi oradan getirebiliriz.

onada döviz lazım ama..  :)

Çevrimdışı tangaz

O açıdan düşünmemiştim. Geçtiğimiz sezonun son döneminde özellikle olaylı kupa maçından sonraki klüp takımı çalıştırmama tarzı açıklamaları ve vücut diliyle birleştirerek yorumlamıştım kafamda ve birçok insanda hoca bırakıyor diye de düşünmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Hasılı ben hocanın, futbolumuz noktasında geri gidişimizde kendisinin bir hatasının olmadığını düşündüğünü ve bir değişim, gelişim göstermeyeceği kanaatindeyim.

ben bunu ilk sene demiştim hocanın B planı yok die tek düze bir cümle kuruyordum o zaman üyeler vay efendim nasıl dersin biliçli sene pozisyona giremezdik şimdi leblebi gibi gol atıyoruz size biliç gibi yetersizler₁ lazım minvalinde cevaplar alırdım. evet hocanın B planı yok hiç olmadı hoca bu elindeki malzemeden verim alma konusunda iyidir hoca ve ben son dönem eldeki malzemenin iyi olmadığını abartıldığını söylüyorum. bu kadrodan daha fazlasını alacak hocanın da olmadığı kanaatindeyim. sağ kanat 3 eleman var lens Q7 töre bana sorsan üçünü topla tek eleman etmiyorlar forvet daha beter ozzi tolgay ikilisinie hiç girmeyeceğim elde kalite anlamından en iyi bölge kale + geri dörtlü diyoruz da aslında kale + 2 stoper demek daha doğru GG sıksık sakatlanabiliyor geçen senesi ortada Caner hem düşük zeka hem pas oyunundan aykırı bir tip adriano desek düşüşte bu sene üstüne ilk geldiğinde beklenen sakatlık durumları bu sene baş göstermeye başladı. eksik bölgelere ya transfer yapılmadı ya da çok geç yapıldı. 4 hafta daha geçsin bakalım ademin saha içi katkıları ile belki bir şeyler düzelir ama adem bekleneni veremezse bu kadroyla ne morinho ne guardiola bişey yapamaz. sene sonu hoca değişimi olacaksa da benim favorim pellegrini...

Çevrimdışı tangaz

onada döviz lazım ama..  :)

olsun

3 iç saha maçında zemin nedeniyle puan kaybedersen o dövizi keşke vereydim die dövünürsün...

Çevrimdışı mylife1903

Korkmuştur, o yüzden rapor vermemiştir... Bu ara çok dillendiriliyor hocanın Quaresma'dan korktuğu için oyundan alamadığı, yedek bekletemediği vs.

Cumhurbaşkanı'na sen işine bak demiş insan kendisi ama Quaresma'dan korkuyor işte.
Ülkede bunu söylemeyi bırak ima edebilecek insan yok.
O kafa mahsuben sampiyonluk kacmis olmasin
Bi kehaka ile 3-4 sampiyonlugumuzu alip gsye verebilirler

Çevrimdışı WOTGATE

Son 58 yılın en başarılı hocasını gönderelim diyenlerle “Ahmet dursun Seba gitsin” diyenler aynı genetiğin varyasyonları
3 yılda 2 şampiyonluk ve şampiyon olamadığı 3. Sezonunda hem kulüp hem de ülke cl rekorlarını uzun süre taşıyacak bir başarı...
çok kolay vazgeçiliyor maalesef
burada her fırsatta kapitalizm eleştiri yapan koca koca adamlar tüketimciliğin bayrak taşıyanı olduğundan bile bihaber.
Lafa gelince epl’deki hoca istikrarı iş başa düşünce gönderelim
şu zihne kalsa ilk sezonumda sir fergısonu gönderir championshipten Liverpool’un şampiyonluklarını izlermiş manu.
Biraz sakin olalım
115 yıllık camiayız
15 şampiyonluğumuz var
şenol güneşe kadar ortalama 8,5 yılda bir şampiyonluğumuz var.
Şu istatistiklere bakıp başarının öyle kolay kazanılmadığını anlamak için dehaya da gerek yok
Şu uzun bekleyiş hiç mi sabır katmadı bize. Sabrı en çok biliyor olması gerekenleriz halbuki
tarihimizin en başarılı 2  döneminden birini  yaşadığımızın bile farkında değil çoğumuz
deplasmanda feneri yenemediği için hocayı istifaya davet edecek lükse sahip olduğumuzun farkında mısınız ,bu standarda Şenol güneşle eriştiğimizin peki ?
Bundan yıllar sonra çocuklarımıza övünçle anlatacak bir süreci yaşıyoruz sadece farkında değiliz
1.5 milyon yıllık insanlık tarihini 21. Yy’dan ibaret sananlar gibi, çoğumuz 115 yıllık Beşiktaş tarihini de bu hafta oynanan maçtan ibaret görüyor
Haftalık performans, oyuncu tercihleri ya da
oyun tercihi gibi şeylerden bahsetmiyorum
bunları uzun uzun yazıyoruz zaten

istatistiği yanlış kuruyorsun.

ilk sayılan şampiyonluğumuz 1957 yılında.

2018-1957=61 yapar

61 yılda 15 şampiyonluk demek yaklaşık 4 yılda 1 demek.

onun dışında şenol hocadan kolay vazgeçmemeliyiz kısmına yürekten katılıyorum. Kendisi Gordon Milne ile birlikte tarihimizin en iyisidir bence

Çevrimdışı tangaz

istatistiği yanlış kuruyorsun.

ilk sayılan şampiyonluğumuz 1957 yılında.

2018-1957=61 yapar

61 yılda 15 şampiyonluk demek yaklaşık 4 yılda 1 demek.

onun dışında şenol hocadan kolay vazgeçmemeliyiz kısmına yürekten katılıyorum. Kendisi Gordon Milne ile birlikte tarihimizin en iyisidir bence

bence tarihimizin en iyi hocası Rasim Kara Beyefendidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bomboş kasa. Geçen seneki Cl kadrosu hangi hocanın elinde vardı Serdar Kurtuluş, Lamine Diatta, Mehmet Sedef, Tello, Bobo, Federico Higuan, Toraman, Sivok, Serdar Özkan daha aklıma gelmeyen sayamadığım  vasat topçular ile mücadele ettik yıllarca Avrupa'da.
Nasıl olursa olsun

TÜRKİYE tarahinde Takımını Gruplardan NAMAĞLUP çıkaran tek hoca oldu mu ? Oldu

Türkiye tarihinde Takimi Gruplarda en az Gol yiyen ve en fazla Gol atan oldu mu ? Oldu

Bu durumda BOŞ yapan sen oluyorsun
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Orhan_

Nasıl olursa olsun

TÜRKİYE tarahinde Takımını Gruplardan NAMAĞLUP çıkaran tek hoca oldu mu ? Oldu

Türkiye tarihinde Takimi Gruplarda en az Gol yiyen ve en fazla Gol atan oldu mu ? Oldu

Bu durumda BOŞ yapan sen oluyorsun

Bi Leipzig maçı var kazandığımız mesela. Skoru aldık ama oyunu kaybettik. Bi Porto maçı var 2. yarısında bir bölümü o kadar güzel oynadık ki adamlar saygı duymuş olmalı bize. Bütünü bırakıp nağmalup, en çok gol atan, en az gol yiyen vs. istatistiklerle geleceğini tayin edemezsin. Bunlar değersizdir demiyorum ama tek başına bir yapının temeli olamaz. Ama bir kaç arkadaş mütemadiyen aynı şeyleri söylüyor; "Tarihin en başarılı teknik direktörü" . Tarih sürekli yazılıyor. Olsa olsa "şimdilik" en başarılı olabilir. Daha iyisini talep etmeyelim mi? Bu sorunun cevabı sana, ne kadar sürdüğü önemsiz, eninde sonunda (ister 1 yıl ister 20 yıl) değişimi işaret edecektir. Bu kaçınılmaz. Vizyon burada devreye giriyor. Yoksa sen kalsın de ben de gitsin deyim.

Çevrimdışı mehmetthedum

bence tarihimizin en iyi hocası Rasim Kara Beyefendidir.

Bence de..

O yılki futboldan aldığım tatmin,  heyecan ve keyfi hiç alamadım daha..

En hakkı yenen de odur..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yabanci sayisi, spor ahlaki, toplumsal sorunlar, basin, spor yazarlari, fenerbahce kulubu ve yonetimiyle ugrasmak degil senin isin Senol hoca. Eger boyle seylerle ugrasmak istiyorsan makam koltuguna oturman gerekiyor. Senin butun derdin Besiktas'in basarisi olmali. Ve o inadini birakman gerekiyor. Inatla taraftarin ve basinin dile getirdigi yanlislarindan vazgecmiyorsun.

İçinde bulundugumuz durumu özetleyen güzel bir yazı olmus .  :claps: :claps: :claps:  @Serkan_KaNaDa

Çevrimdışı emre_1978

O kafa mahsuben sampiyonluk kacmis olmasin
Bi kehaka ile 3-4 sampiyonlugumuzu alip gsye verebilirler

Hiç şampiyon olmamış bile olabiliriz, ulemaya sormak lazım.