Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2484897 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Fatih

Yeni mi öldü  :evillol: 2 yıl oldu öleli neredeyse :evillol: bende how i meet your mother de hüzünlendim 8 sezon full izledim  :bawling:

Kanka Game Of Thrones, Vikings, Spartacus tarzinda bildigin dizi var mi? Suan cok kotu bi bosluga dustum
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

Kanka Game Of Thrones, Vikings, Spartacus tarzinda bildigin dizi var mi? Suan cok kotu bi bosluga dustum
Game Of Thrones, Vikings izlemedim  :evillol:
vampir dizileri, gotham, the flash, su an izlediklerim bakalım yeni dizilere yönelecegim 

Çevrimdışı Fatih

Game Of Thrones, Vikings izlemedim  :evillol:
vampir dizileri, gotham, the flash, su an izlediklerim bakalım yeni dizilere yönelecegim 
Abi nasil izlemedin GOT'u ya...  :iscrewy:
Suan isi gucu dersleri herseyi birakip direkt GOT'a baslaman lazim...
Suan senin yerinde olmayi cok isterdim... Dunyanin en efsane dizisi  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

@Fatih abi profil resmini forzadan mı aldın  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

@Fatih abi profil resmini forzadan mı aldın  :D
Evet cok guzel yapmis Alican  :D

Çevrimdışı Abdullah

Bu da yeni reklam filmimiz  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

integral forex Beşiktaş basketbol takımı ana sponsoru diyor ekranda futbol takımı var  :alala: ne yaratıcı reklam  :kop:

Çevrimdışı Abdullah

@Tolga len gandalf o yaş ne öyle  :evillol: :evillol: şaka yapıyorsun sanıyordum ben  :kop:

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga len gandalf o yaş ne öyle  :evillol: :evillol: şaka yapıyorsun sanıyordum ben  :kop:
:D hıhıhıhıhıhı  :kop: :kop: biraz takılalım böyle gandalf iyidir öp elimi bakıyım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

:D hıhıhıhıhıhı  :kop: :kop: biraz takılalım böyle gandalf iyidir öp elimi bakıyım  :biggrinking:
kimsenin elini öpemem  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

www.youtube.com/watch?v=hVlyBklNzl8&src_vid=5PyIPQBwbqM&feature=iv&annotation_id=channel%3A54816d93-0000-2b41-a517-001a11c17db2

Vodafone'a rakip olsalar da reklam çok güzel olmuş.  :D
güzelmiş yaaa iri kemikli arkadaşı biraz daha ön plana çıkarsalarmış keşke  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

güzelmiş yaaa iri kemikli arkadaşı biraz daha ön plana çıkarsalarmış keşke  :biggrinking:
:kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

kimsenin elini öpemem  :bandit:
tamam laaa :D hobbit 3 e de gidemedim zaten
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Bilet mi bulamadın  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

Bilet mi bulamadın  :alala:
yok yaaa arkadaşın işi var tekte gitmek istemiyorum
yarında beşiktaş banvit basket maçı var ona gidecem pazar beşiktaşın
pazartesi ancak  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün gittim  :sevinc Spoiler vermeyim  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sedat_BJK

bazen futboldan tiksiniyorum. maç başlamadan adamların dk.85'te penaltıyla 1-0 maçı kazanacağını bilerek maçı izlemek tam bir ızdırap.. :s20: :s20: :s20:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

bazen futboldan tiksiniyorum. maç başlamadan adamların dk.85'te penaltıyla 1-0 maçı kazanacağını bilerek maçı izlemek tam bir ızdırap.. :s20: :s20: :s20:
yab federasyon yok kiyetki yok makam yok git bak ingilterede balotelli instagramda paylaşım yaptı 1 mac ve 25bin sterlin ceza  neymış ırkcı tavır sergilemiş aslı öyle de değil...! makam yetki federasyon var  :ok:

Çevrimdışı FARUK

yok yaaa arkadaşın işi var tekte gitmek istemiyorum
yarında beşiktaş banvit basket maçı var ona gidecem pazar beşiktaşın
pazartesi ancak  :evillol: :evillol:
bugün gittim ben  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

bugün gittim ben  :evillol:
Bugün gittim  :sevinc Spoiler vermeyim  :evillol:
bende dayanamadım gece arkadaşlarla gittim
kitabını okuyan biri olarak ne biliyim ya savaş sahnesi biraz daha olabilirdi tepeden çekim gösterdiler çok
 :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

hicbitmesin istiyorum ben ya yüzüklerin efendisini 8-9 kere döndüm bununda ilk 2 si 3 kez döndüm :)

Çevrimdışı TØLGA

hicbitmesin istiyorum ben ya yüzüklerin efendisini 8-9 kere döndüm bununda ilk 2 si 3 kez döndüm :)
valla ben sayısını unuttum kafama esiyor açıyorum izliyorum o derece
hatta ev arkadaşımla izledik bir ara detayları anlatıyorum yönetmeni bu kadar hatırlamıyordur diyo :evillol: :evillol:
valla acımız büyük bir lotr serisinin daha sonuna geldik  :bawling: :bawling:
silmarillion , bitmemiş öykülerii, ve güç yüzüklerine dair flen o kitabları okumadım ama
çekilebilme ihtimalide pek yok gibi toplu bir konusu olduğuna emin değilim içim acıyor içimmm bitti  :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

valla ben sayısını unuttum kafama esiyor açıyorum izliyorum o derece
hatta ev arkadaşımla izledik bir ara detayları anlatıyorum yönetmeni bu kadar hatırlamıyordur diyo :evillol: :evillol:
valla acımız büyük bir lotr serisinin daha sonuna geldik  :bawling: :bawling:
silmarillion , bitmemiş öykülerii, ve güç yüzüklerine dair flen o kitabları okumadım ama
çekilebilme ihtimalide pek yok gibi toplu bir konusu olduğuna emin değilim içim acıyor içimmm bitti  :bawling:
ümidim var benim gelecek gibi bitmemiş öyküler olabilir bence

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe