2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4656250 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Hem avrupada yokuz hem tr kupasında ve üst üste cuma günü mac veriyorlar, söyleyecek söz bulamiyorum. Ah yönetim ah...
iyide bu bes belliydi her iki haftada Türkiye kupası maçları var
biz yapmıyoruz maç cumaya bizim maçın alınması gayet normal
biz burda avantajlıyız akhisar 15 ocakta kupa oynayacak 18 ocakta bizimle oynayacak
ikinci haftada 22-23-24 ocakta kupa maçları var 25 ocakta biz oynayacağız.
biz kupada yokuz.
Bence herşeye itiraz etmeyin ilk iki haftayı en rahat geçiren biz olacağız
bir 20. haftayı rahat geçirecekler sonra arka arkaya uefa maçları var
peşinden yine tr kupası olacak elenmezlerse 24. haftaya kadar nefes alamayacaklar

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Güneş, yarın saat 14.30’da Antalya kampında basın toplantısı düzenleyecek. Burak Yılmaz’ın da Şenol Güneş ile beraber basın toplantısına katılması bekleniyor.

iyide bu bes belliydi her iki haftada Türkiye kupası maçları var
biz yapmıyoruz maç cumaya bizim maçın alınması gayet normal
biz burda avantajlıyız akhisar 15 ocakta kupa oynayacak 18 ocakta bizimle oynayacak
ikinci haftada 22-23-24 ocakta kupa maçları var 25 ocakta biz oynayacağız.
biz kupada yokuz.
Bence herşeye itiraz etmeyin ilk iki haftayı en rahat geçiren biz olacağız
bir 20. haftayı rahat geçirecekler sonra arka arkaya uefa maçları var
peşinden yine tr kupası olacak elenmezlerse 24. haftaya kadar nefes alamayacaklar

cuma günü oynamamızın tek sebebi Beşiktaş kazanırsa diğer takımlarımızı ona göre itekleriz olmasın  abi ?

Çevrimdışı kyiv

Şimdi Ender Bilginin açıklamalarını dinliyorum. Galatasarayın aldığı Marcao sene başında 300 bin euro fiyatla Rizeye önerilmiş Rize istememiş şimdi Galatasaray 3,8 milyon euroya aldı.

Arkadaş böyle bir futbol aklının nasıl gerisinde kalıyoruz gerçekten özel bir  başarı bizimki.

Çevrimdışı mylife1903

Şimdi Ender Bilginin açıklamalarını dinliyorum. Galatasarayın aldığı Marcao sene başında 300 bin euro fiyatla Rizeye önerilmiş Rize istememiş şimdi Galatasaray 3,8 milyon euroya aldı.

Arkadaş böyle bir futbol aklının nasıl gerisinde kalıyoruz gerçekten özel bir  başarı bizimki.
3.5 oraya fazla odeyen akil baska yerlere de fazla fazla odeme yapiyor olmasin

Çevrimdışı gokhantr

Şenol hocanın her şeyini sürekli alıyorlar! Sağ bek verilmiyor.Santrafor diye bir şey yok 100 tane stoper değişiyor.El de ki oyuncularda yaşlı ve yetersiz.

Bu nasıl bir Türkçe arkadaş?

Bu nasıl bir Türkçe arkadaş?

Saniye de 5-6 kelime yazabilince böyle hatalar olabiliyor  :ok:

Çevrimdışı kyiv

Ödesinler ödesinler sorun yok batmalarında bir mahsur yok lakin böyle bir zihniyetin üstelik de iyi şeyler yaptığımızı düşündüğümüz bir dönemde arkasında kalıyoruz bu insanı üzüyor.

Çevrimiçi Necmi

öyle olmucak abi.

Sen şampiyon yapıcaksın santraforunu elinden alıcaklar Gomez 10 numaranı alıcaklar sosa,stoperini alıcaklar marcelo.2.ci şampiyonluğunda yine santraforun elinden alınacak aboubakar,yine 10 numaran elinden alınacak talisca yine stoperin elinden alınacak marcelo.

Eksik bölgelerine adam alınmıcak misal 2 yıldır sağ beksiz bırakılacaksın! Maaş dengesini alt üst ediceksin negredo'ya 4.2 pepe'ye 5 birisine 1.5 birisine 3 gibi!

Oyunculara maaşlarını ödemeyeceksin böyle klübü fifaya şikayet ederiz diye ihtar çekecekler!

Hoca bunu alın derse tam tersini yapıp başka birini alıcaksın.

Transferleri sürekli geç alıcaksın kampa hiç birisini yetiştirmiceksin lig başlıcak 5.ci hafta olucak ondan sonra!

Abdullah avcının da sürekli her sene kadrosunu değiştirsinler onuda görelim ? 5 yıldır aynı kadro ile oynuyor sürekli üstüne takviye yapılıyor kadrosunun!

Sinyör terim'i de mhk,medya arkasında olmadan görelim ? Ellerinden bir santraforunu aldılar gomis'i halleri ortada!

Şenol hocanın her şeyini sürekli alıyorlar! Sağ bek verilmiyor.Santrafor diye bir şey yok 100 tane stoper değişiyor.El de ki oyuncularda yaşlı ve yetersiz.

Aynı şenol güneş'e biraz iyi kadro verince 2 yıl şampiyonluk yaşatıyor UCL'de nağmalup en çok puan topluyarak lider UEL'de çeyrek final.

2 şampiyonlukta biri statsız,kalecisiz + fenerin en pahalı kurulan kadrosuna karşı!
Diğeri de hükümetspor devlet destekli sonuna kadar ittirilen akbilspor.

Aynı durumda abdullah avcı ve sinyör terimide görmek isterim ne yapabilecek yapacakları tek şey bırakır giderler...
sürekli mazeret arayacağınıza ozi neden formsuz tolgay neden formsuz babel neden formsuz
takım neden düştü demiyorsunuz ya körmüsünüz bu takım sivastanmı antalyadanmı malatyadanmı kötü
onlar kadar neden oynamıyor seni yenen antalyanın oyuncularının maaşı ödeniyormu.
sürekli mazeret üretin suçu alakası olmayan yerlere atın neymiş iki oyuncusu gitmiş gs nin
bütün takımı sıfırdan kurulduda şampiyon oldu ne iki oyuncudan bahsediyorsunuz
başak itiliyormuş salla yiyen yerse yer değilmi ben hiçde itildiğini görmedim adamların kaç maç hakkı yendi
hiç şaibeli gol attıklarını gördünmü ama sayılmayan bir sürü golleri var bu nedenle puanlar kaybettiler
lafa gelirse başak hükümet takımı itiliyor deriz olur biter iş mazeret üretmek olsun. adamlar gerçekten itilseler
şampiyon olurlardı bir takımı şampiyon olması için iteklersen oldurursun.
sen alanyayı yenemiyorsun daha ya herşeyi geçtim 17 maçta topu topu 3 galibiyet alabilmiş fenere puan verdik ya
bunu neyle açıklayabilirsin elinde forvet yokmuş iyide gs bir tane forvetimsiyle oynuyordu onu bile gönderdiler
üstündeki takımlara bakan insan mazeret üretmeye utanır.
antalya malatya üstümüzde sorunlarla boğuşan kimseye para ödeyemeyen gs üstümüzde sorunlarla boğuşan ts üstümüzde
avrupanın en yaşlı takımı başak üstümüzde siz oturun mazeret üretmeye devam edin
iyi bir mazeret bulursanız şampiyon oluruz belki
hiç demiyorsunuz ffp ile mücadele eden takım hep zirvede kaldı birde ffp ile mücadele eden rakiplerimize bakın
biz fenerin düştüğü duruma düştükmü hiç biz ffp ile mücadele ederken fenerin en iyi oyuncularını ellerinden söküp aldık
adamlar şimdi kadro dışı bıraktığımız oyuncuyu alabilmek için kapımızda yatıyor.
gs ikide bir çıkıp büyük takımlar oyuncu takası yapmalı diyor bunu neden söylüyor fenerin elindeki çöpler için değil her halde
bugün love a yol versek gs takle atacak vay efendim gomez gitmiş gider kardeşim gitmek isterse tutamazsın
sosa gitmiş tutmak için ne yapacaktın milana gideceğim diye tutturdu zorlamı gönderdik abou gitmiş adam kiralıktı
ffp yüzünden alma şansımız yoktu 10 M bonservis istiyorlardı bak bakalım 10 M lik satışımız olmuşmu
bilemezdin devre arası cenki satacağını zaten cenki sattıkta ucu ucuna ffp kurallarını yerine getirebildik
nasıl alacaksın talisca gitti nasıl engelleyecektin çinden verilen maaşı verebilecekmiydin adamı kiraladıkları parayı biz bonservis olarak veremiyorduk hiç hayatınız boyunca zorunluluktan birşey yaptığınız olmadımı.Bol keseden atın
marcelo tek satışımızdı satmayıp elde tutsak transfer yapamıyorduk eldeki kiralık taliscanın kira parası karşılanamıyordu.
hiç bir oyuncu keyiften gönderilmedi. sosa gitmeseydi ne abou kiralanabilirdi nede talisca sosadanda faydalanamazdık
adam antrenmana bile çıkmak istemiyordu öyle oyuncuyu o paraya göndermek suç değil başarıdır.
ffp sürecinden iki şampiyonlukla çıkmak büyük başarıdır bu arada stadıda yaptın şimdi göreceğiz rakipleri
fenerin durumu ortada gs bu sene ffp ye girdi bakalım olsunlar şampiyonda görelim kolay sanıyorsunuz
sürekli birilerini suçlayın yönetim hep suçlu bu ffpye giden süreci onlar yaptı değilmi iki yıl önceki dönemin suçu nedeniyle avrupaya gidemedik.
Şenol büyük hoca kardeş ilk şampiyonluklarını bizimle kazandı neden bahsediyorsunuz hoca şampiyon yapmadı Beşiktaş şampiyon oldu o şampiyon kadroları kuran hoca değil yönetimdir. kaldıki korumak için çabaladığınız hocayı getirende yönetim.
Şenol güneş yaptıysa bile onu bu takımın başına getiren yönetimin başarısıdır bu. şenol güneş herşeyi yaptı yönetim beceriksiz
değilmi peki madem şenol güneş bu kadar iyi onu bu takımın başına getiren yönetimin başarısı değilmi bu.
ne oldu silahmı dayadı ben Beşiktaşın başına geleceğim diye.

Çevrimiçi Necmi

cuma günü oynamamızın tek sebebi Beşiktaş kazanırsa diğer takımlarımızı ona göre itekleriz olmasın  abi ?
baktınmı fikstüre en erken oynayan akhisar iki gün dinlenip bizim karşımıza gelecek
sen cuma oynuyorum diye şikayet ediyorsun rakibin kupa maçı oynayarak gelecek bu sana avantaj olmuyormu
hemde deplasmanda oynayacak.
ben adım gibi biliyordum cuma oynayacağımızı size süprizmi oldu bu fikstürü ben yapsam Beşiktaşa cuma yazardım maçı
deplasmanda oynayacağız zaten saha avantajımız yok
ikinci maç erzurumla cuma günü stad dolmazmış dolduralım bir zahmet erzurumu cuma günü yenememek bir mazeretmi olur.
burdanda yönetime sallıyorsunuz ya pes doğrusu

Çevrimdışı gokhantr

Saniye de 5-6 kelime yazabilince böyle hatalar olabiliyor  :ok:

Bütün -de ve -ki ekleri ayrı yazılmıyor bilgin olsun, saniyede istediğin kadar kelime yaz tabii.

Tosic etkisi yapabilecek Skubic zorlanmalı diyecem ama malum Konyaspor. 6 ay sözleşmesi kalsa da çile çektirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bütün -de ve -ki ekleri ayrı yazılmıyor bilgin olsun, saniyede istediğin kadar kelime yaz tabii.

Tosic etkisi yapabilecek Skubic zorlanmalı diyecem ama malum Konyaspor. 6 ay sözleşmesi kalsa da çile çektirir.
Hayırdır.
Sen bile anlamışsın ya boşver ne ayrı ne birleşik yazılır. Mesajda koyu işaretlediğin yerler dışında da ayrı yazılması gereken bir da var ama onu koyu renge çevirmemişsin. O zaman ahkam kesme
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

ffp gereği harcayabilecekleri paranın yarısını buna gömmeleri iyi oldu.forvetleri yok
rodrigezi sattılar orasıda boşaldı şimdi iki oyuncuyu 4 M ye alsınlar.

Çevrimiçi Necmi

burda kimseye türkçe dersi vermiyoruz. derdimiz o değil
derdini anlatsına kim nasıl yazarsa yazsın.

Vagner Love'un menajeri Evandro Ferreira: "Vagner Love serbest kalmaya çok yakın. Serbest kalır kalmaz kariyerine hangi takımda devam edeceğini hep birlikte göreceğiz."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gelene kadar ben de Burak a tepkiliydim. Ama şu anda bizim futbolcumuz. Gel gelelim tv lerde tartışma yapıyorlar yok az tepki olurmuş ta bilmem ne. Bizim taraftara, camiaya yakışan ilk maçta yüzde yüz şekilde Burak ı desteklemektir. Görsünler büyük taraftarı.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Vagner Love'un menajeri Evandro Ferreira: "Vagner Love serbest kalmaya çok yakın. Serbest kalır kalmaz kariyerine hangi takımda devam edeceğini hep birlikte göreceğiz."
Atalarımız " musibetten kurtulmanın faturası olmaz" demişler. Bir şekilde gitse de gündemimizden düşse.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Gelene kadar ben de Burak a tepkiliydim. Ama şu anda bizim futbolcumuz. Gel gelelim tv lerde tartışma yapıyorlar yok az tepki olurmuş ta bilmem ne. Bizim taraftara, camiaya yakışan ilk maçta yüzde yüz şekilde Burak ı desteklemektir. Görsünler büyük taraftarı.
Tepki vermesinler yeter abi.Bizim taraftarın pek ayarı yoktur ama nadirende dozunu iyi ayarladığımız şeyler oluyor.

Çevrimdışı Enzo

sürekli mazeret arayacağınıza ozi neden formsuz tolgay neden formsuz babel neden formsuz
takım neden düştü demiyorsunuz ya körmüsünüz bu takım sivastanmı antalyadanmı malatyadanmı kötü
onlar kadar neden oynamıyor seni yenen antalyanın oyuncularının maaşı ödeniyormu.
sürekli mazeret üretin suçu alakası olmayan yerlere atın neymiş iki oyuncusu gitmiş gs nin
bütün takımı sıfırdan kurulduda şampiyon oldu ne iki oyuncudan bahsediyorsunuz
başak itiliyormuş salla yiyen yerse yer değilmi ben hiçde itildiğini görmedim adamların kaç maç hakkı yendi
hiç şaibeli gol attıklarını gördünmü ama sayılmayan bir sürü golleri var bu nedenle puanlar kaybettiler
lafa gelirse başak hükümet takımı itiliyor deriz olur biter iş mazeret üretmek olsun. adamlar gerçekten itilseler
şampiyon olurlardı bir takımı şampiyon olması için iteklersen oldurursun.
sen alanyayı yenemiyorsun daha ya herşeyi geçtim 17 maçta topu topu 3 galibiyet alabilmiş fenere puan verdik ya
bunu neyle açıklayabilirsin elinde forvet yokmuş iyide gs bir tane forvetimsiyle oynuyordu onu bile gönderdiler
üstündeki takımlara bakan insan mazeret üretmeye utanır.
antalya malatya üstümüzde sorunlarla boğuşan kimseye para ödeyemeyen gs üstümüzde sorunlarla boğuşan ts üstümüzde
avrupanın en yaşlı takımı başak üstümüzde siz oturun mazeret üretmeye devam edin
iyi bir mazeret bulursanız şampiyon oluruz belki
hiç demiyorsunuz ffp ile mücadele eden takım hep zirvede kaldı birde ffp ile mücadele eden rakiplerimize bakın
biz fenerin düştüğü duruma düştükmü hiç biz ffp ile mücadele ederken fenerin en iyi oyuncularını ellerinden söküp aldık
adamlar şimdi kadro dışı bıraktığımız oyuncuyu alabilmek için kapımızda yatıyor.
gs ikide bir çıkıp büyük takımlar oyuncu takası yapmalı diyor bunu neden söylüyor fenerin elindeki çöpler için değil her halde
bugün love a yol versek gs takle atacak vay efendim gomez gitmiş gider kardeşim gitmek isterse tutamazsın
sosa gitmiş tutmak için ne yapacaktın milana gideceğim diye tutturdu zorlamı gönderdik abou gitmiş adam kiralıktı
ffp yüzünden alma şansımız yoktu 10 M bonservis istiyorlardı bak bakalım 10 M lik satışımız olmuşmu
bilemezdin devre arası cenki satacağını zaten cenki sattıkta ucu ucuna ffp kurallarını yerine getirebildik
nasıl alacaksın talisca gitti nasıl engelleyecektin çinden verilen maaşı verebilecekmiydin adamı kiraladıkları parayı biz bonservis olarak veremiyorduk hiç hayatınız boyunca zorunluluktan birşey yaptığınız olmadımı.Bol keseden atın
marcelo tek satışımızdı satmayıp elde tutsak transfer yapamıyorduk eldeki kiralık taliscanın kira parası karşılanamıyordu.
hiç bir oyuncu keyiften gönderilmedi. sosa gitmeseydi ne abou kiralanabilirdi nede talisca sosadanda faydalanamazdık
adam antrenmana bile çıkmak istemiyordu öyle oyuncuyu o paraya göndermek suç değil başarıdır.
ffp sürecinden iki şampiyonlukla çıkmak büyük başarıdır bu arada stadıda yaptın şimdi göreceğiz rakipleri
fenerin durumu ortada gs bu sene ffp ye girdi bakalım olsunlar şampiyonda görelim kolay sanıyorsunuz
sürekli birilerini suçlayın yönetim hep suçlu bu ffpye giden süreci onlar yaptı değilmi iki yıl önceki dönemin suçu nedeniyle avrupaya gidemedik.
Şenol büyük hoca kardeş ilk şampiyonluklarını bizimle kazandı neden bahsediyorsunuz hoca şampiyon yapmadı Beşiktaş şampiyon oldu o şampiyon kadroları kuran hoca değil yönetimdir. kaldıki korumak için çabaladığınız hocayı getirende yönetim.
Şenol güneş yaptıysa bile onu bu takımın başına getiren yönetimin başarısıdır bu. şenol güneş herşeyi yaptı yönetim beceriksiz
değilmi peki madem şenol güneş bu kadar iyi onu bu takımın başına getiren yönetimin başarısı değilmi bu.
ne oldu silahmı dayadı ben Beşiktaşın başına geleceğim diye.
hocanın suçu varsa bu oyuncuların maaşının ödenmemesinin doğru olduğunu göstermiyor. benim anlamadığım şenol güneş'i de, fikret orman'ı da bu kadar savunmanız niye? şenol güneş'i savunana fikret orman'ı savunan çıkıp cevap veriyor, fikret orman'ı savunana da çıkıp şenol güneş'i savunan cevap veriyor. yani beşiktaşlı olduğumuzu unutup, kişileri yüceltmeye başladık son zamanlarda. şu anki düzende hoca da suçludur, yönetim de suçludur. bu transfer dönemi sağ bek alınmazsa, mayıs'ta ne hoca kalır ne de yönetim. vagner love'a kimse takla atmaz zaten onu alıp gelmek hataydı. taraftar gazıyla iş yapıldı. tıpkı burağın bu kadar geç alınmasının hata olduğu gibi. abou gittiğinde burak alınacaktı direk. negredo, larin, love üçlüsüne verilen parayla, maaşlarla 10 tane burak alırdık.

Çevrimdışı Enzo

burağı istemeyen adamlarin besiktasa zorla aldirdigi buyuk bir kaziktir. oturup 3 tane alanya maci izlesen dogru duzgun bu adami almazdin ama bizim yöneticilerimiz alıp geldiler. bu adamin parasini buragi aldirmayan taraftar odesin.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tepki vermesinler yeter abi.Bizim taraftarın pek ayarı yoktur ama nadirende dozunu iyi ayarladığımız şeyler oluyor.
Benim illet olduğum tv deki gereksizler. Yoksa Burak bizim artık severiz de döveriz de  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan_

Çarşının olduğu yerden tepki gelmeyeceğine hiç inanmıyorum. Kesin bir şeyler olacak o taraflarda. Ha çok tepki verirler, taşkınlık yaparlar ve sonunda stada bir daha alınmamak üzere cezaları kesilirse destekçileriyim.

Çevrimiçi murat

Çarşının olduğu yerden tepki gelmeyeceğine hiç inanmıyorum. Kesin bir şeyler olacak o taraflarda. Ha çok tepki verirler, taşkınlık yaparlar ve sonunda stada bir daha alınmamak üzere cezaları kesilirse destekçileriyim.
O tayfa çoktan bittide arkasında daha bundan haberdar olmayan küçük bir kitle var onlar yaşatıyor.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Carsı denen gereksiz grub, nezaman Besiktasdan uzak durdu Besiktas hep basarılı bir sezon gecirmistir. Bildikleri tek sey Kendi reklamları icin sadece popülizim yapmak. Ne hakeme nede rakibe baskı kurmazlar, anca lay lay lom ve türküler, rakib inönüde bize baskı kurar yine lay lay lom  türküler falan filan. Bursaya küfür ankaragücüne küfür bilmem neler. Ne koreografi yapmasını bilirler nede adam akilli pankart yapmasını. 10 senede bir şov yaparlar 20 sene onunla övünürler. Besiktasa degil sadece kendine aşık olan sözde taraftar grubu.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

6 M ye brahimi almanın pek mümkünatı olmaz
porto salak değil bıraksın hadi serbest kalsa atlayacak kamyon dolusu kulüp var
Yahu abi bu Brahimi diye yanıp tutusanlari cidden anlamıyorum ben

Quresmayi beğenmeyip bencil diyenler Brahimi de Brahimi diyor

Bu Brahiminin Feghuli ve Quaresma dan bir fazlası yok oldukça Bencil ve sürekli çalıma giren bir oyuncu üstelik kuzey afrikalı, kalsın istemezük :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: