Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2484568 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

Banaysa olabilir ne istersen iste benden @ALI RIZA  :-* :-* :-* :-* :-*
Uuuu Tehlikeli İstekler  :upto: :upto: :upto: :upto: Shakira gelmişti  bakalım @Melekcik söz vermeyeyim olursa neden olmasın   :friendship: :friendship: :-* :-* :-*

Çevrimdışı Melekcik

Uuuu Tehlikeli İstekler  :upto: :upto: :upto: :upto: Shakira gelmişti  bakalım @Melekcik söz vermeyeyim olursa neden olmasın   :friendship: :friendship: :-* :-* :-*
Zaten olursa dile benden ne istersen o derce çerçeveletip asarım biri dokunmasındiye işci tutarım koruma altina alırım :kop: :kop: :pray: :pray: :-* :-*
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Hatta çeyrek final biletin benden  :money:
Çeyreğe kalaım da hayırlısı deriz @Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Zaten olursa dile benden ne istersen o derce çerçeveletip asarım biri dokunmasındiye işci tutarım koruma altina alırım :kop: :kop: :pray: :pray: :-* :-*
:nargile: :nargile: :nargile: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :us: :us: :us: @Melekcik  Asılacak forma bence de...!

Çevrimdışı Melekcik

:nargile: :nargile: :nargile: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :us: :us: :us: @Melekcik  Asılacak forma bence de...!
Altın kaplat bencebence @ALI RIZA   :bigstar:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Altın kaplat bencebence @ALI RIZA   :bigstar:
Aynen Altın kadar değerli forma... Acaba bu sene kaç bin satmısız hala açıklama gelmedi  :alala: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Aynen Altın kadar değerli forma... Acaba bu sene kaç bin satmısız hala açıklama gelmedi  :alala: @Melekcik
feneri bilmemde gsyi garanti geçtik sezon başı yanlış hatırlamıyorsam başka 130,000 dedi @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

feneri bilmemde gsyi garanti geçtik sezon başı yanlış hatırlamıyorsam başka 130,000 dedi @ALI RIZA
En son 300 bin yaklaştık demişti de  :kop: :kop: Başkan Ne kadar inanılır bir de o var  :alala: :alala: @Melekcik

Çevrimdışı FARUK

Haha melekcik isminin 2. Kez değişip @Statabla olmasını öneriyorum :D

Çevrimdışı ALI RIZA

:kop: :kop: :kop: :kop: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Yok ya bu iyi bakalım duyumlar dahada gelir inş maça gele bilseydim istanbula büyük bombayı patlatacaktım ama kaçtı @FARUK

Çevrimdışı ALI RIZA

Yok ya bu iyi bakalım duyumlar dahada gelir inş maça gele bilseydim istanbula büyük bombayı patlatacaktım ama kaçtı @FARUK
Bana özelden Söyleye bilirsin ben orada Patlatırım @Melekcik  :-* :-* :-*

Çevrimdışı Melekcik

Yanlız mabetin yerinde olsan 10 dk statın herbi bilsini alırdız ben den maşallah iyi sabrediyor ben dayanamam derim

Çevrimdışı Melekcik

Bana özelden Söyleye bilirsin ben orada Patlatırım @Melekcik  :-* :-* :-*
Şimdilik enbüyük bomba basketboldaki gelişme koça teşekkür edelim

Çevrimdışı ALI RIZA

Yanlız mabetin yerinde olsan 10 dk statın herbi bilsini alırdız ben den maşallah iyi sabrediyor ben dayanamam derim
Seni onun için seviyorum  :-* :-* :-* :-* @Melekcik saklamıyorsun direk söylüyorusun  :super: :super: :super:

Çevrimdışı Melekcik

Seni onun için seviyorum  :-* :-* :-* :-* @Melekcik saklamıyorsun direk söylüyorusun  :super: :super: :super:
Sağol bakalım inş belirlenen tarih te biter

Çevrimdışı ALI RIZA

Sağol bakalım inş belirlenen tarih te biter
hangisi Erken tarihte bitiyor ? Stat Bence sarktı Eylül diyelim...! Sağolsun Çatıcılar İş yapmıyor Prekast hala Leblebi çerez yiyerek iş yapıyor...!
Basketbola gelince KOÇa salon yapacagız...! @Melekcik  :super: :super:

Çevrimdışı Melekcik

hangisi Erken tarihte bitiyor ? Stat Bence sarktı Eylül diyelim...! Sağolsun Çatıcılar İş yapmıyor Prekast hala Leblebi çerez yiyerek iş yapıyor...!
Basketbola gelince KOÇa salon yapacagız...! @Melekcik  :super: :super:
@ALI RIZA teknik olarak stat hala ilkmaça yetişebilir tabi sarkma yaşanmaz iseki öyle bir neden yok

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kesinlikle bir istanbul yaşantısının çok güzel betimlemiş ve ruhun ve bedenin açlığının oluşturduğu çamuru :super: kelimelere dökmüş
Hopp sago kaf kef kolo love love love...  :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

yanlız liverpool maçından sonra yok satıyormuş kartal yuvasında biriyle konuştum forma yetiştiremiyoruz sadece forma değil tüm ürünler yok satıyor dedi söylerkenki yüz halini görecektiniz hani mağaza kazandığı için değil Beşiktaş kazandığı için seviniyordu. 300000 i geçmiştik diye biliyorum ama uefa devam ederse bunun 500 e kadar yolu var ve bir kez bu alışkanlık devam ederse her sene bu devam edecektir en azından ülker falan olmadığı için insanlar forma almaya daha sıcak bakıyor birde forma üzerindeki bütün sponsorları sevdiler biz gelecek yıllardada çok iyi forma satacağız siz istanbulda değilsiniz ama burda gerçekten Beşiktaş taraftarı üzerindeki değişim farkediliyor artık kulübü için para harcamaktan keyif alan bir taraftar oluşmaya başladı ne zaman kartal yuvalarına gitsem maç zamanı değil her hangi bir zaman hep dolular çalışanlar mutlu hiç satışların durgun olduğunu söyledikleri zamana şahit olmadım sanırım bu sene en fazla ürün satışını biz gerçekleştiriyoruz

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA teknik olarak stat hala ilkmaça yetişebilir tabi sarkma yaşanmaz iseki öyle bir neden yok
İş planına göre ilerliyoruz Plan tarihinde Zaman Önemli... Catı işleri 42 tane kolon dikildi geriye 42 adet var Çato Kolonlar için Numaralı Mukavemet işlemi tamam aslında Prekast işleride çatıyı etkilemiyor ama Hala 15 20 tane takacagımız yerde İş yapmayarak çatı işleri bekliyor...! 1. neden
2. Neden Çatı kişileri saha içinden değilde Dışında Yapılıyorve 1 tane yaptık Bayrak dikildi Çatı işleri başlanıldı diyoruz ama 2. takılmadı Neden takılmadı 42 tane kolon üstüne sağlı sollu takın iş kaybı önleyin...!
3. Neden Prekast gelelim Hala Numaralı üst başlamadılar ? İçerde üst için prekast olmayabilir ama Alt bitirmediler hala ?

@Melekcik canım benim Bunları düşünürsek hala ağustos diyoruz ama Eylül 15 iyi bence...! Tabi PFTE kablaması var...! Çatı tam kalkmadan zemin yapılmıyor diyorlar  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Şaka tabi :)
Teşekkür ler haberler için bekoarena cok güzel olur demiştim daha önce gerçekleşir ins.

Çevrimdışı ALI RIZA

yanlız liverpool maçından sonra yok satıyormuş kartal yuvasında biriyle konuştum forma yetiştiremiyoruz sadece forma değil tüm ürünler yok satıyor dedi söylerkenki yüz halini görecektiniz hani mağaza kazandığı için değil Beşiktaş kazandığı için seviniyordu. 300000 i geçmiştik diye biliyorum ama uefa devam ederse bunun 500 e kadar yolu var ve bir kez bu alışkanlık devam ederse her sene bu devam edecektir en azından ülker falan olmadığı için insanlar forma almaya daha sıcak bakıyor birde forma üzerindeki bütün sponsorları sevdiler biz gelecek yıllardada çok iyi forma satacağız siz istanbulda değilsiniz ama burda gerçekten Beşiktaş taraftarı üzerindeki değişim farkediliyor artık kulübü için para harcamaktan keyif alan bir taraftar oluşmaya başladı ne zaman kartal yuvalarına gitsem maç zamanı değil her hangi bir zaman hep dolular çalışanlar mutlu hiç satışların durgun olduğunu söyledikleri zamana şahit olmadım sanırım bu sene en fazla ürün satışını biz gerçekleştiriyoruz
Anadolu açılması güzel oldu...! Ben ne zaman D.bakır kartal yuvasından geçince Gözlerimi alamıyorum fener ve ğs den daha güzel Muazzam görünüyor...! İlgi de çekiyor...!  Önümüzdeki sene formaları güzel yaparlarsa fiyat bu fiyattan verseler sabit 5 tl farkta olursa süper kazanç olur... Final olursa yeni forma sürülürse Mayıs ayında 1 ayda 200 bin geçeriz

Çevrimdışı ahmet türker

şahane bir durum ,gerçekten de dengeler değişecek artık, insanlar günlük kullanımda bile forma giyiyorlar ,liverpool maçından çıkarken tır insan kaynıyordu ,böyle bir şey olacagını hissetmiştim .

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sagopa diyorum ve sevdiceğimin yanına gidiyorum :uyucam:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe