Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2488047 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Deniz

bir istanbula gideceksin diye Ba sakatlandı...! Mustafa 3 ay yok...! Maça gideceklere duyurulur deniz geliyor  :kop:
hiç sorma ya  :s20:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

1000 km geliyorum BA yı izleyemeyecem  :bawling: :bawling:
Yani bizler icin gelmiyorsun alacagin olsun @Deniz, @Necmi abi icin veya @bjk_mabet yada @Efe abin icin. Stadi gezmekte istemiyorsun anlasilan.

Çevrimdışı Deniz

Yani bizler icin gelmiyorsun alacagin olsun @Deniz, @Necmi abi icin veya @bjk_mabet yada @Efe abin icin. Stadi gezmekte istemiyorsun anlasilan.
Olur mu abi tabi sizin için de geliyorum  :D :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

bir istanbula gideceksin diye Ba sakatlandı...! Mustafa 3 ay yok...! Maça gideceklere duyurulur deniz geliyor  :kop:
@ALI RIZA sen gelince neler olacak allah bilir. Sen1986 lisin degil mi ? İstanbulda yuzyilin kar firtinasi yasanmisti 15 gun yerden kar kalkmamisti.  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ZEKI

Olur mu abi tabi sizin için de geliyorum  :D :D
Biz buna cevir kazi yanmasin deriz. Ama bayagi fena yandi. Sonra @Necmi abi bana nedne kiziyor diyorsun  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA sen gelince neler olacak allah bilir. Sen1986 lisin degil mi ? İstanbulda yuzyilin kar firtinasi yasanmisti 15 gun yerden kar kalkmamisti.  :kop: :kop: :kop: :kop:
onun için stat bitsin geleyim  :kop: yoksa mazallah stata su sızar stat sular altında kalır sonra bende bilirler  :evillol: @ZEKI hocam ben gelişim muhteşem oluyor davullar zurnalar eşiğinde şampiyonluk kutluyoruz  :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Biz buna cevir kazi yanmasin deriz. Ama bayagi fena yandi. Sonra @Necmi abi bana nedne kiziyor diyorsun  :kop: :kop: :kop:
@Necmi abi kızmaması için neden yok tecrübe konuşuyor...! Trafikte birisine mi kızdı, yağmur mu yağdı, hava mı soğudu, Forumda kızacağı kişi(ler) belli  :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Çevrimdışı Fatih

@Fatih her zmaanki gibi gazilerde toplaniyoruz, @Efe, @Deniz ve @onur4563 oraya geliyorlar. Bende isimi bitirip oraya gececegim. Benim bildigim tek faaliyet o.
Tamam @ZEKI abi... 14:00 gibi Gazi'lerde olurum ben...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı TØLGA

Sen nerden taniyorsun, Behrad, benim bir diger ogrencimin arkadasi onun vasitasiyla tanistim.
twitterdan falan severim kendisini farklı bir insan  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi kızmaması için neden yok tecrübe konuşuyor...! Trafikte birisine mi kızdı, yağmur mu yağdı, hava mı soğudu, Forumda kızacağı kişi(ler) belli  :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
hadi leyynnn bak adamı denetçi yaptık forum düzene girdi demek hep deniz karıştırıyormuş bende kızmakta haklıymışım :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

sen gel davul zurnalari hazirlariz, herkese pusiler aliriz.  :biggrinking: :biggrinking:
Yanliz @Deniz resmen 1000 km den geliyorum demba ba yi izleyemeyecegim dedi, mabet e soyleyelimde stadi gezdirmesin  :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

hadi leyynnn bak adamı denetçi yaptık forum düzene girdi demek hep deniz karıştırıyormuş bende kızmakta haklıymışım :evillol:
Belki Deniz düzeltti forumu  :naughty: :naughty:

Çevrimdışı Deniz

sen gel davul zurnalari hazirlariz, herkese pusiler aliriz.  :biggrinking: :biggrinking:
Yanliz @Deniz resmen 1000 km den geliyorum demba ba yi izleyemeyecegim dedi, mabet e soyleyelimde stadi gezdirmesin  :kop: :kop:
Öyle olsa önce stada değil camiye giderdim abi  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Istanbuldaki dostlar tottenham macina litfen ilgi gostermeyiniz... Gostermeyiniz ki gs macindan da olasiniz.  :by2: biz Konya hazirliklarina simdiden basladik zaten.. sorun yok yani.. :biggrinking:

:D tamam @Sedat_BJK konyada buluşuruz etli ekmek yeriz :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Belki Deniz düzeltti forumu  :naughty: :naughty:
onu diyorum işte konu dışı yapmayınca düzelmiş oluyor kendiliğinden :naughty:

Çevrimdışı Serkan7738

:D tamam @Sedat_BJK konyada buluşuruz etli ekmek yeriz :tabe:

etli ekmek çok iyiydi @Necmi abi  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

sen sanırım işin etli ekmek kısmında kaldın stada gitmedin maç sonucu onu gösteriyor :evillol:

Çevrimdışı Deniz

onu diyorum işte konu dışı yapmayınca düzelmiş oluyor kendiliğinden :naughty:
bak işte  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

Konyali kardeslerim kızacak ama bir turlu sevemedim, lahmacundan cokda farki yok

Çevrimiçi Necmi

işin en keyifli yanı güzel bir oyun ve net sonuçtan sonra staddan ayrılmak herhalde

Çevrimdışı Serkan7738

sen sanırım işin etli ekmek kısmında kaldın stada gitmedin maç sonucu onu gösteriyor :evillol:

artık şeytanın bacağını kırdım üstümdeki uğursuzluğu attım demek uhrevi konya havasını solumam gerekiyomuş :D

Çevrimdışı TØLGA

Konyali kardeslerim kızacak ama bir turlu sevemedim, lahmacundan cokda farki yok
kesmiyo zeki abi ya ben doymuyom  aynı sıkıntıyı yaşıyor olabiliriz  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2014, 23:46:56 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

lahmacunuda sevmiyorum diyorsun yani :D

Çevrimdışı ZEKI

lahmacunuda sevmiyorum diyorsun yani :D
Severim lahmacunu, ama ilk konyaya gittigimde etli ekmek yedirelim dediler, bende cok merak ediyordum gittik
Onume lahmacun gibi bir sey geldi..  :bawling: :bawling:
ama konya gevregine bayilirim, sekerinede

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe