Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3723170 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

Adam yok yere Medel'i attı işte, daha ne yapacaktı?

Bu hafta maç alsa, bu sefer de "Medel'i bedavadan attı, yine maç verildi" denecekti.

Belki bizim pasif(!) yönetim şikayet edip maç aldırmadı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görevi tam olarak yerine getiremedi dedim zaten.buna gerçekten inanıyormusun abi harbiden yönetimin maç aldırmadığına belki demişsin gerçi ama ?

Çevrimdışı ekrembaser

Abiler maçın yayıncısı belli değil mi hala?

Evet bu konuda bilgisi olan var mı

Çevrimdışı tuncaboylu

Görevi tam olarak yerine getiremedi dedim zaten.buna gerçekten inanıyormusun abi harbiden yönetimin maç aldırmadığına belki demişsin gerçi ama ?

Beşiktaş yönetimi uzun zamandan sonra ilk defa bir hakemi eleştirdi ve o hakem maç alamadı. Bir renkli de bunu söyleyebilir, ne cevap verirsin?

Bu maç için konuşuyorsak, bence adam kötü maç yönetti ve maç alamadı. Eğer görevi vardıysa, onu da  yaptı neticesinde.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

fb derbisinin hakemi aydunuz, izlemeye gerek kalmadi maci. yönetim susmaya devam etsin.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Librarius

Firat Aydınus'un atanmasıyla birlikte su hikaye de son buldu: "yönetim basin karsisinda konuşmuyor ama perde gerisinde gerekli tepkileri koyuyor."  Hayır efendim. Eger oyle olsa FB deplasmanına adamların kadrolu hakemini verdirtmezlerdi.

Firat Aydinus kimdir, necidir yazmadan once Besiktas yonetiminin ve camiasının hakemler ilgili gafletine değinmek istiyorum. Oyle bir camiayız ki bir hakem bizi en az 5 kez dogramadan uyanamıyoruz malesef.

Mesela Cem Satman denen yan hakem. Herif tam bir Besiktas dusmaniydi. Gecen sezon Karabuk'un attıgı 1 metre ofsayt golu verdi, Lens'in 2 metre geriden firladigi ve kaleciyle karşı karşıya kaldigi pozisyonda ise bayrak kaldırdı.

Yine Cem Satman Negredo'nun FB'ye attıgı nizami golu ofsayt gerekcesiyle vermedi. Yine ayni hakem FB'ye en az 10 ofsayt gol kazandırdı. Hele bir Sow'un golu var ki Konya'da açık bir hakem sikesidir. Herif 2 metre ofsayttaydi ama Cem Satman verdi golu.

Yıllarca Cem Satman FB derbilerimizde gorev aldi ta ki Negredo'nun golunu iptal ettigi maca kadar. Yönetim ancak uyandı ise. Gelelim Ali Palabiyik'a, burda defalarca bu herif icin uyarlar yazmistim. Neredeyse yönettiği her 2 Besiktas maçından birinde bize kirmizi cikarmis.
Yine Ayni Ali Palabiyik neredeyse yönettiği her iki FB macindan birinde FB'nin rakiplerine kirmizi vermis. Bu adami sadece 2 ay arayla 2 FB macina verdiler. Dusunun ilki kupa maciydi ve Tosic'i atmis, Van Persie'nin yaptıklarına göz yummuş ve sari kartı olan Sener'i atmamisti.
Buyuk tepki almış ve sadece 2 hafta dinlendirilmişti. Herifi 2 ay sonra ki FB deplamaninda bizim maca verdiler. Hatta o maçtan 2 hafta once de Karabuk deplasmanımıza verdiler ve herif yine Tosic'i 2 ucuz sarayla atti. Yönetim uyudu herif 2. FB macinda doğradı.
Ali Palabiyik FB deplasmanında aleyhimize 2 penaltı ve 3 kirmizi kart verdi. Yetmedi Cem Satmanla birlikte temiz golumuzu iptal ettiler, yetmedi net penaltimizi gormesine ragmen vermedi. Yönetim ancak o zaman uyandı.

Gelelim Alper Ulusoy'a. Fb'nin diger bir kadrolu hakemidir. Besiktas'a kart yagdirir hem de hiç sekmez. Gecen sene FB derbisi oncesi Konya macinda Talisca'ya verdigi ucuz sari kart (Talisca derbide cezalı duruma dostu) ve Pepe'ye adice verdigi kirmizi kart halen akıllarda. Konya'li oyuncu sari kartı varken son adam olarak Talisca'ya arkadan sarılarak ilerlemesini engellemesine ragmen oyundan atmamisti.

Besiktas yönetimi Alper Ulusoy'a daha uyanamadigi icin bu hakem stepnede bekletiliyor MHK tarafından. Simdi gelelim eyyamcilarin en krali Firat Aydinus'a.  Besiktas'a yaptigi adiliklere gecmeden once FB ile nagini gösteren bir meseleye değineyim.

Gecen sezonun ortalarında bu Firat Aydinus TFF'nin kosu testlerini geçemediği icin bir kaç hafta mac alamadı. Yonetmelige gore sezon sonuna kadar dinlendirilmesi gerekirken Aziz Yildirim TFF'yi tehdit ederek herifi yine teste sokup gecmesini sağladı.

Yeniden maclara verilmesinden sonra mütemadiyen FB maçlarına verildi. Firat'in atandigi hiçbir maci kaybetmez FB. Kaybetmez cunku adam açık açık FB'yi tutuyor yönettiği maclarda. yaptigi butun açık eyyamlara ragmen bir yaptırım görmediği icin herif rahat rahat doğruyor FB'nin rakiplerini. Gecen sene FB-Bursa macini hatırlayın. Herif eliyle maci FB'ye hediye etti. Lütfen izleyin o maci

Firat'in Besiktas derbilerindeki tarafli ve düşmanca tavri icin tonlarca ornek var. FB deplasmanında Emenike'nin forma çıkarma olayını hatırlamak yeter. Fakat ben sadece gecen seneden ornek vereyim.

FB ile icerde oynadigimiz kupa macinda yaptıklarına bakalım: Quaresma'yi attıgı pozisyonda Josef'in kirmizilik tahriklerini görmedi, Mehmet Ekici'nin Pepeye attıgı yumrugu görmedi ama Quaresma'nin hareketini gorup kirmiziyla cezalandırdı.

Yetmedi Hasan Ali'nin Babel'e yaptigi penaltıyı da gormesine ragmen vermedi. Hani senelerdir derbilerde penaltı atamıyoruz diyoruz ya Firat Aydinus en az 10 penaltimizi yemiştir derbilerde. Gecen sene 2 GS derbisine de verildi bu eyyamcı hakem.

Hatırlayın Fernando'nun Oguzhan'a yaptigi penaltıyı ki 2 metre önünde gerçekleşti vermedi, Belhanda'nin elle oynamasına penaltı vermedi, Feguli'yi 2. sarıdan atamadı. Ayni Firat GS derbisinde Belhanda'nin dirseğine kirmizi vermedi ama aleyhimize penaltı ve kirmizi verdi.

Bu hafta yönetimin Firat Aydinus'u bu mactan uzak tutması gerektiğini yazdim durdum. Fakat anlaşılan Besiktas yonetimi yine uyuyor veya TFF nezdinde güçleri sıfır. Simdiden söyleyeyim: bizim bu hafta galip gelme ihtimalimiz yok arkadaslar. Firat Aydinus'lu FB'yi yenemezsin.

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Çevrimdışı WOTGATE

AYDINUS'UN YÖNETTİĞİ F.BAHÇE-BEŞİKTAŞ MAÇLARI
Fırat Aydınus, daha önce 11 defa Beşiktaş-Fenerbahçe maçını yönetti. Bu 11 maçta iki takım da 4'er kez galip gelirken 3 maç berabere sonuçlandı.

İşte Aydınus'un yönettiği derbiler;

Fenerbahçe-Beşiktaş: 1-0
Beşiktaş-Fenerbahçe: 1-0
Beşiktaş-Fenerbahçe: 2-2
Beşiktaş -Fenerbahçe: 3-0
Fenerbahçe-Beşiktaş: 2-1
Beşiktaş-Fenerbahçe: 0-1
Beşiktaş-Fenerbahçe: 1-2
Beşiktaş-Fenerbahçe: 2-1
Beşiktaş-Fenerbahçe 1-1
Beşiktaş-Fenerbahçe 2-2

Çevrimdışı mylife1903

Fırat Aydınus, daha önce 11 defa Beşiktaş-Fenerbahçe maçını yönetti. Bu 11 maçta iki takım da 4'er kez galip gelirken 3 maç berabere sonuçlandı.

Beşiktaş-Fenerbahçe 1-1
Beşiktaş-Fenerbahçe 2-2
Kg kk penalty 3.5 alt yedek oyuncu golu kombisi yapin usumezsiniz, yatirim tavsiyesi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Türkiye'de yayın bulunmaması halinde Azerbaycan'da spor yayıncılığı yapan CBC Sport kanalından izleyebilirsiniz.

(Alıntıdır)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

📌 Fenerbahçe, Fırat Aydınus'un yönettiği son 7 maçta 1 kez kazandı. (4B - 2M)

📌 Beşiktaş, Fırat Aydınus'un yönettiği son 9 maçta 1 kez kazandı. (4M - 4B)

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Herkes Fener maçına odaklı da bu akşamki maç kolay geçer mi sizce? Tamam bi seviye farkı var ama Lask maçı gibi de olursa şaşırmam.

Çevrimdışı onurturan

Adam yok yere Medel'i attı işte, daha ne yapacaktı?

Bu hafta maç alsa, bu sefer de "Medel'i bedavadan attı, yine maç verildi" denecekti.

Belki bizim pasif(!) yönetim şikayet edip maç aldırmadı.

Mhk kendi çizgisinden sapmadı yendik dinlendirdi..

Çevrimdışı onurturan

Herkes Fener maçına odaklı da bu akşamki maç kolay geçer mi sizce? Tamam bi seviye farkı var ama Lask maçı gibi de olursa şaşırmam.
Negredo da yok :bawling:

Çevrimdışı WOTGATE

Mhk kendi çizgisinden sapmadı yendik dinlendirdi..

gs paşa maçının hakemi de almamış bülent yıldırım

Çevrimdışı mylife1903

gs paşa maçının hakemi de almamış bülent yıldırım
Gsnin golunu iptal edip rakibe penalti verirsen 3 hafta alamazsin mac

Çevrimdışı cursedofdragon

Gsnin golunu iptal edip rakibe penalti verirsen 3 hafta alamazsin mac

+1903  :claps:

Çevrimdışı mylife1903

Buyurun Firat Aydinus:

https://twitter.com/HaberKartallari/status/1042705097342509056
Fb bursa macindan sonra YONETIM GITSIN﹗ etsin fikret orman yeni yonetim toplasin dedigimde nopostlar modlar havada ucmustu.
O bursa maci gibi bir tane de ibb maci yonetilmisti fbnin 3 sene once gene hakem firatti yanilmiyorsam
Rakibinin maclarina bakacaksin, uyanik olacaksin

Bu hakemlerle sampiyonluk zor. Fb boyle ittirmelere ragmen sampiyon olamiyor bizi ittirmedeb engellemeseler her sene sampiyonuz bu pisligte
Hakeme karsi falan da real barcayi getirsen kazanamazsin yok oyle bir evren.
10m geriden kosan adama ofsayt ckeiyir golu vermiyor adam rakip 5mden ofsayt gol atiyor ohh mis

Daha var faciasina da igrayacaz. O cifte sitandarti da tadacagiz. Pepe adama dokunacak cat penalti, pepeyi kafa kola getirip ters salti yere vuracaklar pepe alehina faul olacak pepeye de formayi tuttu diye cift saridan kirmizi.

Çevrimdışı Liquidator

Merhaba arkadaşlar. Maçı şifresiz izlemek isteyenler Azerspace 46 derece uydusundan CBC SPORT HD kanalından izleye bilirler.

Frekans: 11135 H 27500
biss kod: 13 13 13 39 13 13 13 39
2 ci biss   13 13 13 13 13 13 13 13

2 gündür kanal farklı biss kodlarla açıldığı için her iki kodu yazdım.
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Beşiktaş-Fenerbahçe 1-1
Beşiktaş-Fenerbahçe 2-2
📌 Fenerbahçe, Fırat Aydınus'un yönettiği son 7 maçta 1 kez kazandı. (4B - 2M)

📌 Beşiktaş, Fırat Aydınus'un yönettiği son 9 maçta 1 kez kazandı. (4M - 4B)
İşte böyle ALGI KASIYORLAR

Güya 2 takımda Firay aydinus la maç kazanamıyor yine iki takımda Fırat Aydınus'un yönettiği Beşiktaş- FB derbilerinde eşit galibiyet almis

Alin size ALGI !

Çevrimdışı kyiv

Kartallar, maç hangi kanalda? İş yoğunluğundan bakamadım.75 yaşındaki babam ve arkadaşı telefonla taciz ediyor beni hangi kanal verecek diye? Bugün çok yoğunum bilgi rica ediyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Kartallar, maç hangi kanalda? İş yoğunluğundan bakamadım.75 yaşındaki babam ve arkadaşı telefonla taciz ediyor beni hangi kanal verecek diye? Bugün çok yoğunum bilgi rica ediyorum.
Abi korsan yayin yapan hirsizlar var sen turkiyedesin ben mac saati sana gonderirim suc ustu yapar sikayet edersin cimere bu terbiyesizleri. Motorla ugrasiyom mac havasina giremedim ama benzin koklaya koklaya tinerci havama girdim gayet guzel

Çevrimdışı Librarius

Fb bursa macindan sonra YONETIM GITSIN﹗ etsin fikret orman yeni yonetim toplasin dedigimde nopostlar modlar havada ucmustu.
O bursa maci gibi bir tane de ibb maci yonetilmisti fbnin 3 sene once gene hakem firatti yanilmiyorsam
Rakibinin maclarina bakacaksin, uyanik olacaksin

Bu hakemlerle sampiyonluk zor. Fb boyle ittirmelere ragmen sampiyon olamiyor bizi ittirmedeb engellemeseler her sene sampiyonuz bu pisligte
Hakeme karsi falan da real barcayi getirsen kazanamazsin yok oyle bir evren.
10m geriden kosan adama ofsayt ckeiyir golu vermiyor adam rakip 5mden ofsayt gol atiyor ohh mis

Daha var faciasina da igrayacaz. O cifte sitandarti da tadacagiz. Pepe adama dokunacak cat penalti, pepeyi kafa kola getirip ters salti yere vuracaklar pepe alehina faul olacak pepeye de formayi tuttu diye cift saridan kirmizi.

Yuh ya yeni gordum ve sok oldum. Yusuf Namoglu bildigin maci FB adina garantiye almış. Maçın hakemi Firat Aydinus, yan hakemi ise Aleks Tascioglu ki fanatik derece de FB'lidir. Bu herif sikeli sezonun bas aktörlerindendir. FB'nin o sezon Sivas deplasmanında Sivas oyle bir ofsayt bayrağı kaldirmisti ki siketi ele veriyordu. Tam 2 metre geriden çıkan adama ofsayt bayrağı kaldirmisti.

Bitti mi? Bitmedi maçın 4. hakemi de fanatik FB'li Alper Ulusoy. Bitti mi? Biter mi var hakemi olarak da Ali Palabiyik'in verildiği söyleniyor.  Yahu bizim yönetim uyuyor mu anlamıyorum. Herifler resmen kiralık katilleri doldurmuş bizim maca.

Çevrimdışı abdusta

Çevrimdışı Orhan_

Yuh ya yeni gordum ve sok oldum. Yusuf Namoglu bildigin maci FB adina garantiye almış. Maçın hakemi Firat Aydinus, yan hakemi ise Aleks Tascioglu ki fanatik derece de FB'lidir. Bu herif sikeli sezonun bas aktörlerindendir. FB'nin o sezon Sivas deplasmanında Sivas oyle bir ofsayt bayrağı kaldirmisti ki siketi ele veriyordu. Tam 2 metre geriden çıkan adama ofsayt bayrağı kaldirmisti.

Bitti mi? Bitmedi maçın 4. hakemi de fanatik FB'li Alper Ulusoy. Bitti mi? Biter mi var hakemi olarak da Ali Palabiyik'in verildiği söyleniyor.  Yahu bizim yönetim uyuyor mu anlamıyorum. Herifler resmen kiralık katilleri doldurmuş bizim maca.

Basit bir soru;

Yönetim itiraz etti ve bütün hakem kadrosu değişti. O zaman ne değişecek? Maçı kimin kazanıp kimin kazanmayacağını hakemler mi belirliyor yoksa belirlenmiş senaryonun aktörleri mi oluyorlar?

Çevrimdışı AvrupaKartalı

göz göregöre operasyon yapiliyor, ve biz yine susuyoruz, ve susacagiz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !