Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2482942 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Melekcik

@ALI RIZA biletler cıkıyormuş nereden alacaksın  :utan :utan :utan :utan :utan :utan
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Allah korusun @ALI RIZA bana ismail deme yav ikinci ligde oynatmam o derece :akuma: :akuma:
Hala ondan Umudu olanlar var  :evillol: :evillol: ben ilk geldiği yıl umudumu kaybettim orta sahadan orta acan oyuncu BJK da oynamaz diye

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA biletler cıkıyormuş nereden alacaksın  :utan :utan :utan :utan :utan :utan
Nerden alacaksın derken  :alala: Biletim almışım  :evillol: :evillol: Kuzey tribün  :-* :-* yoksa yoksa yoksa mutlu haber mi veriyorsun  :sevinc :sevinc @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Hala ondan Umudu olanlar var  :evillol: :evillol: ben ilk geldiği yıl umudumu kaybettim orta sahadan orta acan oyuncu BJK da oynamaz diye
Giden 5 milyon euroya yanarın ah ah anlarım tabatayı birnoktaya kadarda ismail nedir be @ALI RIZA  :s20: :s20: :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

Nerden alacaksın derken  :alala: Biletim almışım  :evillol: :evillol: Kuzey tribün  :-* :-* yoksa yoksa yoksa mutlu haber mi veriyorsun  :sevinc :sevinc @Melekcik
Ne yazık ki Ayın 10 na almanya biletimi aldim @ALI RIZA  :by2: :by2: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı ALI RIZA

Giden 5 milyon euroya yanarın ah ah anlarım tabatayı birnoktaya kadarda ismail nedir be @ALI RIZA  :s20: :s20: :money:
Hiç üzülme o zamanlar antep şehir olarak kalkınıyordu biz de kalkınmaya yardımcı olduk Keşke o zaman orada BJK Sanayi AŞ açsalardı iyi getiri yapardı @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Hiç üzülme o zamanlar antep şehir olarak kalkınıyordu biz de kalkınmaya yardımcı olduk Keşke o zaman orada BJK Sanayi AŞ açsalardı iyi getiri yapardı @Melekcik
Ah ah gordonlar bebeler julio alvesler ah

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne yazık ki Ayın 10 na almanya biletimi aldim @ALI RIZA  :by2: :by2: :bawling: :bawling:
Sus Please Sus  Don't Speak do not want to hear @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Sus Please Sus  Don't Speak do not want to hear @Melekcik
I would like to come but can not afford much. quarter-finals now @ALI RIZA  :by2: :bawling:

Çevrimdışı ALI RIZA

Ah ah gordonlar bebeler julio alvesler ah
Ah yasin sülünler   :kop: :kop: :kop: İlye ler  :kop: :kop: @Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

I would like to come but can not afford much. quarter-finals now @ALI RIZA  :by2: :bawling:
İnşallah (ingilzicesin nedir ) İnsallahing  :evillol: :evillol: hayırlısı çeyrek final belki ama bakacagız... Göze al gelmeyi kaçırma Çok iste sonra alamanyaya git... @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Ah yasin sülünler   :kop: :kop: :kop: İlye ler  :kop: :kop: @Melekcik
Onu bilmemde gutiyi basına yedirdikya ben en çok ona yanıyorum @ALI RIZA  :s20: :s20:

Çevrimdışı Melekcik

İnşallah (ingilzicesin nedir ) İnsallahing  :evillol: :evillol: hayırlısı çeyrek final belki ama bakacagız... Göze al gelmeyi kaçırma Çok iste sonra alamanyaya git... @Melekcik
Bakalım da yanlız en son üniversitede ingilizce konustum unutmusum @ALI RIZA  :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Onu bilmemde gutiyi basına yedirdikya ben en çok ona yanıyorum @ALI RIZA  :s20: :s20:
Sanki şu an öyle değil :) Bizi hala medya yönetiyor  :s20: :s20: Medya o gitsin o gelsin diyor @Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Bakalım da yanlız en son üniversitede ingilizce konustum unutmusum @ALI RIZA  :tabe:
bende üni de kılpayı kurtuluyordum sonra halk egitim vs derken biraz öğrendik pratik olmadı mı ucuyor gidiyor :) tekrar ögrenmeye çalısacagım @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

bende üni de kılpayı kurtuluyordum sonra halk egitim vs derken biraz öğrendik pratik olmadı mı ucuyor gidiyor :) tekrar ögrenmeye çalısacagım @Melekcik
İyi olur aslinda da mesleğe başladım başlayalı hiç gerek olmadı bir autocad da gerek oluyor @ALI RIZA  :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

İyi olur aslinda da mesleğe başladım başlayalı hiç gerek olmadı bir autocad da gerek oluyor @ALI RIZA  :tabe:
Aynen Valla Programlarda Şart Bende Visual studio da Cad programları da hiç çalışmadım... Çalışmak lazım Auto Ned Zeta Cadleri... @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

@ALI RIZA ee daha daha nasılsın  :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA ee daha daha nasılsın  :kop: :kop:
Çok şükür Ne olsun Duş aldım geldim  :kop: :kop: @Melekcik sen nasılsın keyfin halin nasıl nasıl gidiyor hayat  :alala:

Çevrimdışı Melekcik

Çok şükür Ne olsun Duş aldım geldim  :kop: :kop: @Melekcik sen nasılsın keyfin halin nasıl nasıl gidiyor hayat  :alala:
İyi iyi allaha şükür beyaz show u izliyorum @ALI RIZA  :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

İyi iyi allaha şükür beyaz show u izliyorum @ALI RIZA  :money:
Güzel izle izle :D bende iddia bakıyorum :) yarın bişe mişe kazanırmıyız diye  :alala: :alala: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Güzel izle izle :D bende iddia bakıyorum :) yarın bişe mişe kazanırmıyız diye  :alala: :alala: @Melekcik
Al benden sana mükemmel kupon fb-gs:0dan1. Bizim maç2  sekişehir bursa 2 den 2  @ALI RIZA :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Al benden sana mükemmel kupon fb-gs:0dan1. Bizim maç2  sekişehir bursa 2 den 2  @ALI RIZA :kop: :kop:
Vayt vayt tamamdır  :super: :super: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Vayt vayt tamamdır  :super: :super: @Melekcik
Oynama şaka yaptım yatar sonra bana bulma @ALI RIZA  (belki eşşek şansı tutar)  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı ALI RIZA

Oynama şaka yaptım yatar sonra bana bulma @ALI RIZA  (belki eşşek şansı tutar)  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:
Anlamı derin cümle  :alala: :alala: :alala: üstüme alınmayayım da  :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :upto: :upto: :upto: @Melekcik oynamayayım en iyisi şansımı %0 da bırakayım

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe