2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4648323 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Kalite dustukce lens katki verecektir diyorum ben hep
Ama kalitenin lensin seviyesine dusmemesi lazim iste onu anlatamiyorum
Yoksa pepe babel gittikten sonra adriyano falan da oynamiyor futbolcuya benzeyen bi atiba var biraz layic hadi torpil yapsak vida
Kadro kalitesini ben yuceltmiyorum bana kalsa 15 tane adam alirim bi adriyanoyu tutarim bu takimdan da lens sinifi topcuyu ilk11 yazmak anadolu takimi seviyesidir

Bizim kadroda kaliteli oyuncular var: Ljajic, Vida, Dorukhan, Burak (sevmesemde bu ligin golcusu), Gökhan Gönül, Adriano ve Karius. Daha fazla iyi oyuncuya ihtiyacımız var tabiki. Fakat bu mali yapıyla ve bu yönetim kafasıyla bu pek mumkun gorunmuyor malesef.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

q7 gitmedimi daha be yaaa  :uyucam:

Ben yeni transferlere karsiyim. Elimizdeki yuksek maasli ise yaramazlari cikaralim yeter.

Yeni transfer olunca sampiyon mu olacagiz. Dua ediyorum gs olmasin bu sene de.

En iyi 4. Oluruz. Sonra gulegule Senol Gunes.

Yonetim yaz transfer donemi icin Hoca ve oyuncu arayisina girsin simdiden.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Kenarda Pektemek var. Senol Gunes’in oynattigi futbola yeterde artar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cunku sag kanat icin iki oyuncu var ve hoca yanlış olanı oraya koyuyor hep. Simdi takimin el freni olan o yanlış oyuncu gitmek uzere. Bu yüzden ikisini kıyaslamamız pek sorun olmamalı. mutabık miyiz?
Değiliz

2 senedir izliyoruz işte Lensi kör değiliz , birisinin oynadığı en büyük takım Psv , Epl de küme düşen takımlar

Diğeri tek başına bir marka , reklam yüzü öyle veya böyle tam anlamıyla YILDIZ oyuncu katkı olarak da Lens den daha fazla katkı yapıyor hem saha içinde hemde saha dışında

Lensin yıldız olduğu yerde Q7 galaksidir bu ikisini aynı kefeye koymak hatta Lensi üstün göstermek tam anlamıyla Futbola ihanettir

Lensin o seviyelere gelmek için 100 fırın falan ekmek yemesi lazım , daha şafağı çok

Q7 nin bağcıklarını bile bağlayamaz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Bizim kadroda kaliteli oyuncular var: Ljajic, Vida, Dorukhan, Burak (sevmesemde bu ligin golcusu), Gökhan Gönül, Adriano ve Karius. Daha fazla iyi oyuncuya ihtiyacımız var tabiki. Fakat bu mali yapıyla ve bu yönetim kafasıyla bu pek mumkun gorunmuyor malesef.
Kaliteyi de farki da yabanci oyuncu koyuyor yerli oyuncular arasinda aman aman fark yok
Bassak sitinin santraforlar adebayor demba bayic falan arkalarina robinyoyu aliyorlar
Bizim ileri taraf
Pekto buraq larin
Vida kotu sitoper degil ama kucuk takim sitoperi ayni eski fbli keya gibi sikertel gibi

Bu kafada oldukca yonetim her gelen oyuncu gideni aratir o sebeple eldekilerin tursusunu kurmak daha faydalidir.
Ozzinin gitmesini de istemiyorum bu sebeple, ozzi gitsin oraya 5 senede 5ilyondan 5 oyuncu alirlar ozzinin bile verdigini veremez 5i 1 arada.

Çevrimdışı İhsan

Lens iyice saga gecsin tiribune dogru besiktasta yedek bekleyecek kalitesi bile olmayan bir oyuncu

Lens aslında fena değil ama Q7 ile kıyaslayınca bu kadar parayı Lense neden verdik diye düşünmemek elde değil.
Q7 Babelden sonra, Lens körler arasında tek gözlü kalacak.  :captain:
Come to Beşiktaş

Lens aslında fena değil ama Q7 ile kıyaslayınca bu kadar parayı Lense neden verdik diye düşünmemek elde değil.
Q7 Babelden sonra, Lens körler arasında tek gözlü kalacak.  :captain:
Bizde Lens kötü oyuncu demiyoruz ama Lens > Q7 dersen orada dur derler adama

Biri 3 metreden gelen topu ayağından 1 metre aşmadan kontrol edemiyor , oteki 30 metreden gelen topu Topuğuyla yumuşatıp önüne alıyor

Biri 40 metreden ayağa top atıyor oteki 10 metreye atamıyor

Lensin normal bir Orta açamadığı yerden Q7 rabona ile açıyor o ortayı

Yabanci sitelerde adamlar Neymar vs Q7 videoları yapıyor bizimkiler de Lens daha iyi topcu diyor :lol: :lol: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Enzo

Değiliz

2 senedir izliyoruz işte Lensi kör değiliz , birisinin oynadığı en büyük takım Psv , Epl de küme düşen takımlar

Diğeri tek başına bir marka , reklam yüzü öyle veya böyle tam anlamıyla YILDIZ oyuncu katkı olarak da Lens den daha fazla katkı yapıyor hem saha içinde hemde saha dışında

Lensin yıldız olduğu yerde Q7 galaksidir bu ikisini aynı kefeye koymak hatta Lensi üstün göstermek tam anlamıyla Futbola ihanettir

Lensin o seviyelere gelmek için 100 fırın falan ekmek yemesi lazım , daha şafağı çok

Digeri de gittigi her takimda yilin bidonu secilerek, arkasina teneke baglanarak kovuldu.
Saha icinde katkiyi milletin onunden aldigi duran toplarla mi yapiyor yoksa pas alamayinca yaptigi el kol hareketleriyle mi?
Saha disinda kendi memleketlisi disindakilerle herhangi bir organizasyonda bulunmus mu? (Ornegin gecen Oguzhan'in dogumgunu falan)
Barbeku partilerinde bile Vagner Love, Pepe, Adriano uclusu disinda hicbir grupla fotografi yoktu adamin. Belli ki takim icinde de sevilmiyor da kimse arasina almiyor bu tipleri.
Mirin takima yeni geldi insanda az saygi olur ayaga kalkar karsilar, oturdugu yerden totosunu kaldirmadi adam. Adriano buyuk adam mesela direk ayaga kalkti hosgeldin dedi elini sıktı.
Kim ne derse desin, Quaresma bu kulube ne kadar katki yaptiysa 3-4 mislini alip goturdu Besiktas'tan. Bi kere taraftarin beynini oyle bir zehirledi ki, kendisini hala daha YILDIZ olarak gorenler var.
Yildiz oyle aileyi onden gonderip, bahane uretip, devre arasi kacmakla olunmaz.
Yildiz maca 1 saat kala ozel helikopterle stada gelip maca cikmayla olunur mesela. Fedakarlik gerektirir.
Sizin once dogru duzgun dusunmeyi ogrenmeniz gerek. Quaresma hayranligi ve sevgisi oyle gozunuzu boyamis ki, Quaresma'dan bahsederken, diger futbolculari elestirirken sanki renklilerin topcusuymus gibi nerdeyse ana avrat duz gidiceksiniz.
Sozde hepimiz Besiktasliyiz, tek derdimiz de Besiktas yersen.
Siz bence aynaya bakip biraz bazi seyleri gozden gecirin.
Cok uzgunseniz Porto burdan 3.5  saat tutuyor ucakla, sizi tutan yok gidin Porto maci izleyin bundan sonra bol bol.

Çevrimdışı Enzo

q7 gitmedimi daha be yaaa  :uyucam:

Ben yeni transferlere karsiyim. Elimizdeki yuksek maasli ise yaramazlari cikaralim yeter.

Yeni transfer olunca sampiyon mu olacagiz. Dua ediyorum gs olmasin bu sene de.

En iyi 4. Oluruz. Sonra gulegule Senol Gunes.

Yonetim yaz transfer donemi icin Hoca ve oyuncu arayisina girsin simdiden.
Eger hala bi sag bek ve kanat almayacaklarsa yazin yeni hoca, yeni futbolcu arayisinin yanina yeni yonetim arayisi da eklesinler.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Değiliz

gidecek diye bu kadar sinirlenmeye gerek yok yahu sakin ol biraz :)

kaldı ki lense o kadar sans verilmedi.. verilseydi birde öyle değerlendirirdik ikisinin arasında ki farkı amaq7 kötü de oynasa takımı da yaksa hep önce kadroya onu yazıyordu hoca.. ben sadece katkı bakımınan bakmıyorum.. lensin defansada katkısı oluyor mesela en azıncan bencil değil.. gerekmediği zaman topu ezmiyor.. öyle sacma sapan hareketler yapmıyor.. atagımızı yemiyor rabona yapayım diye kac tane pozisyonumuzu yedi saysak belki burdan cıkamayız..

Lense iyi veya kötü demiyorum.. ama senin kıyaslaman yanlış..  evet biri psv de oynadı digeri barca chelsea gördü peki neden burda ? niye bi ronaldo gibi olamadı mesela.. bunun cevabını verebilir misin ? neyse çok ta uzatmaya gerek yok ama kıyaslama yaparken aldığı süreleri de göz önünde bulundur..

Çevrimdışı mylife1903

Bizde Lens kötü oyuncu demiyoruz ama Lens > Q7 dersen orada dur derler adama

Biri 3 metreden gelen topu ayağından 1 metre aşmadan kontrol edemiyor , oteki 30 metreden gelen topu Topuğuyla yumuşatıp önüne alıyor

Biri 40 metreden ayağa top atıyor oteki 10 metreye atamıyor

Lensin normal bir Orta açamadığı yerden Q7 rabona ile açıyor o ortayı

Yabanci sitelerde adamlar Neymar vs Q7 videoları yapıyor bizimkiler de Lens daha iyi topcu diyor :lol: :lol: :kop: :kop: :kop:
2m bos kaleye gol atamiyor quaresma onu napacaz
Dogustan bi piroblem varmis, simdi soyleyemeyorum moddayim adamin kendi beyani dogustan yamik ayakliymis hafif tabirlen

Çevrimdışı Enzo

Anlamsız bi Lens dusmanligi var. Dogrusunu soyleyince de Lens topcu mu, Quaresma'nin yaninda esamesi okunmaz diye saldiriyor millet.
Yav Lens geldiginden beri surekli Quaresma'nin arkasinda bekletildi.
Sezona iyi baslayan adam birdenbire Erzurum macinda kesigi yedi. Sonradan girip asist de yapti ama sakatlandigi icin 1-2 hafta oynayamayinca geri dondugunde eskisi gibi tekrar hemen 2. plana atildi.
Hoca ne olursa olsun Lens'e forma sansin var imkanini sunmadi. Hocanin hep birinci tercihi Quaresma oldu.
Senol hocada anlamsiz bi Quaresma hayranligi var. Kim ne derse desin. Hayatinda hic isim yapmis topcuyla calismamis olmanin verdigi bir durum diye dusunuyorum. Dunya bi yana Quaresma bi yana. Yoksa bugune kadar yaptigi terbiyesizliklere, takimi satmalarina ragmen coktan Quaresma kesigi yemeliydi. Ama her ne hikmetse hocanin kirmizi cizgisi bu adam. Asla cezalandirilmiyor bu adam.
Lens hep solda oynatildi. Adam resmen aglayacakti sahada solda oynatildigi icin artik.
Kaldi ki bu sezon kotu de oynamiyor. Avrupa Ligi'nde en etkili oyuncumuz olabilir. Quaresma efendi musade etse gruptan ciksaydik belki daha da parlayacakti.
Ligde dogru duzgun oynatilmadi. Insanlar ne yapmasini bekliyor? Son 15-20 dk girip her mac 10 gol, 20 asist yapmasini mi? Quaresma'ya verilen sansin kaci verildi Lens'e?
Quaresma'ya tapan kitle soz konusu Lens olunca rakip takim topcusuymuscasina yok bundan bi halt olmaz, yok bu leş, yok bu çöp diye giydiriyor. Lens Besiktas'in futbolcusu degil mi? Ne bu terbiyesizlik. Ayni tepkileri insanlar Quaresma'ya verince cildiriyosunuz ama? Bu takimin efsanesine nasil boyle laflar edilir diyosunuz.
Quaresma gidisiyle Lens sagda ve sol kanada Nkoudou, Konoplyanka falan alinirsa ve ondeki 4'lu kimya tutarsa, Nkoudou-Ljajic-Burak-Lens dortlusu tam anlamiyla oturursa 9 puan fark kapanir. Quaresma ile en fazla 3. oluruz bu sezon. Bunu da buraya yaziyorum.

Digeri de gittigi her takimda yilin bidonu secilerek, arkasina teneke baglanarak kovuldu.
Saha icinde katkiyi milletin onunden aldigi duran toplarla mi yapiyor yoksa pas alamayinca yaptigi el kol hareketleriyle mi?
Saha disinda kendi memleketlisi disindakilerle herhangi bir organizasyonda bulunmus mu? (Ornegin gecen Oguzhan'in dogumgunu falan)
Barbeku partilerinde bile Vagner Love, Pepe, Adriano uclusu disinda hicbir grupla fotografi yoktu adamin. Belli ki takim icinde de sevilmiyor da kimse arasina almiyor bu tipleri.
Mirin takima yeni geldi insanda az saygi olur ayaga kalkar karsilar, oturdugu yerden totosunu kaldirmadi adam. Adriano buyuk adam mesela direk ayaga kalkti hosgeldin dedi elini sıktı.
Kim ne derse desin, Quaresma bu kulube ne kadar katki yaptiysa 3-4 mislini alip goturdu Besiktas'tan. Bi kere taraftarin beynini oyle bir zehirledi ki, kendisini hala daha YILDIZ olarak gorenler var.
Yildiz maca 1 saat kala ozel helikopterle stada gelip maca cikmayla olunur mesela. Fedakarlik gerektirir.
Sizin once dogru duzgun dusunmeyi ogrenmeniz gerek. Quaresma hayranligi ve sevgisi oyle gozunuzu boyamis ki, Quaresma'dan bahsederken, diger futbolculari elestirirken sanki renklilerin topcusuymus gibi nerdeyse ana avrat duz gidiceksiniz.
Cok uzgunseniz Porto burdan 3.5  saat tutuyor ucakla, sizi tutan yok gidin Porto maci izleyin bundan sonra bol bol.
Tam tersi durum var

Quaresmaya edilmeyen küfür hakaret kalmadı

Şirk topcusundan tut , 7 numaraya , ondan tut Şaklabana , saklabandan tut sağ çizgi oyuncusuna ondan tut Şirk cambazina kadar edilmeyen hakaret kalmadı ve bunlar görmezden gelindi bu forumda

Sen daha dünkü üyesin bilmezsin ben 4 senedir buradayım
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2019, 21:05:45 Yunus Emre Dökmeci ]

kaldı ki lense o kadar sans verilmedi.. verilseydi birde öyle değerlendirirdik ikisinin arasında ki farkı amaq7 kötü de oynasa takımı da yaksa hep önce kadroya onu yazıyordu hoca.. ben sadece katkı bakımınan bakmıyorum.. lensin defansada katkısı oluyor mesela en azıncan bencil değil.. gerekmediği zaman topu ezmiyor.. öyle sacma sapan hareketler yapmıyor.. atagımızı yemiyor rabona yapayım diye kac tane pozisyonumuzu yedi saysak belki burdan cıkamayız..

Lense iyi veya kötü demiyorum.. ama senin kıyaslaman yanlış..  evet biri psv de oynadı digeri barca chelsea gördü peki neden burda ? niye bi ronaldo gibi olamadı mesela.. bunun cevabını verebilir misin ? neyse çok ta uzatmaya gerek yok ama kıyaslama yaparken aldığı süreleri de göz önünde bulundur..
Quaresma benim babamın oğlu değil kötü oynadığı zaman bende dile getiriyorum oyundan çıkması gerektiğini söylüyorum siz görmüyorsunuz

Aha tabela orada acın bakın Gol - asist sayılarına madem futbol tabela oyunu acın bakın işte

Gidecek diye de sinirlenmiyorum yerine daha iyisi gelmeyecek sezonu Caner-Pekto - Güven ile bitireceğiz

Ben gömülmesine kızıyorum

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Safak Malatya yarim saat once  paylasmis   :claps: :claps: :halay: :halay: :ishock: :ishock:
hadi  kaldi  bir tane   :super: :super:
https://twitter.com/SafakSina1903/status/1088129638063357952
Yorgo

Çevrimdışı İhsan

Tam tersi durum var

Quaresmaya edilmeyen küfür hakaret kalmadı

Şirk topcusundan tut , 7 numaraya , ondan tut Şaklabana , saklabandan tut sağ çizgi oyuncusuna ondan tut Şirk cambazina kadar edilmeyen hakaret kalmadı ve bunlar görmezden gelindi bu forumda

Sen daha dünkü üyesin bilmezsin ben 4 senedir buradayım

Q7 giderse inşallah onun gibi birisini buluruz.
Pektemek, Töre, Lens ile bu sezon zor biter
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı f_madida

yahu daha ne sansi verilecek...lens 1.5 senede ne kilo verdi, ne adam gibi bir form tuttu, 60dk oynayacak fizigi yok, rakip takibi desen eksik, hucum presi zaten yok, sozum ona kontraya cikacak diyoruz bekle ki az bucuk ivemelensin, anca rakibi arkadan tutup iterek topu almaya calisiyor cunku hizlanamiyor. 

hadi bunlari gectim, illa her topcu hizli olmak zorunda da degil, fakat topu ezmiyor demissin ben de o zaman sorayim, topu kontrol edebiliyor mu ki ezsin? soyle tek hamlede stop ettigi tek bir pas yok, sek sek oynuyor arkadas 25 saniyede kontrol edebilirse basari.. 

yani bu elemani Quaresma'yla karsilastirmak zaten pek anlamli degil, arada siklet farki var, lens'in kariyer zirvesi quaresma'nin kariyer dibiyle karsilastirilir ancak. neyse olay Quaresma olayi degil.. Lens de en az Quaresma kadar buyuk bir problem Besiktas icin, hem aldigi maas hem vermedigi verim ve isgal ettigi forma. Ileriye yonelik bir yatirim desek degil, oynatip satalim desek bir anlami yok adam zaten 30unu gecmis, verdigimiz at yukuyle para da cabasi. genc bir oyuncu oynatsak en azindan yetistirelim satalim deriz, bu adamin Besiktas'ta bir gelecegi de yok bugunu de yok.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı levitate

jose izquierdo diyolaa hmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı Kursad_Duran

Lense kalirsak ilk iki hayal olur.

Çevrimdışı mylife1903

jose izquierdo diyolaa hmm
Illa guney amerikali bakiyoz
Bu izadora babel karijma karisimi bisi faydali olabilir de arpasi coktir bunun

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Dostum cidden boş konuşuyorsun ama

Lens yeterince hatta fazlasıyla Süre aldı , iyi oynadığı maçlar elbet var , hoca da iyi oynadığı maçlar sonrası 11 başlattı , Q7 nin kötü oynadığı maçlar sonrası 11 başlattı

Elbette ilk etapta Q7 nin arkasında bekleyecekti , beraber mi bot bağladılar , Q7 Yıllardır bu takımda , Lensin formayı alabilmesi için önce kendisini kanıtlaması gerekiyordu fakat Lens 2 yıldır burada ve ben bu takımın ilk 11 oyuncusuyum dedirttigi , Rakam ile 1 tane  , yazı ile BİR TANE maçı yok :busted_cop: :busted_cop:

Hoca bu sene Kasimpasa macinda 11 baslatti Q7 yoktu ! NE yaptı Lens ? Ne oynadı ?

Akhisar maçında 11 başladı ne yaptı Ne oynadı Lens ? Q7 berbat oynadığı halde yine asistini yaptı !!

Ben burada Hocaya Boyko dururken Tolgayı oynatıyor diye yerden yere vurdum

Hoca kimi oynamadıysa hep haklı çıktı

Şuan da hicbirimizin beğenmediği PEKTEMEK kanatta hem oyun olarak hem mücadele olarak hemde SKOR olarak LENS den daha fazla katki veriyor takıma !!! Yalan mı ?

Anlamsız bi Lens dusmanligi var. Dogrusunu soyleyince de Lens topcu mu, Quaresma'nin yaninda esamesi okunmaz diye saldiriyor millet.
Yav Lens geldiginden beri surekli Quaresma'nin arkasinda bekletildi.
Sezona iyi baslayan adam birdenbire Erzurum macinda kesigi yedi. Sonradan girip asist de yapti ama sakatlandigi icin 1-2 hafta oynayamayinca geri dondugunde eskisi gibi tekrar hemen 2. plana atildi.
Hoca ne olursa olsun Lens'e forma sansin var imkanini sunmadi. Hocanin hep birinci tercihi Quaresma oldu.
Senol hocada anlamsiz bi Quaresma hayranligi var. Kim ne derse desin. Hayatinda hic isim yapmis topcuyla calismamis olmanin verdigi bir durum diye dusunuyorum. Dunya bi yana Quaresma bi yana. Yoksa bugune kadar yaptigi terbiyesizliklere, takimi satmalarina ragmen coktan Quaresma kesigi yemeliydi. Ama her ne hikmetse hocanin kirmizi cizgisi bu adam. Asla cezalandirilmiyor bu adam.
Lens hep solda oynatildi. Adam resmen aglayacakti sahada solda oynatildigi icin artik.
Kaldi ki bu sezon kotu de oynamiyor. Avrupa Ligi'nde en etkili oyuncumuz olabilir. Quaresma efendi musade etse gruptan ciksaydik belki daha da parlayacakti.
Ligde dogru duzgun oynatilmadi. Insanlar ne yapmasini bekliyor? Son 15-20 dk girip her mac 10 gol, 20 asist yapmasini mi? Quaresma'ya verilen sansin kaci verildi Lens'e?
Quaresma'ya tapan kitle soz konusu Lens olunca rakip takim topcusuymuscasina yok bundan bi halt olmaz, yok bu leş, yok bu çöp diye giydiriyor. Lens Besiktas'in futbolcusu degil mi? Ne bu terbiyesizlik. Ayni tepkileri insanlar Quaresma'ya verince cildiriyosunuz ama? Bu takimin efsanesine nasil boyle laflar edilir diyosunuz.
Quaresma gidisiyle Lens sagda ve sol kanada Nkoudou, Konoplyanka falan alinirsa ve ondeki 4'lu kimya tutarsa, Nkoudou-Ljajic-Burak-Lens dortlusu tam anlamiyla oturursa 9 puan fark kapanir. Quaresma ile en fazla 3. oluruz bu sezon. Bunu da buraya yaziyorum.
Dostum anlamsız bir Lens düşmanlığı yok tam tersi Istirarli bir şekilde Quaresma düşmanlığı var

Q7 Malmö maçında kırmızı kart gördü o kırmızı kart bilinçli görülen bir kart değildi rakibe baskı yaparken ayağına bastı Avrupa da affetmiyorlar ligde olsa Sarı kart görmüştü

Mesela Q7 nin Malmö maçında yaptığı faulun aynısını Adriano Ts maçında yaptı ve sarı kart gördü ? Bunlar hızlı gelişen presslerde olan fauller

Bunun için HAIN dendi adama Sattı dendi !

Lens Abartısız her maç Sarı kart görüyor hemde her maç ve bütün gördüğü kartlar da Hep rakibin ayağına kaymaktan veya Çift dalmaktan veya rakibin ayağına basmaktan

Vodafone de bir maçta Rakibe çift daldı Pozisyon %10000 Kırmızı karttı hakem sarı kart verdi bu pozisyon için ben burada Lensin ayağı kaymış diyeni gördüm ya :kop: :kop:

Lens 15 metre depar atıp Rakibe çift dalıyor Ayağı kaymış :kop: :kop: :kop:

Kasımpaşa maçında yine kontrolsüz kayıp Sarı yedi , Akhisar maçında yine rakibe kontrolsüz kayıp Sarikart yedi , bu pozisyonlarda da mı ayağı kaydı ? Bu Kartlar için forumda 1 Allahın kulu laf etmedi Lense Ama benzer faulü Q7 yapıp kar t görünce 1 sayfa boyunca yazı yazılıp gömülüyor ve hakaret ediliyor burada

Ayni faulleri Q7 yapıp Kart görünce Ne hainliği kalıyor ne takıma ihanet etmesi ne de saklabanligi ne de Egositligi kalıyor

Tam tersi Lense karşı pozitif bir ayrımcılık var bu forumda @Enzo
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2019, 22:58:02 Yunus Emre Dökmeci ]

2m bos kaleye gol atamiyor quaresma onu napacaz
Dogustan bi piroblem varmis, simdi soyleyemeyorum moddayim adamin kendi beyani dogustan yamik ayakliymis hafif tabirlen
O konu da Lens daha beceriksiz abi

1 metreden kalecinin üzerine vurduğu veya bos kale yerine Auta vurduklari Istanbuldan Ankaraya yol olur :bandit:

yahu daha ne sansi verilecek...lens 1.5 senede ne kilo verdi, ne adam gibi bir form tuttu, 60dk oynayacak fizigi yok, rakip takibi desen eksik, hucum presi zaten yok, sozum ona kontraya cikacak diyoruz bekle ki az bucuk ivemelensin, anca rakibi arkadan tutup iterek topu almaya calisiyor cunku hizlanamiyor. 

hadi bunlari gectim, illa her topcu hizli olmak zorunda da degil, fakat topu ezmiyor demissin ben de o zaman sorayim, topu kontrol edebiliyor mu ki ezsin? soyle tek hamlede stop ettigi tek bir pas yok, sek sek oynuyor arkadas 25 saniyede kontrol edebilirse basari.. 

yani bu elemani Quaresma'yla karsilastirmak zaten pek anlamli degil, arada siklet farki var, lens'in kariyer zirvesi quaresma'nin kariyer dibiyle karsilastirilir ancak. neyse olay Quaresma olayi degil.. Lens de en az Quaresma kadar buyuk bir problem Besiktas icin, hem aldigi maas hem vermedigi verim ve isgal ettigi forma. Ileriye yonelik bir yatirim desek degil, oynatip satalim desek bir anlami yok adam zaten 30unu gecmis, verdigimiz at yukuyle para da cabasi. genc bir oyuncu oynatsak en azindan yetistirelim satalim deriz, bu adamin Besiktas'ta bir gelecegi de yok bugunu de yok.
+1903 :claps: :claps: :claps:

Etiketler: