Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2480132 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Melekcik

400 € 2 kişi gidiş dönüş 3000 tl  :evillol: belki rövanş ta istanbulda  olabilirim  :super: @Melekcik
Yerine göre vodafone arena dan 3 kombine parası  @ALI RIZA  :money: :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Yerine göre vodafone arena dan 3 kombine parası  @ALI RIZA  :money: :money:
yerine göre şahin parası  :kop: :kop: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

yerine göre şahin parası  :kop: :kop: @Melekcik
şahin mi   :alala: :alala: arabamı oluyor ne kuş serisinden şaka bir yana şahin mi alsak  lpg li yakıtta ucuz ortak süreriz @ALI RIZA   :kop: :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

şahin mi   :alala: :alala: arabamı oluyor ne kuş serisinden şaka bir yana şahin mi alsak  lpg li yakıtta ucuz ortak süreriz @ALI RIZA   :kop: :kop: :kop: :kop:
Hafta içi senin Haftasonu benim olur   :super: :super: Hafta sonu Mangala giderim  :bandit: :bandit:  :ishock: :ishock: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Hafta içi senin Haftasonu benim olur   :super: :super: Hafta sonu Mangala giderim  :bandit: :bandit:  :ishock: :ishock: @Melekcik
sende kalsın ben gerek olunca isterim malum benimki yetiyor ama şahin bir tutkudur onun içim iki kişi ortak alalım dedim @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop: :kop:  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

sende kalsın ben gerek olunca isterim malum benimki yetiyor ama şahin bir tutkudur onun içim iki kişi ortak alalım dedim @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop: :kop:  :kop:
O zaman Böyle yapalım @Melekcik Bunun KM artmasın garajda tutalım yıllanmış şarap olsun Seninikini kullanalım  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Melekcik

O zaman Böyle yapalım @Melekcik Bunun KM artmasın garajda tutalım yıllanmış şarap olsun Seninikini kullanalım  :ishock: :ishock:
olur olur benimki de zaten 155.000 devirdi kerata @ALI RIZA  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

olur olur benimki de zaten 155.000 devirdi kerata @ALI RIZA  :bandit: :bandit:
Hayırdır Dünya turumu yaptın  :kop: :kop: 150 bin ömrü kalmış o zaman @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Hayırdır Dünya turumu yaptın  :kop: :kop: 150 bin ömrü kalmış o zaman @Melekcik
öyle üniversite 3.sınıftan beri kullanıyorum sağlam araba mübarek @ALI RIZA  :money: :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

öyle üniversite 3.sınıftan beri kullanıyorum sağlam araba mübarek @ALI RIZA  :money: :money:
Maşallah o zaman @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Maşallah o zaman @Melekcik
Eeeeee @ALI RIZA anlat bakalım tarihi liverpool maçına gitmemek neler hissetiriyor  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Eeeeee @ALI RIZA anlat bakalım tarihi liverpool maçına gitmemek neler hissetiriyor  :kop: :kop: :kop: :kop:
Oradaymışım gibi hissi yarattı :) videolar besteler hala demba ba şarkısını dinliyorum  :sevinc :sevinc @Melekcik

Çevrimdışı FARUK

@Tolga radyo yayınını takip edemedim
önder özen neler söyledi genel olarak aklında kalanları yazabilirmisin  :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga radyo yayınını takip edemedim
önder özen neler söyledi genel olarak aklında kalanları yazabilirmisin  :biggrinking:
bende fazla dinleyemedim aslında beşiktaş kısımlarını  :evillol:
bir @KUMANOVALI abinin pedro francoyu luganoya çevirmek istediklerini sordu
fiziksel gelişimini sağlayamadı ve öngörülerimiz doğru çıkmadı malesef olmadı dedi
kısa kısa bu adreste beşiktaş ile ilgili söyledikleri var https://twitter.com/bjkigdir
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

bende fazla dinleyemedim aslında beşiktaş kısımlarını  :evillol:
bir @KUMANOVALI abinin pedro francoyu luganoya çevirmek istediklerini sordu
fiziksel gelişimini sağlayamadı ve öngörülerimiz doğru çıkmadı malesef olmadı dedi
kısa kısa bu adreste beşiktaş ile ilgili söyledikleri var https://twitter.com/bjkigdir
teşekkür ederim @Tolga   :ok:

Çevrimdışı TØLGA

teşekkür ederim @Tolga   :ok:
ne demek yardımcı olabildiysek rica ederim  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

şeref yoksunu fuat çapa brugge klbüne beşiktaşın zayıf yönlerini rapor ediyormuş
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

@Melekcik buruge macına bekliyoruz  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

@Melekcik buruge macına bekliyoruz  :bandit: :bandit: :bandit:
Zor dostum zor turkiyede bile olmaya bilirim @ALI RIZA  :money: :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

Zor dostum zor turkiyede bile olmaya bilirim @ALI RIZA  :money: :money:
Hayırdır 19 diyorum 19.03 diyorum @Melekcik  :s20: :s20: ne demek Türkiye de olmayabilirim...

Çevrimdışı Melekcik

Hayırdır 19 diyorum 19.03 diyorum @Melekcik  :s20: :s20: ne demek Türkiye de olmayabilirim...
Almanyada olabilirim bu yüksek ihtimal kardeşim zorluyor da bakalım @ALI RIZA  :by2: :by2:

Çevrimdışı ALI RIZA

Almanyada olabilirim bu yüksek ihtimal kardeşim zorluyor da bakalım @ALI RIZA  :by2: :by2:
Yav BJK maçını almandan öte mi diyorsun :) bu maç kaçmaz  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

Yav BJK maçını almandan öte mi diyorsun :) bu maç kaçmaz  :bandit: :bandit: :bandit:

Yapacak birşey yok kardeşim söz konusu da bakalım belki gelirim @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Kardeşini al 20 sinde almanyaya gidin :) istanbuldan Önce maç Sonra Alamanya @Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Kardeşini al 20 sinde almanyaya gidin :) istanbuldan Önce maç Sonra Alamanya @Melekcik

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe