Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2484574 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Abdullah

Ne var la Türkçemde
bknz. 
cok X çok

guzel X güzel

olmus X olmuş  :ok:

Çevrimdışı Abdullah

lannn kim üstümü çizdi benim  :bawling: niye herkesin üstü çizili @Deniz bey  :alala:
Edit: Düzelmiş  :bandit:
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2014, 01:12:17 Abdullah ]

Çevrimdışı Deniz

bknz. 
cok X çok

guzel X güzel

olmus X olmuş  :ok:
x ne la Türkçe konuş
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

x ne la Türkçe konuş
Ne yapabilirim... Çarpıya basınca yıldız koyuyor  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

:uyucam: iyi geceler  :bye:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

@Tolga ne diyor la bu değişik anlamadım dediğini bunun  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga ne diyor la bu değişik anlamadım dediğini bunun  :alala:
hangi dediğini?? @Abdullah
Cümleyi yaz türkçe mealini söliyim obitaşca konusuyor o  :evillol:
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2014, 07:53:40 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

@AbdullahTurkk @260Tolga @ciceklerinsaat bakalım ilerleyen zamanda ne olucak hayırlısı                tehdit mi etti ne yaptım anlamadım burada :alala:

@AbdullahTurkk @260Tolga @ciceklerinsaat twitter gibi biyerde yazıyosunuz farkındasınızdır umarım kimbilir kimler ne yazıcak ?ben kaldırdım           burada ne demek istedi onu hiiç anlamadım  :iscrewy:
@Tolga  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

@AbdullahTurkk @260Tolga @ciceklerinsaat bakalım ilerleyen zamanda ne olucak hayırlısı                tehdit mi etti ne yaptım anlamadım burada :alala:

@AbdullahTurkk @260Tolga @ciceklerinsaat twitter gibi biyerde yazıyosunuz farkındasınızdır umarım kimbilir kimler ne yazıcak ?ben kaldırdım           burada ne demek istedi onu hiiç anlamadım  :iscrewy:
@Tolga  :bandit:

yaaa haberde diyo ya iste çiçekler ayrilcak flen diye ilkinde oda ilerde ne olacak bakan ayrilcaklarmi ayrilmicaklarmi görcez demeye getiriyor ne tehdidi la biz adamin ümügünü sıkarız :D bizim arkamiz dolu aziz var bizim arkamizda :kop:

Twitter gibi bi yerde yaziyonuz derken ne demek istedi bnde anlamadim valla :D her yerde yazarim onaneyse
Yaaa bilim BN ne dicegmi ordada kimbilir kimler ne yazacak diyo Bırak onlar yazsin sen stadyumda calisiyon be adam bak sen isine :boxin:
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2014, 08:04:56 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

yasa haberde diyo ya iste çiçekler ayrilcak flen diye ilkinde oda ilerde ne olacak bakan ayrilcaklarmi ayrilmicaklarmi görcez demeye getiriyor ne tehdidi la biz adamin ümügünü sıkarız :D bizim arkamiz dolu aziz var bizim arkamizda :kop:

Twitter gibi bi yerde yaziyonuz derken ne demek istedi bnde anlamadim valla :D her yerde yazarim onaneyse
Yaaa bilim BN ne dicegmi ordada kimbilir kimler ne yazacak diyo Bırak onlar yazsin sen stadyumda calisiyon be adam bak sen isine :boxin:
alırım aklını onun neyse  :bandit: görecez bakalımmış siz inşaatı terk etmediniz çiçekler mi terkedecek  :boxin:

Çevrimdışı Abdullah

@Tolga la sanki yapım aşamasında olunca her şey serbest oluyor yaa lüzümsuz  :akuma:

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga la sanki yapım aşamasında olunca her şey serbest oluyor yaa lüzümsuz  :akuma:
Bırak çok zoruna gitti Belliki gücenmis son attigi twite bakarsak cevap yazma artik :lol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Bırak çok zoruna gitti Belliki gücenmis son attigi twite bakarsak cevap yazma artik :lol: :evillol:
Laf sokma görememiş herhalde hiç  :bandit: laf sokacak olsam sen o lafın altından kalkamazsın   :bandit: neyse ya ben ne yapıyordum Tolga ya sinirlendirdi beni ne yaptığımı unuttum  :D

Çevrimdışı TØLGA

Laf sokma görememiş herhalde hiç  :bandit: laf sokacak olsam sen o lafın altından kalkamazsın   :bandit: neyse ya ben ne yapıyordum Tolga ya sinirlendirdi beni ne yaptığımı unuttum  :D
bak merak ettim simdi kim arkadasından laf yetiştirmiş bunun  :ssss:
Kimi diyo acaba oğlum kes la yeter Bırak adam is yapsin zaten agir calisiyolar :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

bak merak ettim simdi kim arkadaşından laf yetiştirmiş bunun  :ssss:
Kimi diyo acaba oğlum kes la yeter Bırak adam is yapsin zaten agir calisiyolar :evillol:
Bu ne iş yapıyo la sanki adam saymıyor muydu  :iscrewy: kim yetiştirmiş ben de merak ettim  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

en son çikolata mevzusuyla uğrasiyodun   :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Bu ne iş yapıyo la sanki adam saymıyor muydu  :iscrewy: kim yetiştirmiş ben de merak ettim  :bandit:
ne is yaptigi hakkında hic bir fikrim yok kankisine soralim @Mehmet ne is yapio senin kankin stadyumda tam olarak??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

en son çikolata mevzusuyla uğrasiyodun   :bandit:
gidiyim bir kahve yapayım sonra da minecraftta stadı yapacam  :bandit: ona bir başlık açalım da yaptıkca orada paylaşıyım ya nereye açsak ki konuyu  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

gidiyim bir kahve yapayım sonra da minecraftta stadı yapacam  :bandit: ona bir başlık açalım da yaptıkca orada paylaşıyım ya nereye açsak ki konuyu  :alala:
sen Yapta acilir bi yere  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

:bandit: :bandit:
eline saglikda sen kendine stadyum yapion galiba tüneller yok :evillol:
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2014, 08:32:17 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

eline saglikda sen kendine stadyum yapion galiba tüneller yok :evillol:
tüneller derken köşeleri mi diyorsun  :evillol: