Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744493 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi sozkul

Baskanlar
Mamasini vermedi herhalde bunun.
Bunu iyi restoranlara goturecen falan fikir aliyormus gibi yapacan besleyecen bunu

Donazordur falan ama cok izlenir ve iyi algi kasar boylelerini cebine koyacan

Adam Karun kadar zengin satın alamazsın.

Çevrimiçi sozkul

Başkanın yabancı sınırı düşürülsün demesi bana sorarsanız yaptığı en yanlış işlerden biri. Umarım böyle bir işe hiç girişilmez.

Ne zaman dedi?

Çevrimdışı mylife1903

İyi bari o kural kalmadıysa değişmediyse.
Atiba mutlaka hazır değil ama bu kadar sıkıntılıyken insan garipsiyor.Dahası söz konusu olan kişi oyuncu Atiba.Yani aynı hafta içinde lig maçına çıkan, milli maçlara gidip Kanada formasını giydikten hemen 2 gün sonra maça çıkan bir adamdan bahsediyoruz  :D Hoca neredeyse kupa maçlarında bile formayı veriyordu adama.
Kamp yemedi diye birden bu kadar uzaklaşması garip geliyor bana.Adam kendini hazır tutmuştur illa ki.2-3 haftadan bahsetmiyoruz ki burada 6 hafta oluyor.
antremana cikip sakatlanmis galiba

Çevrimdışı mylife1903

Adam Karun kadar zengin satın alamazsın.
Satin almayacaksin abi
Onun zayifyani baska
Diyorum ya mamasini verecen restoran falan bulusacaksin o ara guzel kadinlar oturacak masaya tesadufen sohbet muhabbeti acacak falan filan

Hincalin kalbine giden yol midesinden gecer

Yuce fikirlerini soracaksin onere olacak bak sonraki hafta yazisinda neler oluyor sonra

Çevrimdışı tuncaboylu

Satin almayacaksin abi
Onun zayifyani baska
Diyorum ya mamasini verecen restoran falan bulusacaksin o ara guzel kadinlar oturacak masaya tesadufen sohbet muhabbeti acacak falan filan

Hincalin kalbine giden yol midesinden gecer

Yuce fikirlerini soracaksin onere olacak bak sonraki hafta yazisinda neler oluyor sonra
Yakışıklı erkekleri tercih ettiğine dair söylentiler de var.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Yakışıklı erkekleri tercih ettiğine dair söylentiler de var.

Ne guzel ikarusu alacan yanina ozel roportaj
Yoh dusundum de abu gitsin abu

Çevrimdışı Ömer Kaan

Ne zaman dedi?
Bein sportsa çıktığında söylemişti galiba yabancı sınırı fazla gelmeye başladı diye

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı underworld

Vay be adam doğru söylediği bir cümleden linç yedi.
Hıncal ın söyledi tamamiyle doğru: "Beşiktaş'ın sorunu Şenol Güneş tir.".

Çevrimdışı yoruk

antremana cikip sakatlanmis galiba
Hoca böyle bir şey demişti ,evet.Yaz tatilinde bile çalışıyordu adam videoları var kayıtları var .Nasıl böyle kesildi haberi yok fotoğrafı yok anlamıyorum.Atiba nerede sanki kimse bilmiyor  :D

Çevrimdışı f_madida

Hincal Uluc, 100 bin yil yasasa Besiktas'in lehine 1 sn bile dusunmeyecek bir fanatik.

Senol Gunes'in hedef alinma sebebi belli. Senol Gunes gonderilsin ki, kendi dandik galatasarayinin karsisinda rakip olabilecek kimse kalmasin, lagimdan cikmis futboluyla 4er 5er gol yemesine ragmen, abdurrahimiyle, namogluyla gs ligi alsin gotursun. hakemlerin berbat performansi, verilmeyen VAR kararlari vs bunlar onemli degil, yeter ki Senol Gunes gitsin. Niye? Cunku Senol Gunes'in yerine gelip de Besiktas'i oynatabilecek, cekip cevirebilecek kalibrede bir hoca olmadigini cok iyi biliyor. Cocu zaten felaket fenerin rekabet etmesi zor bu sene, Basak'in ligi alamayacagini da biliyor, geriye kim kaldi? Besiktas. Daha Avrupa maci oynamadan bu kadar berbat bir futbol oynayan gs icin tek kelime yazmis mi? demis mi terim gitmeli diye? veya namogluna, yahu nedir bu hakemlerin gorur koru oynamasi demis mi?

Senol Gunes'i hedefe alma sebebi sadece Senol Gunes de degil. Bugun Gunes'i gondermeyi basarsalar, ikinci hedef Fikret Orman olacak. Bu da gun gibi acik. Diyelim Senol hoca gitti baska bir hoca geldi, 3 hafta kotu gitse takim bu sefer yonetime yazmaya baslayacaklar, zaten yaziyorlar da daha da fazlasini gorecegiz. Sonuc Senol Gunes'le sampiyonluk kovalayan, Fikret Orman'la butcesini dengeleyip FFPden cikan, rakiplerinden siyrilmaya baslamis olan Besiktas gidecek, yerine tecrubesiz, alakasiz bir yonetim kurulu, takimin agirligini tasimasi zor olan bir hoca ve kaosa suruklenmis bir Besiktas gelecek, tam istedikleri senaryo, ffp batagina batmis gs baska nasil ustunluk kazansin.

Sonra Senol Gunes'den kat ve kat daha kotu performans sergileyen yeni td icin rahat rahat yazacaklar, "Bilic/Samet/Avci/XYZ aslinda cok iyi hoca 2 sene daha sans taninmali, olumlu sinyaller aliyorum." - 'Ulan koftehor Senol Gunes takimi eksik mevkilerine ragmen zirvede tuttugunda, Avrupada turlari gectiginde Senol Gunes takimin sorunudur diyordun, yeni gelen herif 5 haftadir mac kazanamiyor, Avrupa'dan onelemede elendi bu neyin olumlu sinyali?' Boyle der mi Besiktas taraftari, belki der ama is isten gecmis olur.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Necmi

Bein sportsa çıktığında söylemişti galiba yabancı sınırı fazla gelmeye başladı diye
bence renklilerle oynuyor ikiside ffp de buyursunlar yabancı sınırının düşmesini kabul etsinler
bu yerli piyasasında oyuncu alabiliyorlarmı sınır yokken akbabaya 4 istendi sınır olsa
kaç istenir.
şu anda sınır bizim işimize gelir hem 11 yerli oyuncu sayımız fazla hemde ffp sıkıntımız yok
hodri meydan diyor bence bunlar fazla derken biz ffp deydik onlar değildi şimdi hayat
tersine döndü.

Çevrimiçi Necmi

Şenol hocayı biz eleştirebiliriz ama bu renklilere karşıda kendimizi siper ederiz
hiç kimsenin ağzına meze yapmayız Beşiktaşın hocasını

Çevrimdışı ekrembaser

Yönetim kurulu listesini transfer gibi heyecanla bekliyorum

Çevrimiçi Necmi

Bu gazetecinin bahsettiği negredo olayı böyleymiş gs valencia ile hiç görüşmemiş

https://www.ajansbesiktas.com/alvaro-negredo-galatasaraya-bedava-onerildi-mi-cenk-ergun-acikladi-menajeri-oyle-dusu-31511h.htm
geçen söylediklerimde bu şekildeydi. menejer zırvalamasıdır demişdim
adamlar valencia ile görüşmemişler bile kim sorsa bedava alacaklardı.
dedim ya gs de love u bedava alacaktı menejerine göre ama bizimle görüştüklerinde
aldılar işde bedava.
tamda çamur at izi kalsın vakası bu çamuru sevenlerde hemen alıp kullanıyor.

Çevrimdışı ekrembaser

dedim ya gs de love u bedava alacaktı menejerine göre ama bizimle görüştüklerinde
aldılar işde bedava.

İçerideki köstebekler yüzünden prim yaptırdılar adama menajer oyuncusunu satmak için tabi ki size ücretsiz getirebilirim der

Çevrimdışı tuncaboylu

Hincal Uluc, 100 bin yil yasasa Besiktas'in lehine 1 sn bile dusunmeyecek bir fanatik.

Senol Gunes'in hedef alinma sebebi belli. Senol Gunes gonderilsin ki, kendi dandik galatasarayinin karsisinda rakip olabilecek kimse kalmasin, lagimdan cikmis futboluyla 4er 5er gol yemesine ragmen, abdurrahimiyle, namogluyla gs ligi alsin gotursun. hakemlerin berbat performansi, verilmeyen VAR kararlari vs bunlar onemli degil, yeter ki Senol Gunes gitsin. Niye? Cunku Senol Gunes'in yerine gelip de Besiktas'i oynatabilecek, cekip cevirebilecek kalibrede bir hoca olmadigini cok iyi biliyor. Cocu zaten felaket fenerin rekabet etmesi zor bu sene, Basak'in ligi alamayacagini da biliyor, geriye kim kaldi? Besiktas. Daha Avrupa maci oynamadan bu kadar berbat bir futbol oynayan gs icin tek kelime yazmis mi? demis mi terim gitmeli diye? veya namogluna, yahu nedir bu hakemlerin gorur koru oynamasi demis mi?

Senol Gunes'i hedefe alma sebebi sadece Senol Gunes de degil. Bugun Gunes'i gondermeyi basarsalar, ikinci hedef Fikret Orman olacak. Bu da gun gibi acik. Diyelim Senol hoca gitti baska bir hoca geldi, 3 hafta kotu gitse takim bu sefer yonetime yazmaya baslayacaklar, zaten yaziyorlar da daha da fazlasini gorecegiz. Sonuc Senol Gunes'le sampiyonluk kovalayan, Fikret Orman'la butcesini dengeleyip FFPden cikan, rakiplerinden siyrilmaya baslamis olan Besiktas gidecek, yerine tecrubesiz, alakasiz bir yonetim kurulu, takimin agirligini tasimasi zor olan bir hoca ve kaosa suruklenmis bir Besiktas gelecek, tam istedikleri senaryo, ffp batagina batmis gs baska nasil ustunluk kazansin.

Sonra Senol Gunes'den kat ve kat daha kotu performans sergileyen yeni td icin rahat rahat yazacaklar, "Bilic/Samet/Avci/XYZ aslinda cok iyi hoca 2 sene daha sans taninmali, olumlu sinyaller aliyorum." - 'Ulan koftehor Senol Gunes takimi eksik mevkilerine ragmen zirvede tuttugunda, Avrupada turlari gectiginde Senol Gunes takimin sorunudur diyordun, yeni gelen herif 5 haftadir mac kazanamiyor, Avrupa'dan onelemede elendi bu neyin olumlu sinyali?' Boyle der mi Besiktas taraftari, belki der ama is isten gecmis olur.
Dedi dedi, Fatih Terim hakkında son 1 aydır yazdıklarını okusan gözlerine inanmazsın.

2 örnek:.
https://m.sabah.com.tr/galeri/spor/hincal-uluctan-fatih-terime-sert-sozler-turk-cocuklari-artik-sana-guvenir-mi

https://www.futbolarena.com/galatasaray/spor-yazari-oku-hincal-uluctan-fatih-terime-olmuyor-fatih-hocam-olmuyor-355387h/

Kazandığı maçlardan sonra bile diyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

İçerideki köstebekler yüzünden prim yaptırdılar adama menajer oyuncusunu satmak için tabi ki size ücretsiz getirebilirim der
aldılar işde bedava.
Aklın yolu bir.

O bele diye yayınladığı makbuzlarda da bir şey yok bu arada, o yüzden yarım haber yazmış. Hangi dava olduğunu da yazmıyor, dava sonucunu da.

Çevrimdışı kyiv

İyi güzel hoş diyorsun doğruluk payı da var yazdıklarında peki gerçekten Şenol Güneş'in hiç suçu (futbol anlamında) yok mu? Şenol Güneş'i sırf Hıncal ve benzerlerine yem etmeyeceğiz derken bir türlü düzelmeyen hatalarına göz mü yumacağız? Teknik taktiği yok kanatmış yok ortadanmış quaresmaymış, negredoymuş bunları hiç düşünmeden sırf hocanın ilk geldiğindeki futbol anlayışı ile şimdikini karşılaştırıyorum. Sonuç?

Hoca korkuyor.Hoca Necip yerine Lensi oyuna alamayacak kadar korkuyor. Beşiktaş topunu rakip sahada oynamazsa maçları nasıl güzel futbolla Hocanın deyimiyle futbola güzellik katarak kazanacak?

Kimse kadro eksik kötü falan demesin. Hocanın şu an çalıştırdığı takım geçmişte çalıştırdığı misal Bursadan daha kaliteli değil mi? Peki Bursanın Hocanın başında olduğu zamandan daha mı iyi futbol oynuyoruz şimdi?

Hoca takık saplantıları var, inat ediyor göz göre göre yanlış yapıyor. Ayrıca takımı da iyi hazırlayamıyor. Fazla değil 3,4 hafta içinde Fenerbahçe ve Başakşehir ile oynayacağız.Geçen seneden ders çıkarması gereken elit Hoca bu maçları ama Negredoyla ama Ljajic ile kazanmalı.Bunun mazareti olamaz. Şenol Güneşe Galatasaray'ın kadrosunu verelim veya Bşakşehirin veya Fenerbahçenin hangisi Beşiktaştan çok daha iyi? Hoca mental olarak düzelmeli yani tırsak Türk teknik direktörlerinden Aykut Kocaman'dan, Rıza Çalımbay'dan veya bir başkasından farkını ortaya koymalı. Yoksa elimde malzeme yok Şenol Hoca kalitesindeki bir Hocanın mazereti olamaz. Hocanın elindeki malzeme Fenerbahçe,Galatasaray, Başakşehir hadi birde benden Trabzon kıyağı olsun haricindeki diğer tüm takımları içerde dışarda yenebilecek kapasitede. Eğer Hoca bu kapasiteyi kullanamıyorsa sorun Hocadadır.Hoca dokunulmaz değildir dokunulmaz olmamalıdır.Bu taraftar Fikret Ormandan bile önce kendisine değer veriyorsa her zaman hakkını gerek tezahürat gerek ilgi alaka olarak veriyorsa Hocanın da bir şekilde buna oynatacağı futbolla teşekkür etmesi lazım.Gelin görün ki 1 yıldır teşekkürün t si bile çıkmıyor hocanın ağzından. Hoca silkelenmeli nasıl yapar bilemem fakat çözüm kadrodan çok hocada.Önce komutan hazır olacak ki ordu da ondan feyzalsın.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2018, 14:09:41 kyiv ]

Çevrimdışı cursedofdragon

maçlar başlasada kariusu izlesek tadı damağımda kaldı :)

Bide adem'i izlesek tabi :D

Çevrimdışı Ömer Kaan

bence renklilerle oynuyor ikiside ffp de buyursunlar yabancı sınırının düşmesini kabul etsinler
bu yerli piyasasında oyuncu alabiliyorlarmı sınır yokken akbabaya 4 istendi sınır olsa
kaç istenir.
şu anda sınır bizim işimize gelir hem 11 yerli oyuncu sayımız fazla hemde ffp sıkıntımız yok
hodri meydan diyor bence bunlar fazla derken biz ffp deydik onlar değildi şimdi hayat
tersine döndü.
Bizden ziyade yabancı sınırı getirmek türk futbolunun ayağına değil kafasına sıkmak olur bana göre. Avrupada başarı tamamen hayal olur.

Bizden ziyade yabancı sınırı getirmek türk futbolunun ayağına değil kafasına sıkmak olur bana göre. Avrupada başarı tamamen hayal olur.

böyle başarı var mı ki zaten biz başarı yapıyoruz da bizden başka yapan var mı ? :)

Çevrimdışı onurturan

VAR 2 maçta 4 puanımızı yedi..

Çevrimdışı ekrembaser