Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2485568 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Abdullah

:uhohu: @Deniz gençler sana emanet...!
Stat başlığı ne taraftaydı @Tolga cım  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

eywallah yeğen...!  :fkr:
eywallah yanlış, doğrusu eyvallah  :naughty: @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Abdullah

:olmaz :olmaz :olmaz :olmaz emin misin
Bilemiyorum emin miyim acaba  :alala: bir düşünmem lazım  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Yok la lafımın arkasındayım alacam tabi ki hatta alacağım çocuğu da buldum bizim apartman görevlisinin oğlu korsan forma giyiyor çocuğa orjinal alacam  :)
değilsin demedik zaten ya sevindir bir kardeşimizi tabi :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

klavye benim değil mi istediğim gibi yazarım...! istediğim gibi diyorum istediğim yer demiyorum...! aklında bulunsun @Abdullah   :director: :director:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

değilsin demedik zaten ya sevindir bir kardeşimizi tabi :)
Tabi şu kartal yuvasını açık bulursam  :akuma:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

lütfen türkçemizi düzgün kullanalım  :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

klavye benim değil mi istediğim gibi yazarım...! istediğim gibi diyorum istediğim yer demiyorum...! aklında bulunsun @Abdullah   :director: :director:
sen istediğin gibi yazarsın da Türkçe'nin kuralları senin istediğin gibi olmayabiliyor.  :ok: Her şey öyle forumda mesaj silmeye benzemiyor  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

lütfen türkçemizi düzgün kullanalım  :tabe:
Katılıyorum sana :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Abdullah a direk no-post verdim gitti  :kop:
sen ona onu verdin ben sana ne vereeğim acaba  :evillol: düşün istesen  :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

sen ona onu verdin ben sana ne vereeğim acaba  :evillol: düşün istesen  :upto: :upto: :upto:
Gücü gücü yetene diyorsun yani abi  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Eyvallah Türkçe bir kelime değil  :bandit: :bandit: :naughty: :naughty:

Çevrimdışı TØLGA

sen istediğin gibi yazarsın da Türkçe'nin kuralları senin istediğin gibi olmayabiliyor.  :ok: Her şey öyle forumda mesaj silmeye benzemiyor  :bandit:
:D yeni kural koyduralım türkçe kurallarına uygun olmayan mesajlar silinsin  :evillol: @ALI RIZA  kendi kendini siler durur  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

:-*

Çevrimdışı ALI RIZA

Katılıyorum sana :bandit:
biri yağlamış diğeri pişirmiş  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Eyvallah Türkçe bir kelime değil  :bandit: :bandit: :naughty: :naughty:
Kelimenin Türkçe olup olmaması beni ilgilendirmiyor. Dilimizde kullanılan bir çok yabancı kökenli kelime var ama bu demek değil ki imla kurallarına uymamamız gerekiyor.  :ok:

Çevrimdışı Abdullah

biri yağlamış diğeri pişirmiş  :evillol:
eeee  :iscrewy: sen de hani bana hani bana mı diyorsun  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

:D yeni kural koyduralım türkçe kurallarına uygun olmayan mesajlar silinsin  :evillol: @ALI RIZA  kendi kendini siler durur  :kop: :kop:
Olabilir bunu @Altuğ abiye iletelim mümkün olduğunca imla hataları düzeltilsin  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

eeee  :iscrewy: sen de hani bana hani bana mı diyorsun  :evillol: :evillol:
yok ben demiyorum işte onu  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

eyvallah kelimesi değişti sistem otomotik algılayacak...! haberin olsun @Abdullah yanlış bir kelime yazma kara tahtadasın kaçamazsın...!

Çevrimdışı Deniz

Kelimenin Türkçe olup olmaması beni ilgilendirmiyor. Dilimizde kullanılan bir çok yabancı kökenli kelime var ama bu demek değil ki imla kurallarına uymamamız gerekiyor.  :ok:
Birçok bitişik yazılır ..@ALI RIZA bey @Abdullah beyi buradan alalım  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

eyvallah kelimesi değişti sistem otomotik algılayacak...! haberin olsun @Abdullah yanlış bir kelime yazma kara tahtadasın kaçamazsın...!
Tamam sayın yönetici teşekkür ederiz. Yalnız otomotik değil otomatik  :bandit:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe