Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2486758 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Deniz

İnadına bilic...! sizler her yıl teknik adam değişmeye alıştıgınız için görmüyorsunuz bazı şeylerii..! gördüğünüz sadece derbi kazanmak...! @Deniz efendi...! hala yorum yazmadın...! ateşlediğim yere...! pusuda yatmışım seni black list one numberına aldım
Nereye yazmadim mobildeyim link at sana cevap yazmistim ben
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Şöyle birşeyde var bu takımı buralara getiren de o tabi hatası yokmu elbet var şu 70dk oyuncu değiştirme işini gerektiğinde 5 dk yapmalı bana göre yönetime rağmen burada takım iki kaliteli stoper olsa işler çok değişir yapılan transferde tek olumlu kişi tolgay oda bonservisi yoktu yosa yönetimin alacanı zannetmem  @Deniz
Sadece sıkıntı stoper degil ki.bu takim feyenoordu tottenhami liverpoolu yendi yani kadronun buna kapasitesi var.ama gel gor ki derbilerde gol dahi atamadik.

7 derbiye cikmis 5 mağlubiyet almis,son 3 unde gol dahi atamamis..sorun stoperde dersek buyuk yanlis olur.sorun bizim derbilerdeki oyun tarzimizda..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Kolay adamım kolay diyor @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:
Ciddi olamazsın  :kop: :kop: :kop:
@Deniz gel hele gel bak ne yakaladım  :kop: :kop: :kop: :kop:  :uhohu: :uhohu: @Melekcik  tercüman-ı ahval olmuş lügattan çeviri yapmış

Çevrimdışı Deniz

@Deniz gel hele gel bak ne yakaladım  :kop: :kop: :kop: :kop:  :uhohu: :uhohu: @Melekcik  tercüman-ı ahval olmuş lügattan çeviri yapmış
Yok artik lebron james

Çevrimdışı Melekcik

resmen hislerime tercüman oluyor  :-* :-* @Melekcik
ve sen  :money: :money: :steamed: :steamed: :steamed: @Deniz efendi...! :akuma: :akuma:
Gerçekler bunlar bu takımda mesela gökhan töre yetişiyorsa biliçde hocalığını geliştiriyor kabul edin hırvatistan milli takımı dışında başarısı olmayan biri ki oda milli takım yani kalite var ama hataya meğilli hata yapa yapa öğrenecek hataları bana göre 3 derbi bir çeyrek final kaçırdı bize @ALI RIZA
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Deniz

@ali riza bey ben sana cevap yazmistin senden donus olmamis baktim simdi futbol basligina

Çevrimdışı ALI RIZA

Nereye yazmadim mobildeyim link at sana cevap yazmistim ben
Aynen yeni gördüm açıklamalar denk gelmişti...! birazdan oradan cevap veririm...! @Deniz efendi

Çevrimdışı Melekcik

Sadece sıkıntı stoper degil ki.bu takim feyenoordu tottenhami liverpoolu yendi yani kadronun buna kapasitesi var.ama gel gor ki derbilerde gol dahi atamadik.

7 derbiye cikmis 5 mağlubiyet almis,son 3 unde gol dahi atamamis..sorun stoperde dersek buyuk yanlis olur.sorun bizim derbilerdeki oyun tarzimizda..
O zaman şu soruyu sorayım futbolcuların performansı isim değişmez aynımıydı bence haftasonu kaybedilmenin tek sebebi furbolcular atacaksın özellikle ba ile olcay @Deniz
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Gerçekler bunlar bu takımda mesela gökhan töre yetişiyorsa biliçde hocalığını geliştiriyor kabul edin hırvatistan milli takımı dışında başarısı olmayan biri ki oda milli takım yani kalite var ama hataya meğilli hata yapa yapa öğrenecek hataları bana göre 3 derbi bir çeyrek final kaçırdı bize @ALI RIZA
Başarıdır Çeyrek final kapısında döndük avrupa kupalarında en son bu kadar ne zaman ilerlemiştik @Melekcik  :alala:
Töre yetiştirdi...! Pedro bekledi...! atınç bekledi...! Serdar dayandı...! daha ne yapsın

Çevrimdışı ZEKI

sorun olmasın da istanbula kadar geldik halletmek için hocam abd felan olsa oralarıda görürdük  :evillol: :evillol:
bir ara uykum geldi nefesiniz cübbeli gibi kuvvetli @ZEKI hocam hayır duası iş aşk meşk e de yarasa güzel olacak  :evillol: :evillol:
Senin onlar icin duaya ihtiyacin mi var @ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Sanada yaranılmıyor @ALI RIZA  :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim

Çevrimdışı Deniz

O zaman şu soruyu sorayım futbolcuların performansı isim değişmez aynımıydı bence haftasonu kaybedilmenin tek sebebi furbolcular atacaksın özellikle ba ile olcay @Deniz
İste burda da is teknik direktör de bitiyor.
Kabul edilmesi gereken bise var ki Bilic oyuncularini ingiliz takımlarına karsi hazirladigi fibi hazirlamadi.
Soyle ki liverpool macindan once bizimkiler maca o kadar konsantre olmuslardi ki sosyal medyada bile liverpoolla yatip liverpoolla kalkiyorlardi.

Brugge maçında bu var miydi?kesinlikle yoktu.ya fener macinda?asla..

Kafa olarak oyuncular maca hazirlanamadi.burda Bilicin rolu buyuk.
kendisini ingiltereden takimlar istiyor bunu herkes biliyor.guntekinin dedigi gibi kendi PR ini pek guzel yapti ama sonraki maclari o kadar sallamadi.bu da bize uefadan elenmek olarak ve ligde sampiyonluk yolunda buyuk darbe olarak dondu..

Aci ama gercekler bunlar.Bilici ben de cok severim sokakta gorsem boynuna sarilirin ama defolari cok fazla ve kapatmak icin pek caba gostermiyor..

Çevrimdışı ALI RIZA

Senin onlar icin duaya ihtiyacin mi var @ALI RIZA
:kop: :kop: nerde bizde o şans  :bandit: :bandit: @ZEKI hocam

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ZEKI

:kop: :kop: nerde bizde o şans  :bandit: :bandit: @ZEKI hocam
Valla benim degilde Kerem in sana destek vermesi laizm o konularda

Çevrimdışı Melekcik

İste burda da is teknik direktör de bitiyor.
Kabul edilmesi gereken bise var ki Bilic oyuncularini ingiliz takımlarına karsi hazirladigi fibi hazirlamadi.
Soyle ki liverpool macindan once bizimkiler maca o kadar konsantre olmuslardi ki sosyal medyada bile liverpoolla yatip liverpoolla kalkiyorlardi.

Brugge maçında bu var miydi?kesinlikle yoktu.ya fener macinda?asla..

Kafa olarak oyuncular maca hazirlanamadi.burda Bilicin rolu buyuk.
kendisini ingiltereden takimlar istiyor bunu herkes biliyor.guntekinin dedigi gibi kendi PR ini pek guzel yapti ama sonraki maclari o kadar sallamadi.bu da bize uefadan elenmek olarak ve ligde sampiyonluk yolunda buyuk darbe olarak dondu..

Aci ama gercekler bunlar.Bilici ben de cok severim sokakta gorsem boynuna sarilirin ama defolari cok fazla ve kapatmak icin pek caba gostermiyor..
hatırlarmısın önder özen biliç gelmeden basına ya kariyri beşiktaş teknikdiretörlüğü yapacak kişi yada o seviye ye çıkabilecek biri olacak kişi ondan sonra biliç geldiğinde iyi t.d olmaya aday dedi yani hataları acemiliği bizle geçiriyor hepsi bu bu bir tercihdi biliç tercih edildi o dönem macelo bielsa ya yıllık 4 milyon ouro versek her dediğin olurdu @Deniz   

Çevrimdışı ZEKI

gencler iyi geceler  :uyucam:

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Deniz

hatırlarmısın önder özen biliç gelmeden basına ya kariyri beşiktaş teknikdiretörlüğü yapacak kişi yada o seviye ye çıkabilecek biri olacak kişi ondan sonra biliç geldiğinde iyi t.d olmaya aday dedi yani hataları acemiliği bizle geçiriyor hepsi bu bu bir tercihdi biliç tercih edildi o dönem macelo bielsa ya yıllık 4 milyon ouro versek her dediğin olurdu @Deniz
Bielsa falan bizim butcemizi asar :)

Bilicten cok bise istemiyoruz ki,derbilerde takimi iyi oynat,oyuna mudahalelerini gelistir,sabit 11 lerden kurtul.bunlari yapsa kariyerinde devrim olacak ama 2 senedir bir turlu yapamadı..

Çevrimdışı Melekcik

Bielsa falan bizim butcemizi asar :)

Bilicten cok bise istemiyoruz ki,derbilerde takimi iyi oynat,oyuna mudahalelerini gelistir,sabit 11 lerden kurtul.bunlari yapsa kariyerinde devrim olacak ama 2 senedir bir turlu yapamadı..
katılıyorum haklısın da oda staj yapıyor bunun farkında olalım bu bir tercihti o zaman önder özen ve yönetim bunu seçti @Deniz

@ALI RIZA  :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim 

Çevrimdışı ALI RIZA

Valla benim degilde Kerem in sana destek vermesi laizm o konularda
@keremfrat1 unutmadım unutmayacagım...!
@ZEKI hocam ona destek vermek lazım ödemesi uzun sürer peşin fiyatına 6 taksit 3 ay ertelemeli  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

katılıyorum haklısın da oda staj yapıyor bunun farkında olalım bu bir tercihti o zaman önder özen ve yönetim bunu seçti @Deniz

@ALI RIZA  :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim
:duman: :duman: :duman: :duman:

Çevrimdışı ALI RIZA

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe