2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4661662 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

Hasic almışız herhalde..

Bu çocuk kimdir ne yapmıştır , detaylı analiz yapacak kimse yok mu?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hasic almışız herhalde..

Her gün 1 defa transfer ediyoruz umarım bu sefer gerçektir.

Çevrimdışı caner.eryigit

Twitter duyumcularının yalancısıyım

Çevrimdışı mylife1903

Bu çocuk kimdir ne yapmıştır , detaylı analiz yapacak kimse yok mu?

Fb alsaydi bosnak messiydi o kesin

Çevrimdışı cursedofdragon

Vida'dan gelen parayla sağ bek ve ön libero alınacak ve Bremer'i kiralanacak ise win derim bu transfere  :tabe:
1 sağ bek 1 stoper 1 sol kanat lütfen teşekkür ederim :D

Çevrimdışı f_madida

evet onlara paraları gömerken ses etmedik bir tane daha alalım onada gömelim
babel dediğin adam devre arası geldi şampiyonluğun mimarlarından biri oldu 5 gol 4 asistle oynadı yarım devre
sonraki sezon 13 gol 6 asistle 19 gol katkısı yaptı 19 gol katkısı olan bir oyuncuya nasıl ses etmemiz gerekiyor
ne oldu bu sene tukaka oldu bu sene yarım yamalak oynadığı halde 4 gol 1 asistle oynuyor
ne olduda kötü oyuncu oldu. şenerle onu birmi tutuyorsun.
gerçekten ne dediğinizi bilmiyorsunuz.

Babel 12 ay once takimi kafasindan silmis, en az bir yildir keyfi elverirse sectigi maclarda az bucuk kosan, cogu macta bilerek geriye bile gelmeyen bir adam. Istedigi astronomik rakamlar verilmedigi icin attigi triplerin de haddi hesabi yok ki taraftara ettigi kufru yazmiyorum bile. Bu mu simdi iyi futbolcu? Profesyonellikten uzaklasmis isin tamamen ticari yanina odaklanmis, yaptigi ise, giydigi formaya saygisi olmayan bir adam mi iyi futbolcu oluyor. Iki uc sene once attigi gollerin onemi bu kadar buyukse Olcay da 2015 sezonu 9 gol 11 asistle 20 gole katki vermis mesela, Babel'in yari fiyatina oynayacak bir adam hem de, gelsin Olcay oynasin o zaman. 
The world is better in black and white, and red.

bizim zemin ne halde en son yine kesilip biçilmişti.

İstanbula kar yağdı mı yağdıysa yeni kötüleşmiştir saha

Çevrimdışı mylife1903

Zemin isini cok kasiyon sen
Sana ne yahu zeminden
Sitattan sorunlu yoneticisi var bu kulubun yani
Illa burnunu sokacan

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 sağ bek 1 stoper 1 sol kanat lütfen teşekkür ederim :D
@evrenmanchester 'a göre Ajdin Hasic'i almışız  :tabe: Ben ondan dolayı kanat istemedim  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zemin bahane olmaktan çıktı artık. Transferler de geliyor.Hedefe odaklanalım. Ayrıntılarda boğulmayalım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Bu Hasic transfermarkta gore sag kanat gosteriyor ama 10 numarada oynayabiliyor sanirim. Iki alani yedeklicek kapasitede olsa mis gibi.

Hasic orkun guven doruk fatih alpay utku alpay ridvan ozi aydogan mertcan acikgoz kartal kayra erdem secgin sedat sahinturk bu kadar oyuncudan 5 tanesi tutsa gelecegin takimini insa ederiz bu ekonomik sıkıntıda.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi sozkul

West Ham Teknik Direktörü Pellegrini: "Bana Beşiktaş'tan Vida'yı mutlaka alın!"
(Daily Express)

Böyle dedi diye demiyorum ama Pellegriniyi severim.
Adam tam karakter artisti, 1950-60 larda holywoodda olsa kowboy filmlerinin yıldızı olurdu.

Çevrimdışı İhsan

Bu Hasic transfermarkta gore sag kanat gosteriyor ama 10 numarada oynayabiliyor sanirim. Iki alani yedeklicek kapasitede olsa mis gibi.

Hasic orkun guven doruk fatih alpay utku alpay ridvan ozi aydogan mertcan acikgoz kartal kayra erdem secgin sedat sahinturk bu kadar oyuncudan 5 tanesi tutsa gelecegin takimini insa ederiz bu ekonomik sıkıntıda.

Süper olur.

İkisi tutsun, ilk 11 oynası yeter
Come to Beşiktaş

@evrenmanchester 'a göre Ajdin Hasic'i almışız  :tabe: Ben ondan dolayı kanat istemedim  :iblush:

sol kanat oynuyabiliyor mu :)

Zemin bahane olmaktan çıktı artık. Transferler de geliyor.Hedefe odaklanalım. Ayrıntılarda boğulmayalım  :tabe:

şampiyonluğa odaklandım :)

yarın hazırlık maçının canlı yayıncısı yokmuş.Taraftar da içeri alınmıcakmış.

Galiba burak oynucak.

Bartosz Bereszynski, Sampdoria'nın son antrenmanında takımla birlikte çalışmalara katılmadı.

:alala:

🔥🔥🔥Hasic’in Bonservis sorunu çözülmüş. Dinamo Zagrepten bonservisi alınmış. (Bedava)
Yıllık ücreti 700 bin € . Yaş 17 Hayırlı Olsun Beşiktaşımıza .

böyle bir bilgi var.

Çevrimiçi Samet Demir

Bartosz Bereszynski, Sampdoria'nın son antrenmanında takımla birlikte çalışmalara katılmadı.

Yaklaşıyor gelmekte olan
Ya da geliyor gelmekte olan
Ya da siz ne isterseniz onu söyleyin

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kyiv

Yeni transferler yeni umutlar...

Sırasıyla Akhisar(d),Erzurum,Antalya(d),Bursa,Malatya(d)...Bu maçları kazanan yani 5te5 yapan Beşiktaş şampiyon olur. Yelkenleri şişirmek için 2. yarıya iyi bir başlangıç şart. Eminim Başakşehir ilk 5 maç sonunda 9 puan bırakmış olacak.Trabzon(d),Kasımpaşa,Akhisar(d),Erzurum,Antalya(d) Bu 5 liden 3 galibiyet çıkarmaları mümkün değil.Sonradan tüh be dememek için maçlarımızı içerde dışarda demeden kazanmalıyız.Kağıt üstünde Malatya en zor maç gibi gözükse de alınmayacak bir 3 puan değil.Hoca Burak Yılmaz transferinden sonra daha bir konsantre olacaktır.Bu da daha önce yapmadığı serileri yapabileceği izlenimi veriyor tabi ki bazı şeylerin değişmiş olacağını umarak.

Aklıma yıllar öncenin Beşiktaşı geldi. Biliyorum takım aynı değil,hoca aynı değil ama arma aynı arma.Neden olmasın?

Metin Ali Feyyazlı senelerin ortancası...Galatasaray ilk yarıyı 5 puan önümüzde bitiriyor ve kadrosuna Kosecki gibi etkili bir yabancıyı daha katıyor. Biz buna rağmen 2. yarıdaki müthiş çıkışımızla ligi şampiyon bitiriyoruz. 45 puanın 38 ini alıyoruz. Belki senelerden metin ali feyyaz değil ama ortada şampiyonluk havası kokluyorum.

2. yarı herşey daha güzel olacak.Eminim!

Pozitif enerji yayalım. Bu takım 6. lıktan gelip şampiyon oldu sefer de 7. likten gelip şampiyon olacak!

Çevrimdışı levitate

hadi bakiiim
bipbipbupbup

Başkan yarın 18:45'te geri dönüyormuş herhal de bir şeyler halledilmiştir yoksa hemen geri dönmezdi  :biggrinking:

ljajic'i takasla mı alıcaz acaba. :D

Tolgay - Torino
Ljajic - Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan yarın 18:45'te geri dönüyormuş herhal de bir şeyler halledilmiştir yoksa hemen geri dönmezdi  :biggrinking:
Kaç senedir beklediğimiz şu sağ beke kavuşalım artık  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yoruk

🔥🔥🔥Hasic’in Bonservis sorunu çözülmüş. Dinamo Zagrepten bonservisi alınmış. (Bedava)
Yıllık ücreti 700 bin € . Yaş 17 Hayırlı Olsun Beşiktaşımıza .

böyle bir bilgi var.

Larin içinde geçen sene yaş mevzusu olmuştu diye hatırlıyorum.Yine Larin 600-800'e aldık demiştik kaç para çıktı adam.Bu da aynısı olmasın

Etiketler: