Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2492141 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı TØLGA

@ALI RIZA  sana söyliyeyim bide sustur butonu yapmanız mümkünmü engel diyelim yada  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA  sana söyliyeyim bide sustur butonu yapmanız mümkünmü engel diyelim yada  :bandit:
neyi sustur _? onlar flash otomatik yayımlanır öyle ayarlanmış  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

neyi sustur _? onlar flash otomatik yayımlanır öyle ayarlanmış  :evillol:
iyi öyleyse herkes görcek yazdığımı seçenek yok başka
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

oh be yeni sayfaya geçtik.yoksa sabah kalkıp ötükenin yolunu tutacaktım  :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

oh be yeni sayfaya geçtik.yoksa sabah kalkıp ötükenin yolunu tutacaktım  :kop: :kop: :kop:
şimdi bu sayfa ya hortum ilgili eklenti atarım süper olur  :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

iyi öyleyse herkes görcek yazdığımı seçenek yok başka
:alala: :alala: :alala: :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı TØLGA

basın açıklaması yapacam  :biggrinking:  alıntı açılırsa öğrenirsin o zaman stadyum başlığında görürsün  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

basın açıklaması yapacam  :biggrinking:  alıntı açılırsa öğrenirsin o zaman stadyum başlığında görürsün  :ok:
alla alla  :alala: merak ettik ha

Çevrimdışı TØLGA

alla alla  :alala: merak ettik ha
her zamanki muhabbet rampa muhabbeti sıktı canımı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı dorx

olmuyor mu aacaba @Deniz

Çevrimdışı Deniz

Düzeldi sorun  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

her zamanki muhabbet rampa muhabbeti sıktı canımı
km gene yapıyor anlamadım ki  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

@Tolga sakin ol yazını silmiyorum ama gördün mü orada Moderatöre rapor et   diye secenek var tıkla gerekli şikayeti bırak ben silerim...! merak etme yapmadıgım iş değil silmek ama 2 tartışmlar olur...! özelden halledin  :ok:

Çevrimdışı Deniz

edit:şimdi gördüm

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga sakin ol yazını silmiyorum ama gördün mü orada Moderatöre rapor et   diye secenek var tıkla gerekli şikayeti bırak ben silerim...! merak etme yapmadıgım iş değil silmek ama 2 tartışmlar olur...! özelden halledin  :ok:
tartışma için yazmadım zaten bir beşiktaşlı ile tarışmayada girmem
sana rapor etsem birşey değişmicek gene yazıcak silmezsen sevinirim rencide edicek birşey yapmadım uyarıda bulundum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

sana rapor etsem birşey değişmicek gene yazıcak silmezsen sevinirim rencide edicek birşey yapmadım uyarıda bulundum
Sakin ol @Tolga arkadaşın boşluğuna gelmiştir eminim kötü niyeti olmadan yazdı uyarıdan sonra zaten daha dikkatli olur  :)

Çevrimdışı TØLGA

Sakin ol @Tolga arkadaşın boşluğuna gelmiştir eminim kötü niyeti olmadan yazdı uyarıdan sonra zaten daha dikkatli olur  :)
tmm işte bende uyarıda bulundum kötü niyetlii olmadığına eminim zaten benim kızdığım nokta kimseden bir tepki uyarı gelmedi hergün aynı muhabbet illa benmi
cevap veriyim herkes görsün istedim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

silmeyecegğim merak etme sevmediğin birsey olursa rapor edebilirsin

Çevrimdışı TØLGA

neyse film öneriniz varsa alırım gençler  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

neyse film öneriniz varsa alırım gençler  :D
Escape Plan  :ok:

Çevrimdışı TØLGA

Escape Plan  :ok:
çok geriden geliyorsun sen yaa güncele gel heleee  :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe