Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2488569 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı MUSTAFA_

doğruyu söyle lan  twitterda gördün dimi  :evillol:
@Tolga Kolay yolu var onun  :iblush: Resme sağ tıkla google da arat de bak ne çıkıyor  :kop: :kop: :kop:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Abdullah

doğru lan figo, delpiero nerden çıktı benim aklım beslenme çantasında kaldı dur şu herife ulaşayım twitter dan :D
Geri iade etme şansın var ki abi zaten boşuna uğraşma ne yapacak adam gelince geri gönderirsin :ok:

Çevrimiçi murat

@Abdullah @Deniz @Yunus Emre Dökmeci bu adam eski bir futbolcu çok uzaklardan değil hatırlayabiliceğimiz türde kim tanıyabilcenizmi bakam
dedesinin ceketini giymiş gibi :kop:

Çevrimdışı Serkan7738

bel çantası yaparsın :D

bende öyle bi bel varki telefon kılıfı gibi kalır :D

Çevrimdışı Abdullah

@Tolga Kolay yolu var onun  :iblush: Resme sağ tıkla google da arat de bak ne çıkıyor  :kop: :kop: :kop:
Teknoloji cahili bilmiyor daha abisi öğrenecek  :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

doğruyu söyle lan  twitterda gördün dimi  :evillol:
Yok olm o ceketin meşhurluğunu bilmeyen mi var :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

bel çantası yaparsın :D
olmaz abi öyle askısını boynuna geçirmesi lazım öyle daha şık olur  :kop: :kop:

Çevrimdışı Serkan7738

dur ben bunun yanına sulukta alayım 9.90 mış :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

vallaha ben yüzünden tanıdım Figo olduğunu  :D Yüzü değişmemiş fazla  :iscrewy: saçlar ve giyim farklı  :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Abdullah

aa olmaz onu da ben alayım hediyem olsun  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Defter kitap eksiğin var mı abi alayım ben sana  :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

efe burda olsaydı bu muhabbetin sonunu kesin yeni açıktaki beton dökümüne bağlardı  :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

@Abdullah  :kop: @Deniz  :kop:  burda ne var bak  :kop: :kop: :kop:

:kop: :kop: :kop:yok artık lebron james

Çevrimdışı Abdullah

efe burda olsaydı bu muhabbetin sonunu kesin yeni açıktaki beton dökümüne bağlardı  :kop: :kop:
çağıralım gelsin @Efe abi nasılsın beton dökümü nasıl gidiyor başladı mı  :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Deniz

Yerli Malı haftasında fena havan olur  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Serkan7738

Yerli Malı haftasında fena havan olur  :kop: :kop: :kop:

olm o haftanın yerli malı kesin ben olurum  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı TØLGA

Teknoloji cahili bilmiyor daha abisi öğrenecek  :kop: :kop:
@Abdullah @MUSTAFA_ ben google biliyomu diye sormadim siz bilionuzmu diye sordum ben zaten biliyordum  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

sen gel tottenham macina bosver :D @Deniz de geliyor. @Efe abinde Bursadan geliyor

evt ben geliyorum herkes gelsin makara yapıyoruz mabet ben zeki abi necmi abi murat abi yakup abi aktar abi ve diğer abilerim kardeşlerim :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah @MUSTAFA_ ben google biliyomu diye sormadim siz bilionuzmu diye sordum ben zaten biliyordum  :bandit:
hoop çevir kazı yanmasın kardeşim  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Serkan7738

evt ben geliyorum herkes gelsin makara yapıyoruz mabet ben zeki abi necmi abi murat abi yakup abi aktar abi ve diğer abilerim kardeşlerim :biggrinking:

önce trabzon maçına gelin :D

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

çağıralım gelsin @Efe abi nasılsın beton dökümü nasıl gidiyor başladı mı  :evillol:
daha başlamadı bi sıkıntı var ama çözemedim bence başka bi problem çıktı beton sıkıntısı olabilir yarını bekleyelim bakalım :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe