Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742541 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bakalim transferin son 2 gününde neler olacak. Bu arada Senol hocanin aciklamalarini okudum,  orta oyunundan gayet memnun gözüküyor. Eger bu sistemde israr edeceksek orta sayimizi 2 katına cikarmamiz lazım. Antalya macinda 70 orta yapmistik sanırım. 70 ortaya 2 gol atabiliyorsak bu sayiyi en az 140 ortaya cikarmamiz lazım. Eger bu sayı mac basi 270 civarı olursa gayet güzel olur.
Aynen yapiyorsan tam yapacaksin, 100-120 orta civari yeterli olur bu santraforlsrla bile gol cikar, birine carpar falan girer ksleye, babelin ortalari zayif sola quaresmayi cekip sagda adriyano lens yapsin 4 adamla bombardimana tutalim, corba taktigi yapmazin hoca benim icin kafi, ortaysa orta ama onu da adam gibi yapalim

Çevrimdışı Librarius

Aynen yapiyorsan tam yapacaksin, 100-120 orta civari yeterli olur bu santraforlsrla bile gol cikar, birine carpar falan girer ksleye, babelin ortalari zayif sola quaresmayi cekip sagda adriyano lens yapsin 4 adamla bombardimana tutalim, corba taktigi yapmazin hoca benim icin kafi, ortaysa orta ama onu da adam gibi yapalim

Aynen oyle. Civi çiviyi söker. Baktin orta bomboş, kaleye giden yol açık, gitmeyeceksin. At Quaresma'ya. Kenarda topla buluştun, sakına oyle iceri kacan arkadaşına pas verme, ortada pas isteyeni de görme, icerde takimdasim var mi yok mu demeden topu rakip cezasahasina ortala. Mac basına 270 orta ortalamasını tutturursak kendimizi güvende hissedebiliriz. Bu takımda orta yapamayan oyuncuya yer yok.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Aynen oyle. Civi çiviyi söker. Baktin orta bomboş, kaleye giden yol açık, gitmeyeceksin. At Quaresma'ya. Kenarda topla buluştun, sakına oyle iceri kacan arkadaşına pas verme, ortada pas isteyeni de görme, icerde takimdasim var mi yok mu demeden topu rakip cezasahasina ortala. Mac basına 270 orta ortalamasını tutturursak kendimizi güvende hissedebiliriz. Bu takımda orta yapamayan oyuncuya yer yok.
Pepe super orta yapiyor antalya macinda sagdan bi kesti sanki bekam

Çevrimdışı mylife1903

Gsnin yeni tiransferini bizim bursa macina gondermisler
Cucuboy yonetecekmis maci
Serkan cinari versene kardesim

Çevrimdışı caner.eryigit

Haftanın düdüğü eyyamcı cüno.
Fırat Aydınus bizim maçtaki var performansıyla ts-gs maçını kapmış oyna devam hayırlı işler

Çevrimdışı Liquidator

eger konu dışıysa silinsin. amma adam daha maç oynanmadan nasılda söylemiş şeref yoksunlari halis ve namsizoğlu hakkında. kanalda 2 ci haftanında değerlendirmesi var orda bile söylüyor amma neyseki erzurum maçını kazasız geçtik.

Şimdi ben bir tek hakeme bağlamıyorum antalya maçını amma demek istediyim o ki, her kes her şeyin farkında her kes bir şekilde mhk ve hakemlere söz söylüyor bizim yönetim hariç. yönetime göre hakemler prıl-prıl
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı atalay

Topu yere indirmeden, mesafeleri kısaltmadan, alan yaratmadan, atak sonlandırmanın niteliğine önem vermeden oynanırsa daha çok oyuncuları ıskartaya çıkarırsınız. Son bir yılda olduğu gibi. Onun dışında suni günlük galibiyetlere devam.

Çevrimdışı mylife1903

eger konu dışıysa silinsin. amma adam daha maç oynanmadan nasılda söylemiş şeref yoksunlari halis ve namsizoğlu hakkında. kanalda 2 ci haftanında değerlendirmesi var orda bile söylüyor amma neyseki erzurum maçını kazasız geçtik.

Şimdi ben bir tek hakeme bağlamıyorum antalya maçını amma demek istediyim o ki, her kes her şeyin farkında her kes bir şekilde mhk ve hakemlere söz söylüyor bizim yönetim hariç. yönetime göre hakemler prıl-prıl
Piril piril degil pirlanta
Bunalara boyle yuz verirsen donup kolunu alir miydi neydi

Çevrimdışı Jimexi

Oynatsınlar Güven'i yada Umut'u belki biri tutar. 2 dakika oyuna sokarak ne anlayacağız bu adamlar tutar mı tutmaz mı? Hatta Umut daha hiç süre almadı. Şenol Hoca'yı çok severim ancak Umut'u dışarıda tutarak söylüyorum genç oyuncuları mecbur olmadıkça sivriltme özelliği yok. Daha garanti oyuncu varsa elinde kesinlikle onu oynatıyor. Belki Hoca olsak bizde böyle yaparız büyük bir camiadasın ve puan kaybetme lüksün çok çok az. Kendi hedeflerin var ve yıllardır beklediğin imkan çok geç olsa da eline geçmiş. Bunları düşününce hak vermemek elde değil ancak şöyle bir oyun oynat takıma hocam 3 0 yapalım maçı dakika 60'da oyuna sok gençleri izleyelim bakalım kim nedir ne değildir. Ancak bunu da yapamıyoruz kalp krizi riski olmadan maç izlemeyi unuttuk. 2 0 da gelsek illa 1 gol yiyip yürekler ağızda maçı bitiriyoruz. Geleneksel olmaya başladı bu özellik yakında festival gibi kutlarız böyle giderse. Her neyse ben Burak düşmani olarak alternatif aramakta mecbur hissettim kendimi nasıl başladım nasıl bitirdim. :D :D Tello'nun mençıstıra attığı gole bakıyordum buraya geldim.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2018, 16:02:08 Jimexi ]

Çevrimdışı mylife1903

Oynatsınlar Güven'i yada Umut'u belki biri tutar. 2 dakika oyuna sokarak ne anlayacağız bu adamlar tutar mı tutmaz mı? Hatta Umut daha hiç süre almadı. Şenol Hoca'yı çok severim ancak Umut'u dışarıda tutarak söylüyorum genç oyuncuları mecbur olmadıkça sivriltme özelliği yok. Daha garanti oyuncu varsa elinde kesinlikle onu oynatıyor. Belki Hoca olsak bizde böyle yaparız büyük bir camiadasın ve puan kaybetme lüksün çok çok az. Kendi hedeflerin var ve yıllardır beklediğin imkan çok geç olsa da eline geçmiş. Bunları düşününce hak vermemek elde değil ancak şöyle bir oyun oynat takıma hocam 3 0 yapalım maçı dakika 60'da oyuna sok gençleri izleyelim bakalım kim nedir ne değildir. Ancak bunu da yapamıyoruz kalp krizi riski olmadan maç izlemeyi unuttuk. 2 0 da gelsek illa 1 gol yiyip yürekler ağızda maçı bitiriyoruz. Geleneksel olmaya başladı bu özellik yakında festival gibi kutlarız böyle giderse. Her neyse ben Burak düşmani olarak alternatif aramakta mecbur hissettim kendimi nasıl başladım nasıl bitirdim. :D :D Tello'nun mençıstıra attığı gole bakıyordum buraya geldim.
3-0 yapsak adam alacak gencleri de gol atamiyor takim

Çevrimdışı Jimexi

3-0 yapsak adam alacak gencleri de gol atamiyor takim

Metin içinde bunu da belirtiyorum ancak bunu da yapamıyoruz diye. (:

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çağdaş Sevinç:

Beşiktaş’ın bu sene Avrupa’da başarılı olması, gelecek sezonlar için kura çekimlerinde çok avantajlı hale gelmesini sağlayacak. O yüzden Partizan maçı ve ardından grup aşaması önemli. Zaten gruba kalırsa 1. torbada yer alacak. Beşiktaş bu yıl iyi puan toplarsa, bir sonraki sezon Şampiyonlar Ligi’ne kaldığında ise 2. torbada olma ihtimali baya yüksek. Sıfır puanlı 13-14 sezonu hesaplamada devreden çıkacak.

Ve yönetimin eli biyerinde aylak bakkal gibi bekliyor. Dünyada bi tek bizim kulübün mâli sorunları var çünkü.
Yanlış bu bilgi bu yıl zaten sıfırlandı o yıl.Simdi 11 puanımız gidicek.Bu yılın sonunda oluşan tablo sonraki seneye  kalir.Suanki guncel durum fotografta.Bu yıl alacağımız puanla önümüzdeki yıl potalar belirleniyor.Bu yıl 2.50 puan kazandik.Onceki seneler gibi olursa 19 20 puan çok iyi yere geliriz önümüzdeki sene için
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2018, 18:29:29 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Yanlış bu bilgi bu yıl zaten sıfırlandı o yıl.Simdi 11 puanımız gidicek.Bu yılın sonunda oluşan tablo sonraki seneye  kalir.Suanki guncel durum fotografta.Bu yıl alacağımız puanla önümüzdeki yıl potalar belirleniyor.Bu yıl 2.50 puan kazandik.Onceki seneler gibi olursa 19 20 puan çok iyi yere geliriz önümüzdeki sene için
Yoo doğru.. Şu an 4 yıllık toplam puanımız 57 bu yıl kazandığımız da eklenince seneye hangi torbada olacağımız belli olacak.. 19/20 sezonunda 57'nin üzerine ne eklersek o geçerli olacak..

Çevrimdışı kahyaoglueren

Yoo doğru.. Şu an 4 yıllık toplam puanımız 57 bu yıl kazandığımız da eklenince seneye hangi torbada olacağımız belli olacak.. 19/20 sezonunda 57'nin üzerine ne eklersek o geçerli olacak..
Evet zaten silinmiş oluyor işte.Bir daha silinme olsa aynı şey 20 21 sezonu için de geçerli olurdu

Çevrimdışı 38life

Son 4 yıl değil son 5 yıl hesaplanıyor diye biliyorum.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2018, 18:53:13 38life ]

Çevrimdışı kahyaoglueren

Yanlış bilgi olan ney? Aynı şeyi yazmışsın.
Zaten o puan silindi hocam.Sadece ifade sanki bir daha silincek gibi anlasiliyor.Ben o ifadeye takildim.Yani 20 21 sezonu için de sanki silinicek gibi.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Evet zaten silinmiş oluyor işte.Bir daha silinme olsa aynı şey 20 21 sezonu için de geçerli olurdu
Yazdığı şeyin tamamına bakarsan, bu sene topladığımız puan sonucunda 2.torbaya yükselebiliriz çünkü 0 puanımız siliniyor diyor.. Doğru

Çevrimdışı 38life

Zaten o puan silindi hocam.Sadece ifade sanki bir daha silincek gibi anlasiliyor.Ben o ifadeye takildim.Yani 20 21 sezonu için de sanki silinicek gibi.

1- 13/14
2- 14/15
3- 15/16
4- 16/17
5- 17/18

Bu sezon bu yukarıdaki sezonların puanlarına göre değerlendirilmedik mi?

Çevrimdışı cursedofdragon

Cyle Larin, Kanada Milli Takımı’na çağırıldı.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Yazdığı şeyin tamamına bakarsan, bu sene topladığımız puan sonucunda 2.torbaya yükselebiliriz çünkü 0 puanımız siliniyor diyor.. Doğru
O biraz eski puana bakmış.Ben güncel listeyi verdim silinmiş halini yani sadece ifade farkı hocam sorun yok.

Çevrimdışı 38life

O biraz eski puana bakmış.Ben güncel listeyi verdim silinmiş halini yani sadece ifade farkı hocam sorun yok.

Senin güncel versiyon dediğin gelecek sezon değerlendirileceğimiz puan.

Çevrimdışı kahyaoglueren

1- 13/14
2- 14/15
3- 15/16
4- 16/17
5- 17/18

Bu sezon bu yukarıdaki sezonların puanlarına göre değerlendirilmedik mi?
Evet ama ben dün akşam son güncellenen listeyi attığım için önümüzdeki sezon için geçerli olucak olan yani çoktan sıfırlanmış olan liste üzerinden yorum yaptim.O ise biraz eski puanlara bakmis.Ama mantık aynı.Ben zaten sıfırlanmış olan üzerinden dedim.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Senin güncel versiyon dediğin gelecek sezon değerlendirileceğimiz puan.
Aynen hocam önümüzdeki sezon için.

Çevrimdışı 38life

Aynen hocam önümüzdeki sezon için.

E işte adam da diyor ki bu sezon 0 puanlı sezonumuzla değerlendirildik, yani bu sezon dezavantajlı olduğumuz son sezon. Gelecek sene puanımız sıçrama yapacak.

Çevrimdışı 38life

Evet ama ben dün akşam son güncellenen listeyi attığım için önümüzdeki sezon için geçerli olucak olan yani çoktan sıfırlanmış olan liste üzerinden yorum yaptim.O ise biraz eski puanlara bakmis.Ama mantık aynı.Ben zaten sıfırlanmış olan üzerinden dedim.

O listeden bakmak yanlış. Çünkü bu seneyle birlikte son 5 seneyi gösteriyor o liste. Ama bu sene henüz tamamlanmadı. Ve bu sene o tabloya göre yerleştirilmedik. Gelecek sene o tabloya göre yerleştirilecez. Ve dezavantajımızın kaybolduğu ilk sene olacak