Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2479031 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah hiç sorma :) 2012 programda vertabanı hatası aldım :) kaldırdım 2010 kurdum  :evillol:
Bu hafta sadece programla ilgilendim bitti şablonu yaptım 2012 de yapmıştım 2010 a dönünce versiyon hatası verdi...
Setup yapmayacağım deneme amaçlı bir şablonu vereceğim bakın diye ufak tefek düzelticek alanları bildirirsiniz gerisi düzeltir setup yapar pc kurabilirsiniz..
Prorramda extra sizlere özel olarak Excell döküm yapacağım misaal kaleciler excelle dökeceksiniz ekibe paylaşır birbirinizle güncellersiniz oyuncuları eklersiniz.. 8 tane katman var  :evillol: istesem 1 günde yaparım sorun değil 3-5 saatlik iş ama ben emek harcamak istiyorum güzel olması için 10 15 gün biter tahmini süre sıkılırsam yarın yapar alın derim  :by2: :by2:
unutmadan birde oyuncu resimleri düşünüyorum da bakalım belli olmaz ama olursa da süper olur... tipleri webten alacaksınız...

şimdilik bunlar bilgi amaçlı olsun... abdullağ  :-*
geç olsun güç olmasın güzel olsun  :D Kolay gelsin aceleye gerek yok  :)

Çevrimdışı Melekcik

he bu şarkı da mı söylüyor @Melekcik :) ismin ne güzel oldu :)  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:
Evet sarkida soyluyor. Guzel isimim gercekten @ALI RIZA
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Serkan7738

Nasılsın abi işler nasıl gidiyor  :)

iyidir ya yeni geldim işe hava güneşli ortalık sakin uçaklar kalkıyo iniyo karnım tok içeri sıcak falan filan mutluyum yani sen nasılsın  :icool: @Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

iyidir ya yeni geldim işe hava güneşli ortalık sakin uçaklar kalkıyo iniyo karnım tok içeri sıcak falan filan mutluyum yani sen nasılsın  :icool: @Abdullah
iyiyim ben de biraz uykusuzluk var ama  :D

Çevrimdışı Serkan7738

iyiyim ben de biraz uykusuzluk var ama  :D

o bende doğuştan var 48 saat uyusamda geçmiyo :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

o bende doğuştan var 48 saat uyusamda geçmiyo :evillol:
Yuh 48 saat ne  :oha:

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ALI RIZA

Evet sarkida soyluyor. Guzel isimim gercekten @ALI RIZA
Anladım hayırlısı hayırlısı @Melekcik  :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

37 saat uyumuşluğum var  :D

işte bundan takıma felaketler getiriyorsun.ananem derdi fazla uyuyandan hayır gelmez diye eski toprak biliyormuş @Serkan7738  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Serkan7738

işte bundan takıma felaketler getiriyorsun.ananem derdi fazla uyuyandan hayır gelmez diye eski toprak biliyormuş @Serkan7738  :kop: :kop: :kop:

4 gün uyumamışlığımda var ama @Melekcik  :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı cagdas44

Angara'dan selamlar, Ankara Kartalları +1  :icool:

Çevrimdışı ZEKI

Angara'dan selamlar, Ankara Kartalları +1  :icool:
senin işler yolunda ankaraya gecitgine gore @cagdas44

Çevrimdışı cagdas44

senin işler yolunda ankaraya gecitgine gore @cagdas44

Evet hocam, kısmetse bu hafta Gazi'de dil eğitimi başlayacak

Çevrimdışı ZEKI

Evet hocam, kısmetse bu hafta Gazi'de dil eğitimi başlayacak
yer belli mi gidecegin ?

Çevrimdışı cagdas44

yer belli mi gidecegin ?

Yok hocam ona dil puanı ve GRE notu aldıktan sonra başvuracağız ama alan hocalarına göre Florida ya da Texas olacak gibi

Gorunumu mobil siteye gecirmek istiyorun ama beceremedim bilen var mi ?

Çevrimdışı ZEKI

Yok hocam ona dil puanı ve GRE notu aldıktan sonra başvuracağız ama alan hocalarına göre Florida ya da Texas olacak gibi
Hakkinda hayirlisi GRE de matematigi e analitik kısmı en az hatayla gecersin. Hatta sifir hatayla, ama verbal onu Amerikalilar bile yapamiyor. Allhatan GMAT e girmiyorsun  :money:

Çevrimdışı ZEKI

Gorunumu mobil siteye gecirmek istiyorun ama beceremedim bilen var mi ?
Stad basliginda @Altuğ arkadasimiz kare barkod yayimlamisti, ayrica tapatalk ta aktif edilmis durumda, masa ustude kullanabilirisn. Kısacasi her sekilde besiktasarena.com a baglisin

Çevrimdışı cagdas44

Hakkinda hayirlisi GRE de matematigi e analitik kısmı en az hatayla gecersin. Hatta sifir hatayla, ama verbal onu Amerikalilar bile yapamiyor. Allhatan GMAT e girmiyorsun  :money:

Aynen hocam :) GMAT konusunda şanslıyız, tez için BAP onayımı aldım nisan ayı gibi uygulamamı başarıyla yapabilirsem ABD kabulü baya kolaylaşacak gibi geliyor :)

Çevrimdışı ZEKI

Aynen hocam :) GMAT konusunda şanslıyız, tez için BAP onayımı aldım nisan ayı gibi uygulamamı başarıyla yapabilirsem ABD kabulü baya kolaylaşacak gibi geliyor :)
Stadin acilisini gormeden seni Amerikalarda gorecegiz demektir. Hadi hayirlisi olsun. Donusunde donecegin yer belli oldu mu

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe