Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2481270 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

sen beni cagirdiginda ben bol bol konusuyordum zaten @ALI RIZA
burdaki muhabeti disardan izliyorum cok iyi gidiyor muhabetiniz o yuzden mudail olmuyorum ama olurum.
12 gun kaldi saka bir yana sen gel hele bir @ALI RIZA bu arada bizim kullanamadigimiz smiley lari aktif etseniz ama balonlari aslaa..
Balonlara karşıyız Balonları ellerinde patlar @ZEKI hocam :) Siz takip edini  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ZEKI

Balonlara karşıyız Balonları ellerinde patlar @ZEKI hocam :) Siz takip edini  :evillol: :evillol:
sşz takip edini .... :s20: abi takip et desene...

Çevrimdışı ALI RIZA

sşz takip edini .... :s20: abi takip et desene...
:ssss: :ssss: :ssss: :utan :utan :utan :ishock: :ishock: :ishock: @ZEKI hocam

Çevrimdışı ZEKI

her sizli konusmada bundan sonra :vur @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

her sizli konusmada bundan sonra :vur @ALI RIZA
Çok farklı mecralara dayandı iş  :alala: Necmi abi ne diyecek bu işe yazdım yolladım cevap gelmedi hala  :evillol: @ZEKI hocam

Çevrimdışı ZEKI

Çok farklı mecralara dayandı iş  :alala: Necmi abi ne diyecek bu işe yazdım yolladım cevap gelmedi hala  :evillol: @ZEKI hocam
PM e niye yazmadin ki  :kop: :kop: :kop: @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

PM e niye yazmadin ki  :kop: :kop: :kop: @ALI RIZA
Hocam PM ilettim ama dönmedi  :alala: :alala:

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

nası olsa geliceksin buraya :) o iş bende
Vay be bizim çöplüge @bjk_mabet  de gelirmiş kaçırmışım bu tarihi anı  :ebebe: :ebebe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Buyur  süper silici @ALI RIZA  :upto: :upto: :upto: :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim
Bu aralar sessizsin ve hemen kacıyorsun  :olmaz :olmaz :olmaz :2talk: :2talk: :2talk: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Bu aralar sessizsin ve hemen kacıyorsun  :olmaz :olmaz :olmaz :2talk: :2talk: :2talk: @Melekcik
Hani ben bayanım yemek yapıyorum geri bulaşık yıkıyorum ya ondan dır belki @ALI RIZA  :ok: :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Hani ben bayanım yemek yapıyorum geri bulaşık yıkıyorum ya ondan dır belki @ALI RIZA  :ok: :ok:
Hee o mesele :kop: :kop: @Melekcik hamaratta  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

Hee o mesele :kop: :kop: @Melekcik hamaratta  :bandit: :bandit:
Maraşlı bir kızdan başka ne bekliyorsun @ALI RIZA  :money: :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

Maraşlı bir kızdan başka ne bekliyorsun @ALI RIZA  :money: :money:
:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :nargile: :nargile: :nargile: :upto: :upto: :upto: tehlikeli sorular derin sorular... Dondurma ve tatlı yapmayı bilse @Melekcik

Çevrimdışı bjk_mabet

ups özür dilerim kapıyı çalmadan girmiş bulundum :) musaitmiydiniz acaba...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

:upto: :upto: :upto:  :kar: :kar: :kar: Koşun beyler Koşun @bjk_mabet geldi  :super: :super: :super:

Çevrimdışı Melekcik

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :nargile: :nargile: :nargile: :upto: :upto: :upto: tehlikeli sorular derin sorular... Dondurma ve tatlı yapmayı bilse @Melekcik
Dondurmayı bilmem de baklava açarım @ALI RIZA  :money:

Çevrimdışı Melekcik

Kapımız sana herdaim açık hep stad konuşacak değilizya. Nasılsın iyimisin işler nasıl işte ne görüyorsun @bjk_mabet  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Ee bir yiyen pişman birde yemeyen @ALI RIZA  :money:
Yiyen Niye Pişman  :alala: :alala: Niye yedim diyemi  :kop: :kop: @Melekcik @bjk_mabet şafak 12

Çevrimdışı Melekcik

Yiyen Niye Pişman  :alala: :alala: Niye yedim diyemi  :kop: :kop: @Melekcik @bjk_mabet şafak 12
Daha önce niye yemedim diye @ALI RIZA  :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim
Sana yok o zaman @bjk_mabet  ellerimle açacağım  :bandit:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe