2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4648194 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer döneminin bitmesine son 5 gün kaldı :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

https://www.transfermarkt.com.tr/marco-rose/profil/trainer/24197
benim teknik direktör adayım bu adam
redbull salzburgun teknik direktörü bize gelmesi çok zor ama bir umut işte
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

ligimize gelip şampiyon olan son yabancı teknik adam kim merak ediyorum ?

Ben hatırlayamıyorum.

Bizim ligde yabancı teknik adam olmuyor ligin dinamiklerini öğrenene kadar 1 senesi boşa gidiyor 2.ci sene de başarı gelmezse postalanıyor bir çok örneği var genelde ilk sene de postalanıyorlar.

📺Fırat Günayer: Beşiktaş fesih için Vagner Love’a 900.000 Euro ödeyecek. Giden oyuncuyu para vererek gönderiyor yönetim. Çok ciddi bir rakam az para değil.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben hatırlayamıyorum.

Bizim ligde yabancı teknik adam olmuyor ligin dinamiklerini öğrenene kadar 1 senesi boşa gidiyor 2.ci sene de başarı gelmezse postalanıyor bir çok örneği var genelde ilk sene de postalanıyorlar.
Geçen gece 360 tv de Şenol hoca nın demirören holding e gittiği vs konuşuluyordu. Dinlemedim kapattım. Hoca gitmeyi kafasına koymuş mu?
Tek Büyük Beşiktaş

Geçen gece 360 tv de Şenol hoca nın demirören holding e gittiği vs konuşuluyordu. Dinlemedim kapattım. Hoca gitmeyi kafasına koymuş mu?

gitsin abi.

Çevrimdışı Ömer Kaan

📺Fırat Günayer: Beşiktaş fesih için Vagner Love’a 900.000 Euro ödeyecek. Giden oyuncuyu para vererek gönderiyor yönetim. Çok ciddi bir rakam az para değil.
İlerideki alacaklarını da veriyoruz. Transfer sihirbazları.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Rikardo için fesih gelmedi mi daha?

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Benimde adayım, ama adamı chelsea bile istiyor.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Hasan Tahsin

gitsin abi.
Madem gidecek. Burak ı ne diye aldırıyor. Orada koç gibi Dem Ba beklerken...
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

O zaman sarriyi bize göndersin chelsea
The great gig in the sky

Çevrimdışı kyiv

Ben hatırlayamıyorum.

En son şampiyon olan yabancı hoca Zico...Bizim ülkemiz artık yabancıyı kaldırmaz ülkenin kendine has yapısı var bunları öğrenene kadar atı alan üsküdarı geçiyor. Futbolcuların parası ödenmediği an yabancı teknik direktör o ana kadar iyi bile gitse raydan çıkar.

Çevrimdışı f_madida

Negredo transferiyle baslayan surecte ettigimiz zarar 10 milyon Euroyu gecti bu sayede. Negredo'dan aldigimiz verim 0 maliyeti 4.5 maas +2.5 bonservis. Negredo hayirsizindan verim alamayinca mecburen transfere gidip tekrar 3 milyon bonservisle Love'i aldik, simdi 900 de ustune vererek gonderiyoruz. Arada sirf fenerin oyuncusunu kapariz diye sov yapmak icin Lens'e verdigimiz 4 milyon bonservis ve bu sene 2.25 milyon avro, seneye devam ederse 2.3 milyon avro garanti ucreti de cabasi.

Sorsan transfer sihirbazlari. Besiktas'in batisini Negredo'yu getirirken, Abou'yu almayan, 1.5'a oynayan Marcelo'yu 7.5'a satmayi basari sanip, 5 milyon net ucretle Pepe'yi getiren zihniyet hazirladi.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

En son şampiyon olan yabancı hoca Zico...Bizim ülkemiz artık yabancıyı kaldırmaz ülkenin kendine has yapısı var bunları öğrenene kadar atı alan üsküdarı geçiyor. Futbolcuların parası ödenmediği an yabancı teknik direktör o ana kadar iyi bile gitse raydan çıkar.

Yabancinin iyisi en ufak bir Ingiltere, Italya klubu teklif verse atlayip gitme derdinde. Gelen zaten Turkiye'ye Katar/Suudi Arabistan gozuyle bakiyorlar.

Hem kadron iyi degilse, yabanci, Turk farketmez feristahini getirsen birsey degismez. Bugun Goztepe'nin kadrosu Besitkas'tan kuvvetliyse ki kuvvetli, o zaman cok birsey soylememize de gerek yok.

Andre Castro, Jerome, Lamine Gassama, Titi, Poko bunlar kadar oynayacak topcu var mi Besitkas'ta? Daha Traore'yi, Gouffran'i, Kadu'yu saymiyorum. Bizim takima bak, ihtiyarlar toplanmis aralarinda top ceviriyor, Besiktas'in hali bu. Gobekli Lens, umursamaz Quaresma, 2000'lerin milli takimindan Gokhan,Burak,Caner, Kanadali muthis forvet, top kontrolunu beceremeyen Larin, vitamin ihtiyaci hic bitmeyen Oguzhan. Yani su takimda Dorukhan, Ljajic ve biraz da Vida disinda bu adamda top oynuyor diyecegimiz kim var? Adriano oynayacak guya, sezonun yarisi sakat. Sezonun ozeti burada iste. Koskoca Besiktas siradan bir Anadolu takimi kadar kadro kuramiyor, bu rezalet degilse nedir?
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Akil Emre

Negredo transferiyle baslayan surecte ettigimiz zarar 10 milyon Euroyu gecti bu sayede. Negredo'dan aldigimiz verim 0 maliyeti 4.5 maas +2.5 bonservis. Negredo hayirsizindan verim alamayinca mecburen transfere gidip tekrar 3 milyon bonservisle Love'i aldik, simdi 900 de ustune vererek gonderiyoruz. Arada sirf fenerin oyuncusunu kapariz diye sov yapmak icin Lens'e verdigimiz 4 milyon bonservis ve bu sene 2.25 milyon avro, seneye devam ederse 2.3 milyon avro garanti ucreti de cabasi.

Sorsan transfer sihirbazlari. Besiktas'in batisini Negredo'yu getirirken, Abou'yu almayan, 1.5'a oynayan Marcelo'yu 7.5'a satmayi basari sanip, 5 milyon net ucretle Pepe'yi getiren zihniyet hazirladi.
Allah korusun yönetim gitmeden işallah pektemekle falan sözleşme uzatmaz, transfer yapacak iseler genç bi kaçtane gurbetçi getirsinler belki dorukan gibi parlayan çıkar, gelecek yıla yatırım olur.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Abou'yu gönderip yerine Negredo alan zihniyetten hayir gelmeyecegi belliydi zaten. 10 yasinda Fifa oynayan velet bile yapmazdi o transferi. Pepe isine gelince: Fazla acilma, bogarlar adami...

Çevrimdışı mustafa

Senol Gunes ligde en fazla kazanan teknik direktor. 2.5 milyon euro. Bu gitmis su gitmis. Umrunda olmamasi lazim. Ama su anda en fazla umursamayan da o. Yonetim savunmuyorum. Onlar zaten coktan gitmis. Senol Hoca da birakmis zaten kafa olarak. Cok fazla tutmaya gerek yok.gozuken oyuncular da onla bagini koparmis. Onumuzdeki sene kalmasi gereken oyunculari belirlemek icin once hocayi gondermemiz gerek. Kim hak ediyor gormek icin.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı frantic

abouya 10milyon çok dedik, almadık. 10milyona alıp yıllık 5milyon verseydik yine kardaydık. adamı almadık da ne oldu sonra negredo+love+larin+burak  geldi. 10 civarı bonservis + 10 civarı da yıllık ücret yüküne girdik.
negredo+love bedava gitti.
larin ve burak kaldı, burak bu yaştan sonra bonservis getirmez.
bu ikili çok iyi katkı vermedikçe yada larin ciddi bir bonservisle satılmadıkça komple zarar.

Çevrimdışı mylife1903

Yabancinin iyisi en ufak bir Ingiltere, Italya klubu teklif verse atlayip gitme derdinde. Gelen zaten Turkiye'ye Katar/Suudi Arabistan gozuyle bakiyorlar.

Hem kadron iyi degilse, yabanci, Turk farketmez feristahini getirsen birsey degismez. Bugun Goztepe'nin kadrosu Besitkas'tan kuvvetliyse ki kuvvetli, o zaman cok birsey soylememize de gerek yok.

Andre Castro, Jerome, Lamine Gassama, Titi, Poko bunlar kadar oynayacak topcu var mi Besitkas'ta? Daha Traore'yi, Gouffran'i, Kadu'yu saymiyorum. Bizim takima bak, ihtiyarlar toplanmis aralarinda top ceviriyor, Besiktas'in hali bu. Gobekli Lens, umursamaz Quaresma, 2000'lerin milli takimindan Gokhan,Burak,Caner, Kanadali muthis forvet, top kontrolunu beceremeyen Larin, vitamin ihtiyaci hic bitmeyen Oguzhan. Yani su takimda Dorukhan, Ljajic ve biraz da Vida disinda bu adamda top oynuyor diyecegimiz kim var? Adriano oynayacak guya, sezonun yarisi sakat. Sezonun ozeti burada iste. Koskoca Besiktas siradan bir Anadolu takimi kadar kadro kuramiyor, bu rezalet degilse nedir?
O kastro bizim bu kadroda ilk11 oynar
Vida iyi sitoper bisi demiyorum ama lukus 3 milyonluk adam

Çevrimdışı mylife1903

O kastro bizim bu kadroda ilk11 oynar
Vida iyi sitoper bisi demiyorum ama lukus 3 milyonluk adam
@panic13 nerde yahu bu kastro onun adamidir sever o
Sikaryone ile almak lazimdi zamaninda. Kasimpasanin ekmegini yerdik babel kastro sikaryona

Çevrimdışı doganay

abouya 10milyon çok dedik, almadık. 10milyona alıp yıllık 5milyon verseydik yine kardaydık. adamı almadık da ne oldu sonra negredo+love+larin+burak  geldi. 10 civarı bonservis + 10 civarı da yıllık ücret yüküne girdik.
negredo+love bedava gitti.
larin ve burak kaldı, burak bu yaştan sonra bonservis getirmez.
bu ikili çok iyi katkı vermedikçe yada larin ciddi bir bonservisle satılmadıkça komple zarar.
Şimdi şöyle bir durumda var Aboubakar da çapraz bağları kopardı . 10 milyon bonservis+ kaç senelik maaşida çöpe gitmis olurduk. Bunuda dusunmek lazım ozaman. Yönetimi savunduğumdan değilde

Çevrimdışı mrred

Monaco bu sene düşmemeye oynuyor.
Hem sağ hem de sol bek oyuncularının tamamı da bizde çok rahat oynar
4 sağ bekleri var 3 sol bekleri var
Mutlaka takip edilmeli mutlaka
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2019, 11:00:47 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Etiketler: