2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4659432 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Eğer kanat alınmıcaksa ki alınmıcak gibi duruyor açıklamardan sadece sağ bek alınacak deniyor o da acil değil olursa olur olmazsa olmaz modundayız.

Babel ve Quaresma oynamamalı.

Babel ve Quaresma'sız bir 11 kurulmalı benim tek aklıma yatan kadro.

Karius

Gökhan        Mirin            Vida              Adriano

Dorukhan       Medel

Lens                      Ljajic                       CAner

Burak

Bizim 1 kanat 1 orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var. Hatta şu gidecek adamlar şutlanırsa 1 forvet daha alınabilir ya da kiralanabilir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim 1 kanat 1 orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var. Hatta şu gidecek adamlar şutlanırsa 1 forvet daha alınabilir ya da kiralanabilir.

maalasef sadece sağ bekmiş oda kesin değil olmazsa olmazımız değilmiş.

Çevrimiçi Necmi

tamamen sistemsel mi ?

babel devre arası gelmiş bize 5 gol 4 asist yapmış.

Sonra ki sezon ;

13 gol 6 asist ligde.
Şampiyonlar liginde 2 gol 1 asist.

O zaman sistem yokmuydu karambole mi attı golleri ?

Babel'in bu sezon ligde kaçırdığı maç sadece son 4 maç geri kalan bütün maçlarda 90 dakika oynamış ?

Babel sakat olduğu için oynamamazlık filan yapmamış yani abi gördüğün gibi bilerek isteyerek oynamamış.

Abi ben bir şeye kendimi inandırmam hatta emin olmak için 2 defa bakarım bu hayattımda da böyledir.Ben Beşiktaş maçlarını ilk normal izledikten sonra bi daha tekrar 90 dakika baştan sona izliyorum sebebi ilk normal izlerek gol atalım heyacanından kim ne yapmış ne oynamış diye düzgün izliyemyorum.Tekrar 90 dakika da sadece adamları izliyorum yani babel'in o ilk geldiği zaman ki gibi oynamadığını baskı bile yapmadığını adamın yanında koştuğunu sadece şut atmadığını öyle boş boş yürüdüğünü görebiliyorum.

Quaresma'ya gelicek olursak Quaresma'nın da topu sadece çizgiye taşımak olduğunu içer de bile alsa topu çizgiye taşımak olduğunu.İçer de arkadaşı boş olmasına rağmen 1000 tane fake verip abuk sabuk bir robano ile topu kaleciye attığını filan defalarca izliyorum tekrar tekrar görüyorum.

Lens'e gelicek olursak sürekli sakat bu kendine bakmadığından kaynaklanıyor.Lig de ne zaman hoca ona şans verse hep şansı gerip tepti.Quaresma ceza aldı 5-6 maç oynamadı lens'de hiç bir varlık gösteremedi.Geçen sene lens fener maçında karşı karşıya vurmayıp beklemesi beni bitirdi zaten.Lig de sadece 1 gol 3 asist yapmış.Lige iyi başladı çat erzurum maçında sakatladı hoca şans verdi işte iyi başladağı için lens nerde lens yok Quaresma'ya mecbur kaldık.Yine malmö maçında iyi oynadı yine sonra lens yok.Lens ne zaman iyi oynasa sonra 2-3 hafta yok!

Bu kanatların sorunlu olması babel'in para,Lens'in yetersiz ve sürekli sakatlanması,Quaresma'nın da bu saatten sonra kazanacağı başarı kalmaması işi sadece show'a dökmesi.

Bunlar benim düşüncülerim değil görünen gerçekler bu olup bitenlerin sistemle bir alakası yok.
hımmm iki defa bakıyorsan yetmiyor demekki üç defa bakman lazım Babel 5 maç kaçırdı
bir maç 45 dakika oynadı
quaresmayı zaten tutmuyorum ama bu yaptıklarını görmezden geleceğim anlamına gelmez şu haliyle
alacağın tüm kanat oyuncularından daha skora katkı verir olacağı kesin sen brahimi alınınca yarım sezonda on gol on asistmi yapacağını sanıyorsun porto kariyerinde hiç bir zaman bir babel katkısı vermemiş sende farklı olacağını düşündüren ne
portekiz liginde 3 tane iyi takım var gerisi bizim ligden kötü
lense gelince hiç sakatlıktan dolayı 3 hafta takımdan eksik kalmadı sadece bir defa iki hafta eksik kaldı
bir hafta sakat deniyor sonraki hafta oynuyor. Bence sakat lafıda oynatılmamasına kılıf. yoksa bir kere yırtık vardı
iki hafta oynamadı. lensi sürekli oynat quaresmanın katkısını geçer hem skor olarak hem oyuna katkı olarak lensde
hücum oyuncularını oyuna sokma özelliği var mesela babelde eksik olan bu kendi oynuyor ama ikinci bir oyuncuyu oyuna sokmuyor quaresmada öyle lensde farklı olan bu ve kesinlikle şu anda elimizde olan en iyi kanat oyuncusu brahimiyi al
lensden farklı sonuç elde edemezsin.
kaldıki kanat oyuncuları bir takım için olmazsa olmaz değil kanatların aksıyorsa çözümün var ama orta sahan aksıyorsa bunun çözümü yok. ne farkederki olmadı 3-5-2 oynatırsın olmadı 4-4-2 oynatırsın  4-3-2-1 oynatırsın mecburmusun kanat oynatmaya
babel zaten kanat oynamıyor elimizde kanat oynayan quaresma ve lens var birde törenin adı var işde
 kusura bakma lens quaresma babel beğenmiyorsan beğeneceğin bir kanat oyuncusu yok
bizim çöküşümüz tamamen sistemsel ne yaşa bağlı nede oyuncu kalitesine bizim oyuncu kalitemiz çok iyi
beğenmeyip kızağa çektiğin tolgay için fener kapında yatıyor gs de iç geçiriyordur.
sen bu oyuncular kötü demeden adım atamaz hale neden geldiğini sorgulayacaksın bunu sorgulamazsan gelecek oyuncularda adım atamaz hale gelir. takım yaşlıymış kırk defa söyledim ligin lideri senden 9 puan önde olan takım senden gençmide Beşiktaş yaşlı olduğu için koşamıyor diyorsun. genç tecrübesiz oyuncu yerine yaşlı tecrübeli oyuncuyu tercih ederim genç oyuncular sana maç kazandırır koşarak ama seni şampiyon yapamaz şampiyon olmak için uzun maratonda tecrübe gerekiyor.
geçen sene şampiyon olan gs bizimle aynı yaştaydı. bu takımın yaşla alakalı değil kötü çalışmayla alakalı form düşüklüğü var
yaşlı takım ligin başında çökmez fazla maç yaptığı için ligin sonunda düşüş gösterir mesela geçen sene biz puanları ligin başında bıraktık ligin sonunda iyiydik ama yetmedi  yaşlı takım nasıl oluyorda ligin ilk yarısı 30 ikinci yarısı 41 puan alabiliyor
bin tane sorun göstermeye çalışıyorsunuz ama bunları savunurken ana amaç aslında bir şeyin üstünü kapatmaya çalışmak oluyor
ya iki senedir takım ilk yarılar yatıyor ikinci yarılar maçı alıyor biz ilk yarıları sürekli çöpe atıyoruz bu nasıl yaş sorunu yaşlı takım ilk
yarı diri olur ikinci yarı düşer. size bin tane cevap veriyoruz nedenleri sıralıyoruz ama yok illaki transfer yapılacak yok takım yaşlı yok forvetimiz yok sıralıyorsunuz bak diyorum bir 22 yaşında ikinci ligden alınmış dorukhan orta sahaya geldi takımda fark yarattı
orta sahanın önemi en iyi bu şekilde görünür. Bu oyuncu ozi taraftar saldırısına uğramasa tolgay papağanlık yapmasa forma yüzü göremezdi. neyi konuşuyoruz. al işde hazırlık maçı oynuyoruz bu ligin aynası olacak burak aldık ortada yok güvenin adını duyuyormuyuz
sürekli larin oynuyor. kalkıyor adını duymadığımız bir dahada duymayacağımız oyuncuları hazırlık maçında oynatıyor bu hazırlık maçları
alt yapıdan getirdiğin oyuncuları mutlu etmek içinmi oynanır yoksa yeni aldığın oyuncuları az süre almış oyuncuları takıma adapte etmek içinmi oynanır. Emre öztürkü oynatıyorsun hazırlık maçında yaz dönemi değilki bir daha adını duymayacağız sen önce as kadrondaki az şans bulan oyuncuları hazırlasana

Çevrimdışı mylife1903

Eğer kanat alınmıcaksa ki alınmıcak gibi duruyor açıklamardan sadece sağ bek alınacak deniyor o da acil değil olursa olur olmazsa olmaz modundayız.

Babel ve Quaresma oynamamalı.

Babel ve Quaresma'sız bir 11 kurulmalı benim tek aklıma yatan kadro.

Karius

Gökhan        Mirin            Vida              Adriano

Dorukhan       Medel

Lens                      Ljajic                       CAner

Burak
4321 olsun
4312 de olur
3421
3412

4231 olmasin kafi yetti gari

hımmm iki defa bakıyorsan yetmiyor demekki üç defa bakman lazım Babel 5 maç kaçırdı
bir maç 45 dakika oynadı
quaresmayı zaten tutmuyorum ama bu yaptıklarını görmezden geleceğim anlamına gelmez şu haliyle
alacağın tüm kanat oyuncularından daha skora katkı verir olacağı kesin sen brahimi alınınca yarım sezonda on gol on asistmi yapacağını sanıyorsun porto kariyerinde hiç bir zaman bir babel katkısı vermemiş sende farklı olacağını düşündüren ne
portekiz liginde 3 tane iyi takım var gerisi bizim ligden kötü
lense gelince hiç sakatlıktan dolayı 3 hafta takımdan eksik kalmadı sadece bir defa iki hafta eksik kaldı
bir hafta sakat deniyor sonraki hafta oynuyor. Bence sakat lafıda oynatılmamasına kılıf. yoksa bir kere yırtık vardı
iki hafta oynamadı. lensi sürekli oynat quaresmanın katkısını geçer hem skor olarak hem oyuna katkı olarak lensde
hücum oyuncularını oyuna sokma özelliği var mesela babelde eksik olan bu kendi oynuyor ama ikinci bir oyuncuyu oyuna sokmuyor quaresmada öyle lensde farklı olan bu ve kesinlikle şu anda elimizde olan en iyi kanat oyuncusu brahimiyi al
lensden farklı sonuç elde edemezsin.
kaldıki kanat oyuncuları bir takım için olmazsa olmaz değil kanatların aksıyorsa çözümün var ama orta sahan aksıyorsa bunun çözümü yok. ne farkederki olmadı 3-5-2 oynatırsın olmadı 4-4-2 oynatırsın  4-3-2-1 oynatırsın mecburmusun kanat oynatmaya
babel zaten kanat oynamıyor elimizde kanat oynayan quaresma ve lens var birde törenin adı var işde
 kusura bakma lens quaresma babel beğenmiyorsan beğeneceğin bir kanat oyuncusu yok
bizim çöküşümüz tamamen sistemsel ne yaşa bağlı nede oyuncu kalitesine bizim oyuncu kalitemiz çok iyi
beğenmeyip kızağa çektiğin tolgay için fener kapında yatıyor gs de iç geçiriyordur.
sen bu oyuncular kötü demeden adım atamaz hale neden geldiğini sorgulayacaksın bunu sorgulamazsan gelecek oyuncularda adım atamaz hale gelir. takım yaşlıymış kırk defa söyledim ligin lideri senden 9 puan önde olan takım senden gençmide Beşiktaş yaşlı olduğu için koşamıyor diyorsun. genç tecrübesiz oyuncu yerine yaşlı tecrübeli oyuncuyu tercih ederim genç oyuncular sana maç kazandırır koşarak ama seni şampiyon yapamaz şampiyon olmak için uzun maratonda tecrübe gerekiyor.
geçen sene şampiyon olan gs bizimle aynı yaştaydı. bu takımın yaşla alakalı değil kötü çalışmayla alakalı form düşüklüğü var
yaşlı takım ligin başında çökmez fazla maç yaptığı için ligin sonunda düşüş gösterir mesela geçen sene biz puanları ligin başında bıraktık ligin sonunda iyiydik ama yetmedi  yaşlı takım nasıl oluyorda ligin ilk yarısı 30 ikinci yarısı 41 puan alabiliyor
bin tane sorun göstermeye çalışıyorsunuz ama bunları savunurken ana amaç aslında bir şeyin üstünü kapatmaya çalışmak oluyor
ya iki senedir takım ilk yarılar yatıyor ikinci yarılar maçı alıyor biz ilk yarıları sürekli çöpe atıyoruz bu nasıl yaş sorunu yaşlı takım ilk
yarı diri olur ikinci yarı düşer. size bin tane cevap veriyoruz nedenleri sıralıyoruz ama yok illaki transfer yapılacak yok takım yaşlı yok forvetimiz yok sıralıyorsunuz bak diyorum bir 22 yaşında ikinci ligden alınmış dorukhan orta sahaya geldi takımda fark yarattı
orta sahanın önemi en iyi bu şekilde görünür. Bu oyuncu ozi taraftar saldırısına uğramasa tolgay papağanlık yapmasa forma yüzü göremezdi. neyi konuşuyoruz. al işde hazırlık maçı oynuyoruz bu ligin aynası olacak burak aldık ortada yok güvenin adını duyuyormuyuz
sürekli larin oynuyor. kalkıyor adını duymadığımız bir dahada duymayacağımız oyuncuları hazırlık maçında oynatıyor bu hazırlık maçları
alt yapıdan getirdiğin oyuncuları mutlu etmek içinmi oynanır yoksa yeni aldığın oyuncuları az süre almış oyuncuları takıma adapte etmek içinmi oynanır. Emre öztürkü oynatıyorsun hazırlık maçında yaz dönemi değilki bir daha adını duymayacağız sen önce as kadrondaki az şans bulan oyuncuları hazırlasana

bende 40 kere söyledim abi o başakşehir'in kadrosu 5 yıldır adamlar bozmadan aynı kadro ile oynuyorlar ?

Oyuncuları da kalite olarak öndeler! adamlarda sağ bek var sende yok.Sol bekleri var sürekli oynuyor senin sol bek'in adriano sürekli sakat caner'in varlığı yoklu belli değil zaten.Orta sahaları iyi isimler var ve sürekli aynı oyuncuları oynatıyorlar kadroyu bozmuyorlar.Sağ kanatlarında 28 yaşında visca var 4-5 yıldır aynı adam oynuyor genç ? Santraforları daha düne gelinceye kadar adebayor diye bir dünya yıldızıydı fizik olarak düştü yerine adam aldılar adebayor sonradan oyuna girip katkı sağlıyor artık.Her şey den önemlisi adamlar 5 yıldır aynı kadro ile oynuyorlar ondan sonra bizim bi sistemimiz yok olmaz tabi.

Sen bi pepe alıyor 1 sene duruyor gidiyor olmadı roco alıyon onu beğenmiyon mirini alıyon 100 tane stoper oldu.Santrafor sürekli değişiyor gidenler kaliteli gelen yetersiz vasat kadron yaşlanıyor hiç bunlardan bahsetmiyorsun abi ?

Ondan sonra biz paşadan-başak'tan kötümü bizim kadromuz deniyor evet kötü maalasef üstümüz de ki paşanın santraforu 20 gol attı yarım sezonda kanatlarında trezeguet diye adam var.Kadroları genç.

Sen kadronu yaşlılarla doldur.Eksik bölgeye oyuncu alma.Maaş dengesini boz oyuncuların maaşını düzgün ödeme.Sürekli kampa transfer yetiştirme hep lig başladıktan 5 hafta sonra gelsin oyuncular.Ondan sonra hoca oyuncuyu oynatmıyor.Oynatmaz tabi ligin 5.ci haftasında alıyorsun kamp filan hak getire transferin son günü transfer yapılıyor sürekli.

Bütün suç hocada...

Beşiktaş, Altınordu'nun başarılı kalecisi Erce Kardeşler'i transfer etmek istiyor. (DHA)

Kiralık olarak forma giydiği Adana Demirspor'dan geri dönen Orkan Çınar, Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışmalarına devam ediyor.

Çevrimiçi Necmi

hocanın sözlerini yok sayıyorsunuz ne dedi benim forvete ihtiyacım yok orta saha almamız lazım
orta sahada açık var dedi. haklıda tolgay tukaka oldu ozi ortada yok atibanın sadece gölgesi var
bu seneki bence en kötü performans veren orta saha oyuncusu atiba medel desen iyi süpürücü
ama çok şey yapmak istiyor yapması gerekeni yapamıyor elde bir Dorukhan var ama hocada ona güvenmediğini gösteriyor aslında
kesin olmazsa olmaz gibi görse orta sahada iyi performans veren adamı sağ bek oynatmazdı
en az mevcut kadroda 4 oyuncuyu sağ bek oynatabilecekken tut orta sahada en iyi mücadele veren oyuncuyu sağ beke gönder
bunun adı orta sahada olmasada olur demektir.
atiba ile sözleşme uzatmak hataydı. hadi uzattın bunu ahde vefa olarak yapacaksın kadroda yok sayacaksın.
ama profesyonel kulüpler bu kafada yönetilmemeli imzalamayacaklardı taraftar baskısıyla yaptılar. taraftar baskısıyla kulüp yönetilmez
camianın sesini dinleyeceksin ama uygulamada kulüp menfaatleri ön planda olacak. hiç faydalanamadığımız atibanın
takım yaşını bir yaş ileri götürdüğü gerçeği var şu takımda fayda sağlamayan atiba ve tolga olmasa yaş ortalaması 26.7 ye düşüyor
birde love çıksa düşünün önümüzdeki yaza atiba adriano love tolga gibi oyuncular kadroda olmayacak büyük ihtimal babel gider pektemekde gider
yerlerine 26-27 yaşında oyuncular alınırsa takım bayağı iyi duruma gelir bir sonraki senede burak GG falan olmayacak iki sezonda takımı gençleştiririz
tabi başka yaşlanan oyuncularda olacak oynayan oyuncu yaşını en fazla 28 bandında tutmak lazım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, Altınordu'nun başarılı kalecisi Erce Kardeşler'i transfer etmek istiyor. (DHA)
Tolga'nın yerine iyi yedek olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı alimm

tolgay ve oğuzhan ile yolların ayrılması durumunda kadro planlamasında dorukhan harici yazabileceğimiz yerli futbolcu YOK.. bu konuda birşeyler yapılmalı.... işin bir diğer tarafı dedikodu şeklinde çıkan isim dahi yok...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

bende 40 kere söyledim abi o başakşehir'in kadrosu 5 yıldır adamlar bozmadan aynı kadro ile oynuyorlar ?

Oyuncuları da kalite olarak öndeler! adamlarda sağ bek var sende yok.Sol bekleri var sürekli oynuyor senin sol bek'in adriano sürekli sakat caner'in varlığı yoklu belli değil zaten.Orta sahaları iyi isimler var ve sürekli aynı oyuncuları oynatıyorlar kadroyu bozmuyorlar.Sağ kanatlarında 28 yaşında visca var 4-5 yıldır aynı adam oynuyor genç ? Santraforları daha düne gelinceye kadar adebayor diye bir dünya yıldızıydı fizik olarak düştü yerine adam aldılar adebayor sonradan oyuna girip katkı sağlıyor artık.Her şey den önemlisi adamlar 5 yıldır aynı kadro ile oynuyorlar ondan sonra bizim bi sistemimiz yok olmaz tabi.

Sen bi pepe alıyor 1 sene duruyor gidiyor olmadı roco alıyon onu beğenmiyon mirini alıyon 100 tane stoper oldu.Santrafor sürekli değişiyor gidenler kaliteli gelen yetersiz vasat kadron yaşlanıyor hiç bunlardan bahsetmiyorsun abi ?

Ondan sonra biz paşadan-başak'tan kötümü bizim kadromuz deniyor evet kötü maalasef üstümüz de ki paşanın santraforu 20 gol attı yarım sezonda kanatlarında trezeguet diye adam var.Kadroları genç.

Sen kadronu yaşlılarla doldur.Eksik bölgeye oyuncu alma.Maaş dengesini boz oyuncuların maaşını düzgün ödeme.Sürekli kampa transfer yetiştirme hep lig başladıktan 5 hafta sonra gelsin oyuncular.Ondan sonra hoca oyuncuyu oynatmıyor.Oynatmaz tabi ligin 5.ci haftasında alıyorsun kamp filan hak getire transferin son günü transfer yapılıyor sürekli.

Bütün suç hocada...
sen sürekli oynuyor denen takıma sürekli oyuncu alınıyor ama farkında değilsin bak her sene senin aldığın oyuncudan fazla oyuncu alıp göndermişlerdir.
göz önünde olmadığı için farkedilmiyor yoksa onların kadroda çok değişiyor. ligde kadro istikrarı olan kulüp yok başakda kadrosunu yaşlılarla dolduruyor onlardada maaş dengesi yok
ama maaşları düzgün ödeniyordur. ama geçen sene maaş alamayan gs şampiyon oldu ona ne diyeceksin eren bir yıldır para alamamış serdar azizde öyle
gomez maaşını alamadığı için maça çıkmamış ama bu takım şampiyon oldu demek neymiş kadronu iyi yönetmen gerekiyormuş yoksa maaş alamadı kadro yaşlı safsataları bizim için geçerli ama gs başak için geçerli değilmi bu söyledikleriniz sadece bir şeylerin üstünü örtmek için mazeret üretmek oluyor
adamlarda bizde olmayan bir şey daha var forma adaleti var. bak arda forma yüzü göremiyor ardayı onlar değilde biz alsaydık
forma alırmıydı almazmıydı. adamlarda adeboyar yedek kalıyor mesela hak eden alıyor formayı senin gibi sahada olduğunu
anlayamadığın oyuncular 11 e yazılmıyor hiç bir deplasmanda tek bir maç bile iyi oynamamış quaresma hala 11 oynuyor bu takımda
maçta kötü oynayıp kasti yaptığı haraketle kırmızı görüp takımının avrupadan elenmesine neden oluyor bir sonraki maç
ödül gibi 11 e yazılıyor sen yaşdan değil maaşların düzgün ödenmemesindende değil işde bu nedenlerle oyuncuları kaybedersin
yoksa bütün oyuncular biliyor ihtar çektikleri anda 30 gün içinde o para hesaplarına yatar o nedenle maaş yatmış yatmamış onlar için pekde önem arz etmiyor.
adamların haklarını fifa zaten garanti altına alıyor.
sürekli mazeret üretiyorsunuz takım koçmuyor diyorum ama takım yaşlı diyorsunuz bende ama daha yaşlı olan takım şimdi lider diyorum ama maaşlarını düzenli alamıyorlar diyorsunuz geçen sene hiç almayan gs şampiyon oldu diyorum işiniz mazeret uydurmak ama bu mazeretler bir yere götürmüyor kimseyi.

Çevrimdışı mylife1903

sen sürekli oynuyor denen takıma sürekli oyuncu alınıyor ama farkında değilsin bak her sene senin aldığın oyuncudan fazla oyuncu alıp göndermişlerdir.
göz önünde olmadığı için farkedilmiyor yoksa onların kadroda çok değişiyor. ligde kadro istikrarı olan kulüp yok başakda kadrosunu yaşlılarla dolduruyor onlardada maaş dengesi yok
ama maaşları düzgün ödeniyordur. ama geçen sene maaş alamayan gs şampiyon oldu ona ne diyeceksin eren bir yıldır para alamamış serdar azizde öyle
gomez maaşını alamadığı için maça çıkmamış ama bu takım şampiyon oldu demek neymiş kadronu iyi yönetmen gerekiyormuş yoksa maaş alamadı kadro yaşlı safsataları bizim için geçerli ama gs başak için geçerli değilmi bu söyledikleriniz sadece bir şeylerin üstünü örtmek için mazeret üretmek oluyor
adamlarda bizde olmayan bir şey daha var forma adaleti var. bak arda forma yüzü göremiyor ardayı onlar değilde biz alsaydık
forma alırmıydı almazmıydı. adamlarda adeboyar yedek kalıyor mesela hak eden alıyor formayı senin gibi sahada olduğunu
anlayamadığın oyuncular 11 e yazılmıyor hiç bir deplasmanda tek bir maç bile iyi oynamamış quaresma hala 11 oynuyor bu takımda
maçta kötü oynayıp kasti yaptığı haraketle kırmızı görüp takımının avrupadan elenmesine neden oluyor bir sonraki maç
ödül gibi 11 e yazılıyor sen yaşdan değil maaşların düzgün ödenmemesindende değil işde bu nedenlerle oyuncuları kaybedersin
yoksa bütün oyuncular biliyor ihtar çektikleri anda 30 gün içinde o para hesaplarına yatar o nedenle maaş yatmış yatmamış onlar için pekde önem arz etmiyor.
sürekli mazeret üretiyorsunuz takım koçmuyor diyorum ama takım yaşlı diyorsunuz bende ama daha yaşlı olan takım şimdi lider diyorum ama maaşlarını düzenli alamıyorlar diyorsunuz geçen sene hiç almayan gs şampiyon oldu diyorum işiniz mazeret uydurmak ama bu mazeretler bir yere götürmüyor kimseyi.
Kadro kotu abi
Adam maas alamiyor, alamadigi halde 30 tane atiyor zamaninda aliyor olsa bu sene de bi 25 atacak
Santraforu olan goturuyor iste
Senin ister yasli ister parasini alamayan olsun ama gelince atan adamin olsun
Gsyi de iyi itsklediler bizi de oyle itekleseler 10 tane fazla kupamiz olurdu
Yasla alakasi su
68 yasindaki emre b. Denen kavisli bizim 150 milyonluk ozziyi donunda sallar yani

Çevrimdışı mellfred

Love’ın da hala kadroda olduğunu düşünürsek larin Burak güven ve Mustafa ile elde 5 forvet varken alacaklarına ihtimal vermiyorum ki mantıklı da değil

Çevrimdışı mellfred

Karius
Gökhan vida mirin Adriano
       Dorukhan Mensah
 Lens layic brahimi
              Burak
Şunu ayarlayabilsek

Çevrimdışı mellfred

Program açıklanmış 18 ve 19. Haftalar Cuma günü oynuyoruz

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Program açıklanmış 18 ve 19. Haftalar Cuma günü oynuyoruz
Hem avrupada yokuz hem tr kupasında ve üst üste cuma günü mac veriyorlar, söyleyecek söz bulamiyorum. Ah yönetim ah...
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Fikret Orman: "Vagner Love'un Beşiktaş'tan alacağı vardır. Alacaktır. FIFA'ya gidecekse uçaklar var. Herkes biner uçağa. FIFA'nın merkezi İsviçre'de. Giderler, gelirler. Ben geldiğimde 20'ye yakın dava vardı. Son 7 senede hiç duydunuz mu Beşiktaş'ın UEFA'da davası olduğunu?"

Hem avrupada yokuz hem tr kupasında ve üst üste cuma günü mac veriyorlar, söyleyecek söz bulamiyorum. Ah yönetim ah...

fikstürü bizde oturup beraber yapıyoruz!

Fikret Orman: "Hakan Çalhanoğlu şu anda gündemimizde yok. Orta sahada 8'den fazla oyuncu var. Orta sahada 3 oyuncu oynayacak. Çok fazlalık var. Orta sahada bir hamle yapmayı düşünmüyoruz."

Fikret Orman : Burak Yılmaz'ı aldık, Mirin'i aldık ve belki Gökhan Gönül'a alternatif olarak bir sağ bek transferi yapabiliriz. Basın mensupları transfer yapıyor, geçen gün de Hakan Çalhanoğlu'nu Beşiktaş'a getirdiler"

Fikret Orman : Şenol Güneş'i seviyorum ve kendisine teklifimizi yaptık. Beşiktaş'ta hem yönetim hem de hoca istikrarı var. Şenol ağabey kariyerinde hiçbir takımda 4 yıl üst üste çalışmadı, mutluyuz. Ne hocanın ne de bizim gündemimizde sözleşme yok

Fikret Orman: Başka kulüplerde futbolcuların milyonlarca alacağı var, basın bunları hiç konuşmuyor. Vagner Love'un da alacağı var ancak FIFA'ya gidecekse uçaklar var. Love da mutsuz, biz de mutsuzuz. Belirli bir bonservis bedeli ödedik, kimse bize akılsız gözüyle bakmasın"

Çevrimiçi murat

Buradan şu sonucu çıkarabilirmiyiz
 1-
takım yaşlı olacak ama parasını alacak başında avcı olacak nispeten başarılı olacak
2 -takım yaşlı olacak parasını alamayacak ama terim gibi bir teknik direktörün olacak
3-takım yaşlı olacak parasını alsa bile alamamış gibi olacak başında şenol güneş olacak başarısız olsa bile başarılıymış gibi olacak ama takım başarısız olacak.

Takım başarısız ama hoca başarılı :claps: bu kafadan bende istiyorum.

Çevrimiçi murat

Fikret Orman : Burak Yılmaz'ı aldık, Mirin'i aldık ve belki Gökhan Gönül'a alternatif olarak bir sağ bek transferi yapabiliriz. Basın mensupları transfer yapıyor, geçen gün de Hakan Çalhanoğlu'nu Beşiktaş'a getirdiler"

Fikret Orman : Şenol Güneş'i seviyorum ve kendisine teklifimizi yaptık. Beşiktaş'ta hem yönetim hem de hoca istikrarı var. Şenol ağabey kariyerinde hiçbir takımda 4 yıl üst üste çalışmadı, mutluyuz. Ne hocanın ne de bizim gündemimizde sözleşme yok

Fikret Orman: Başka kulüplerde futbolcuların milyonlarca alacağı var, basın bunları hiç konuşmuyor. Vagner Love'un da alacağı var ancak FIFA'ya gidecekse uçaklar var. Love da mutsuz, biz de mutsuzuz. Belirli bir bonservis bedeli ödedik, kimse bize akılsız gözüyle bakmasın"
Başkan kendi ağzınla söylemişsn şenol hocanın aynı takımda 4 sezonu yok.daha önce çözmüşler bu işi.

Çevrimdışı mylife1903

Fikret orman yapiyor fikisturu laf soyleme hakkimiz yok
En nefret ettigim maclar cuma maclari ya
Azicik besiktasi bilip fikistur yapan baskan cumaya mac koydurmAz

Buradan şu sonucu çıkarabilirmiyiz
 1-
takım yaşlı olacak ama parasını alacak başında avcı olacak nispeten başarılı olacak
2 -takım yaşlı olacak parasını alamayacak ama terim gibi bir teknik direktörün olacak
3-takım yaşlı olacak parasını alsa bile alamamış gibi olacak başında şenol güneş olacak başarısız olsa bile başarılıymış gibi olacak ama takım başarısız olacak.

Takım başarısız ama hoca başarılı :claps: bu kafadan bende istiyorum.

öyle olmucak abi.

Sen şampiyon yapıcaksın santraforunu elinden alıcaklar Gomez 10 numaranı alıcaklar sosa,stoperini alıcaklar marcelo.2.ci şampiyonluğunda yine santraforun elinden alınacak aboubakar,yine 10 numaran elinden alınacak talisca yine stoperin elinden alınacak marcelo.

Eksik bölgelerine adam alınmıcak misal 2 yıldır sağ beksiz bırakılacaksın! Maaş dengesini alt üst ediceksin negredo'ya 4.2 pepe'ye 5 birisine 1.5 birisine 3 gibi!

Oyunculara maaşlarını ödemeyeceksin böyle klübü fifaya şikayet ederiz diye ihtar çekecekler!

Hoca bunu alın derse tam tersini yapıp başka birini alıcaksın.

Transferleri sürekli geç alıcaksın kampa hiç birisini yetiştirmiceksin lig başlıcak 5.ci hafta olucak ondan sonra!

Abdullah avcının da sürekli her sene kadrosunu değiştirsinler onuda görelim ? 5 yıldır aynı kadro ile oynuyor sürekli üstüne takviye yapılıyor kadrosunun!

Sinyör terim'i de mhk,medya arkasında olmadan görelim ? Ellerinden bir santraforunu aldılar gomis'i halleri ortada!

Şenol hocanın her şeyini sürekli alıyorlar! Sağ bek verilmiyor.Santrafor diye bir şey yok 100 tane stoper değişiyor.El de ki oyuncularda yaşlı ve yetersiz.

Aynı şenol güneş'e biraz iyi kadro verince 2 yıl şampiyonluk yaşatıyor UCL'de nağmalup en çok puan topluyarak lider UEL'de çeyrek final.

2 şampiyonlukta biri statsız,kalecisiz + fenerin en pahalı kurulan kadrosuna karşı!
Diğeri de hükümetspor devlet destekli sonuna kadar ittirilen akbilspor.

Aynı durumda abdullah avcı ve sinyör terimide görmek isterim ne yapabilecek yapacakları tek şey bırakır giderler...

Fikret orman yapiyor fikisturu laf soyleme hakkimiz yok
En nefret ettigim maclar cuma maclari ya
Azicik besiktasi bilip fikistur yapan baskan cumaya mac koydurmAz

sen taraftarsın abi işine bak karışma sen fikstürü biz ayarlıyoruz.

10 tane cuma maçından 1 tane cuma günü kazanmışız özellikle cuma günü istedik.

Statı filan da doldurmayalım özellikle cuma günü seçtik burağa fazla tepki olmasın diye.

Avrupa, kupa yok ama ille de cuma dedik.
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2019, 19:05:33 cursedofdragon ]

Etiketler: