2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4665182 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Tam bir uzmanlık sorusu , hem sadece 100 bin borcumuz var hem de dünyada herkesin bildiği Pepeyi ücretsiz bırakıyoruz.

akıl tutulması.

Çevrimdışı tangaz

Tam bir uzmanlık sorusu , hem sadece 100 bin borcumuz var hem de dünyada herkesin bildiği Pepeyi ücretsiz bırakıyoruz.

ondan sonra 100bin alacağı masalına nie inanmadınız die fırça yiyoruz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Bedelsiz gitmeyecek pepe oraya bonservissiz gidecez o arada bonservise verilecek parayi da mendez cebe indirecek
Yapilmisi vardi quaresmayi bedelsiz gonderdik de adam arapistana bedelsiz gitmedi kulube bisi odenmedi menejeri parayi vurdu

Simdi mesela ben menejeri olsam pepenin atiyorum pepe konyasiporda oynuyor, yoneticisine derim sen bunu serbest birak maasindan kurtul ben bunu monakoyacam ordan 4 milyon menejerlik ucreti alacam belese getirdigim icin sana da 1 milyon sakal atacam mis gibi

Turkiyede yapiliyor midur bilmem ama mendes yapar yani

Bankalar Birliği, Ziraat Bankası'nın futbol kulüplerinin tüm borçlarının yapılandırılacağı iddialarını yalanladı.

TBB: "Futbol kulüplerimizin borçlarının bir bankaya devredilmesi söz konusu olmayıp her banka kendi kredi riskini yönetmeyi sürdürecektir."

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bankalar Birliği, Ziraat Bankası'nın futbol kulüplerinin tüm borçlarının yapılandırılacağı iddialarını yalanladı.

TBB: "Futbol kulüplerimizin borçlarının bir bankaya devredilmesi söz konusu olmayıp her banka kendi kredi riskini yönetmeyi sürdürecektir."
Bence dogruydu, ama büyük tepkiler sonrasi böyle karar almak zorunda kaldilar
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

sevdim seni kara başaklım :D

Bence dogruydu, ama büyük tepkiler sonrasi böyle karar almak zorunda kaldilar

olabilir bence de.  :tabe:

Mirinin basın toplantısı var 3 dk sonra.

hocamızın keyfi yerinde :)

Çevrimdışı yoruk

Bedelsiz gitmeyecek pepe oraya bonservissiz gidecez o arada bonservise verilecek parayi da mendez cebe indirecek
Yapilmisi vardi quaresmayi bedelsiz gonderdik de adam arapistana bedelsiz gitmedi kulube bisi odenmedi menejeri parayi vurdu

Simdi mesela ben menejeri olsam pepenin atiyorum pepe konyasiporda oynuyor, yoneticisine derim sen bunu serbest birak maasindan kurtul ben bunu monakoyacam ordan 4 milyon menejerlik ucreti alacam belese getirdigim icin sana da 1 milyon sakal atacam mis gibi

Sakal atacağım şeklinde değil ama ileriki transferlerde ücret almayacağım/az alacağım gibi bir şey demiş olabilir.Gerçi bu da sakal ile aynı kapıya çıkacak.
Mendes son 2.5 yıldır kapıdan girip çıkıyor zaten.İlk 2 yıl menajer giremiyordu kulübe.

başladı basın toplantısı :)

konuş kara başaklım söz sende :D

Fikret Orman, İtalya'ya transfer görüşmelerine gidince Serdal Adalı kampa katıldı.

Çevrimiçi Necmi

ondan sonra 100bin alacağı masalına nie inanmadınız die fırça yiyoruz
doğru kap açıklaması masal doğru olan bir gazetenin haberi öylemi.
siz neye inanmak istiyorsanız inanın parayla değil ya ama burda resmi belge geçerli
burda renkli basın propagandası yapamazsın kap açıklaması resmi belgedir
bunun harici kulüp açıklaması vs resmi bir belge sunabiliyorsan konuşursun
ama kap açıklamasının üstüne gazete haberiyle gelemezsin bu forum Beşiktaşı yıpratmaya dönük
uydurma basın haberlerine karşı sempatiyle bakmıyor. burda sallayamazsın varsa elinde kap belgesini yalanlayacak kanıt
koyarsın ortaya yoksa ve üslubunda ısrar edersen forumda bunun karşılığı var.
bu forumda sallama haberle yönetim suçlanmaz. kap açıklaması resmi belgedir gidin kininizi başka yerde püskürtün.
yaptığınız dedikodu beslemeden başka birşey değil basın bile sizin tekrarladığınız kadar tekrarlamıyor.
yönetim eleştireceğim diye Beşiktaşa zarar veriyorsunuz. hiç itiraz etmeyin önünüze resmi belge koyuyoruz yinede ısrarla aynı şeyi tekrarlıyorsunuz.
Beşiktaşı kötü göstermeye ama meraklısınız. renkli oyuncuların 2 m euro alacağı var millet üstünü örtmek için yedi takle atıyor siz resmi olarak borcu olmadığını
gösteren kap açıklaması olduğu halde ısrarla var demeye devam ediyorsunuz. amacınız ne anlamıyorum.

Çevrimiçi Necmi

neden o zaman bedelsiz alacağız diye açıklama yapıyorlar

Çevrimdışı tangaz

abi o ihalesiz kiraya verdiğimiz otoparkın işleticisi şirketin ortağı da mahmutyazıcıoğllugillerdenmiş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

siz neye inanmak istiyorsanız inanın parayla değil ya ama burda resmi belge geçerli
ama kap açıklamasının üstüne gazete haberiyle gelemezsin bu forum Beşiktaşı yıpratmaya dönük
uydurma basın haberlerine karşı sempatiyle bakmıyor. burda sallayamazsın varsa elinde kap belgesini yalanlayacak kanıt
bu forumda sallama haberle yönetim suçlanmaz. kap açıklaması resmi belgedir gidin kininizi başka yerde püskürtün.
yaptığınız dedikodu beslemeden başka birşey değil basın bile sizin tekrarladığınız kadar tekrarlamıyor.
yönetim eleştireceğim diye Beşiktaşa zarar veriyorsunuz. hiç itiraz etmeyin önünüze resmi belge koyuyoruz yinede ısrarla aynı şeyi tekrarlıyorsunuz.
Beşiktaşı kötü göstermeye ama meraklısınız. renkli oyuncuların 2 m euro alacağı var millet üstünü örtmek için yedi takle atıyor siz resmi olarak borcu olmadığını
gösteren kap açıklaması olduğu halde ısrarla var demeye devam ediyorsunuz. amacınız ne anlamıyorum.

nie abi?

başkan negredonun menajerini 2 gün sonra getirip o sahtekar basına yalattıracam dedi mi? dedi. getirdi mi? getirmedi. beşiktaşı kötü göstermeye meraklı olan biz değiliz abi yönetim yönetim.

ben gazetecimiyim hafiyemiyim avukatmıyım nie belge peşinde koşayım ki?

görüş yazıyoruz. isteyen inanır istemeyen inanmaz.

"bidaa böle yazarsanız döverim haa" üslubun bence ayıp oluyor.

yazmayız olur biter. zaten işyerinden bir gün açılıyorsa 10 gün açılmıyor forum akşamda girebildiğim süre sınırlı. yazmayız olur biter yeter ki sen rahatsız olma...

Çevrimdışı tangaz

mesela av. yönetici şafak tv.ye çıktı milyonlarca beşiktaşlıya larinin maaşı ile alakalı yalan söyledi anında 50 ayrı yerden adamın mls.de maaşının 192 bin oldugu belgesi servis edildi kaç tane bjk sayfası tvittirde yayınladı şafak bizimle billur geçiyor dendi.

şimdi yönetim değil de biz mi beşiktaşı kötü göstrmiş olduk. yönetici tv.de bizlere yalan söyledi die inanıp alkışlarsak sürekli eleştirdiğimiz zümreden ne farkımız olacak? o zaman

mesela av. yönetici şafak tv.ye çıktı milyonlarca beşiktaşlıya larinin maaşı ile alakalı yalan söyledi anında 50 ayrı yerden adamın mls.de maaşının 192 bin oldugu belgesi servis edildi kaç tane bjk sayfası tvittirde yayınladı şafak bizimle billur geçiyor dendi.

şimdi yönetim değil de biz mi beşiktaşı kötü göstrmiş olduk. yönetici tv.de bizlere yalan söyledi die inanıp alkışlarsak sürekli eleştirdiğimiz zümreden ne farkımız olacak? o zaman

taraftar işine baksın.

Çevrimdışı mylife1903

neden o zaman bedelsiz alacağız diye açıklama yapıyorlar
Bonservis odemeyecek menejere odeme yapacak abi neyini anlamadin
Biz vidayi bedelsiz aldik mesela menejerine de opujik vermedik

Mirin: "Beşiktaş'ta 15 numaralı formayı giyeceğim ama özel bir anlamı yok. Lakabım da kısaca İSİ."

Çevrimdışı tangaz

Bonservis odemeyecek menejere odeme yapacak abi neyini anlamadin
Biz vidayi bedelsiz aldik mesela menejerine de opujik vermedik

+ oyuncu da imza parası alır muhtemelen aynen vida gibi.

Çevrimdışı tangaz

Mirin: "Beşiktaş'ta 15 numaralı formayı giyeceğim ama özel bir anlamı yok. Lakabım da kısaca İSİ."

kısacanın açılımı uzunmuymuş peki  :D

sevdim ben bu çocuğu umarım sahada da beklentinin üzerine çıkar.

kısacanın açılımı uzunmuymuş peki  :D

sevdim ben bu çocuğu umarım sahada da beklentinin üzerine çıkar.

bende sevdim takıma bir neşe enerji getirdi :D

Röportajında tek korktuğum yer "hollanda da temaslı oyuna fazla izin vermiyorlar Türkiye'de daha çok temaslı oyun oynanıyor videolardan seyrettiğim kadarıyla dedi.ben agresif bir oyuncuyum" kısmı oldu.

Sen yine de sert girme İSİ sakata geliriz sonra :D

Çevrimdışı mylife1903

Baskan ne diyor abi

"Şunu da demiştir 'Oyuncuların parasını ödemeden transfer yapmayın, böyle yaparsak takımın dengesi bozulur' demiştir. Cenk Tosun satıldığı zaman da önce takımımızın parasını ödeyelim demiştir."

"BU SENE HOCAMIZA ÖDEME YAPMADIK"
"Bizim geçen seneyle alakalı ödemelerimizi ağustos ayı sonunda yaptık. Bu seneyle alakalı hocamıza ödeme yapmadık. Önümüzdeki günlerde ödemeleri yapacağız. Hocamız 'Bütün takıma ödeme yaptınız, bana niye yapmadınız' dolaylı dolaysız böyle bir şey demedi."

Baskan diyir kap degil bu sene odeme yapmamis teknik direktore

Ersin Düzen: "Beşiktaş taraftarları zannediyor ki; Burak aleyhine açılan pankartlardan, söylenen tezahüratlardan Burak zarar görüyor... Zarar gören kendi kulüpleri." (TRT Spor)

Etiketler: