2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4638900 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yaza kadar Kolarov’u ayartmaya bakalım o zaman :)
Ne yaptın sen? Ona para verecek maaş bütçesi yok bizde  :tabe: Kiralık yada genç az maaş isteyecek biri gelir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yoruk

Şener gelirse seneye sağ bek yok demektir.Gelmesini istemem.Gökhan Gönül'den formayı alacak adam lazım.Gökhan'ın rotasyona alınması lazım Şener'in değil

Çevrimdışı KAP

Ne yaptın sen? Ona para verecek maaş bütçesi yok bizde  :tabe: Kiralık yada genç az maaş isteyecek biri gelir  :tabe:

O zaman...
Bedava Opare baldan tatlıdır diyecez en son :D
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
15 Kasım 2015, 21:10:44 »
Bucaspor'da iken de canlı izlediğim şimdi Altınordu'da oynayan bir oyuncu. Cengiz Ünder. Beşiktaş'ın ilgilenmesi lazım.
16 Kasım 2015, 15:24:57 »
Dün yazdığım Cengiz Ünder yine U-19 milli takımında golünü atmış.
3 büyükler bu çocuğa yatırım yapmak için ne bekliyor, anlamıyorum. Potansiyel aralığı o kadar geniş ki bir dünya yıldızına bile dönüşebilir.
atalay 16 Ara, 2015 02:57
Marco Sportiello, Gaston Guruceaga'dan sonra kaleci adayım: Alisson Becker.
01 Tem, 2017 19:40 »
Monchi, Roma'da şimdiden güzel çalışıyor. Kontrat rakamındaki bol sıfırlar ve sahip olacağı imkanlar dışında belli ki Juve'ye karşı bir challenge için Roma'yı tercih etti. İlk iş olarak Sassuolo'da iyi işler çıkaran Eusebio Di Francesco'yu takımın başına getirdi. Ardından Genoa'nın eski futbol direktörü Omar Milanetto'yu, scouting departmanının başına koydu. Genoa'nın Staffları zaten uzun zamandır transferde iyi işler çıkartıyordu. Sevilla ise Monchi kaybı sonrası aynı pozisyona Oscar Arias'ı koydu ki o da gayet iyi bir hamle.
*Sonuç ne olursa olsun 135 dakikadaki oyunu ile Roma işi görmüştür. Monchi, Sevilla sonrası Roma’ya da büyük satışlar yaptıracak. İçinde zamanında bizim önerip beğendiremedigimiz Alisson ve Cengiz de olacak. Şu an CL’de Sevilla ile gol krallığı yarışında ikinci olan Ben Yedder gibi. İlaveten Milanetto ve Arias’dan gelecek sezon için Çağlar ve Oğuzhan hamlesi bekliyorum. İlgileniyorlar.

Alisson 60 küsura gitti. Muhtemelen Cengiz de yakın fiyatlara gidecek. Monchi, Nainggolan takasında bile kayıp gibi görülürken Inter'in elden çıkardığı genç Zaniolo'yu çaldı. Rakamlar bu lig ile orada aynı tandasda yürümezdi, gelecekte de yürümeyecek. Fakat o Cengiz'in yolu buradan geçse muhtemelen Roma'nın istediği Cengiz olmayacaktı. Altınordu'da izlediklerini bilmeme rağmen. Bunların detaylarını burada yazmışımdır. Internacional'de iken ayak tekniğini pek beğendiğim Alisson ise muhtemelen ilk Lyon maçından sonra plansız top kullanacak ve bunu önemseyen teknik direktörlerin dikkatini çekmeyecekti.

27 Eylül 2017, 00:01:50 »
Cenk ve Oğuzhan'ı bugün izleyen önemli scoutlar varsa yanına bir ✔ koymuşlardır.

Omar Milanetto ve Oscar Arias yakından takip ediyorlar.

Sevilla, Roma, Marsilya'da bilemedin PSV, Ajax'ta CL'de oynasın. Biz yine izleriz. Bu aptallığın içinde ne işi var? @worns

Yukarıda Omar Milanetto'nun kim olduğu yazıyor.  Bunu yazdığım da parıltılı zekalardan biri gitmesi için önce teklif olması lazım demişti. Kendisine direkt yazdığım için problem yok. Geçen haftalarda İtalyan basına aylık demeçler verirken Monchi'ye Oğuzhan'ı sordular. İstediğimiz oyuncu ama imkansız dedi. Bonservis bedeli veya maaşta kim problem yaratıyorsa hallet git. Aradaki farklar tek cümlede geçiştirilecek paralar olmayabilir ama olsun. Orada yapamazsan en kötü bilemedin dediğim takımlar sana teklif getirecek zaten.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2019, 22:18:25 atalay ]

Çevrimdışı caner.eryigit

kırmızı kartı kasten gördüğünden şüpheleniyorum, bu sayede kazancını artırdı, gittiği yerden de imza parası alacak.
Ondan şüphemiz yok zaten abi.sene sonu herşeye format gerek çöktü bilgisayar komple.

Çevrimdışı caner.eryigit

Kaciyor adamlar oste hep senol gunes yuzunden
Öyle bir dünya yok abi nereye gidiyorlar beleşe de değil bir de para verip gönderiyoruz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Roco'nun ayrılması durumunda Beşiktaş Simon Falette 'i kadrosuna katmayı düşünüyor.Beşiktaş Simon Falette için kulübüne 1.5 yıllık kiralama teklifinde bulundu. Kulübü Eintracht Frankfurt kiralama için bir ücret ödemeyecek. Oyuncuya bu yıl 400 bin euro seneye 850 bin euro ücret ödenecek. 1.5 yıllık kiralama döneminin ardın Beşiktaş isterse 4 milyon bonservis ödeyerek oyuncunun bonservisini alabilecek. Görüşmeler devam ediyor. (YasaklıSite)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Roma'nın Vida için yaptığı 7.5 milyon euroluk teklifi reddetti. Beşiktaş fiyatın arttırılmasını bekliyor. (YasaklıSite)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sonunda gitti  O0

Obrigado @07RQuaresma (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş yönetimi, Fenerbahçe’nin Tolgay Arslan için yaptığı 2,5m euro + Şener Özbayraklı teklifini değerlendirmek için başkanın evinde toplandı..‬

via : firat günayer

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sonunda gitti  O0

Obrigado @07RQuaresma (via. Murat Özen)
Ben buna yorumumu direk murat a yazayım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kursad_Duran

Nkoudou ve N’Jie gelse süper olur. Hem kanat hemde forvet yüzde yüz daha hızlanır. Bizim en son ne zaman hızlı kanat oyuncumuz vardı hatırlamıyorum.

Nkoudou ve N’Jie gelse süper olur. Hem kanat hemde forvet yüzde yüz daha hızlanır. Bizim en son ne zaman hızlı kanat oyuncumuz vardı hatırlamıyorum.

hiç oldu mu ki  :alala:

Çevrimdışı Savaş

Amokachi.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Fatih Doğan: "Beşiktaş elindeki 30 yaş üstü ve yüksek maaşlı oyuncuları göndermek için uğraşıyor. Yeni maaş skalasını 1.5-1.7 sınırına çekmek istiyorlar."

Nihayet

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biri gelirse öpüp başımıza koyalım  :tabe: Son 48 saat kalmış  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kursad_Duran

Babel - Aboubakar
Babel o kadar hızlı degilki. Özellikle kanat pozisyon icin. Aboubakar içinde aynisi geçerli. Cok güçlü ama öyle aşırı hızlı değil.

Babel - Aboubakar

kanat diyor abi.

babel eh biraz işte ondan önce kim vardı ?

Çevrimdışı Kursad_Duran

Şimdi ratinglerine baktım hız icin:
Babel ve Abou 80lerde, nkoudou ve njie 90lı.

Çevrimdışı mylife1903

Şu istatistik ve saçma top kayıplarını hatırlayınca gitmesine seviniyorum  :tabe:

Tolgay Arslan’ın Beşiktaş formasıyla Süper Lig kariyeri

2014-2015 (16 maç)  0 gol 0 asist
2015-2016 (6 maç)    0 gol 1 asist
2016-2017 (30 maç)  0 gol 7 asist
2017-2018 (29 maç)  0 gol 3 asist
2018-2019 ( 8 maç )  0 gol 0 asist
Sahaya okuz koysan 1 tane atardi yani
Neyse ben tolgaya 3 gol yaziyom akhisara sapladigimiz 3 golu
Giderayak cani sikilmasin

Çevrimdışı mylife1903

Ismael gelir geri

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi ratinglerine baktım hız icin:
Babel ve Abou 80lerde, nkoudou ve njie 90lı.

Nkoudou ve Nije gelirse tam kontra atak takımı oluruz. Geriden her ara pas tehlike olur rakibin kalesinde. Ama bence bu sadece hayal. Nkoudou gelmez, Totenham onu bırakmaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kyiv

Oğuzhan Akgün U19da yine 2 gol atmış.Çocuk gümbür gümbür geliyor. Oğuzhan Türkiyede başka bir takımda olsa veya gurbetçi olsa kıçımızı yırtarız almak için. Elimizde cevher var. Larin veya Mustafa oynayacağına bu çocuk oynasın hata yapacaksa bu çocuk yapsın. Güven ve Oğuzhana daha çok şans vermek lazım böyle kayıp bir sezonda.

Etiketler: