2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4675385 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şafak Yazıcıoğlu' nun açıklamalarından sonra şampiyonluk bekleyen var mı?

Babel'in yerine Orkan h.o.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

ŞMY: halilovic ve brezinsky ile ilgileniyoruz ama sartlar onemli. Su an satmak uzerine yogunlastik.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Savaş

Şafak Yazıcıoğlu' nun açıklamalarından sonra şampiyonluk bekleyen var mı?

Babel'in yerine Orkan h.o.
Şampiyonluk bekleyen var mıydı ki bu sene için?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Babel, 6 ay kiralık olarak Fulham'a gidiyor. 2 milyon euro'ya anlaştık. Kanat transferi şimdilik gündemimizde yok. Orkan, Lens ve Quaresma var." (Haber Global)

necip sol kanada göreve!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Quaresma her şeyi uçta yaşıyor. Bu iş transfer, öyle bir teklif gelir ki, o zaman bize göndermek düşer. Biz Ricardo'yu göndermek istemiyoruz şu anda."

Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Quaresma Beşiktaş'ta kalıyor. Bir yere gitmiyor. O da her hücresiyle bizimle kalmak istiyor."

:s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Güven geriye gidiyorsa kime ne?

Hocanın boşboğazlığı sayesinde oyuncular güvensizliğin dibini yaşıyor.
Artık sağa sola laf yetiştireceğine, geriye giden oyuncuları bir zahmet toplayıver.
Hocanın yaptığı bir bakıma doğru aslında

Şımdı belki de Güven performans ve istek olarak geriye gitmedi , hoca bilinçli olarak böyle söylüyor ki daha da hırslansin daha çok çalışsın yanı bu sözler onu kamçılasın bu bir taktik olabilir yanı

Öyle hemen özgüven kaybedecklerse futbolcu olmasınlar bir zahmet , 65 yaşında adam performansında düşüş var diyorsa bu sözler onu kamçılayacak daha çok çalışacak

Bence her 2 anlamda buna çıkıyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Iki gol atinca kari kiz pesinde kosanlari bardan diskodan mi toplasin hoca
Bunlari gondereceksin hic ugrasmayacaksin
Ben yonetici olsam rakip takimin topcularina sirret hatun yamardim bizim ozzi gibi dagilsinlAr diye
Vallaha haklisin abi Hayatını karartti Demet Ozinin :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sEuL

Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Babel, 6 ay kiralık olarak Fulham'a gidiyor. 2 milyon euro'ya anlaştık. Kanat transferi şimdilik gündemimizde yok. Orkan, Lens ve Quaresma var." (Haber Global)

necip sol kanada göreve!

Yabanci kaynaklarda 6 ay kiralik gittigini yaziyorlar ama zaten sozlesmesi 6 ay sonra bitiyor adamin.  :alala:

Çevrimiçi murat

Güven geriye gidiyorsa kime ne?

Hocanın boşboğazlığı sayesinde oyuncular güvensizliğin dibini yaşıyor.
Artık sağa sola laf yetiştireceğine, geriye giden oyuncuları bir zahmet toplayıver.

suçlu futbolcular hocanın hiç suçu yok mesela larinde bak ileri gidiş varmış yada quaresma.pektemekte ileri gidiyor necipte.hoca ilerisini gerisini bile bilemeyecek vaziyette.

Çevrimdışı levitate

Yabanci kaynaklarda 6 ay kiralik gittigini yaziyorlar ama zaten sozlesmesi 6 ay sonra bitiyor adamin.  :alala:
sözleşme uzatırız belki demiş şafak ne alaka
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

tamam işte herif uyanık kendini fulhama bağlamıyor 6 ay oynayacak sonra free oyuncu olarak çarşısına bakacak. fulham küme düşerse hadi eyvallah der masaya bile oturmaz. sonra artık epl.de mi kalır çin mi olur arabistan mı mu olur arpasına göre bir yol bulur kendine
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Başarılı olursa imza parası ister fulham dan. Olmazsa da Türk piyasasını kızıştırır
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı f_madida

sözleşme uzatırız belki demiş şafak ne alaka

her an hersey olabilir de demis mi?

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi güzeeelcene bir gömüverin :D

karakteri bu kadar zayıf az oyuncu gördüm.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Hoca seni niye sahiplensin ki sebep ??
Sen profosyonel futbolcusun, haketmek zorundasın.
15 yıldır eşek gibi çalışıyorum, beni hiç bir patronum ya da yöneticim sahiplenmedi.
Sahiplenmesin de zaten ihtiyacım yok .
Aldığım herşeyi söke söke aldım, geçiniz.
Hoca niye Larin'i oynatmıyor dendi, oynadı gördük.
Negredo'da aynı şey söylendi, oynadı gördük.
Lens için aynı şey söylendi, oynadı gördük.
Töre Töre diye ağlaştı herkes, Malmo maçında gördük ayakta duramıyor herif.
Bırakın Allahaşkına bu hikayeleri. Forma verilmez, alınır.

katılıyorum

örneğin ben yeni genel müdürümü sevmiyorum ama o geldiğinden beri işimi hiç aksatmadım eskiden ne yapıyorsam şuan bir fazlasını yapıyorum

para alırken profesyonellerse hakkını verirkende öyle olacaklar

Çevrimdışı tangaz

Uzun yazardım hocam da maalesef çok vaktim yok evden çıkmak zorundayım.
Kısaca şunu söyliyim, 19 yaşındaki bir adam şartlar her ne olursa olsun kendisini geliştirmek için çabalamalıdır.
Ben yöneticimi sevmiyorum o yüzden eh işte yettiği kadar kafasındaki adamdan hiç bir halt olmaz.
Sadece futbolda değil her işte bu böyledir.
Bir işin iyisini yapacak adam bahane üretmez, yapar.
O yüzden hiç katılmıyorum, kusurabakma.
Bir adam emek vermiyorsa ben önce onu suçlarım, onu eleştireni değil.
Hatta örnek de vereyim. Bkz Cenk Tosun.
Bilic onu hep 3. forvet olarak gördü, Pektemek'in arkasındaydı.
Geldi, söke söke aldı formayı. Ben bunu bilir, bunu söylerim.
Sözleşme yaparken profosyonel olan adamların, beni sevmiyorlar bana adaletsizlik yapıyorlar vs hikayelerine karnım tok.

buna da katılıyorum

Çevrimdışı mylife1903

tamam işte herif uyanık kendini fulhama bağlamıyor 6 ay oynayacak sonra free oyuncu olarak çarşısına bakacak. fulham küme düşerse hadi eyvallah der masaya bile oturmaz. sonra artık epl.de mi kalır çin mi olur arabistan mı mu olur arpasına göre bir yol bulur kendine
Yolluymus bu abi

menejeri hep bu çakalalığı yapıyor 6 ay sonra çin katar bir yere iteleyecekler.

Deportivoya'da 6 aylığına gitmişti :)

Vagner Love: "Beşiktaş'tan neredeyse 6 aylık paramı alamadım. Takımdan ayrı olarak çalışmalarıma devam ediyorum. Eğer bu sorunu çözemezsek kontratımı sonlandırıp serbest bir oyuncu olarak görüşmeler yapacağım. Corinthians her zaman ilgimi çeken bir kulüp oldu."

böyle bir haber var doğru mu bilmiyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basın sözcüsü, başkan ve teknik direktör dışında kulüpteki herkese konuşmayı yasaklarsak bir yerlere gelebiliriz sanki   :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

necip sol kanada göreve!
6 ay kiralık gitmek ne demek?

Demek Fulham da adama sözleşme bağlamak istemedi, ya da Babel yazın yine serbest kalıp imza parası kovalamak istiyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

6 ay kiralık gitmek ne demek?

Demek Fulham da adama sözleşme bağlamak istemedi, ya da Babel yazın yine serbest kalıp imza parası kovalamak istiyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla bizi daha çok ilgilendiren kısmı yerine oyuncu alınmayacak açıklaması. Bunu gerekçelendirirken de orkan çınar'ı sayması. Yahu yılmaz vural dalga geçer gibi geri postaladı adamı nereye gitse tutunamıyor ptt ligi dahil dalga mı geçiyorlar bizimle ne orkan'ı? Şampiyonluktan ümitlerini kesmişler koskoca Beşiktaş'ın oynayabilecek biri 35 yaşında toplam iki kanat oyuncusu var ayıptır.

Çevrimiçi murat

Valla bizi daha çok ilgilendiren kısmı yerine oyuncu alınmayacak açıklaması. Bunu gerekçelendirirken de orkan çınar'ı sayması. Yahu yılmaz vural dalga geçer gibi geri postaladı adamı nereye gitse tutunamıyor ptt ligi dahil dalga mı geçiyorlar bizimle ne orkan'ı? Şampiyonluktan ümitlerini kesmişler koskoca Beşiktaş'ın oynayabilecek biri 35 yaşında toplam iki kanat oyuncusu var ayıptır.
onlar mı gönderdi biz mi geri çağırdık net bir bilgi varmı?

Etiketler: