2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4661720 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Beşiktaş, Milan'ın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Alen Halilovic'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı. (dimarzio)
bu iyi transfer olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

Yalan habermiş  :tabe:
en azından genç isimlerle adımız geçmeye başladı. :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

en azından genç isimlerle adımız geçmeye başladı. :D
35 yaşındaki ihtiyarları izledikten sonra 25 yaşındaki adamlara genç der olduk. Dünya genelinde 17-18 yaşındakilere genç diyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı levitate

Beşiktaş, Milan'ın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Alen Halilovic'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı. (dimarzio)
hmm ilginç hamleler
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Zagrep de iken 1-2 maç izlemiştim.Ama unuttum tabi.Zar zor hatırladım adamı.Quaresma 'nın kampa alınması transferi için bir hamleydi,gidici olan da Quaresma artık.
ne

gidici mi hadi canım

haberler çıktı ama inanmadım
bipbipbupbup

Beşiktaş'ın maçı var gençler oynuyor hiç izliyemiyoruz emeği geçen herkesin eline sağlık.

ne

gidici mi hadi canım

Çin bazaar'ı durdu galiba eskiden teklif gelirdi Quaresma'yı alsalar ya işte :D

Çevrimdışı yoruk

ne

gidici mi hadi canım

Haberler çıkar ,Pepe gitti ya Q7 için de daha sık çıkar artık .Ama ben gidici olduğunu düşünüyorum.Eğer transfer olursa gönderecekler.Babel yine ters yapmazsa tabi.

Haberler çıkar ,Pepe gitti ya Q7 için de daha sık çıkar artık .Ama ben gidici olduğunu düşünüyorum.Eğer transfer olursa gönderecekler.Babel yine ters yapmazsa tabi.

asıl babel gidebilir ters köşe  :naughty:

Hasic yerine halilovic mi geliyor :D

Yoksa kanatları hırvatlardan mı kurucaz :D

Halilovic                     Hasic

Çevrimdışı Enzo

:hosgeldin
Hosbulduk reis

Tangaz- mylife cephesi ile Necmi-tumcaboylu bloğunun çarpışmasına alışacaksın
7 diyar 14 iklimde anlatılır
 kaç nesile aktarılır dedem bilir

:D

Çevrimdışı Enzo

35 yaşındaki ihtiyarları izledikten sonra 25 yaşındaki adamlara genç der olduk. Dünya genelinde 17-18 yaşındakilere genç diyorlar  :tabe:
Orasi dunya geneli reis orayi bosver Turkiye'de 17-18 yasinda topcu cikmaz lise talebesi oluyorlar burda avrupayla mantik ayni degil avrupada topcu 17-18 yasindayken hem topunu oynuyor hem de topunu oynadigi kulupte okul hayatini devam ediyor altyapi tesislerinde vs. burda 17-18 yasinda cocuk endustri meslek lisesinden cikip antrenmana gidiyor mahalle sahasina. Bizim icin genc 25-26 yasindan dusuk olan topcudur.

Çevrimdışı Enzo

Beşiktaş'ın maçı var gençler oynuyor hiç izliyemiyoruz emeği geçen herkesin eline sağlık.
Takimin kamp yaptigi gloria sportsa daha once gittim ben canli yayin yapilabilecek ortam yok ve yapilsa da amator saha oldugundan cekim falan tatmin etmez. izlenmez yani mac. Eskiden bu tur maclarda icerden bi cengaver cikip periskoptan yayin yapardi otel calisani falan ama artik oyle yapan da yok sanirim.

Oğuzhan ile halilovic'i kafa kafaya takasta yapabiliriz  :bandit:

Takimin kamp yaptigi gloria sportsa daha once gittim ben canli yayin yapilabilecek ortam yok ve yapilsa da amator saha oldugundan cekim falan tatmin etmez. izlenmez yani mac. Eskiden bu tur maclarda icerden bi cengaver cikip periskoptan yayin yapardi otel calisani falan ama artik oyle yapan da yok sanirim.

taraftar'da almamışlar içeri orda çalışanlar muhtemelen işin de gücündedir :)

Muhabirlerde yapamıyor d-smart'ın zımbırtısından dolayı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Pepe portoya gitti
Neden ya?

Biz bırakmamış olsaydık Monaco'lu Thierry Henry bize teklif yapacaktı, neden bıraktığımızı anlamamıştı falan.

Dün öyle yazıyordu haber siteleri?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gooooolllll Larin attı :D

Dk.66

Neden ya?

Biz bırakmamış olsaydık Monaco'lu Thierry Henry bize teklif yapacaktı, neden bıraktığımızı anlamamıştı falan.

Dün öyle yazıyordu haber siteleri?

henry'ye de çalım atmış demek ki :D

Çevrimdışı Enzo

Sabah ise giderken Maksimovic haberleri okumustum yalan mi o is yoksa ilgi var miymis?
Bu arada basinda ilgilendigimiz adi cikan topcular Maksimovic, Halilovic, Ozi tufi falan hepsi Ljajic'in menajerlik sirketinden.. LIAN SPORTS..

Çevrimdışı tuncaboylu

bu kadar genç oyuncu riskdir. bu riski göze alamıyorsan o zaman genç oyuncu istemeyeceksin.
zaten genç oyuncu transfer etmenin şartları var öyle pat diye alamıyorsun.
17 yaşında aldığın oyuncudan ne performans bekleyeceksinki zaten yapabildiğin sözleşme 3 yıllık 20 yaşına gelene kadar
a takıma girmesi zor çok büyük yetenekse elinde tutman zor. ha 18 i bekleyip uzun kontrat yapabilirsin onuda riske girip senden önce alıyorlar.  bir oyuncuyu 17 yaşında almak demek kendi alt yapına dahil etmek demektir 18 yaşından gün alan oyuncuyu alt yapı olarak gösteremiyorsun. bu risk alınırmı bence alınır. 10 tane oyuncu alırsın bunların 3 tanesi tutsa yeterli olur. iki tanesi bütün maliyetini çıkarır üçüncüsü kar olur.  bizim sorunumuz bunların ülkede yabancı sayılması uefaya göre 17 yaşında alıp 3 yıl elinde tuttuğunda alt yapı kabul ediliyor yabancı olarak değerlendirilmiyor o nedenle türk takımlarının böyle yatırımlar yapması imkansız tff takımların önünü kapatıyor
3 yıl alt yapında olan oyuncuyu tff nin de yabancı kabul etmemesi lazım uefa yabancı kontenjan olayına tam entegrasyon gerekiyor.
700 bin bizede çok değil bu işin bedeli bu. iki koşul var ya para verip bu oyuncuları alırsın yada oyuncu yetiştirme konusunda marka olursun oyuncu seni sıçrama tahtası olarak görüp gelir. biz bunu yapabiliyormuyuz hayır yapabilirmiyiz onada hayır o zaman parayı vereceksin. çünkü kadronda 3-4 tane 17 yaşında oyuncu oynatamazsın senin yarışma şansını bitirir. 17 yaşında olup seni yarışmanın içinde tutabilecek oyuncuyu zaten 700 bine falan alamazsın. bu nedenle risk alacaksın yetenek olan 8-10 oyuncuyu alt yapında toplayacaksın ve bunlardan en az 3 ünün parlaması için dua edeceksin bu paralarıda vereceksin gerçekten yetenek varsa daha ucuza getirme şansın yok ama bir dortmunt getirir benfica getirir çünkü onlarda yükselme ihtimali sende olma ihtimalinden çok daha yüksek
aslında portekiz takımlarının böyle 60-70 oyuncu oluyor ellerinde ve bunların %10 u bile yürümüyor siz parlayanlara bakıyorsunuz peki yok olup giden opare gibi oyuncular ne olacak bizim zamanında alamadığımız talisca için benfica ne kadar bonservis ödemiş yanlış hatırlamıyorsam bizden 7 M istemişlerdi hadi verde al gencecik oyuncuya hemde talisca gibi çiroz bir oyuncuya 25-30 M lik bir oyuncuya sahip olmak için işde gençken bile 10 M ye kadar olan bir maliyeti göze almak zorundasın.
sanıyorsunuzki yetenekli gençler bedava gidiyor neymar 16 yaşındaydı sanırım el altından barça 40 M ödedi deniyordu.
şimdi 700 bin verme söz konusu olduğunda buna çok diyorsunuz. 17 yaşında ve ilerlemesi garantiye yakın olan bir oyuncuyu bunun on katı paraya alamazsın cengiz başak spora 5 M ye gelmişdi sanırım birde satışdan pay verildi sen birde yetenekli yabancı oyuncuları düşün
roma 19 yaşındaki oyuncuya 13 mü vermişdi. Biz bu riski alabilirmiyiz.
Bonservise 700 çok değil, oyuncuya maaş olarak 700 çok.

17 yaşında çocukla 2-3 milyonluk kontrat yaparsan, ondan bir cacık olması zor

ts'nin maçı bile youtube üzerinden yayınlanıyor.ts tv.

Çevrimdışı Enzo

vaybe adamlarin tv kanali bile yok ama yayinliyolar maci bi sekilde. gerci gunumuzde tv kalmadi artik her sey netten. sanirim biz dsmart izin nanesi yuzunden yayinlayamiyoruz ama dsmart olmasa bile bu bjk tv'nin bi halta yarayip yayinlayabilecegini dusunmuyorum ben acikcasi. kulup icin gereksiz masraf bu bjk tv. ya bu kanali basina duzgun bi yonetici getirip duzelticeksin yada kapaticaksin.

Çevrimiçi murat

trabzonu mu tutalım ?

Etiketler: