2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4672204 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

sen bi daha kadro yapma gözünü sevem :D  :evillol:

Dream team?  :bawling:

Vida'yi sola atip Vida'yi harciyorsun.
Medel'i savunmaya cekip Mirin'i harciyorsun.
Kalede Karius ve bu defans dortlusu ile ilk 10'u zorlariz heral =)

Burak seneye 35 mi ne oluyor sanirim. Larin'dende birsey olmaz

Dream team degilde nightmare team olmus biraz  :tabe:
valla bence yardırır zaten olma ihtimali yok :D

dua edin 2-7-1'i söylemedim
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2019, 01:17:23 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Beinsport yorumcusu Babel önümüzdeki günlerde Fulham'a imza atacak dedi.
1.5 milyon Euro'luk teklif gelmiş bonservis olarak, 2 istemişiz.

İlla ki anlaşılır.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

İtalya basınında çıkan haberlere göre; Beşiktaş, Alen Halilovic için Milan ile 1.5 M€ + bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı.

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Bonservis falan vereceğimizi sanmıyorum Halilovic için.

Çevrimdışı solar

Fulham sene başı Fabri'yi aldı tutmadı, düşme potasındalar ve aynı takımdan şimdide Babel'i alacakları haberleri var, acaba Fulham'lı gömücüler forumlarında neler diyorlar merak ettim bir bakayım dedim de işte en azından Liverpool'da oynamış filan diyorlar. Zaten pek aktif durmuyor. Ama beni asıl güldüren Big Sam gelsin mi - bizi ligde tutarmı muhabbeti oldu, İngiltere'nin Yılmaz Vural'ı.

Sergen konusunda da, babam hep anlatır, seksenlerde bir altyapı maçını izlerken bir çocuk dikkatini çekiyor, serbest vuruşları yaşına göre bam güm yetişkin gibi kullanan; yanındakilere soruyor kim şu çocuk diye, Sergen diyorlar.

Çevrimdışı sEuL

Bonservis falan vereceğimizi sanmıyorum Halilovic için.

Yonetimin gecmis transfer stratejileri goz onune alindiginda satin alma opsiyonlu 6 aylik kiralama ihtimalide cok yuksek.

Milan adami 6 ay once almis hani, bir sonraki satistanda Hamburg'a satistan %20 pay verme maddesi mi ne varmis.

Hayirlisi, bonservissiz alirsak on numara olur tabi!

Çevrimdışı Orhan_

sergen iyi frikikçi değildi die ileti de gördü ya bu gözler :ebebe: gerekçede çok frikik golü atmamak. bu kıyas biraz şey gibi bir müteahhit var 10 bina dikmiş her biri 100er daireli ama hiç biri bi dolmabahçe veya çırağan sarayı değil. heh işte sergende o hesap. teseye izlandaya altaya fenere hem rüştü hem recepe ayrıayrı soktukları denizliye soktugu. bu yazışmalarda geneli şaşırtmayan tek şey tuncaboylu&necmi dayanışması olmuştur  :D

Oran önemli oran. Kaç kullanmış kaç saplamış... Frikik deyince tabii;

[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2019, 01:49:12 Orhan_ ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Milan ile Beşiktaş Haliloviç transferinde yaklaşık 1,5 milyon €  + ŞL, Şampiyonluk ve maç sayısı bonuslarıyla anlaşmaya vardı, Bereszynski için nabız yoklandı Ve Olumsuz sonuçlandı,…
(via. Andrea Bricchi  / @AndreaBricchi77)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

sergen iyi frikikçi değildi die ileti de gördü ya bu gözler :ebebe: gerekçede çok frikik golü atmamak. bu kıyas biraz şey gibi bir müteahhit var 10 bina dikmiş her biri 100er daireli ama hiç biri bi dolmabahçe veya çırağan sarayı değil. heh işte sergende o hesap. teseye izlandaya altaya fenere hem rüştü hem recepe ayrıayrı soktukları denizliye soktugu. bu yazışmalarda geneli şaşırtmayan tek şey tuncaboylu&necmi dayanışması olmuştur  :D
Şimdi de çok atmadı, ama güzel atardı ya döndü olay.

Adam 15 sene boyunca top oynadı, 15 sene boyunca da oynadığı takımın ilk frikikçisu oldu. Attığı frikik golü sayısı, fazla fazla saysak 15 civarında. Sezon başına ortalama 1 frikik golü düşüyor neredeyse.

Bu durumda, bu adam iyi frikikçi değil demektir. Gollerin güzel olması bir şey değiştirmez

Sezon başına 6-7 gol atan bir santrafora, "her attığı gol röveşataydı, çok golcüydü" demek gibi bir şey bu.

Çevrimdışı tuncaboylu

15 sene oynadı, oynadığı takımlar 4 büyüklerdi ve her oynadığı takımda ilk frikikçi o oldu.

Kaç tane kullanmış olabilir sence?

Çevrimdışı tangaz

ben oran moran bilmem eklediğin vidyodki frikik muazzammış herifte iyi frikikçi

olay şöyle biraz sende ressamsın bende senin tabloların her biri 1000e gidiyor yılda 5-6bin topluyorsun sattıgın tablo sayısı iyi die iyi ressam oluyorsun ama ben bir tablo satıyorum 10bine tüm sene yatıyorum ve adım kötü ressam yatar yatar takılıra çıkıyor gibi. 

sergeni tükaka etmek için  neler denmiş neler herif takımımızda 100ler klübüne giren nadir oyunculardan biri ama attığı gol adedi unutulmuş tvde haftalarca gösterildi 100ler klübüne giren golleri filan bunların yazılması bile ayıp. kendi değerine bu kadar sahip çıkarsan asla camia olamazsın. o yönetici bozuntusu sergenin gidişine sebep olmasa 200ler klübündeki tek ortasaha olarak tarihteki yerini alırdı emin olun.

frikik denince sergenin şöle bi anısı daha var: frikik oluyor topunbaşına sergenle biri geçiyor diğer eleman sergene soruyor. - napıyoruz abi? sergen yanıtı patlatıyor, -sen topu dikip kenara çekiliyorsun ben de vuruyorum. ne demek ne yapıyoruz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan_

15 sene oynadı, oynadığı takımlar 4 büyüklerdi ve her oynadığı takımda ilk frikikçi o oldu.

Kaç tane kullanmış olabilir sence?

Kaç tane kullandığını bilmiyorum ama 100 frikik atıp 10 gol yaptıysa ahım şahım frikikçi demek doğru değil ama 50 tane kullanıp 20 gol attıysa baya iyidir diyebiliriz. Hatıramızda kalan güzel frikik golleri. Gerisini çok şey etmeye gerek yok.

Çevrimdışı celiker1

Frikik denince dünyada herhalde daha iyisini göremeyeceğim tek isim Juninho'dur :bandit: Canlı izlediğim en iyi frikikçide Talisca'dır.Sergen'in fazla frikik gölü yoktur ama attıkları ömre bedeldir :evillol: Lay lay lay Ali Şen lay lay lay Ali Şen nasıl koydu ama 90 a Sergen 90 a Sergen ooooooo oooooo :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Milan ile Beşiktaş Haliloviç transferinde yaklaşık 1,5 milyon €  + ŞL, Şampiyonluk ve maç sayısı bonuslarıyla anlaşmaya vardı, Bereszynski için nabız yoklandı Ve Olumsuz sonuçlandı,…
(via. Andrea Bricchi  / @AndreaBricchi77)

tutturuyor mu bu arkadaş :D

Çevrimiçi Necmi

aslında bu da şehir efsanesi çıktı gelen adam sağlamsa hazırsa hoca oynatıyor. örneğin 2 sene evvel bu zamanlar babel'de olduğu gibi  :bandit:
babel giediğinde yerinde adam yoktu pepede oynadı çünkü yerinde adam yoktu mesela vida oynamadı
hazır değilmiydi orda maçını oynayıp geldi. oynatırsa hazır geldi oynatmazsa hazır değil sizin için standart oldu bu
mesela abou geldi hazır değldi ama talisca hazırdı öylemi. mesela yerinde adam yoksa bu gün gelsin yarın forma giyiyor.
ama yerinde oynayan varsa gelenin hazır olup olmaması yada yerine oynayandan daha iyi olmasının bir önemi yok.
ha bu ts dede böyleydi bursadada böyleydi. şenoş dışında hangi hoca hakkında bunların konuşulduğuna şahit oldun
bunu ts lilerde konuşdu bursalılarda ateş olmayan yerden duman çıkmaz bir değil iki değil kaçıncı oluyor bu.
işde kendi diyor sağ bek alınsada ben oynatmayacağım Gökhanı oynatacağım diyor net şekilde yanlış anladık durumuda yok
şimdi dünyanın en iyi sağ beki gelse demekki hoca oynatmayacak bundan daha açıkayıcı bir şey olurmu sen şehir efsanesi
demeye devam et.
basının önünde oyuncularını kötüledi ya güven tukaka oldu ljajic atamıyormuş kaç defa attırdında atamıyor diyorsun
peki atan talisca varken atamayan quaresma neden kullanıyordu frikikleri dert atamamasımı yoksa hocanın kayırdığı oyuncu olmasımı
bir basın mensubu çıkmadıki orda ljajic atamıyor dediğinde taliscadamı atamıyordu da quaresma kullanıyordu diyecek
quaresma kornerleri iyi atıyormuş adam korner atıyor top ters köşeden kornere çıkıyor ordan tın tın diğer köşeye gidip
korner atıyor geçen zaman ne olacak. oziyi yuhalatma pahasına sahaya sürdün tolgay kulübede oturdu sonrada yedek beklediği için
sorun yaratıyor oldu tamam tolgayda hak etmiyor ama adam bakıyor ozi yuhalanıyor ama o halde bile forma yüzü göremiyor
oyuncu aptal değil kendisinden daha iyi biri forma giyiyorsa gıkını çıkartamaz oturur sırasını bekler ama yetersiz biri oynarken forma alamıyorsa tutamazsın onu kulübede love itiraz etmiyor diyor hangisi makbul yedek kaldığına isyan edenmi umursamayanmı
sen bir sezonu 13 oyuncuyla oyna kötüde olsa sahada tut sonra kulübede duran oyuncu isyan ediyor diye gönder.
burak geldi anında güveni tukaka etti soran olursa şehir efsanesi deriz. çocuk daha 18 yaşında basın önünde nasıl yem edersin onu

Çevrimdışı celiker1

Babel'in gidişiyle bu sene için çok az olan umudunda tükenmiş durumda.Diyebilirsiniz ki ilk yarı ne yaptı ki?Ben zaten umudumu ikinci yarı Babel yaparsa,forvetler atardamarın üzerine koruyordum.Kendi adıma kim gider,kim gelirse gelsin diğer sene mutlak şampiyonluk için tüm planlamalar yapılmalı.Acele ve panik ile "çöp"oyuncular getirilmemeli
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

oraya bir marcelo da ekliyelim  :bandit:
marceloyu oynatmayıp kimi oynatacaktı elinde bir tane stoper kalmamışdı.
marceloda istediği oyuncuydu. o sene yokluktan tosiçden stoper yarattık.

Çevrimdışı tangaz

Şimdi de çok atmadı, ama güzel atardı ya döndü olay.

Adam 15 sene boyunca top oynadı, 15 sene boyunca da oynadığı takımın ilk frikikçisu oldu. Attığı frikik golü sayısı, fazla fazla saysak 15 civarında. Sezon başına ortalama 1 frikik golü düşüyor neredeyse.

Bu durumda, bu adam iyi frikikçi değil demektir. Gollerin güzel olması bir şey değiştirmez

Sezon başına 6-7 gol atan bir santrafora, "her attığı gol röveşataydı, çok golcüydü" demek gibi bir şey bu.

kelimeleri her zamanki gibi özenle ve birazda cinliklerle yerleştirmişsin gene  :D

örneğin freekickten ve freekickçiden bahsedeken kullandığın sıfat İYİ freekickçi ama verdiğin bilgi skor üzerinden
golcüden bahsederken kullanılan sıfat ise İYİ değil özellikle ÇOK seçilmiş. nie? çünkü verilen rövaşatalı örnekle amaç algı yapmak.
mesela iyi golcü denen adama çok golcü denmeyebilir ama adam iyi golcüdür az atıyordur öz atıyordur ya da kritik maçlarda atıyordur 4-0lık maçta atmıyordur ama 0-0 giden maçı 1-0a getiriyodur bu adam iyi golcüdür.  örneğin sen ve ekürin burada ÇOK AZ gol atan negredo güzellemesi yaparken bolbol iyi santrafor/golcü dediniz. 

seni gidi senii  :olmaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Orhan_

ben oran moran bilmem eklediğin vidyodki frikik muazzammış herifte iyi frikikçi

olay şöyle biraz sende ressamsın bende senin tabloların her biri 1000e gidiyor yılda 5-6bin topluyorsun sattıgın tablo sayısı iyi die iyi ressam oluyorsun ama ben bir tablo satıyorum 10bine tüm sene yatıyorum ve adım kötü ressam yatar yatar takılıra çıkıyor gibi. 

sergeni tükaka etmek için  neler denmiş neler herif takımımızda 100ler klübüne giren nadir oyunculardan biri ama attığı gol adedi unutulmuş tvde haftalarca gösterildi 100ler klübüne giren golleri filan bunların yazılması bile ayıp. kendi değerine bu kadar sahip çıkarsan asla camia olamazsın. o yönetici bozuntusu sergenin gidişine sebep olmasa 200ler klübündeki tek ortasaha olarak tarihteki yerini alırdı emin olun.

frikik denince sergenin şöle bi anısı daha var: frikik oluyor topunbaşına sergenle biri geçiyor diğer eleman sergene soruyor. - napıyoruz abi? sergen yanıtı patlatıyor, -sen topu dikip kenara çekiliyorsun ben de vuruyorum. ne demek ne yapıyoruz  :D

Çok sanatsal müdahil olmuşsun abi :D. Ben şahsen güzel frikik atan yerine sürekli saplayanı tercih ederim. Sergen belki ikisini de yapıyordu, bilmiyorum.

Amma Fb'ye 90'da sapladığı o frikik unutulur mu? :D

Çevrimdışı tangaz

Kaç tane kullandığını bilmiyorum ama 100 frikik atıp 10 gol yaptıysa ahım şahım frikikçi demek doğru değil ama 50 tane kullanıp 20 gol attıysa baya iyidir diyebiliriz. Hatıramızda kalan güzel frikik golleri. Gerisini çok şey etmeye gerek yok.

abi ne içiyorsunuz bu oranları veriyorsunuz ? 50 atışın 20sini gol yapan adama baya iyi diyeceksin demek  :alala:

muhtemelen dünya futbol tarihinde %40la frikik kullanan adam yoktur koeman olsun eskilerden platini olsun lyondaki juninho olsun çok yüzdeli atardı ama emin ol bu adamlar bile %40 istatistik tutturamamıştır. sen ya hiç matemaik bilmiyorsun ya da kafan güzel  :D

Çevrimdışı Orhan_

abi ne içiyorsunuz bu oranları veriyorsunuz ? 50 atışın 20sini gol yapan adama baya iyi diyeceksin demek  :alala:

muhtemelen dünya futbol tarihinde %40la frikik kullanan adam yoktur koeman olsun eskilerden platini olsun lyondaki juninho olsun çok yüzdeli atardı ama emin ol bu adamlar bile %40 istatistik tutturamamıştır. sen ya hiç matemaik bilmiyorsun ya da kafan güzel  :D

Yahu abi sallıyorum rakamları.

Ama 50'ye 20 baya abartı olmuş :D

Çevrimdışı tangaz

babel giediğinde yerinde adam yoktu pepede oynadı çünkü yerinde adam yoktu mesela vida oynamadı
hazır değilmiydi orda maçını oynayıp geldi. oynatırsa hazır geldi oynatmazsa hazır değil sizin için standart oldu bu
mesela abou geldi hazır değldi ama talisca hazırdı öylemi. mesela yerinde adam yoksa bu gün gelsin yarın forma giyiyor.
ama yerinde oynayan varsa gelenin hazır olup olmaması yada yerine oynayandan daha iyi olmasının bir önemi yok.
ha bu ts dede böyleydi bursadada böyleydi. şenoş dışında hangi hoca hakkında bunların konuşulduğuna şahit oldun
bunu ts lilerde konuşdu bursalılarda ateş olmayan yerden duman çıkmaz bir değil iki değil kaçıncı oluyor bu.
işde kendi diyor sağ bek alınsada ben oynatmayacağım Gökhanı oynatacağım diyor net şekilde yanlış anladık durumuda yok
şimdi dünyanın en iyi sağ beki gelse demekki hoca oynatmayacak bundan daha açıkayıcı bir şey olurmu sen şehir efsanesi
demeye devam et.
basının önünde oyuncularını kötüledi ya güven tukaka oldu ljajic atamıyormuş kaç defa attırdında atamıyor diyorsun
peki atan talisca varken atamayan quaresma neden kullanıyordu frikikleri dert atamamasımı yoksa hocanın kayırdığı oyuncu olmasımı
bir basın mensubu çıkmadıki orda ljajic atamıyor dediğinde taliscadamı atamıyordu da quaresma kullanıyordu diyecek
quaresma kornerleri iyi atıyormuş adam korner atıyor top ters köşeden kornere çıkıyor ordan tın tın diğer köşeye gidip
korner atıyor geçen zaman ne olacak. oziyi yuhalatma pahasına sahaya sürdün tolgay kulübede oturdu sonrada yedek beklediği için
sorun yaratıyor oldu tamam tolgayda hak etmiyor ama adam bakıyor ozi yuhalanıyor ama o halde bile forma yüzü göremiyor
oyuncu aptal değil kendisinden daha iyi biri forma giyiyorsa gıkını çıkartamaz oturur sırasını bekler ama yetersiz biri oynarken forma alamıyorsa tutamazsın onu kulübede love itiraz etmiyor diyor hangisi makbul yedek kaldığına isyan edenmi umursamayanmı
sen bir sezonu 13 oyuncuyla oyna kötüde olsa sahada tut sonra kulübede duran oyuncu isyan ediyor diye gönder.
burak geldi anında güveni tukaka etti soran olursa şehir efsanesi deriz. çocuk daha 18 yaşında basın önünde nasıl yem edersin onu

2 gündür pek giremedim hocayı gömemedim o nedenle gündüzde sergene terbiyesizlik yapılmış onu şaapmaktan hocaya sıra gelmedi.  :D

işyerinde foruma bi ara üye yaptıgım kibarkartal vardı ya onla hocayı gömüyoruz. bu kadar açık konuşulmaz neyin kafasını yaşıyor bu herif ifadesei kullandığımız en nazik kelimelerdi

diğer taraftan o kullanamıyor bu şöyle böyle ifadelerini senin benim hiç görmediğimiz İDMAN performansına göre konuşuyor olamaz mı? ne ara kullandırdın sanki deyip hocaya sallarken idmanları sen değil hoca yaptırıyor ve seyrediyor.

güven konusuna gelirsek hocanın tv karşısında gömmesi yanlış olmakla birlikte doğru söyledi güven maç maç geriye gitti malesef

Çevrimdışı tangaz

Çok sanatsal müdahil olmuşsun abi :D. Ben şahsen güzel frikik atan yerine sürekli saplayanı tercih ederim. Sergen belki ikisini de yapıyordu, bilmiyorum.

Amma Fb'ye 90'da sapladığı o frikik unutulur mu? :D

unutulur mu hiç yaw hele birde maçtaysan ve önündeki kaleye saplanmışsa  :D

bende yüksek skor severim hani 1 olsun temiz olsun uzun olsun işlerindense skor iyidir iyi iyi dedim hep

:naughty:

Çevrimdışı tangaz

Yahu abi sallıyorum rakamları.

Ama 50'ye 20 baya abartı olmuş :D

:kop:

he walla iyi sallamışsın nerdeyse her 2 frikikten birini gol yaparsa eh işte fena değil demeye gelmiş  :D

Çevrimiçi Necmi

ne kadar boş bir mesaj ne olmuş frikik golü atmadımı dedik frikikçi değildi toplasan on tane frikik golü bulamazsın bir oyuncu
senede bir frikik golü atıp frikik ustası olmaz. üç dört tane golünü yazdığında frikik ustasımı oluyor.
ben onu bir tık daha ileri götüreyim sergen golcü bir oyuncuda değildi onun güzel goller atması ona golcü
kimliği kazandırmaz. hiç bir zaman bu kimlikte olmadı babel bile daha fazla golcü kimliğine sahip adam kalede şut mesafesine geldiğinde rakip topun önüne kendini atıyor şut çekmesin diye. büyük yetenekmiydi evet büyük yetenekti istediği yerden kaleye sokarmıydı evet sokardı
ama bu kadar büyük yetenekse 10 yılda 70 golde kaldıysa yemişim onun yeteneğini
şu futbol oynanırken tosiç 5 gol atabiliyor ama o dönem yürüyerek futbol oynanrken sezonu 6-7 golle kapatan oyuncu
her tarafı süper yetenek olsa kaç yazar. mütahit on bina diker yüzer daireli ama sergen güzel bir frikik golü atınca on gol yazılmıyor.
frikik golü atarmıydı atardı güzelde attıkları varmıydı vardı zaten frikik golleri her zaman güzel olur
ama bir talisca değildi güzellik konusundada onun yerden attığı frikik golü benim gördüğün en güzel frikikti
resmen top yay çizdi. Benim bildiğim talisca dışında bizim hiç frikikçimiz olmadı. bir oyuncunun frikik golü atması başka bir şey frikik ustası olması bambaşka bir şey.
ben sergen kötü futbolcuydu demiyorum karaktersizdi. takım için oynamazdı. bu yüzdende aldığı maç olmazdı onu maçlarla değil pozisyonlarla hatırlama nedenimiz bundan tek aldığı maç chelsea maçı akılda kalan başka maçı varmı. sayfalar dolusu mesaj var bir allahın kulu çıkıpta bu maçta ne oynamışdı demedi hep söyledikleri u golü güzel attı bu frikiği güzel attı maçları sezonları değil anları değerlendiriyorsan o oyuncu büyük oyuncu değildir hagiden bahsederken gs yi kaçdefa şampiyon yaptı diye bahsedilir alex den bahsederkende öyle
maf kadrosundan bahsederken feyyaz ali yada metin şu golü nasıl atmışdı diye bahsetildiğini duydunuzmu hep takımı bu kadar şampiyon yaptı diye konuşulur. işde sergen böyle oyuncu hiç bir zaman takıma verdiği değil hep şu zamanda bu haraketi yaptı diye bahsedilecek
büyük oyuncular kulübe verdikleriyle anılır.

Çevrimdışı Orhan_

Sergen'in bu kadar lafı geçince son dönemlerinden bir iki bir şey izledim baya dombiliymiş.

Etiketler: