Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2480975 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı FARUK

liverpool maçında top toplayıcı alt yapı oyuncumuzun çektiği video harika

Çevrimdışı ALI RIZA

liverpool maçında top toplayıcı alt yapı oyuncumuzun çektiği video harika

Tam gazla bagırdı sonra kısık ses döndü gözler hafif duygulu Önünde Baba Nasıl mutlu olmasın ki  :super: :super: :super:

Çevrimdışı Deniz

Ben maç sonrasını göremedim ya.O penaltı kaçınca önümde ne varsa devirdim koşmaya başladım  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

İnşallah maşallah ile olmaz @Melekcik Buruj macına geleceksin ki Olsun  :upto: :upto: :upto: :upto:
senin liverpool maçına gelmediğin gibi demi @ALI RIZA   :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :kop: :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı FARUK

Ben maç sonrasını göremedim ya.O penaltı kaçınca önümde ne varsa devirdim koşmaya başladım  :evillol: :evillol:

ben plastik sandalyede oturuyordum o sırada zıplamak için asıl destek aldıysam kırmışım sandalyeyi :)

Çevrimdışı ALI RIZA

senin liverpool maçına gelmediğin gibi demi @ALI RIZA   :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :kop: :kop: :kop: :kop:
Bende sana Buruj maçına gelmediin gibi dimi diyeceğim son 16 diyoruz kazanırsak Oradaydım son 8 takım arasında Olimpiyatta idim diyeceğim :) Ama sen Tv karsında idim Ali Rıza o kadar ısrar etti gitmedim diyiceksin  @Melekcik   :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Çevrimdışı ALI RIZA

Oda Oturma Odası ile Salon arası 3 sn mesafede O golden sonra Salan Pc başına geçip kaçırdı yazıp ve kaçırma tekrarını tekrar izlemek Resmen Dünya durdu zaman ilerlemedi... ercan taner goodbay bitmeden uçuyordum  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Deniz

Ben goodbye falan duymadım hatta arabaya koştum tura çıkacam anahtarı unutmuşum  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben goodbye falan duymadım hatta arabaya koştum tura çıkacam anahtarı unutmuşum  :evillol: :evillol:
Arabayı Sırtına alsaydın Onu gezdirseydin  :kop: :kop: :kop: :kop: @Necmi abi @ZEKI hocam @Altuğ @Efe @FARUK @Abdullah @Tolga @SDemirsoy  gelin gelin burada eğlence var  :halay:
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 13:23:33 Necmi ]

Çevrimdışı Altuğ

Eğlence var dediler geldik  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Sizleri eğlence düğün parti olunca burada görürüz  :super: :super: :super: Necmi abi toplasan buradan 20 mesajı yoktur  :kop: :kop: Diğer üyeler buranın varlıgını bile bilmiyordurlar

Çevrimdışı Melekcik

Bende sana Buruj maçına gelmediin gibi dimi diyeceğim son 16 diyoruz kazanırsak Oradaydım son 8 takım arasında Olimpiyatta idim diyeceğim :) Ama sen Tv karsında idim Ali Rıza o kadar ısrar etti gitmedim diyiceksin  @Melekcik   :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
yapacak bir şey yok @ALI RIZA  belkide bir bakmışsın oradayım  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

yapacak bir şey yok @ALI RIZA  belkide bir bakmışsın oradayım  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:
:-* :-* :-* :-* :-* :nargile: :nargile: :nargile: :nargile: :naughty: :naughty: :naughty: :saeek: :saeek: :saeek: :saeek: :saeek: :saeek: :upto: :upto: :upto:
Hadi Bakalım Hayırlısı inşallah @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

şükür birileri gelir oldu buraya kayıp şehir gibi bir ben birde @ALI RIZA arada gelip gidiyorlar  :money: :money: :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

şükür birileri gelir oldu buraya kayıp şehir gibi bir ben birde @ALI RIZA arada gelip gidiyorlar  :money: :money: :money:
Aynen arada görünüyorlar sonra kayboluyorlar... Ayda 1 geliyorlar... @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

:-* :-* :-* :-* :-* :nargile: :nargile: :nargile: :nargile: :naughty: :naughty: :naughty: :saeek: :saeek: :saeek: :saeek: :saeek: :saeek: :upto: :upto: :upto:
Hadi Bakalım Hayırlısı inşallah @Melekcik
ben bir seni görürsem var ya vurucam kırbacı vurucam kırbacı @ALI RIZA   :kop: :kop: :kop: :naughty: :naughty: :upto: :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı Melekcik

Aynen arada görünüyorlar sonra kayboluyorlar... Ayda 1 geliyorlar... @Melekcik
bizde buranın esnafı gibiyiz @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

ben bir seni görürsem var ya vurucam kırbacı vurucam kırbacı @ALI RIZA   :kop: :kop: :kop: :naughty: :naughty: :upto: :upto: :upto: :upto:
Uuuuu  :nargile: :nargile: :naughty: :naughty:
Kırbaç dedin de uzun zamandır kullanmamışım kırbacımı  @Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

bizde buranın esnafı gibiyiz @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop: :kop:
Mahalle büyüğüyüz buranın Bura bizlerden soruluyor  :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Uuuuu  :nargile: :nargile: :naughty: :naughty:
Kırbaç dedin de uzun zamandır kullanmamışım kırbacımı  @Melekcik

bunları nasıl yapıyorsun bizde niye yok bak isyan çıkarırım forum çöker @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop: :kop: :boxin: :boxin:

Çevrimdışı ALI RIZA

bunları nasıl yapıyorsun bizde niye yok bak isyan çıkarırım forum çöker @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop: :kop: :boxin: :boxin:
Bana kalsa bunları aktif ederim  :evillol: Ama @Necmi abi onay vermiyor  :eyes @Altuğ dan rica etsen onaylar güzel olur  :halay: :halay: @Melekcik
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 13:56:00 ALI RIZA ]

Çevrimiçi Necmi

Bana kalsa bunları aktif ederim  :evillol: Ama @Necmi abi onay vermiyor  :eyes @Altuğ dan rica etsen onaylar güzel olur  :halay: :halay: @Melekcik
:bandit: :bandit: sonra yunus emre panayıra çevirsin burayı birde sen tabiki @ALI RIZA
gel 17 mart diyorum başka bir şey demiyorum susuyorum :busted_cop:

Çevrimdışı Melekcik

:bandit: :bandit: sonra yunus emre panayıra çevirsin burayı birde sen tabiki @ALI RIZA
ama iyi oluyor ya gençler de fazla kullanmaz tabi @Necmi  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

:aman: :aman: 17 Mart 2015  :kar: :kar: :kar:
Yunus Emre 2 3 gündür yok özledim kendisini  :alala: @Necmi abi

Çevrimiçi Necmi

ama iyi oluyor ya gençler de fazla kullanmaz tabi @Necmi  :bandit: :bandit:
3 kelime yazıp 20 tane smiley kullanıyorlar bunlardan biride  @ALI RIZA

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe