öyle olmucak abi.
Sen şampiyon yapıcaksın santraforunu elinden alıcaklar Gomez 10 numaranı alıcaklar sosa,stoperini alıcaklar marcelo.2.ci şampiyonluğunda yine santraforun elinden alınacak aboubakar,yine 10 numaran elinden alınacak talisca yine stoperin elinden alınacak marcelo.
Eksik bölgelerine adam alınmıcak misal 2 yıldır sağ beksiz bırakılacaksın! Maaş dengesini alt üst ediceksin negredo'ya 4.2 pepe'ye 5 birisine 1.5 birisine 3 gibi!
Oyunculara maaşlarını ödemeyeceksin böyle klübü fifaya şikayet ederiz diye ihtar çekecekler!
Hoca bunu alın derse tam tersini yapıp başka birini alıcaksın.
Transferleri sürekli geç alıcaksın kampa hiç birisini yetiştirmiceksin lig başlıcak 5.ci hafta olucak ondan sonra!
Abdullah avcının da sürekli her sene kadrosunu değiştirsinler onuda görelim ? 5 yıldır aynı kadro ile oynuyor sürekli üstüne takviye yapılıyor kadrosunun!
Sinyör terim'i de mhk,medya arkasında olmadan görelim ? Ellerinden bir santraforunu aldılar gomis'i halleri ortada!
Şenol hocanın her şeyini sürekli alıyorlar! Sağ bek verilmiyor.Santrafor diye bir şey yok 100 tane stoper değişiyor.El de ki oyuncularda yaşlı ve yetersiz.
Aynı şenol güneş'e biraz iyi kadro verince 2 yıl şampiyonluk yaşatıyor UCL'de nağmalup en çok puan topluyarak lider UEL'de çeyrek final.
2 şampiyonlukta biri statsız,kalecisiz + fenerin en pahalı kurulan kadrosuna karşı!
Diğeri de hükümetspor devlet destekli sonuna kadar ittirilen akbilspor.
Aynı durumda abdullah avcı ve sinyör terimide görmek isterim ne yapabilecek yapacakları tek şey bırakır giderler...
sürekli mazeret arayacağınıza ozi neden formsuz tolgay neden formsuz babel neden formsuz
takım neden düştü demiyorsunuz ya körmüsünüz bu takım sivastanmı antalyadanmı malatyadanmı kötü
onlar kadar neden oynamıyor seni yenen antalyanın oyuncularının maaşı ödeniyormu.
sürekli mazeret üretin suçu alakası olmayan yerlere atın neymiş iki oyuncusu gitmiş gs nin
bütün takımı sıfırdan kurulduda şampiyon oldu ne iki oyuncudan bahsediyorsunuz
başak itiliyormuş salla yiyen yerse yer değilmi ben hiçde itildiğini görmedim adamların kaç maç hakkı yendi
hiç şaibeli gol attıklarını gördünmü ama sayılmayan bir sürü golleri var bu nedenle puanlar kaybettiler
lafa gelirse başak hükümet takımı itiliyor deriz olur biter iş mazeret üretmek olsun. adamlar gerçekten itilseler
şampiyon olurlardı bir takımı şampiyon olması için iteklersen oldurursun.
sen alanyayı yenemiyorsun daha ya herşeyi geçtim 17 maçta topu topu 3 galibiyet alabilmiş fenere puan verdik ya
bunu neyle açıklayabilirsin elinde forvet yokmuş iyide gs bir tane forvetimsiyle oynuyordu onu bile gönderdiler
üstündeki takımlara bakan insan mazeret üretmeye utanır.
antalya malatya üstümüzde sorunlarla boğuşan kimseye para ödeyemeyen gs üstümüzde sorunlarla boğuşan ts üstümüzde
avrupanın en yaşlı takımı başak üstümüzde siz oturun mazeret üretmeye devam edin
iyi bir mazeret bulursanız şampiyon oluruz belki
hiç demiyorsunuz ffp ile mücadele eden takım hep zirvede kaldı birde ffp ile mücadele eden rakiplerimize bakın
biz fenerin düştüğü duruma düştükmü hiç biz ffp ile mücadele ederken fenerin en iyi oyuncularını ellerinden söküp aldık
adamlar şimdi kadro dışı bıraktığımız oyuncuyu alabilmek için kapımızda yatıyor.
gs ikide bir çıkıp büyük takımlar oyuncu takası yapmalı diyor bunu neden söylüyor fenerin elindeki çöpler için değil her halde
bugün love a yol versek gs takle atacak vay efendim gomez gitmiş gider kardeşim gitmek isterse tutamazsın
sosa gitmiş tutmak için ne yapacaktın milana gideceğim diye tutturdu zorlamı gönderdik abou gitmiş adam kiralıktı
ffp yüzünden alma şansımız yoktu 10 M bonservis istiyorlardı bak bakalım 10 M lik satışımız olmuşmu
bilemezdin devre arası cenki satacağını zaten cenki sattıkta ucu ucuna ffp kurallarını yerine getirebildik
nasıl alacaksın talisca gitti nasıl engelleyecektin çinden verilen maaşı verebilecekmiydin adamı kiraladıkları parayı biz bonservis olarak veremiyorduk hiç hayatınız boyunca zorunluluktan birşey yaptığınız olmadımı.Bol keseden atın
marcelo tek satışımızdı satmayıp elde tutsak transfer yapamıyorduk eldeki kiralık taliscanın kira parası karşılanamıyordu.
hiç bir oyuncu keyiften gönderilmedi. sosa gitmeseydi ne abou kiralanabilirdi nede talisca sosadanda faydalanamazdık
adam antrenmana bile çıkmak istemiyordu öyle oyuncuyu o paraya göndermek suç değil başarıdır.
ffp sürecinden iki şampiyonlukla çıkmak büyük başarıdır bu arada stadıda yaptın şimdi göreceğiz rakipleri
fenerin durumu ortada gs bu sene ffp ye girdi bakalım olsunlar şampiyonda görelim kolay sanıyorsunuz
sürekli birilerini suçlayın yönetim hep suçlu bu ffpye giden süreci onlar yaptı değilmi iki yıl önceki dönemin suçu nedeniyle avrupaya gidemedik.
Şenol büyük hoca kardeş ilk şampiyonluklarını bizimle kazandı neden bahsediyorsunuz hoca şampiyon yapmadı Beşiktaş şampiyon oldu o şampiyon kadroları kuran hoca değil yönetimdir. kaldıki korumak için çabaladığınız hocayı getirende yönetim.
Şenol güneş yaptıysa bile onu bu takımın başına getiren yönetimin başarısıdır bu. şenol güneş herşeyi yaptı yönetim beceriksiz
değilmi peki madem şenol güneş bu kadar iyi onu bu takımın başına getiren yönetimin başarısı değilmi bu.
ne oldu silahmı dayadı ben Beşiktaşın başına geleceğim diye.