Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3741195 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı o2bucak

Avrupanın en iyi teknik adamları bir arada  :bandit:

mimparator fatih hocamı çağırmamışlar :D  :evillol:

Şenol Güneş'e istifa diyenler önünde duran gri takım elbiseli adamı getirteceklerse ancak ikna olurum.

Çevrimdışı underworld

"Beşiktaş'ın sorunu Şenol Güneş."
Via Hıncal Uluç

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi Sinan66

Via Hıncal Uluç

ters psikoloji mi yapiyo acaba ?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ve an itibariyle Ahmet Nur Cebi'nin Beşiktaş ile ilişkisi kalmamıştır...

Çevrimiçi yaço58

Via Hıncal Uluç
k
şu medyadan bıktım puan kaybettikten sonra hayatta izlemiyorum spor kanallarını hep algı hep bi bizi kötüleme peşindeler daha geçen hafta gökhan sağlıkcıya vurdu oldu bu hafta volkan için ses seda yok pfdk ya sevk gene yok beinsportta görüntü yokmuşta bi sürü hikaye onu yapan bizim takımdan biri olsaydı çat 5 maç ceza bu nasıl adalet bakalım şimdi emreye kaç maç verebilcekler inanılmazlar başakşehirliler  aspor muhabirini dövdüler 3e 4e tekti adam gittiler çicek verdiler aldıkları ceza 1 maçtı o haftada bizle oynuyorlardı arada ziraat maçı vardı cezayı orda çekmişlerdi  canerin hatası dövmemek ve eline çiçek alıp özür dilememekti heralde gerçekten şu (Hakaret Yasak)₂ namoğlunun silinmesi lazım türk futbolundan ancak öyle düzelir bize karşı oyunlar insana koyuyor bu kadar aleniki insanın kanına dokunuyor fanatizmi bunlar körüklüyor herşey adil olsa ne fanatizm kalır ne tribün terörü

Çevrimdışı kyiv

Avrupanın en iyi teknik adamları bir arada  :bandit:

mimparator fatih hocamı çağırmamışlar :D  :evillol:

Hoca oraya yakışmış yakışmasına da takımın bir türlü düzelmeyen futboluna çare üretse nasıl olur? Hoca 3 yıl önce o tip fotolarda yer almazdı fakat yönettiği takım çok daha coşkulu etkili bir futbol oynardı.Keşke Hoca o mütevazi günlerine dönse, takım deli danalar gibi geri çekilmeden saldırsa. Önümüzdeki haftalarda senelerdir deplasmanda 3 puan göremediğimiz Fenerbahçe ve Başakşehir maçları var. Hoca elitse elitliğini defalarca yenmeyi beceremediğimiz maçlarda göstersin.

Çevrimiçi Necmi

2.turda yeni liste verbılıyor muyuz ? Atiba’yı idareli kullanmak ıcın böyle dusunmus teknık heyet demek ki? Gruplar da sıkıntı yok ama sonrasında ekleyebılıyor  muyuz ?
Atiba daha antrenman yapmadı büyük ihtimal ilk devrenin sonlarını bulur takıma katılması
avrupada bir katkı verebileceğini sanmıyorum listeye eklenmemesi normal duruyor.
gruplardan sonra eleme turları başladığında yeni liste veriliyor ara transfer döneminden sonra
bu listeye 3 yeni isim ekleme hakkı oluyor.

Çevrimiçi Necmi

Via Hıncal Uluç
Hoca bizim hocamız biz eleştiririz ama kimseyede yedirmeyiz.

Çevrimiçi Necmi

Bir şey dikkatimi çekti umarım yanılıyorumdur ama talisca gitti Quaresmanın oynayacağı kimse
kalmadı takımda artık her ortayı pepe ye atıyor pepe ceza sahasının içindeyse quaresmanın attığı top pepe yi
buluyor. Peki quaresma neden forvetlere böyle isabetli orta açamıyor yada açmıyor.
Belki yanılıyorum ama kesinlikle bu olaya iyi niyetli bakamıyorum.
30 orta açıp 30 isabetsiz orta açmak quaresma gibi birinin yapabileceği bir şey değil
içerde istediği oyuncu olmayınca ortayı amaçsız açıyor başka bir açıklama bulamıyorum yoksa
bu adam istediğinde topu istediği oyuncuya çarptırıp kaleye sokacak yeteneğe sahip

Çevrimdışı Egos

Bir şey dikkatimi çekti umarım yanılıyorumdur ama talisca gitti Quaresmanın oynayacağı kimse
kalmadı takımda artık her ortayı pepe ye atıyor pepe ceza sahasının içindeyse quaresmanın attığı top pepe yi
buluyor. Peki quaresma neden forvetlere böyle isabetli orta açamıyor yada açmıyor.
Belki yanılıyorum ama kesinlikle bu olaya iyi niyetli bakamıyorum.
30 orta açıp 30 isabetsiz orta açmak quaresma gibi birinin yapabileceği bir şey değil
içerde istediği oyuncu olmayınca ortayı amaçsız açıyor başka bir açıklama bulamıyorum yoksa
bu adam istediğinde topu istediği oyuncuya çarptırıp kaleye sokacak yeteneğe sahip

quaresma ile pepe 30 metre mesafeden birbirlerine kaş göz ederek anlaşabilecek duruma gelmişler. quaresma ile negredo'nun şu anki durumu atak sırasında maçı durdurup ikisine pozisyon hakkında konuşma fırsatı verilse bile çözülecek gibi durmuyor. ön direk mi, arka direk mi; yakın direk mi, uzak direk mi; sağ direk mi, sol direk mi derken biri dönüp bizim kaleye doğru orta yapar, diğeri de gider korner direğini tutar.

Çevrimdışı Beşiktaş Arena

Kurallara uymadığını düşündüğünüz mesajları lütfen "Moderatöre rapor et" sekmesi ile yöneticilere ulaştırınız, mesajların forum alanı vasıtasıyla şikâyet edilmesi konu dışı olarak değerlendirilir.

Forum Kuralları

Üyeler forum yönetimi ya da işleyişiyle ilgili taleplerini, itirazlarını, sorularını kişisel ileti ile @Beşiktaş Arena hesabına bildirmelidir. İlgisiz başlıklarda forum alanına taşınan istek ve şikâyetler konu dışı olarak işlem görür. Beşiktaş Arena hesabına gönderilen iletileriniz yöneticiler tarafından değerlendirilip size dönüş yapılacaktır.

Çevrimdışı mylife1903

Gelecek hafta tuzuk degisecek
Bi fikri olan var mi?

Yetmez ama evet mi diyecez ne diyecez

Pirlanta gibi seffaf

Çevrimdışı tuncaboylu

Via Hıncal Uluç
2 aydır Fatih Terim'e demediğini bırakmadı.

İlgi çekmeye çalışıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Babel'in menajeri çalışmalara başlamış, Fenerbahçe ve Galatasaray istiyormuş Babel'i.

Esas temizlik önümüzdeki yaz yapılacak, belli oldu. Sözleşmesi biten 8 futbolcu olacak, bunlardan sadece Töre, Adriano ve Pepe ile yenilemek lazım.

[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2018, 09:42:14 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Gelecek hafta tuzuk degisecek
Bi fikri olan var mi?

Yetmez ama evet mi diyecez ne diyecez

Pirlanta gibi seffaf

Tüzük değişir mi bilmem ama yönetime taraftarın tepkili olduğu isimler girmesin ve en önemlisi cebinde para olan gerektiğinde futbolcu maaşı, personel maaşı gibi giderleri ödeyebilecek zenginlikte birileri girsin.

Çevrimdışı abdusta

Mustafa pektemek ve oguzhanın maası ile italya seri A futbolcı maaşları kıyaslanarak algı yapılmaya çalışılıyor
Çok yuksekmiş.ancak önümüzdeki yıl gelecek yabancı kısıtlamasıyla birlikde fiyatlar yükselecek kimse tartışmıyor

Saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Mustafa pektemek ve oguzhanın maası ile italya seri A futbolcı maaşları kıyaslanarak algı yapılmaya çalışılıyor
Çok yuksekmiş.ancak önümüzdeki yıl gelecek yabancı kısıtlamasıyla birlikde fiyatlar yükselecek kimse tartışmıyor

Saygılar
Turke semsiye sokmadan derdini anlatamiyorsun valla

14 yabanci alabilirsin diyorsun illa alacaksin almazsan ceza keserim demiyorsun, dovizi falan dusunuyorsan alma kardesim yabanci.

Baskan da sacmaladi o konuda. Almayin, tff alin demiyor size, gidip kendiniz aliyorsunuz sonra agliyorsunuz para para diye

Çevrimdışı mylife1903

2 aydır Fatih Terim'e demediğini bırakmadı.

İlgi çekmeye çalışıyor.

Baskanlar
Mamasini vermedi herhalde bunun.
Bunu iyi restoranlara goturecen falan fikir aliyormus gibi yapacan besleyecen bunu

Donazordur falan ama cok izlenir ve iyi algi kasar boylelerini cebine koyacan

Çevrimdışı BavyeraKartali

agzina saglik...
k
şu medyadan bıktım puan kaybettikten sonra hayatta izlemiyorum spor kanallarını hep algı hep bi bizi kötüleme peşindeler daha geçen hafta gökhan sağlıkcıya vurdu oldu bu hafta volkan için ses seda yok pfdk ya sevk gene yok beinsportta görüntü yokmuşta bi sürü hikaye onu yapan bizim takımdan biri olsaydı çat 5 maç ceza bu nasıl adalet bakalım şimdi emreye kaç maç verebilcekler inanılmazlar başakşehirliler  aspor muhabirini dövdüler 3e 4e tekti adam gittiler çicek verdiler aldıkları ceza 1 maçtı o haftada bizle oynuyorlardı arada ziraat maçı vardı cezayı orda çekmişlerdi  canerin hatası dövmemek ve eline çiçek alıp özür dilememekti heralde gerçekten şu (Hakaret Yasak)₂ namoğlunun silinmesi lazım türk futbolundan ancak öyle düzelir bize karşı oyunlar insana koyuyor bu kadar aleniki insanın kanına dokunuyor fanatizmi bunlar körüklüyor herşey adil olsa ne fanatizm kalır ne tribün terörü
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı tuncaboylu

Saygılar
Galatasaray daha 3 sene sözleşmesi olan ve senelik 1.3 milyon Euro alan Rodrigues'in maaşına zam yapıp senelik 1.9 milyon Euro yaptı.

Onu tartışan var mı?

Çevrimdışı yoruk

Atiba daha antrenman yapmadı büyük ihtimal ilk devrenin sonlarını bulur takıma katılması
avrupada bir katkı verebileceğini sanmıyorum listeye eklenmemesi normal duruyor.
gruplardan sonra eleme turları başladığında yeni liste veriliyor ara transfer döneminden sonra
bu listeye 3 yeni isim ekleme hakkı oluyor.

İyi bari o kural kalmadıysa değişmediyse.
Atiba mutlaka hazır değil ama bu kadar sıkıntılıyken insan garipsiyor.Dahası söz konusu olan kişi oyuncu Atiba.Yani aynı hafta içinde lig maçına çıkan, milli maçlara gidip Kanada formasını giydikten hemen 2 gün sonra maça çıkan bir adamdan bahsediyoruz  :D Hoca neredeyse kupa maçlarında bile formayı veriyordu adama.
Kamp yemedi diye birden bu kadar uzaklaşması garip geliyor bana.Adam kendini hazır tutmuştur illa ki.2-3 haftadan bahsetmiyoruz ki burada 6 hafta oluyor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ömer Kaan

Başkanın yabancı sınırı düşürülsün demesi bana sorarsanız yaptığı en yanlış işlerden biri. Umarım böyle bir işe hiç girişilmez.