Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2485639 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

Hayırdır niye düşünüyorsun @ALI RIZA  :alala: :alala: :alala:
neden düşünmek içi gerekçemi lazım güzeim..! @Melekcik  :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı Melekcik

neden düşünmek içi gerekçemi lazım güzeim..! @Melekcik  :alala: :alala: :alala:
Ne bileyim insan merak ediyor öyle diyince @ALI RIZA  :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Tolga

Good night everybody :icool: :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Tolga

Ne var ne yok bakalım :)

Çevrimdışı Melekcik

Ne var ne yok bakalım :)
Ne olsun cansıkıntısı oturuyorum sen naber  :money:

Çevrimdışı Tolga

Ne olsun cansıkıntısı oturuyorum sen naber  :money:
İyidir ben de nolsun aynı yani bir bakayım dedim buralara bayadır göz atmıyorum da :icool:

Çevrimdışı rubi_tobin

Tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler, aynı dilekleri sizler için paylaşıyorum.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı TØLGA

sınav sonuçları nasıl gençler @anilt @Yusuf Tekeli @Abdullah  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geçen seneyle aynı ama sıralama yükselmiş :)
Önümüzdeki lyslere bakcaz :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Melekcik

Biliç biliç biliç yine sınıfta kaldı ve malum kaleci ve stoper eksiğimiz pahalıya patladı yönetm ah ah ah :s20: :akuma: :money:

Çevrimdışı Cem

Öncelikle hepinize merhaba.Bu forumu uzun süredir takip ediyordum,oldukça tecrübeli olduğunuzu gördüğüm için sorularımı cevaplayabileceğinizi düşündüm ve kayıt olmaya karar verdim.Öncelikle soruyu doğru yerde soruyor muyum emin değilim,yanlışsa affola.18 yaşındayım bu sene ygs sınavına girdim ve iyi bir derece yaparak 11 bininci oldum.Sınava girene kadar hep psikoloji okumak hedefindeydim ama sınavdan önce kafamda bazı farklı fikirler oluşmaya başladı.Küçüklüğümden beri futbol izlemeyi inanılmaz sevmişimdir ve ağır bir Beşiktaş taraftarıyımdır.Şu ana kadar futbolcu olmayı denemediğim için de çok pişmanlık duymuşumdur.Sınavdan yaklaşık bir ay önce yine Beşiktaş'ın maçını izlerken futbol sektörünün içinde olmak istediğimi ve eğer futbol ile bağlantılı bir meslek yapmazsam çok  mutsuz olacağımı farkettim.Lafı fazla uzatmadan size sormak istediğim sorular şunlar,içimde inanılmaz bir şekilde teknik direktör olma isteği var,bu konuda nasıl adımlar atabilirim ve neler yapabilirim?Teknik direktör olmam eğer imkansız diyorsanız da futbol ile bağı olan sektörlerle ilgili bilgiler verebikir misiniz?Telefondan yazdığım için biraz dağınık olmuş olabilir.Lütfen kusura bakmayın.

Çevrimdışı Tolga

Öncelikle hepinize merhaba.Bu forumu uzun süredir takip ediyordum,oldukça tecrübeli olduğunuzu gördüğüm için sorularımı cevaplayabileceğinizi düşündüm ve kayıt olmaya karar verdim.Öncelikle soruyu doğru yerde soruyor muyum emin değilim,yanlışsa affola.18 yaşındayım bu sene ygs sınavına girdim ve iyi bir derece yaparak 11 bininci oldum.Sınava girene kadar hep psikoloji okumak hedefindeydim ama sınavdan önce kafamda bazı farklı fikirler oluşmaya başladı.Küçüklüğümden beri futbol izlemeyi inanılmaz sevmişimdir ve ağır bir Beşiktaş taraftarıyımdır.Şu ana kadar futbolcu olmayı denemediğim için de çok pişmanlık duymuşumdur.Sınavdan yaklaşık bir ay önce yine Beşiktaş'ın maçını izlerken futbol sektörünün içinde olmak istediğimi ve eğer futbol ile bağlantılı bir meslek yapmazsam çok  mutsuz olacağımı farkettim.Lafı fazla uzatmadan size sormak istediğim sorular şunlar,içimde inanılmaz bir şekilde teknik direktör olma isteği var,bu konuda nasıl adımlar atabilirim ve neler yapabilirim?Teknik direktör olmam eğer imkansız diyorsanız da futbol ile bağı olan sektörlerle ilgili bilgiler verebikir misiniz?Telefondan yazdığım için biraz dağınık olmuş olabilir.Lütfen kusura bakmayın.
Öncelikle  :hosgeldin @Cem

Açıkçası bu konuda sana en fazla yardımcı olabilecek kişi herhalde @Çağrı dır. :)

Fakat şuan çevrim içi değil gelince ona yönlendiririm  :ok:
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2015, 23:23:59 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı ALI RIZA

@Melekcik özelden bana döner misin !!!! :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı ZEKI

Öncelikle  :hosgeldin @Cem

Açıkçası bu konuda sana en fazla yardımcı olabilecek kişi herhalde @Çağrı dır. :)

Fakat şuan çevrim içi değil gelince ona yönlendiririm  :ok:
@Cem tebrik edeirm cok guzel bir sonuc. @Çağrı ya PM uzerinden sende ulasabilirsin.
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2015, 00:19:40 ZEKI ]

Çevrimdışı Tolga

@Cem @Çağrı şuan çevrimiçi pm den ulaşabilirsin. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 00:38:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yazalım buraya belki başka bilmek isteyen de olur :)

@Cem öncelikle hoşgeldin kardeşim. Sevindim başarılı olmana.

Futbol ile ilgili birçok alan var girebileceğin lakin ne istediğine karar vermen lazım.

Mesela ben fizyoterapistim üniversitede çift anadal yaparak diyetisyenlik ile birlikte bitirdim bu şekilde sağlık alanından kendini içeri atabilirsin ilk olarak. Bunun yanına TFF'den antrenörlük lisanslı alıp asistan menajerlik oradan teknik direktörlüğe yürüyebilirsin.

Ki bu benim hedefim.

Konu teknik direktörlükse iki yolu var. Ya Besyo'dan antrenör çıkıp TFF'den lisansları toplarak ilerleyeceksin ya da normal istediğin üniversitenin istediğin bölümünde okurken TFF'ye başvurup antrenörlük lisansları toplamaya başlayacaksın.

Antrenörlük altyapıdan başlar devamlı çalışma zorunluluğun vardır. Pro lisans alman yaklaşık 10 yıldan fazla sürer ve alırken 50.000 tl üzerinde bir para ödersin.

Eğer scout olmak istersen ücretli kurslar var bunlardan lisans alıp kulüp veya özel menajerlik şirketlerinde çalışabilirsin.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Cem

Yazalım buraya belki başka bilmek isteyen de olur :)

@Cem öncelikle hoşgeldin kardeşim. Sevindim başarılı olmana.

Futbol ile ilgili birçok alan var girebileceğin lakin ne istediğine karar vermen lazım.

Mesela ben fizyoterapistim üniversitede çift anadal yaparak diyetisyenlik ile birlikte bitirdim bu şekilde sağlık alanından kendini içeri atabilirsin ilk olarak. Bunun yanına TFF'den antrenörlük lisanslı alıp asistan menajerlik oradan teknik direktörlüğe yürüyebilirsin.

Ki bu benim hedefim.

Konu teknik direktörlükse iki yolu var. Ya Besyo'dan antrenör çıkıp TFF'den lisansları toplarak ilerleyeceksin ya da normal istediğin üniversitenin istediğin bölümünde okurken TFF'ye başvurup antrenörlük lisansları toplamaya başlayacaksın.

Antrenörlük altyapıdan başlar devamlı çalışma zorunluluğun vardır. Pro lisans alman yaklaşık 10 yıldan fazla sürer ve alırken 50.000 tl üzerinde bir para ödersin.

Eğer scout olmak istersen ücretli kurslar var bunlardan lisans alıp kulüp veya özel menajerlik şirketlerinde çalışabilirsin.

Öncelikle cevapladığınız için çok teşekkür ederim.Benim babam da fizyoterapist ve ona bu konuda danıştığımda bana kulüplerdeki fizyoterapist düzeninin de yine torpil ve adam kayırma ile devam ettiğini söyledi.Zamanında babam da başvurmuş Beşiktaş'a,Süleyman Seba ile tanışmış ama tecrübesizliğinden dolayı tercih edilmemiş.Şu an Beşiktaş'ın fizyoterapisti olan Aşkın Dede ile Hacettepe'den tanıştıklarını söyledi.Ayrıca sonradan Kartalspor gibi kulüplerde çalıştı ama kulüplerdeki profesyonellik sıfır olduğu için fizyoterapiste para vermeyi uygun görmediler.Size de eğer önünüze fırsat çıkarsa Avrupa'da bu işi yapmanızı tavsiye ederim.Çok daha iyi fırsatlar sunuyorlarmış ve yaptığınız işe verilen değer çok daha fazlaymış.Ben her şeye eağmen fizyoterapistliği de aklımın bir köşesine koydum.

Çevrimdışı Abdullah

YGS5 15bin  :ebebe: fen çözmedim çözsem sayısal da iyi gelecekti  :evillol: @Tolga

Çevrimdışı Abdullah

Hoşgeldin Cem. Tebrik ederim güzel bir sonuç almışsın.  :) @Cem

Çevrimdışı Deniz

YGS5 15bin  :ebebe: fen çözmedim çözsem sayısal da iyi gelecekti  :evillol: @Tolga
Ben de universiteyi kazandiktan sonra keyfine girmistim sinava 17000 yapmistim :).lysde burda olsam girecektim ama ucak biletimi coktan almistim :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Ben de universiteyi kazandiktan sonra keyfine girmistim sinava 17000 yapmistim :).lysde burda olsam girecektim ama ucak biletimi coktan almistim :)
2 senedir giriyorum ama seneye de girer miyim bilmiyorum  :evillol: Sınava girecem diyince millet niye giriyorsun bölüm mü değiştireceksin diyor  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 12:08:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim zamanımda ygs lys bir aradaydı aynı anda giriyorduk ama soru içeriği sizin gibiydi :D

Ygs'de 2.000. oldum lys de çökmüştüm  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 12:10:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Öncelikle cevapladığınız için çok teşekkür ederim.Benim babam da fizyoterapist ve ona bu konuda danıştığımda bana kulüplerdeki fizyoterapist düzeninin de yine torpil ve adam kayırma ile devam ettiğini söyledi.Zamanında babam da başvurmuş Beşiktaş'a,Süleyman Seba ile tanışmış ama tecrübesizliğinden dolayı tercih edilmemiş.Şu an Beşiktaş'ın fizyoterapisti olan Aşkın Dede ile Hacettepe'den tanıştıklarını söyledi.Ayrıca sonradan Kartalspor gibi kulüplerde çalıştı ama kulüplerdeki profesyonellik sıfır olduğu için fizyoterapiste para vermeyi uygun görmediler.Size de eğer önünüze fırsat çıkarsa Avrupa'da bu işi yapmanızı tavsiye ederim.Çok daha iyi fırsatlar sunuyorlarmış ve yaptığınız işe verilen değer çok daha fazlaymış.Ben her şeye eağmen fizyoterapistliği de aklımın bir köşesine koydum.

Aynen öyle @Cem tabi ki değişecek bir şeyler ama benim de niyetim kalmak değil iyi bir fırsat çıkmazsa.

İngiltere'de başlayacağım her şeye. Sporcu fizyoterapistinin aldığı maaş üç büyüklerde 10 bin civarı ama sıkıntılı baya. Aynı maaş İngiltere'de yaklaşık 4 katı.

En önemlisi de verilen değer çok yüksek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Benim zamanımda ygs lys bir aradaydı aynı anda giriyorduk ama soru içeriği sizin gibiydi :D

Ygs'de 2.000. oldum lys de çökmüştüm  :kop:
Abi nasıl başardın 2000den düşmeyi

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe